Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az egyenruha

Beküldő:Jozi Dubaj

1997 szeptemberében vonultam be. A kiképzés 3 hónapja alatt nélkülöznöm kellett minden nemi kapcsolatot. A kiképzés után azonban útlevélkezelo lettem. Az osztrák határra kerültem, ami sok mindent lehetové tett. Rengeteg dolgot kaptunk az utazóktól. Evéssel, ivással így nem volt gondunk. A kapott ajándékok pedig a faluban beválthatók voltak, mindenfélére. Tehát nagyon jó dolgunk volt. A ritka hazautazási lehetoség azonban rányomta bélyegét a hangulatunkra.
Hiába, no nélkül nem élet az élet. A faluban csak olyan kurvák voltak, akiktol még gumival is irtózott az ember. Ezeket az alkalmakat nemes egyszeruséggel csak ürítésnek neveztük.
Ezzel mindent ki is fejeztem.
Szeptember vége felé a kilépo forgalmat kezeltem, amikor egy busz érkezett. Este 7 óra volt, a váltásom 8 kor volt esedékes, de mindig késtek. Már elég fáradt voltam, kedvem sem volt semmihez, hát még ehhez a buszhoz. Azt azonban mégse mertem megreszkírozni, hogy otthagyjam a sorompó elott, hátha kijön a váltással a fonök is. Tehát jöhet a busz!
A busz osztrák volt, a rajt utazok is. A sötétedéstol már nehezen lehetett látni rajta, így amikor felszálltam, kértem a sofort, hogy kapcsolja fel a villanyt. Azt válaszolta, nem lehet, meg jobb ha alszanak, mert az útleveleket o kikészítette ide elore, és mivel bortúrán voltak, inkább csak aludjanak tovább.
Mérges lettem, mert azt tanultam én diktálok a határon, és nem a sofor!
Azért fogtam a passzusokat, és mindegyiket átnéztem. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy mindenki no a buszon. A sofor miután bemutatta a saját útlevelét leszállt, és indult a shop-ba bevásárolni. Egyedül maradtam 20 novel a buszon. A papírok szerint átlag 28 és 35 év között voltak. Elhatároztam, hogy mégis végigsétálok a buszon. A lámpakapcsolót nem találtam meg a muszerfalon, így a sötétben indultam el.
A gyenge fényben igencsak tetszetos arcok tuntek elém. A busz közepe felé jártam, amikor egy álmos hang megkérdezte, hogy megérkeztek-e? Mondtam hogy nem, ez még csak a határ, és én határor vagyok!
Erre többen szedelodzködtek, és leszálltak indulva a sofor után a shop-ba. Sétáltam tovább, egészen a busz hátsó soráig. Igaz hogy az utolsó négy sorban már nem láttam senkit ülni, de hát ha már ott voltam, megnézem nem bújt-e el valaki hátra. Közben lassan mindenki leszállt.
Ahogy a hátsó sorhoz értem, észleltem, hogy valaki fekszik az üléseken keresztbe. Odahajoltam, és egy csodálatos not láttam. Ahogy az oldalán feküdt, a kibomlott ingébol elovillantak dús keblei. Szoknyája felcsúszott, és egy csodálatos szexis harisnyatartó villant ki alóla. Azonnal merevedésem lett. Az amúgy is szuk egyenruhanadrág fájdalmasan vágta az ágaskodó farkamat! Nem bírtam levenni a szemem róla. Ekkor valaki hátulról hozzám simult, átölelt, és azt súgta németül a fülembe: akarod ot? Én meg téged! éreztem jobb kezét a farkamon, nyelvét a fülemben, balkezével az ingem alatt a mellbimbómat karmolta körmével, elottem pedig egy gyönyöru no, alig elrejtve elolem legintimebb testrészeit.
Éreztem nem bírok ellenállni neki. Hagytam, hogy kibontsa a nadrágom, hogy elovegye a farkam, és lassan simogassa. Alig simította azonban végig, máris elélveztem, (hiába a nélkülözés megtette a hatását) beterítve gazdagon az elottem fekvo not egészen az arcáig. Az utolsó cseppek a csupasz combjára cseppentek. Ettol, vagy az arcára is jutó permettol ébredt-e föl nem tudom, de szinte azonnal megértette a helyzetet. Azt hittem sikítani fog, és sohasem fogok kijönni a börtönbol. Ezért biztosan becsuknak, gondoltam. Tévedtem. Felült megdörzsölte a szemét, majd azt mondta éppen ezt álmodtam. Ez kell nekem! Feljebb húzta a szoknyáját, ás kiderült, hogy nincs is rajta bugyi. Térdre estem, és a még ágaskodó farkamat azonnal belemélyesztettem. A mögöttem álló no átemelte rajtam a lábát fellépett az ülésre, és azt mondta a másiknak: nyaljál ki! . Ahogy a sötétben nyomtam a farkamat a punciba, hallottam ahogy a no a másik punciját lefetyeli. Az elso gyors élvezés miatt jobban bírtam. Igyekeztem minél jobban kiélvezni minden pillanatot, habár tudatalattim sikította, hogy mindjárt itt a váltásom, és nem szabadna itt lennem. A no aki felettünk állt egyszer csak azt mondta: Bele ne merj élvezni! Én akarom lenyelni minden csöppjét! A helyzet rettenetesen izgató volt. Éreztem közel a vég! Hörögtem, és mondtam nekik, azonnal spriccelek! Mindketten elém ültek szinte egy pillanat alatt és hajoltak a makkomra úgy hogy a szájuk összeért ahogy bekapták. Azonnal élveztem. Minden cseppjét nyelték! Ahogy csillapodtam, hol egyikük, másikuk tövig benyelte , amíg a másik a golyóimat nyalta. Ekkor láttam meg a beérkezo váltás kocsiját. Éppen a sorompót emelték neki. Magamra kaptam a ruhámat, megigazítottam, ahogy tudtam, és két no kíséretében leszálltam a buszról. A kivilágított területen ért a meglepetés. Hiszen ezek ikrek! Úgy hasonlítottak egymásra mint két tojás! Mivel a parancsnok is megérkezett, már nem tudtunk címet cserélni. Elmentek, soha többé nem láttam oket.
A következo néhány hónap szintén eseménytelenül telt. A forgalom egyre csökkent, az éjszakákat szinte kivétel nélkül átaludtuk. Rendelkezésünkre állt az útlevélkezelo fülke, ahol jól befutöttünk, és szinte téli álmot aludtunk. A nappali forgalmak sem voltak egetrengetoek. Izgalom csak néha volt. Elfogtunk 2 határsértot. Ez azonban nem tudott igazán feldobni minket. Karácsonyra mindenki szeretett volna hazamenni. A többségnek volt családja, így elvállaltam, hogy maradok én az áldozat. Az ünnep miatt egyedül voltam kint. A leesett hótól, vagy az ünnep miatt, de senki sem vetemedett utazásra. Aki mégis, az inkább a sokkal gyorsabb nagyobb forgalmú határátkelot választotta. Este kimentem sétálni. Megálltam a Magyar-Osztrák határon, és a tiszta meghitt csendben körbetekintettem a tájon. Csodálatos látvány volt. Ahogy a két egymástól határral elválasztott faluban szinte egyszerre gyulladnak fel a fények a karácsonyfákon, ahogy a templomokban megszólalnak a harangok. Igazan meghitt hangulat fogott el. Az ügyeletes tiszt valahol az épületben sokadszor kezdte el az éneklést részegen. Igen magányos voltam. Ekkor egy autó fényeit láttam Ausztria felöl közeledni. Gondoltam, ez nem normális. Ilyenkor autózni? Nincs jobb dolga? Amikor odaért, magam nyitottam fel a sorompót. Hanssal, az osztrák határorrel meg volt beszélve, hogy nyitva hagyja a sorompót, és helyette is én pecsételek. Az autó begurult a bódé elé. Komótosan sétáltam hozzá. Mire odaértem, az autós kiszállt a kocsiból és várt rám. Egy Magyar no volt. Nagy kabát volt rajta, még az orra is alig látszott ki belole. Elkértem a papírjait, majd megkérdeztem hová tart ilyenkor, mikor mindenki otthon van? Csak nem most megy haza? Azt válaszolta, hogy kint él külföldön, a szülei már meghaltak, de Karácsonykor hazajön a misére a templomba. Utána megy is vissza. Beütöttem a belépo bélyegzot, majd amikor átnyújtottam az útlevelet, azt mondtam : Köszönöm hogy jött. Ön volt az én karácsonyi ajándékom! Jó utat!, várom hajnalban visszafelé!
Elgondolkozva nézett rám, nem szólt semmit, beült az autóba és elhajtott. Hajnal 3 órakor ébredtem hogy egy autó reflektora bevilágít az ablakon. Mióta állhatott ott nem tudom. Felkászálódtam, kinyitottam a sorompót és mire az autó beért kimásztam a fülkébol. Nem vettem magamra kabátot, hiszen egy pillanat míg elveszem az útlevelet, és mehetek is vissza. A no volt. Kiszállt az autóból, közel lépett hozzám, majd azt mondta : nem fázik? nem ! válaszoltam fogja meg a ruhám! Ilyen meleg van ott bent! Nem tétovázott! Azonnal hozzám lépett, és átölelt. Adott egy puszit is. Azt mondta ez a karácsonyi ajándékom, majd elsírta magát. Olyan egyedül vagyok! mondta. Magamhoz szorítottam, és ahogy felnézett rám megcsókoltam. Azt kérdezte itt maradhat-e velem reggelig. Már húztam is be a fülkébe. Az asztalra ültettem fel, ahogy csókolóztunk bontogattam ki a ruhájából. A kabát alatt egy testre feszülo estéji ruha volt, de alatta nem viselt melltartót, és a ruha csak a nyakában volt megkötve. Ahogy kibontottam, kicsi hegyes mellei ágaskodva kínálták magukat. Szopogattam oket felváltva. A fejét hátravetve feszítette nekem a csípojét. Éreztem a forróságot a ruhán keresztül is. Elé ültem, és a felturt ruha alól lecibáltam a bugyiját. Nagyokat nyögött minden mozdulatomra. Ahogy elém tárult szépséges kis kelyhe, az izgalomtól nedvesen, boldogság töltött el! Ez a karácsonyi ünnep! Csókoltam ahol csak bírtam. O is viszonozta, és kezdett megszabadítani a ruhámtól. Meztelenül álltunk hamarosan egymással szemben. Kicsit megemeltem, visszaültettem az asztalra, és óvatosan beléhatoltam. A vállamba harapott, ölelo karjaival végigszántotta hátamat. Lassú ütemben kezdett csípom ringani. Minden lökésnél éreztem ahogy vesszom eléri a méhszáját. O minden alkalommal nagyokat nyögött. Közeledett az orgazmus. Szerettem volna, ha O élvez eloször. Mindig segített az élvezésnél, ahogy éreztem hogy partnerem belseje ráng a gyönyörtol. Szünetekkel tarkítottam az aktust.
Néha kihúztam farkamat, hogy a következo pillanatban még nagyobb lendülettel hatoljak belé. Remegett, kérte hogy ne hagyjam abba, most fog élvezni. Azért is szünetet tartottam. Erre o végigkarmolta a hátam. A fájdalomtól hátraléptem. Igyekezett magához húzni, de nem bírt velem. Megmarkoltam a vállát, és erobol megfordítottam. Ehhez le kellett szállnia az asztalról, és így a szuk helyen hozzám nyomta a fenekét. Ráhajoltattam az asztalra és hátulról hatoltam belé. Pár lökés után éreztem, hogy megint túl gyorsan közeleg az élvezés. Ezért inkább leültem mögé. Arcom elott volt édes kis popója, szaftos kis puncijával. Végignyaltam, o megremegett, sziszegett, és tolta felém: még-még.még!!! nyöszörögte. Egyre gátlástalanabbul nyaltam. Ahol csak értem. A popsilukát érintve, újabb erogén zónájára leltem. Nagyokat nyögött, és hihetetlenül kitágult. Szinte az egész kezemet fel tudtam dugni neki. A popsiluka is reagált az izgatásra. Rendesen megujjaltam azt is, majd ezen begerjedve, farkammal is beléhatoltam. Volt már barátnom, akit élveztem a popsiján keresztül, de o csodálatos volt. Tudta minden izmát mozgatni, miközben magába fogadott. Már semmi sem tartott vissza az élvezéstol. Csípojét markolva hatalmasakat rángva élveztem bele az anusába. Ahogy kicsúsztam belole, és a székre rogytam o felemelte egyik lábát, feltérdelt vele a padra, és az izmait mozgatva hagyta hogy a magvam visszacsorogjon a farkamra, onnét meg le a földre. Szerettem volna neki még gyönyört adni, kérni akartam maradjon még velem, de ujját az ajkamra tette, felöltözött, megcsókolt, és elment. Meztelenül, kimerülten ültem a fülkében. A kábulatból egy újabb autó érkezése zökkentett ki. Gyorsan magamra kaptam a felso részt, és beintettem az autót. Gyorsan kezeltem az útlevelüket, bízva abba, hogy nem veszik észre, hogy a fülkében ülo katonán alul semmi sincs.
A téli hónapok már tényleg eseménytelenül teltek el. A tavasz közeledtét holmi autós sztrájk, jellemezte, ami a tojásárak miatt tört ki az osztrákoknál. Lezárták a határt is, összeláncoltak néhány traktort. Mi csak örültünk, nem volt semmi dolgunk. Ez idotájt került oda egy új hölgy, aki a pénzváltófülkében dolgozott. Mindig az én muszakomban volt, sokat beszélgettünk. Nagyon fiatal volt. Igazából mint barátra tekintettem, és nem vettem észre benne a not. Egyik este késve érkezett. Azt hittem már nem is jön. A forgalom suru volt, még este 11 órakor is volt mit tennünk, habár csak Magyarok mozogtak. Éjfél felé szabadultam fel, amikor is már bátran egyedül hagyhattam a tanulósomat. Észrevettem, hogy világit a pénzváltós fülkében a villany. Bekopogtam. Amikor kinyitotta az ajtót elállt a lélegzetem. Valószínüleg csoda történt délután, mert aki velem szemben állt, az maga volt a csábító gyönyör. Mélyen kivágott ruha volt rajta, haja kibontva feltupírozva, arcán halvány smink. Eddig észre sem vettem a melleit, most alig tudtam levenni domborulatáról a szemem.
tetszem? kérdezte. Csak hebegni tudtam. legalább meglátod milyen egy igazi no mondta bájos hangjával. Hiszen o azt hiszi nekem még nem volt dolgom novel! Gondoltam magamban. miért te megmutatod nekem? kérdeztem visszarekedt hangon. De csak ha te is akarod! volt a válasz. Körülnéztem, de sehol sem láttam veszélyforrást , tehát beléptem a kuckóba. Kihívóan nézett rám, én meg játszottam a tudatlant. Tehát megmagyarázta, hogy o voltaképpen no, és vonzódik hozzám, és szeretné ha mi együtt lennénk. Szerettem volna hallani a részleteket is. Na erre elmesélte, hogy volt egy fiúja, és o mindenre megtanította. Mert az a legfontosabb, ha tetszik neki egy fiú akkor azt meg kell szeretgetni, hogy megtarthassa. A szeretgetésnél mindent úgy kell tenni, hogy a fiúnak jó legyen, akkor is ha eloször neki, mint lánynak ez furcsa. Tehát szeretné a kukimat (ezt a szót használta) szopogatni, meg oda dugni, ahova csak akarom, mert mindenhol jó neki, ha nekem jó.
Na ettol aztán kíváncsi lettem. hol akarod? kérdeztem. Akár itt is, ha neked nem kényelmetlen. Válaszolta. Persze hogy nem volt az. Hagytam hogy kigombolja a nadrágomat, és játsszon a lassan ágaskodó farkammal. Tényleg bevette a szájába. Nagyon ügyesen csinálta. Nem szívta, csak nyalogatta. Körbe a makkomat, végig le a heréimig, majd vissza, hirtelen bekapta, egészen mélyen a szájába, de szinte azonnal kivette, hogy megint nyalakodhasson. Igazán élveztem. Mondtam neki, mutassa a testét, mert úgy izgalmasabb. Levetette a ruháját, és megmutatta a kopasz punciát. Meg is magyarázta: azért kell a puncit leborotválni, hogy ne legyen melegem! Jól sikerült, mit ne mondjak. Nekem tetszett. Kértem mutassa meg milyen ha felizgatják. Felült az asztalra felhúzta a lábait, és szétfeszítette a pináját. De nem izgatta, csak tartotta, nekem mutatva. Simogatni nem szoktad magad? kérdeztem. de néha! csak sohasem vagyok egyedül, ha meg ott a fiúm, akkor úgyis o dug mondta. Kértem hogy mutassa meg. Szégyenlosen simogatta magát, és igazából csak azt láttam nem is tudja hogyan csinálja. Elé léptem és lassan dörzsölni kezdtem a csiklóját. A nagyajkai gyorsan megteltek vérrel, szétnyíltak, és elovillant csiklója is. Szép volt. Annyira, hogy nem bírtam ellenállni, végignyaltam, majd szopogatni kezdtem.
A lábain vettem észre, hogy kezd élvezni. Hangtalanul, fogait összeszorítva, igyekezett titkolni, de a lábaiban nem tudott parancsolni az idegeknek!
Eloször csak aprókat rángott, majd folyamatossá vált a rángatódzás! Egyszerre megáradt, és szinte kilövellt, nedve a punciából. Felálltam, és azonnal beléhatoltam ágaskodó faszommal. Összerándult, feje lebillent, de lassan mozdulni kezdett, apró körözéseket végezve csípojével.
Szerettem volna sokáig kitartani, de szuk puncija úgy lüktetett, hogy nem bírtam. Az orgazmust érezve kitéptem farkamat belole, ot oldalra döntöttem, így alig mozdulattal máris a szájához toltam hímvesszomet, és minden magvam az arcára, tátogó szájába lottem. Nagyon -nagyot élveztem. Alig tudtam felöltözni. Ö sem boldogult a saját cuccával, így szinte egymást öltöztettük. Fél óra elteltével még mindig remegett. Ekkor ismerte el, hogy ez volt élete elso orgazmusa. Még soha senki nem nyalta ki, és ilyen nem esett meg vele, hogy ilyen csodát érezzen kefélés közben.
Megbeszéltük, hogy kimenot kérek a hétvégére, és folytatjuk, ahol abbahagytuk, de a véletlen máshogy hozta.
Pár nappal késobb ugyanis éppen a vonatot kellett kezelnem. Lévén egy kishatárforgalmu vasúti átkelo is a mi területünkön.
A vonat mindig 1 órával korábban beállt az állomásra, és akkor mi szabadon átnézhettük.
Azonban elofordult, hogy még ilyenkor át kellett állnia más vágányra, ezért mi a vonaton vártuk meg az utasokat. Szemetelt az eso, így én elore szóltam a vasutasnak, hogyha van utas, küldje fel csak nyugodtan, ne ott ázzanak. Az elso utas egy 30-as no volt. Azonnal látszott hogy osztrák, mert a bevásárlókosara, és öltözete messzirol elárulta. A vasutas felkiabált, hogy még egy utas lesz, és már mehetünk is haza, mert csak két jegyet adott el.
Gondoltam ráérek akkor, legalább kibámulom magam, mivel a no ledobta magáról vizes
felöltojét, és alóla elovillant két hatalmas melle, a nedves ingen keresztül. Nem hordott melltartót, így zavartalanul legeltethettem a szemem rajta. A vonaton kényelmesen üldögéltem lábaimat lezseren a szemközti ülésre rakva. A hölgy nem igen zavartatta magát. Kényelmesen tett vett helyezkedett el, majd megkérdezte, mikor ellenorzöm az útlevelét? Mondtam, hogy nyugodtan helyezkedjen el, mert még soká indul a vonat, és még jön egy utas, aki miatt várunk. Ekkor lépett be a fülkébe kedvenc pénzváltós barátnom. A meglepetéstol nem kaptam levegot.
Hát Te hova mész? kérdeztem. Csak át a faluba, körülnézni! Minden esetre nagyon örültem ennek a véletlennek.
Igyekeztem a vagon elejébe cibálni, hogy messzebb legyünk a notol, de mivel o a vagon közepénél ült, így nem lehetett elbújni elole. Mindent látott. Ráadásul úgy ültünk le elöl, hogy én voltam mindkettojükkel szemben. Így többször is rápillanthattam a nore, miközben smároltunk, egymást tapogattuk. O is vissza-vissza lesett ránk, sot néha rajtunk is felejtette szemeit. Persze nem kellett sok ido hogy a barátnom kiszúrja, hogy hova is pillantgatok néha. Amikor tudatosult benne, hirtelen felugrott, és jelenetet rendezett. mit képzelsz? csak úgy elturöm, hogy más noket bámulj? Tán már nem kellek neked? Akkor csak bámuld, majd meglátod mire mész vele!
Levegot sem kaptam. Kicsit ciki volt a helyzet, és nem tudtam a megoldást. Ekkor a no felállt, és odasétált a barátnomhöz, belekarolt, és o hiába tiltakozott, elhúzta elolem vissza a középso ülésre. Halkan sugdosott a fülébe, látszott hogy a csaj lassan megnyugszik. Majd egyszer csak a no nyakába borult, és sírdogálni kezdett. Nagyon szégyelltem magam. Nem tudtam hova nézzek. Eloször azt gondoltam, hogy majd most jól megmutatom nekik. Végül is határor vagyok, és majd keményen leellenorzöm az útlevelüket, a csajt meg nem engedem ki, vagy valamit majd kitalálok hogyan szívatom meg oket. Azonban erre nem került sor. A no gyengéden átkarolta a barátnomet, simogatni kezdte a hátát, haját, és közben engem bámult. Eltátottam a számat. A no lassan két kézzel megfogta a barátnom fejét eltolta a vállától, és lágyan csókolgatni kezdte a haját az arcát, majd szájon csókolta. Megigézve bámultam. A barátnom eloször hátrarántotta a fejét, majd visszabujt a nohöz, és o maga is visszacsókolt.
Innét gyorsan ment minden. Alig néhány másodperc kellett amíg a no kihámozta a barátnomet a ruhájából. Nem volt nehéz dolga, mert a csajon egy egyrészes ruha volt, alatta csak egy bugyi, ami inkább tanga volt. Ezután magáról is ledobta az ingét, mellei szinte elopattantak. Súlyos mellek felmeredo kemény bimbóval. Nem kaptam levegot. Teljesen a látvány rabja lettem. Barátnom áhítatosan hajolt a mellbimbókra, vette a szájába, és közben magát masszírozta, feltérdelve az ülésre. Pont úgy térdelt, hogy punciát mutatta felém. Farkam nem bírta a bezártságot, mindenképpen ki akart törni fogságából. Hát elovettem, és masszírozni kezdtem. Közben a no is megszabadult a nadrágjától, csipkés alsónemujétol. Neki is borotvált volt a puncija, az izgalomtól nedvesen csillogva széttárulkozva feszült barátnom felé. Lassan becsúszott alá, égy mindkét puncit láthattam. Mondhatom csodás látvány volt. A két no csókolódzott, majd lassan elkezdték összedörzsölni altestüket, egyre vadabbul. Aprókat sikkantgatott mindketto, egymás mellét gyömöszölve. Éreztem ahogy makkom egyre dagad, verejték lepett el, de nem akartam elhamarkodi. Átültem a középso ülésre én is, hogy mindent lássak. A no átfordult, és a barátnom punciát kezdte nyalni, amit o hálásan viszonzott. Szürcsöltek, morogtak, remegtek az élvezettol. Érezni akartam oket, de nem mertem közeledni. Heréim görcsöltek az izgalomtól. A két no élvezett. Egyszerre szálltak el, egymáson rángva. Én meg maradtam magamnak. Álltam meredo fasszal, és nagyon nem tudtam mit tegyek. A két csaj mosolyogva felült, és engem bámult. nem akartok segíteni rajtam? kérdeztem. segítsünk? néztek össze. Hát persze hogy segítettek. Nekem estek és simogatni kezdtek, majd barátnom nem bírta visszafogni magát, mélyen benyelte a faszomat. A másik no meg a tojásaimat nyalogatta. Éreztem hogy felrobbanok. Még soha ennyit nem élveztem! Csak dolt, meg dolt belolem a geci, ok meg nyelték felváltva. Szabályosan hanyatt estem az ülésre. A két csaj már rég felöltözött, mire meg bírtam mozdulni, hogy rendbe szedjem magam. Nagyon jó volt.
A vonat már indult amikor leugrottam róla. Barátnom nem felejtette el elkérni a címét annak a kedves, szép nonek, így többször is találkoztunk. Sajnos leszerelésem után megszakadt a kapcsolat mindkettojükkel.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (77)        Nem tetszik (65)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-10 09:13:04
zoltan
Szuper


Ezt a szex történetet 10223 X olvasták el.