Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A betörő

Beküldő:Darkangel00


Zoe békésen aludt éjjel az ágyában, amikor zajra riadt fel. Kinyitotta a szemét és egy maszkos arcot látott maga előtt. Sikoltani akart, de az alak befogta a száját.
-Ha sikoltani mersz, vagy csak megmukkansz beléd eresztek egy golyót. mondta.
Ekkor látta hogy a férfi kezében pisztoly van, amit a fejéhez szegez. A rabló elővett a táskájából egy rongydarabot és a szájába tömte, majd szikszalagot is ragasztott rá, nehogy kitudja köpni. Ezután egy gyorskötözőt vett elő és összekötötte a csuklóit a mellkasa előtt.
Ezután megkérdezte:
-Hol tartod az ékszereid és a pénzed? Mutasd meg! és egy mozdulattal kirántotta a csuklójánál fogva az ágyból.
Zoe megmutatta a szekrényt ahol az ékszerei és a megtakarított pénze volt elrakva egy kis ékszeres dobozba. A rabló kikapta a dobozt felnyitotta belenézett, meglátta a kevés pénzt és a pár darab gyűrűt és nyakláncot.
-Ennyi? kérdezte dühösen.
A nő csak bólogatott annyi kis értéke volt csak ami a dobozba volt. A rabló dühöngve bevágta a dobozkát a táskájába, majd visszalökte az ágyba.
-Itt maradsz nyugton amíg megnézem nem találok-e itt még valami értéket. azzal kiment a szobából.
Zoe hallotta amint a lakás többi részét átnézi még valami érték után. Meg se mert moccanni a rémület teljesen eluralkodott rajta, reszketett félelmében. Átkozta magát amiért nem hallgatott a barátaira, hogy szereltessen be riasztót. De jó környéken élt és meg se fordult a fejében, hogy egyszer betörhetnek hozzá. Félelmében elsírta magát, hisz tudta hogy a rabló nem fog semmit találni a lakásban. Remegés futott át rajta és csak arra tudott gondolni, hogy csak ezt élje túl valahogy.
A rabló visszatért és folyamatosan morgott.
-Nem igaz, hogy egy ilyen környéken és ekkora lakásban egy ilyen csóró ember lakjon. Nem hiszem el, hogy csak ennyit találtam - megvakarta a fejét, gondolkodott.
Aztán hirtelen Zoera nézett és valami gonosz fény csillant a szemében. A nő sírni kezdett, ahogy észrevette a rabló pillantását, remegett minden tagjában.
-Hát mivel alig találtam valamit amiért megérte volna betörni, ezért nyújtanod kell még egy kis szolgáltatást is, hogy megérje ez nekem. mondta. mosolygós hangon. és elindult felé.
Zoe belesikított a rongydarabba amikor megértette, hogy a rabló mire készül. Menekülni próbált, de a rabló az ágynál termett és lenyomta rá. Megfogta a hálóingje nyakrészét és egy rántással letépte róla. A nő ott feküdt előtte teljesen meztelenül, a rabló szeme felcsillant, ahogy meglátta a feszes kerek melleket, a lapos hasat és a teljesen csupasz szeméremdombot.
Fogta Zoe csuklóit és a feje felé emelte az ágytámlához fogta és odakötözte a kezeit. Ő csak sírt ahogy megérezte hogy a rabló egyik kezével kidudorodó mellét markolássza. Majd elájult félelmében annyira félt és fájt amit művelt vele az idegen. Ekkor a rabló szájáéba vette az egyik mellbimbóját és erőteljesen szívni kezdte, a másik kezével pedig elindult lefelé a nő hasán egészen le a puncijáig.
Zoe összeszorította a combjait, de a férfi erősebb volt, szétfeszítette a lábát és közé térdelt, hogy ne tudja összezárni. Majd érezte, ahogy a szeméremajkait simogatja és a durva ujjak a csiklójához érnek. Sikoltott csak a kendőbe, ahogy érezte, hogy az ujjak a hüvelyébe csusszannak és belülről is simogatják.
Zokogott amikor érezte, hogy a rabló elhúzza kezét a puncijától ás a saját nadrágjával matat, hogy elővegye szerszámát. Rángatta béklyóit, de szabadulni nem tudott. A férfi közben kigombolta és letolta nadrágját és a nő meglátta a nagy duzzadó péniszt. Még jobban rángatózott, de a férfi ráfeküdt lenyomta, újra szájába vette az egyik mellbimbóját kezével markolászta a másik mellét. A másik kezével pedig a farkát igazgatta a hüvelye felé és amikor megtalálta a nyílást egy hirtelen mozdulattal tövig belenyomta a péniszét.
Zoe felsikoltott és teste befeszült a hirtelen érzett fájdalomtól a könnyei peregtek az arcán. A rabló erőteljes mozgásba kezdett, érezte ahogy a csípőjük összeér és belerázkódott a fájdalomba, amit a hüvelyében érzett a vastag farok miatt.
A férfi nyögött:
-Ó Istenem, de jó kis szűk a puncikád ezt egész éjjel tudnám dugni.
Hirtelen kirántotta a farkát a hüvelyéből, Zoe megkönnyebbült, hogy véget ért a kínzása, amikor megszólalt a férfi.
-Akkor most próbáljuk ki a feneked is ilyen jó e mint a pinád.
Zoe még jobban sikoltott, de a rabló már tolta is a farkát a feneke közé. Megkereste az ánuszát és a keze segítségével már nyomta is befelé a hímtagot a végbelébe. A nő dobálta magát a fájdalomtól, ahogy érezte benyomulni a fenekébe a férfit. Azt hitte menten szétszakadnak a belei, és ekkor elkezdett mozogni a rabló, ez még pokolibb fájdalmat okozott neki. A férfi viszont egyre hangosabban nyögött az élvezettől.
-Ó baszdmeg, ez még jobb mint a pinád. Még soha nem basztak seggbe mi, Cica? röhögött.
Zoe csak sírt és próbálta elviselni a fájdalmat, de nem bírta és elájult. A férfi közben hangos nyögésekkel beleélvezett és kihúzta a farkát a fenekéből, ráborult a nőre.
-Ez jó volt mondta de a puncikádat is telenyomom gecivel még döcögött fel.
Erre riadt fel a nő, megkönnyebbült, hogy vége az aktusnak. Ekkor megérezte, hogy a rabló újra a melleit markolássza szájába veszi a bimbóját és szívni kezdi, a kezével pedig a punciját simogatja. A csiklóját izgatja, majd a hüvelyébe hatol újra és simogatja.
Újra elsírta magát az újult erővel rátörő fájdalom miatt, de eszmélni se volt ideje a férfi máris nyomja befelé az újra kemény farkát a pinájába.
Rángatta magát, de a férfi csak röhögött az erőlködésén és tovább nyomult befelé a hüvelyébe, aztán gyors tempóban elkezdi dugni a nőt. Zoe csak tűrte az eszeveszett fájdalmat, amit a hüvelyében érzett, már sírni se volt ereje, tűrte hogy végezzen a férfi. Remélte ennyi elég lesz neki és békén hagyja, ekkor a tabló hangos nyögésekkel újra elélvezett. Megkönnyebbült, hogy ez legalább rövidebb ideig tartott mint az előző. Érezte ahogy a férfi lök még pár utolsót kipréselve magából mindent, majd kihúzta a farkát és a maradék ondót a hasára verte.
-Végre meglettél rendesen baszva mondta ezt soha nem fogod elfelejteni. felröhögött és leszállt Zoéról.
Begombolta a nadrágját és végigmérte a nőt.
-Na ez jó volt Bébi, legalább dugni jó volt veled. Lehet visszajövök repetázni még. röhögött fel és elhagyta a szobát.
Zoe hallotta ahogy záródik a bejárati ajtó, a rabló végre elment. Megkönnyebbült és sírva fakadt, vége a kínoknak túlélte az éjszakát.

VÉGE


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (107)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-16 06:28:14
lajk
A feleségemmel is megtehetné ez valaki

2016-07-19 00:03:00
feri
jótörtérnek en,is megkeféltem volna,a,csaj


Ezt a szex történetet 17102 X olvasták el.