Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szüzesség elvesztése kutyával

Beküldő:Darkangel00


Niki egy átbulizott éjszaka után ért haza, végre betöltötte a 18.-dik életévét és a szülei elengedték bulizni. A lány ezt ki is használta, berúgott. Bevonult a fürdőszobába, hogy gyorsan letusoljon, közben megsimogatta az üdvözlésére felkelt Brúnót. A menhelyről mentett közepes termetű kutyájukat.
Zuhanyzás közben azon járt az esze mennyire sajnálja, hogy ez az éjszaka nem csak az első berúgásának a napja, hanem lehetett volna a szüzességének elvesztésének az éjjele is. Ám sajnos, Noel a srác aki már régóta tetszett neki mást vitt haza. Linda gyorsabb volt Nikinél és hamarabb ráhajtott Noelre így neki jutott a fiú. De nem izgatta magát ezen, majd a következő bulin ő kapja el a fiút hamarabb.
Végzett a zuhanyzással és úgy döntött, hogy túl fáradt meg túl meleg van a szobában ahhoz, hogy ő most pizsamába bújjon, így meztelenül ment ki a fürdőből. A szülei úgy is alszanak nem látják meg. Brúnó az ajtóban várta szokása szerint, hogy együtt aludjanak. Mióta elhozták azóta minden este a lány szobájában aludt.
Mikor a szobába ért Nikinek már csak annyi ereje volt, hogy bezárja Brúnó után az ajtót és lerogyott az ágyszélére, úgy hogy a lába a földön maradt a feneke pedig a levegőbe lógott.
Rögtön álomba merült, azt álmodta, hogy a bulin van még és neki sikerült hamarabb Noelhez érnie így ő vonult ki vele a srác kocsijához.
Beszálltak és rögtön egymásnak estek, csókolóztak és közben már rángatták is egymás ruháit lefelé. Noel elkezdte Niki nyakát csókolgatni és szépen haladt lefelé a melleihez, az egyiket az ujjaival masszírozta míg a másikat a nyelvével izgatta. Hevesen szívni kezdte, a lány kéjesen nyögdécselt, élvezte a fiú keze és szája minden rezdülését, ekkor Noel másik keze elindult a szemérme felé óvatosan elkezdte izgatni a nagyajkakat. Niki már teljesen benedvesedett ettől is, de ekkor a fiú beljebb dugta az ujját és a csiklójával kezdett el játszani. Simogatta óvatosan majd két ujja közé csippentette és óvatosan rászorított, ettől a lány szinte már sikoltozni kezdett a gyönyörtől. Hirtelen a srác abbahagyta a mellei kényeztetését és egy határozott mozdulattal hátradöntötte Nikit az ülésen és a combjai közé fészkelte a fejét. Először a combjai tövét kezdte csókolgatni, azután apró csókokkal a nagyajkait halmozta el és egy hirtelen nyelvcsapással a csiklóját vette célba, óvatosan szívogatni kezdte. Majd a hüvelye felé vette az irányt és azt kezdte el hevesen nyalni, olyan nyelvcsapásokkal és hevesen, mint ahogy egy kutya nyalogat. Niki csak nyögdécselt a srác szája alatt, élvezte minden nyelvmozdulatát.
Ekkor riadt fel és jött rá, hogy nem csak álmodja a puncijánál történő dolgokat, hanem Brúnó nyalja hevesen a szemérmét. Álmában széttárta a lábát és az álom hatására benedvesedett a puncija amit a kutya szívesen lenyalogatott. Első gondolata az volt, hogy ellöki a kutyát, hisz nem szabad ilyet csinálni, legfőképp élveznie nem szabadna, de túl részeg volt még és túlságosan begerjedt már ahhoz, hogy ellökje a kutyát.
Brúnó folytatta is a nyalogatást néha néha egy egy nyelvcsapása még a hüvelyébe is becsusszant, Niki pedig már lassan a csúcsra jutott az élvezettől. Ekkor a kutya abbahagyta a nyalakodást, a lány hátrafordult és látta, hogy átfogja a csípőjét a két mellső lábával és párzó mozdulatokkal közeledik a csípője. Ekkor érezte meg a punciját döfködő farkat. Hirtelen elakarta lökni magától, de a kutya túl erősen szorította a csípőjét. Érezte hogy a hegyes kutyafarok egyre közelebb döfköd a hüvelyéhez, majd egy hirtelen mozdulattal bele is talál. Felsikoltott a hevességtől, de gyorsan befogta a száját, szülei fel ne ébredjenek, mivel mit szólnának ha látnák, hogy a féltett kislányukat a kutyájuk hágja. Brúnó megtalálta a hüvelyét és egyre beljebb is nyomta a farkát amivel átszakította a lány szűzhártyáját, a lány újra felsikkantott a hirtelen jött apró fájdalomtól, de aztán élvezni kezdte a gyors mozgást és az egyre dagadó faszt. A kutya egyre hevesebben mozgott és még mindig tolta befelé a farkát a lányba. Niki már elalélt a gyönyörtől és a heves mozgás hatására elélvezett, de Brúnó még csak most lendült bele. Még gyorsabban kezdett mozogni, a lány már a mennyországban érezte magát olyan sokáig tartott az orgazmusa. Ekkor érezte meg, hogy valami vastag göb ütögetni kezdi a hüvelynyílását és egyre beljebb akar nyomakodni, le akarta lökni ismét a kutyát magáról, de az erősen szorította a lábaival. Aztán egy heves lökéssel a göb is a hüvelyébe hatolt, ez még jobban fokozta Niki gyönyörét, ahogy az a megvastagodott rész is fel-le járt a puncijában, újra elélvezett. Érezte ahogy Brúnó is elélvez és telemegy a puncija forró kutyaspermával ez csak fokozta orgazmusát. Majd érezte ahogy a kutya kihúzza a péniszét belőle és a geci mint egy gejzír tör elő hüvelyéből. Brúnó neki is látott, hogy letakarítsa a nyelvével nyalogatta először a combjait majd a szemérmét. Niki hagyta hagy csinálja és a nyelvek hatására újra elélvezett. A kutya még folytatta egy darabig aztán leheveredett a lány lábához, látszott hogy kimerítette a vad sex. A lány felmászott az ágyra most már teljesen és mély álomba merült.

VÉGETetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (257)        Nem tetszik (152)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-16 04:06:08
Don lie
H&*224;t érdekes Volt. Megnéztem volna szivesen!

2016-07-16 06:34:38
lali
Szívesen végigéélveztem volna,hizsen a feleségemet is sokszor megdugta már a kan kutyánk és én közben kiverem a farkam és saját magamat is leszopom.Mindig örülök neki ha látom a kutyával kefélni.

2016-07-16 17:32:08
Afgg
Ekkora hazugságot..:D Fejbe lőni aki ezt kitalálta.

2016-07-18 00:07:35
Jokerflash
ez ritka nagy szar, ez meg leszopja magát, még ennyi marhát.. :D

2016-07-18 09:55:13
Darkangel00
Ha tudtok írjatok jobbat. Fikázni könnyű...

2016-07-19 00:44:02
Basszus
Hát ez beszadás &*128514;&*128514;&*128514; beteg dolog az ilyen !! Naa az meg le szopja magát !! &*128514;&*128514;&*128514;

2016-07-23 22:27:01
cicccuukaa
Uristen ....:DD

2016-12-12 18:14:03
Májkl43
Igaz, hogy érezni lehet, hogy nem valóság hű, vagy nem az írta akit megbántott a kutya! A saját leszopás viszont igen is lehetséges! Ha úgy csinálsz, mint ha hátrafelé bukfenceznél, a farkas a szád közelébe kerül. 20 cm-es farkam egy hónap lazítás után be

2018-01-23 11:35:59
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó! Szivesen megnéztem volna!

2023-10-09 02:56:21
Laci
Sziasztok valakihez lehet csatlakozni emailt írj beszélgessünk.


Ezt a szex történetet 60265 X olvasták el.