Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hármas szex történt velem

Beküldő:Brindza Andi


Egy hideg őszi napon történt pár évvel ezelőtt. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem.
A barátom, Csabi és én a munkahelyemen találkoztunk először. *213 a szemben lévő épületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.
Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, a szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ő is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap. Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Mégjobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Csabinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.
Egyszer Csabinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Tamás nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Csabin kívül.
Akkor Csabi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Tamással. Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy-egy pohár bort mindkettőjüknek. *213 k ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Tamás megfogta a karom, és engem is a füldre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.
Csabi Tamásra nézett és azt mondta:
- Hát nem ő a legszexisebb?
- Igen, nagyon megdobogtatja a szívem - válaszolta Tamás.
Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.
Hirtelen megszólalt Csabi:
- Hé, Tomi! Gyere, vigyük be őt a hálószobába!
Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. *213 k ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak.
Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.
Először Csabi kezdett csókolni, közben Tamás benyúlt a szoknyám alá és lehúzta a bugyimat. Az ajkaival megérintette a combomat, lágy csókokat lehelve oda, ahol éppen járt. Csabi a blúzom maradék gombjati is kigombolta, felemeltem a karjaimat és ő levette rólam a vékony felsőrészt. Már majdnem meztelen voltam, kivéve a szoknyámat. Tamás nyelvével már a puncimban kalandozott, gyakran megérintve érzékeny csiklómat.
Puncimból csöpögött a nedvesség, és nem győztem várni a farkaikat. Egy szót se szóltam, de az arcomra lehetett írva:
- Dugjatok meg! Dugjatok meg jól!
Ekkor Csabi megkérdezte Tamástól:
- Elől vagy hátul szeretnél lenni?
*213 magára rántott és a megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azzal, hogy a farkára ültem. Nagyon kellemes érzés volt, még most is emlékszem. Elég nagy kerületű, ívelt farka volt, és mélyen behatolt a nedves puncimba. Ekkor Csabi mögém helyezkedett és lassan a popsilyukamba nyomta a faszát. Emlékszem, szokatlan érzés volt, de érdekes módon óriási élvezettel párosult. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Tamás a puncimba engedte a spermáját, miközben a popsim is munkára volt fogva. Hallottam, hogy Csabi is közel jár a lövelléshez és a következő amit éreztem, az az ő spermája volt a popsilyukamban.
A következő percekben csak feküdtünk ott, és megállapítottuk, hogy nagyon jó volt az együttlét. Ez volt a legjobb vasárnapi matiné, amit valaha átéltem. Különösképpen azért, mert azóta se volt több hasonló élményünk. Viszont a féltékenység szikráját sem fedeztem fel egyikünkön sem. Csak annyit mondhatok, hogy csodálatos volt és nem bántam meg.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (79)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-15 05:28:37
lali
Belevaló leányzó remélhetőleg megbassák egyszerre a pináját és a seggét is.


Ezt a szex történetet 10148 X olvasták el.