Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A bevállalós anyós pajtás

Beküldő:Benoxxx


Sziasztok Ilcsa vagyok. A kedvesem leírta azt a sztorit, amely az első intim együttlétünket meséli el. Ha nem bánjátok, Én magam is elmesélném hogyan is történt mindez, illetve milyen volt megélni az első együttlétet egy nálam jóval fiatalabb, de annál vonzóbb és mindenre kapható belemenős sráccal.

Én azzal kezdeném, hogy már jóval az eset előtt szemet vetettem rá akkor már hozzávetőleg 6 hónapja ismertem Csabit ugyanis abban az időben kezdett a lányommal együtt járni. Sok mindent megbeszélünk mint anya és lánya, akkor is kikérte a véleményemet az újdonsült barátjáról. Én csak annyit mondtam neki, hogy kedves fiúnak látszik, pedig a második vagy harmadik találkozásunkkor már megmozdult bennem valami…nem is kicsit. Ezt természetesen nem árultam el a lányomnak.. A helyzet az, hogy Én akkor már körülbelül 2 éve elvállt voltam, így mint középkorú nő, akiben aktív hormonháztartás működik és nincs rendszeres nemi élete természetesen minden jó pasit kiszúrtam és egyébként is elég ábrándozós típus vagyok….Ezt a családom is pontosan tudja, ezért nem kezdtem el részletezni, hogy milyen helyes a srác akit ” hazahord. „ pusztán először csak magamban kezdtem el fantáziálni róla, azonban rövid idő után észrevettem, hogy Ő is érdeklődik utánam, legalábbis nem vagyok számára teljesen közömbös. Hozzá kell tennem, hogy miután erre felfigyeltem, bizony-bizony nem kicsit kínozni kezdtem Csabit, Ez valami olyasmikből állt, hogy lenge erősen átlátszó ruhákban mutatkoztam előtte, odahaza sokszor csak egy hosszabb póló és egy tangabugyi volt rajtam ami bizonyos helyzetekbe mialatt tettem vettem, takarítottam főztem stb. ki-ki villant. Köntösben mászkáltam ami egyébként még finoman kifejezve is mininek számít egyszóval ahogy mondani szokták puhítottam illetve inkább keményítettem Őt. Egy alkalommal észrevettem, hogy mikor a lányom a lábait gyantázza és nehezen hozzáférhető helyre jut a barátját kéri meg segíteni. Na természetesen erre én is lecsaptam olyan időpontban kértem meg, hogy jöjjön át nekem is segíteni amikor tudtam, hogy csak kettesben leszünk. Először csak a combomat hátulról segítette de a következő alkalommal már tovább mentem és a bikinivonalamat is vele szedettem le, sőt mialatt ezt csinálta annyira „elszálltam” gondolatban, hogy arra vetemedtem, hogy megkértem gyantázás után kenje be a lábamat testápolóval. Ez alatt egyébként szintén csak egy póló és egy ezúttal is csipkés és igen áttetsző tanga volt rajtam. Nem titkolom elég rendesen fel voltam izgulva amit Ő is észrevett, mint az később kiderült. Nagyjából 2,-3 nappal ezután történt meg, hogy már Ő is kezdeményezett illetve megjegyzéseket tett, valami ilyesmit, hogy legközelebb is szívesen segít…sőt. Erre Én azt kérdeztem:
- a sőt mit jelent? mire valami olyat felelt, hogy:
- -sőt még gyógypuszit is adok rá ha fáj.
- Legutóbb is fájt, még sem adtál. Feleltem
- Nem voltam biztos benne, hogy szabad. Jött a válasz
Nekem sem kellett több, még egyértelműbben kezdtem ostromolni a libidóját. Mialatt fürödtem is több alkalommal behívtam ezért vagy azért. Tűzze fel a hajamat. Segítsen hátat mosni…ilyesmik. Persze mindig úgy időzítettem, hogy csak kettesben legyünk otthon. Szerencsémre erre bőven volt alkalmam mivel gyakran aludt nálunk esetenként 4-5 napig is egyhuzamban nálunk volt. Ennek persze örültem de egy kicsit féltékeny is voltam a lányomra. Sokszor bekukucskáltam a szobájába mikor együtt voltak. És néha percekig ajtórésen vagy kulcslyukon át figyeltem amint szeretkeznek. Egy alkalommal pedig, amikor nem lehetett belátni rendesen én magam nyitottam meg csendesen az ajtó, hogy több látvány táruljon elém. Úgy tudom volt olyan alkalom is amikor észre is vette és még pózolt is nekem egy kicsit szex közben. Mondanom sem kell, hogy ilyenek után sokszor előkerült a kis elemes „barátom”. Aztán több alkalommal Én is bementem hozzá kéretlenül is mialatt a fürdőben volt szerencsémre Ő nem fürdeni csak zuhanyozni szeret, így ezekben az esetekben teljes egészében láthattam a testét.

Azon a napon is ezt tettem azonban akkor kicsit más volt a szituáció ugyanis éppen borotválta magát Én meg felkínáltam a segítségemet mondván, hogy Ő is szokott nekem segíteni. Ez elég későn volt ahhoz, hogy tudjam a lányom már biztosan alszik.. A párbeszédünk bár már kicsit homályosak az emlékek, de valahogyan így zajlott le:
- Nem zavarlak, bejöhetek?
- Nem, nem, semmi gond gyere csak.
- Oh éppen borotválkozol? Nem semmi a látvány.
- Láttál már ruha nélkül a zuhany alatt korábban is.
- Te is engem, de ennyire nem láttalak mert akkor éppen nem vele foglalkoztál.
- Tévedsz mert én nem láttalak még csak habok között semmidet nem láttam csak a melleidet, de azokat is csak épp hogy mivel habok takarták.
- És segíthetek?
- Már majdnem meg vagyok köszi
- De legközelebb megengedhetnéd. Szívesen segítek, Te is szoktál nekem segíteni.
- Azért az nem ugyanaz.. Sosem kellett még téged pont ott borotválni, vagy gyantázni De segíthetsz. Sőt én is szívesen segítenék neked.
- Tudom, feleltem és bezártam az ajtót magam mögött.
Bementem a szobámba és átkoztam magam amiért nem támadtam le ott helyben, de olyan nedves voltam annyira fel voltam izgulva, hogy még a vibrimért sem tudtam felülni, hogy kivegyem az éjjeli szekrényből. Csak lerántottam a bugyimat vagy még azt sem nem tudom és azonnal maszturbálni kezdtem. Legalább a második, vagy a harmadik orgazmusom után lehettem mikor megláttam Csabit az ajtóban. Pillanatnyi zavaromban nem mondtam, hogy jöjjön be, ezt később még jobban bántam. Nem emlékszem meddig és mennyit maszturbáltam mert elaludtam a végén.

Másnap reggel mint mindig korán ébredtem és alig vártam, hogy a lányom végre suliba menjen. Gyorsan letusoltam mire végeztem a tusolással Ő már elment. A zuhany alatt végig az előző este járt a fejemben. Felkaptam egy bugyit és a köntösömet elmentem a lányom szobája előtt aminek az ajtaja nyitva volt Csabi ott aludt kitakarózva egy boxer alsóban. Na ez volt az a pillanat ameddig tudtam magam türtőztetni.
Levettem a bugyimat és kikötöttem a köntösömet kicsit még a csiklómat is megsimogattam, majd felébresztettem Csabit. Nem volt kérdéses, hogy mi fog kettőnk között történni Amint magához tért szinte azonnal elkezdtem szopni a farkát. Nem igazán bírtam magammal talán csak pár szót váltottunk előtte. Pár perce kényeztettem mikor izmos karjával átkulcsolta félig ülő helyzetében a derekamat is és átdobott 180 fokkal maga felé. Gyakorlatilag a szájára húzta a puncimat. Keményen szoptam a farkát mialatt Ő nyalta, szájával szívta a csiklómat. Belenyúlt a vaginámba és két kézzel húzta szét mialatt belülről nyalta. Bekaptam egészen tövig a torkomig a péniszét és mindkét kezemmel hátra nyúltam Én magam húztam még széjjelebb a szemérem ajkaimat , és aztán két kézzel a vaginanyílásomat. Mondtam neki, hogy nyúljon be amennyire csak akar. Eleinte csak óvatosabban mert nyúlkálni többször fogtam a kezét és hátranyúlva benyomtam csuklónál mélyebbre a puncimba. Nem voltam biztos benne, hogy Ő vevő lesz az Én stílusomra mivel időnként ki tudja miért elkap egy mazohista életérzés és akkor gyakorlatilag nincsenek nálam határok. Ha a partnerem pedig annyira ráhangolódik velem a dologra mint Csaba ….na akkor meg aztán bármit megtehet velem. Hozzáteszem, hogy még senkivel nem volt olyan durva mazo szex élményem mint vele akkor illetve azóta többször. Mindenesetre rendesen ledöbbentem rajta, hogy miket tud csinálni velem egy ilyen fiatal srác. Később elmondta, hogy még sosem volt ilyen élmény de nagyon megtetszett neki ez a stílus .Szó se róla nekem is tetszett amit csinált. Eleinte kicsit bizonytalan volt benne, hogy mennyit merjen de végül annyira elengedte magát, hogy Én is csak lestem. Mindez alatt neki is volt vagy háromszor orgazmusa nem győztem nyelni a gecit, nekem meg gyakorlatilag folyamatos orgazmusom volt kb. 3 órán keresztül. Nem tudom volt e már valakinek ilyen érzése de leírhatatlan. Nagyjából 2 órája szaggathattuk a lepedőt meg engem mikor odáig jutottunk, hogy már a vaginámnál jóval mélyebben járt, a spirálom is a földön hevert illetve ami megmaradt belőle. Aztán már teljesen ráhangolódott Csabi a dologra illetve mindketten egymásra, hogy azt nem lehet szavakba foglalni. Végül befejezvén ezt a képtelennek tűnő dolgot egy hatalmas anállal tetéztük meg az együttlétünket .Annyira bedurvultunk életemben ennyire csak akkor először, hogy másnap a nőgyógyásznál kötöttem ki. Mikor elmeséltem a dokinak nem hitt a fülének azt mondta ilyet még sosem hallott.
Ezt követően 1 teljes hónapra el voltam tiltva a szextől. Képzelhetitek, hogy utána mit műveltünk. Számtalan alkalommal voltam azóta Csabival és őszintén remélem, hogy még lesz szerencsém bőven élvezni vele a szex minden fajtáját. Jelenleg egy elég laza kapcsolatban vagyok vele kb. 2-3 alkalommal találkozunk hetente, és töltünk el egy- egy éjszakát vagy napot közösen. Kíváncsian várom a hozzászólásotokat a történetünkhöz. Mindenkinek pusszancs.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (191)        Nem tetszik (119)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-15 07:26:36
Pussymen
Nagyon jó a sztori, szívesen cserélnék Csabival. Imádom én is az ökölszexet, és nyalni a puncit órákon át. Puszi a kis puncidra.

2016-07-15 13:56:38
zoltan
Szia nagyon jo írj privát és kereslek 309166418

2016-11-23 18:16:46
dfgfd
Tényleg ilyen fasz vagy, hogy kiírod a számod?...

2017-02-20 17:41:29
tündi
zoli engem meg baszhatsz

2017-02-22 07:36:26
zoltan
Tündi üzenj sms vhivlak


Ezt a szex történetet 44310 X olvasták el.