Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kutya klub - a gruppen

Beküldő:Enzós Niki

Kriszta utált felkelni kora reggel, főleg ha iskolába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Csabi anyja ugyancsak késői kelő volt és Kriszta megpróbált csendesen közlekedni és nem felkelteni őt. A nappaliba ment a tejével, és ahogy visszahúzta a függönyt, meglátta az anyja ruháit a kanapé környékén.
Amint felszedte őket, felemelte a bugyit és megvizsgálta a háromszöget. A spermafolt nyilvánvalóan ott volt és elfelejtette a tejét, arra koncentrált, hogy felnyalja a spermát a koszos bugyiról. Az ördögi 15 éves megjegyezte, hogy meg kell majd kérdeznie az anyját, hogy hol kefélt, az órájára pillantva káromkodott(shit). el fogok késni, és szaladt az ajtóhoz.
Öt perc múlva már az iskolalépcsőket mászta, amikor találkozott a ribanc barátnőjével, Nikivel. Hi Kriszta, fáradtnak nézel ki mondta. Nem vagyok fáradt mondta miközben elmesélte a reggelét. Tényleg nagyon csodálkoztam, ki dugta meg az anyámat, és nem volt időm elkészülni normálisan. Ebben tudok segíteni, mondta Niki. Gyere most a mosdóba. Szorosan fértek csak el abban a boxban amelyiket Niki mondta. Dobd le a bugyidat, és elkezdett kutatni a táskájában. Mit keresel érdeklődött Kriszta. Nincs időnk semmire
Erre van időnk, mondta Niki. Egy tojáshoz csatlakozó vezetéket vett elő. Postán rendeltem, felnyomod a puncidba, az irányító doboz segítségével vibrációt lehet okozni. Én már kipróbáltam és ez valami fantasztikus. Ahogy Kriszta megszemlélte, megtudta szagolni a fiatal barátnője punciját a műanyagon. Igen, elhiszem, hogy kipróbáltad nevetett. Dugd fel nekem Niki letérdelt és feldugta Kriszta puncijába, ajkai már nedvesek voltak az izgatottságtól. Kissé széjjelebb nyitotta a lábait, hogy keményen be tudja tolni a puncijába. Bent van, mondta és mrgnyalta Kriszta csiklóját, abban a pillanatban megszólalt a csengő. A francba mondták mindketten, Gyorsan, húzd fel a bugyidat, és az majd elrejti a drótot Niki ezután a kicsi irányító dobozt bedugta Kriszta bugyijába és alacsonyra állította, és leengedte a szoknyáját. Tökéletes, mondta. Menjünk A vibrációt a puncijában felségesnek találta.
Azt vette észre, hogy kissé hintázik a székén, a bugyi mozgása a csiklóján kombinálva a rezgésekkel elég volt, hogy elmenjen. Földrajzon egyszer, matekon kétszer... A baszás az egyetlen dolog ami a matekot élvezetesebbé tudja tenni. A szünetben ott álltak a folyosón néhány barátnőjükkel. Milyen? kérdezte suttogva Niki, hogy senki más ne hallja. Brilliánsan kefél válaszolta Kriszta, A bugyim csuromvizes már. Ahogy ott álltak, Niki óvatosan benyúlt Kriszta szoknyájába, és egy mosollyal maximális fokozatra állította. Kriszta alhasa megugrott, ahogy teljes erővel pulzált a puncijában, és az égő csiklója egy újabb orgazmushoz jutatta.
Valószínűleg elesik, ha Niki el nem kapja. Kapcsold ki. Kapcsold ki ezt a baszást, könyörgött összeszorított fogakkal. Elnézést kértek a barátaiktól, és gyorsan a wc - re mentek. Te kibaszott kurva, robbant ki Kriszta - ból az egyik bokszban. Valószínüleg bepisiltem. Niki nevetett miközben letérdelt. Lássuk. Amint Kriszta felemelte a szoknyáját, a pinaszag megtámadta Niki orrcimpáját és ugyanakkor beborította. Hatalmas vizes folt volt Kriszta bugyijának elülső részén, Niki nekiállt az anyagon keresztül lenyalni. Kriszta hátravetette a fejét amint megérezte barátnője száját és nyögött Oh, nyalj ki Niki.
Niki oldalra húzta Kriszta bugyiját és kihúzta a tojást Kriszta testéből. Elkezdte ujjazni Kriszta punciját, közben tisztára nyalta a tojást. Ahogy megszólalt az órára hívó csengő, a két ujj a puncijában és a csiklóját dörzsölő hüvejkujj hatására Kriszta teste megremegett az orgazmustól.
Ahogy húzta fel a bugyiját, megcsókolta Nikit, és megérezte a saját ízét. Gyere, megint el fogunk késni. Amint Kriszta hazaért az iskolából, az anyja épp a konyhában készítette a vacsorát. Szervusz drágám, milyen volt az iskolában? kérdezte. Nagyon jó volt, válaszolt, majd leírta a tojás alakú vibrátort az anyjának. Nagyon sok orgazmust okozott nekem. A bugyim csurom víz. Jut eszembe, reggel felszedtem a ruháidat. Ki hagyta a spermáját a bugyidon? Az anyja nevetve válaszolt, Szórakozni voltam Marshaval, meg a barátjával, Jácintnal tegnap éjjel.
Ahogy felmentünk a lakásába, épp csak bezáródott az ajtó és már Jácint nyakába is ugrott. Mind a kettőnkkel kefélt. Megtörölte a kezét és leült. most jutott eszembe, folytatta, Hol akarsz lenni az őszi szünetben? Komolyan, hol?,Yvette nénikéd bérelt egy házat egy ranchon és szeretné, ha csatlakoznánk hozzá! Igen ez jó lesz. Kriszta csodálkozott. Csaba is vele megy kuncogott. Szombaton mennek le, hétfő délután jönnek. Szerintem Enzó is velük van. Mi kedden utazunk, és felvesznek minket a reptéren. Ez egy csintalan vakáció lesz, mondta Kriszta nevetve. Nem tudott várni és elmondta Nikinek az utat. A sztorik amiket Enzó - ról és Csaba - ről meséltél nekem, olyan forróak voltak, és most megint mehetsz, ez nem fer. És miért nem jössz velünk? Remek! Anyád bele fog egyezni? Persze természetesen, Kriszta válaszolt. Csabi anyja üdvözölte Niki csatlakozását, amikor Kriszta elmondta a terveiket. Yvette a reptéren várta őket ahogy megígérte, Csabi anyja átölelte. Jó téged látni Yvette néni mondta Kriszta. Eldobhatod a nénit, mondta nevetve, emlékeztek Csabare?, mutatta be a fiát. Hi Csaba köszönt Kriszta, Csaba nyelvespuszit adott az anyjának, Kriszta mindenkinek bemutatta Niki - t. Csaba bemutatta a barátját, Sanyi - t.
Sanyi 16 éves volt, ugyanannyi mint Csaba, szőke haja volt. Amint mindenki a kocsihoz és a bérelt mkróbuszhoz tartott, Kriszta félrehúzta Csabat, és megkérdezte: Tudja Sanyi, hogy mi mit szerveztünk? Ismeri, mosolygott Csaba, Tegnap éjjel szétkefélte anyám agyát is. Fasza, válaszolt ő is mosolyogva. Mindannyian beszáltak a mikróbuszba, a nők előre, a gyerekek hátra. Az utazás alatt Kriszta - t mulatatta Sanyi sunyi leskelődése, amikor a rázkódástól felemelkedett a lábairól rövid szoknyája. C. odasúgta neki, Csaba elmondta, hogy amikor legutoljára náluk voltunk, megkefélt engem? Amint Sanyi bólintott, mondta Nem kell csak a lábam közét nézned folytatta, és A. kezét a puncijára helyezte. Ha nézni vagy érezni akarod, akkor csak érte kell nyúlnod. Nem foglak érte megütni. Sanyi elmosolyodott, ahogy az ajkaihoz ért. Aztán felemelte és megszagolta az ujjait és mindketten nevettek. Az út kb. egy óráig tartott.
A csomagokat gyorsan kiszedték a kocsikból, amikor bementek a házba, egy hatalmas németjuhásszal taslálkoztak. Hi Enzó üdvözölte a kutyát Kriszta. Nézte Nikit, aki a kutyát bámulta. Tudom, mire gondol, a kutyafaszra, gondolta Kriszta. Fiúk, miért nem mutatjátok meg a lányoknak a szobáikat, addig én Csabi anyjanek mutatom meg, hogy hol fog aludni. mondta Yvette. A fiúk és a lányok külön szobát kaptak mondta Csabi anyjanek. Amikor Yvette segített KArennek kipakolni, a csomagjából egy nagy műfasz került elő. Látom felkészültél, testvérkém. Nos, a lányok és a fiúk úgy fognak baszni mint a nyulak, úgy gondoltam, hogy én ki fogok maradni. válaszolt Csabi anyja.
Nem biztos, nevetett Yvette, Sanyi háromszor kefélt meg tegnap éjjel, és gallonnyi spermát lőtt ki. Alig várom, hogy mikor fogod őt kipróbálni. Elkezdte dörzsölni a punciját, ahogy az előző éjszakára emlékezett. Csabi anyja mosolyogva mondta, Menj, és nézd meg, hogyan helyezkedtek el a többiek. Ki akarok pakolni és zuhanyozni, mielőtt megerőszakolsz. Oké, de később csak az enyém vagy, kiment az ajtón. Yvette bement a lányok szobájába, Nikire lelt amint gugolva épp Sanyi faszát vette be mélyen a torkába. Basszál meg, kettővel még nem volt lehetőséged mondta és letérdelt Niki mögé és benyúlt a fiatal lány bugyijába. Az ajkai már nedvesek voltak és belenyögött Sanyi faszába, ahogy az ujjak megtalálták a csiklóját. Yvette érezte a saját puncija válaszát, amikor Sanyi kihúzta Niki szájából és nyomon követte a spermaszálat. Ledobta a farmerját és nézte amint Niki behunyta szemét miközben Yvette ingerelte a csiklóját.
Remegés futott végig Niki testén és Yvette érezte, hogy összerándulnak az izmai miközben elélvez. Niki ledobta a bugyiját és mélyen eltűntette az ágyon fekvő Sanyi faszát magában, csak a golyók állították meg. Vadul lovagolni kezdett rajta. Yvette egyik kezével benyúlt a saját bugyijába, a másikról lenyalta Niki nedveit, jól benyálazta és a középső ujját bedugta Niki segglyukába. Basszál sóhajtotta Niki, Ujjazd a segglyukamat. Lenézett Sanyira és dörmögte: Gyere te köcsög, basszál keményen. Nyomd a faszodat mélyen a pinámba. Niki mocskos beszéde hatással volt Sanyira, és nagyon mélyen bevágta a farkát Niki pinájába. Yvette érezte, ahogy Sanyi belélövell, és az ujjait a seggében tartva a másik kezével a lány csiklójához nyúlt és izgatni kezdte. Niki hamarosan eksztázisba jött és nagyot élvezett. Yvette felsegítette és elkezdte kinyalni a spermát Niki lyukából. Hamarosan Niki ismét élvezett és nedvei Sanyi spermájával keveredve beleszáguldott Yvette szájába. Niki alan mellé heveredett és megkérdezte: Csaba és Kriszta hol vannak?. Kriszta lement a lépcsőn, Csaba pedig mondott valamit arról, hogy megkeféli a testvéredet válaszolt Niki. Ez meglehetősen családi, mondta Yvette és visszament Csabi anyja hálószobájába. Még oda se ért és már hallotta őket. Csabi anyja négykézláb volt és Csaba dugattyúként dolgozott benne.
Basszál Csaba, mondta miközben a csiklóját dörzsölte, Basszál keményen! Élvezz belém. Yvette beléptekor Csaba KAren nedveit kente szét a segglyuka körül, és a farka hegyével bökdöste a ráncos lyukat. Csabi anyja hátranyomta magát és Yvette először a hegyét látta meg, majd a behatolást, ahogy elnyelte a testvére teste. Amint elkezdte kefélni a fia a testvére segglyukát, Yvette levette a nedves bugyiját, és a testvére elé feküdt. Edd meg a pinámat, utasította. Csabi anyja engedelmeskedett a testvérének és azt gondolta, ez pont olyan mint a régi időkben, és 3 ujját dugta be a saját pinájába, a tenyere pedig rátalált a csiklójára. Csaba nézte amint Csabi anyja kinyalja az anyja pináját, és kefélte a segglyukát amíg érezte, hogy mindjárt elélvez. Mélyen belelőtte a forró spermáját Csabi anyjabe. Nem hallotta, hogy Kriszta bejön, és amikor kihúzta a farkát, Kriszta elkezdte az anyja seggéből kinyalni a spermát.
Kriszta - nak nagyon ízlett az anyja segglyukának és Csaba spermájának keveredett íze. Yvette remegni kezdett és ordított: Oh, nyaljál, rögtön elmegyek. és a nedvei Csabi anyja nyelvére folytak. Sanyi és Niki az ajtóból nézték a történéseket. Milyen vakációkezdés! mondta Niki, Még csak félórája vagyunk a házban és már mindenki elélvezett Kriszta felállt a sperma folyt a szája széléről, a kezeit a puncijához téve így szólt: Még nem mindenki, velem mi lesz?. Egymásra néztek, szó nélkül. Kriszta gyorsan levetkőzött és lefeküdt az ágyra. A srácok elkezdték nyalogatni, csókolgatni, a fiatal, kemény mellbimbókat.
Kriszta széttárta lábait és felhúzta a kezével a térdét. Csabi anyja letérdelt és elkezdte a seggét nyalni, miközben Yvette elkezdte ujjazni. Niki elkezdte a nyelvével izgatni C. csiklóját. Kriszta boldog volt, a testének minden pontját elöntötte a forróság. Hamarosan elélvezett. Mindenki korán lefeküdt. Másnap reggel a srácok az ágyban beszélgettek. Örülsz, hogy velünk jöttél? kérdezte Csaba. PErsze, hogy igen válaszolt Sanyi. Még soha sem szórakoztam ennyit. Gondolod, hogy valaki felkelt már? Ördögien érzem magam. Csaba nevetett és ránézett az órára, 9 múlt, itt az idő, hogy valakit felkeltsünk. Gyere. Amint Sanyi kiment a folyosóra, hangokat hallott lentről. Amikor bement a konyhába, Csabi anyja épp végzett a mosogatással. Csak egy világoskék pamutbugyi volt rajta.
Sanyi megállt mögötte és a kezeivel elkezdte Csabi anyja melleit dörzsölni, miközben a farkát a seggéhez nyomta. Hátranézett és így szólt: Jó reggelt Sanyi. Az enyém lehet? Természetesen, ha akarod válaszolt. Természetesen akarom válaszolt nevetve, és félrehúzta a bugyiját. Sanyi lehúzta a térdéig és nyalni kezdte a punciját. Oh istenem, de jó gondolta Csabi anyja miközben a srác nyelve a segglyukától a csiklójáig mindent bejárt. Lehunyta szemét és a csodálatos érzésre gondolt a puncijában. Sanyi felállt és elkezdte a pináját kefélni. Hosszú, lassú lökésekkel indított, egészen a makkjáig kihúzta majd addig betolta, hogy a golyói a csiklót érték. Ez nagyszerű, mondta elragadtatással. Gyerünk, had élvezzek el. Sanyi felhagyott a nyugodt ritmusával és hamarosan érezte, ahogy összeszorították az izmai a farkát amikor elment. Egyre gyorsabban csinálta és nemsokára beleélvezett.
Kihúzta, Csabi anyja felhúzta a bugyiját és forrón megcsókolta. Sanyi ez nagyon jó volt, majd letérdelt és nekiállt a farkat tisztítani. Sanyi és Csabi anyja reggeliztek, amikor belépett Csaba, Látom ma korán felkeltél, észrevéve Csabi anyja bugyijának az elején a nedves foltot, és nagyon jól érezted magad. Igen. Yvette semmi nincs a kamrában.
Utánpótlásra van szükségünk. 15 mérföldre van egy város.. Miért nem öltözünk fel és megyünk oda bevásárolni? válaszolt. A város kicsi volt, de mindent kaptak, amire csak szükségük volt. Miközben visszafelé tartottak, Kriszta épp Sanyi faszát szopta, Csaba pedig lehúzta a bugyiját és kefélni kezdte. Úgy mozdult, hogy elérje a maximális behatolást. Niki a helyén ült és magával játszott a bugyiján keresztül és nézte ahogy a fiatal barátnőjét kefélik. Csabi anyja ezt látva azt mondta: Mi a fenéért nem hoztam magammal a műfaszt! Fogd az enyémet mondta Niki és előhúzta a puncijából a tojást. Niki, te mindig meglepsz engem. mondta, majd lenyalta a puncinedveket a tojásról. Majd feldugta magának és a maximumra állította. Nikinek eközben már három ujja volt a puncijában, és a mikróbuszban sexszag kezdett terjengeni. O a francba, mondta Yvette miért kell nekem vezetnem! Miközben mindent figyelt a visszapillantótükörből és félkézzel a saját csiklóját dörzsölte. Sanyi ordított Jövök és beleélvezett Kriszta torkába. Barátja élvezését hallva Csaba is rákapcsolt. Gyere Csaba, mondta Kriszta spermától csillogó szájjal, nyomd belém mélyen! Élvezz belém! Elmegyek! és összehúzódott a hüvelyfala. Lánya hevességét hallva, Csabi anyja mondta: legközelebb valaki más vezet, és folytatta a puncija izgatását. A délutánt lazítással töltötték. Kriszta a kanapén ült amikor egy hideg orrot érzett a punciján. Lenézve meglátta Enzó - t amint éppen nyalja a bugyiját. Ez az amiért megtartottam a szagos bugyimat mondta Kriszta.
Amikor Csabavel befejezték a kefélést a kocsiban, egyszerűen csak felhúzta a bugyiját, és hagyta, hogy átnedvesedjen. Ennek már több órája, a teste körül érezni lehetett a szex szagát. Sanyi hallot arról, hogy Kriszta kefélt a kutyával és remélte, hogy most is meg fog történni. Amikor Enzó folytatta a nyalakodást Sanyi farka teljesen felállt. Kriszta lehúzta a bugyiját, hogy Enzó hozzáférjen a puncijához. Jó fiú Enzó, gyerünk, nyaljál ki. A kutya betolta a nyelvét Kriszta puncijába, és hamarosan orgazmushoz juttata. Yvette látta Sanyi merevedését, kiszabadította a farkát és elkezdte szopni. Csabi anyja benyúlt a testvére szoknyája alá és lehúzta a bugyiját, és elkezdte nyalni a pináját és a segglyukát. Csaba farka a látványtól elkezdett felállni. O bassza meg, jövök, nyald a csiklómat sikította Kriszta. Miközben elment, a nedvei Enzó orrára és szájára folytak. Bocs testvérkém de nekem most fasz kell, mondta Yvette és elhúzta a punciját Csabi anyjatől, és beleült Sanyi farkába. Közben Csabi anyja elkezdte a seggét nyalni, majd benyomta a nyelvét a lyukba, hogy belülről is kinyalja. Faszt akartál testvérkém, gyere Csaba és nyomd be ide!, mondta és benyúlt a puncijába és ujjazni kezdte magát a bugyijában. Yvette behunyta szemét, ahogy megérezte Csaba farkát a seggében. A két srác állandó ritmusban kezdte kefélni. Kriszta eltolta Enzót az orgazmusa után és nézte ahogy Niki a szájába veszi a kutya farkát. A kutya elkezdte szájbabaszni ahogy az ajkai összezáródtak a farkán. MAjd abbahagyta és a kutya fejét a combjai közé vette, aki elkezdte nyalni a punciját. Segíts Kriszta, nagyon tüzes vagyok, segítsd be ezt a farkat a pinámba!
Enzó felugrott a mellső lábaival a derekára és a levegőt baszta. Kriszta beirányította Enzó farkát Niki puncijába. Ahogy corrie megérezte, teljes hosszában benyomta Niki puncijába. A farka végén lévő csomó nekiütközött az ajkainak, majd bement a hüvelyébe. Niki sikított ahogy a csomó egyre jobban feszítette. Csabi anyja az ujjaival a második orgazmusán dolgozott. Yvette sóhajtott ahogy ketten baszták egyszerre: Kményen basszatok, gyorsabban A srácok begyorsítottak. Yvette sírt, Gyorsabban, gyorsabban. O bassza meg, mindjárt elélvezek. Csaba valamivel előbb kezdett beleélvezni a seggébe mint Sanyi a pinájába. Csabi anyja kihúzta Csaba farkát és elkezdte kinyalni a testvére seggéből a spermát, miközben a kezével egy másik orgazmushoz juttata. Niki még mindig karóba volt húzva Enzó faszán, és fiatal teste orgazmust orgazmus után élt át. Enzó csomója egyre jobban megduzzadt, Niki szemei kitágultak, ahogy a lyuka egyre jobban szétfeszült.
Megcsinálta! sikította. Bennem van! O istenem, ez olyan jóóóó!!! Enzó elkezdte telepumpálni spermával. Amikor Yvetteből Sanyi kihúzta a farkát, Kriszta odament és kezelésbe vette a másik lyukat, segített anyjának letakarítani. Körülállták Nikit, aki még mindig corrie foglya volt. Amint Enzó elengedte mindhárom nő odament és elkezdték inni, felnyalni a kifolyó kutyaspermát. Amint a három nyelv teljesen kiürítette, megint elment, és elnyúlt a padlón. Még csak 1,5 napja vagy itt és már mindent végigcsináltunk, mi lesz a hét többi részével? Csabi anyja nevetve válaszolt: Biztos vagyok benne, hogy kitalálunk valamit! és megtették, de ez már egy másik történet...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (20)        Nem tetszik (35)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-02-06 20:10:13
Döme
Elég nehéz követni a sztoit :( De amugy izgato volt kár h nincs ilyen társaság de h van is akkor nagyon mazlisták a srácok....nálam 10/8 mert brutál perverz :)))


Ezt a szex történetet 21553 X olvasták el.