Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lakáson idős pasival

Beküldő:endi


20 éves voltam, amikor történt. Már korábban felregisztráltam egy sexoldalra, és találkoztam is pár pasival. De ő volt a legjobb.
Imi-nek hvták, és túl volt a 60-on. Ő keresett rám az oldalon, amikor kiírtam h macis srác partnert keres estére. Eszméletlenül kanos voltam. Beszélgettünk, és nagyon pozitív embernek tűnt. Nemcsak, hogy nem érdekelt a kora, bevallom őszintén még vonzott is a dolog. Tele vággyal és energiával. Este 10 körül értem hozzá autóval. Lejött értem, beinvitált a lakásba és beszélgettünk. Izgultam, mert még sosem találkoztam pasival lakáson. (Kocsi vagy szabad volt eddig). Rá pár percre mondta h jöjjek közelebb. Felálltam ( :D) és odamentem. Mondta h ne izguljak. Letolta a nadrágomat.Félig merev voltam, és nagyon izgultam. Szájába vette. Nagyon finom volt. Olyan jól csinálta. Mivel megkért h otthon ne verjem ki, így nagyon hamar elélveztem a szájába. Szívta-szívta. Olyan jó volt. De rettenetesen érezétem magam. Ilyen hamar elsülni. Ott égett az arcom a szégyentől. Felállt és mondta h ne szégyelljem magam. Ez természetes. És akkor életemben elösszőr csókolóztam egy pasival. Fura volt. Elösszőr feszült voltam, talán kissé undorottam is, de az ő jelenléte megnyugtatott. Olyannyira nyugodt voltam, h nem is zavart h esetleg a saját gecimet érzem a nyelvemen. Az sem zavart h közben jöttek le rólam a ruhák. Persze róla is. Az ágyra feküdtünk. Én a hátamra ő rám. Smároltunk, ölelkeztünk. Nem egyszerűen két pasi voltunk, akik találkoztak. Egyfajta szeretkezés volt. Hosszú csókok, meleg ölelések, összekulcsolt kezek. Úgy éreztem mindkettőnknek kellett ez. Ki voltunk éhezve erre az intimitásra. Még sosem volt rajtam meztelen pasi. Vagy 10 perc szeretkezés után újra akcióba lendült a farkam. Én is éreztem, és ő is, hisz a fenekének nőtt meg elég keményen. Szép lassan hátrált meg. Ajka elhagyta az enyémet és a nyakamon folytatta. Majd a mellkasomon. Mellbimbó. Has. Derék. Nem bírtam kihagyni a látványt ahogy a makkom eltúnik a meleg szájában. Kezemmel diktáltam a tempót, és ő nem vitatkozott. Istenien szopott az öreg. Nem hiába, több évtizedes tapasztalat...
Külön izgatott farka érintése a bal lábszáraom. Imi magának verte, miközben engem cumizott. 1-2 perc és hallottam nyögését, majd éreztem a nedvességet a lábam körül. Olyan intenzitása volt kéjelgésének, h átkapcsolt turbó üzemmódba és nem sokkal később telelőttem a száját. Hangosan élveztem. Általában halk vagyok, de most nem fogtam vissza magam. Lihegve dőlt mellém vissza. Kis csók, majd szusszantunk kicsit.
Kicsivel később elment zuhanyozni. Ott feküdtem az ágyon. Néztem ki a fejemből. Kavarogtak a fejemben a gondolatok. Visszajött, és hozzámbújt. Átkarolt és csak úgy voltunk. Megmondom őszintén zavarban voltam. Mintha a barátnőm lenne mellettem. Smároltunk, sexeltünk, élveztük, pihentünk. Nem tetszett a dolog, hisz nem vagyok meleg. (Bi vagyok, főleg heteró oldalról). De most azzal törődtem h jó legyen nekem. Oldalamra fordultam. Kifliben voltunk. Elkezdtem simogatni. Kellemesen elidőztem a testén. Akkor vettem kezembe elösszőr a farkát. Puha volt, és így is nagy. A kezemet terelte, de nem hagytam magam. Keményedő farkamat ismét a fenekéhez irányítottam, miközben falloszát izgattam. Készen álltam a kövi menetre. Megfordult. Farkunk egymásnak estek mint, a Star Warsban a fénykardok. Vad smárolás. Fölé kerekedtem. Kicsit lovagoltam rajta, persze nem dugott. Élvezte, ahogy a mellem föl-le ugrándozik. Majd mondta h jöjjek előrébb. Megtettem, és szájában voltam ismét. Az ágy támlába kapaszkodtam, és ringattam a csípőmet a fején. Mondhatni, szájbakúrtam Imit. És ő ezt így akartam. Fantasztikus volt. Soha nem éreztem még ilyet. Ahogy a farkam eltűnt, majd előbújt, ő rám se nézett, én pedig lovagoltam, mint valami kis kúrva. Egyszer megszakítottam a menetet mert úgy éreztem muszáj megcsókolnom. Így is tettem. Kellett ez nekem. Akartam. Most elössszőr. Majd visszaraktam a farkamat a szájába és folytattuk. Kissé hátradőltem, és vertem neki a farkát, jó keményre és nagyra. Majd eljött az idő: Hatalmasat élveztem. Nyögtem, nyögött. Ahogy illik. Az utolsó cseppig kiszívott engem. Mellé hüppedtem, és kivertem a farkát úgy, hogy a hasára élvezett. Ez volt életem legjobb orális élménye.
Kis pihi után elmentem zuhanyozni. Végig nézte.
Felöltöztem és hazamentem. A kocsiban végig azt gondoltam, soha többé pasival. Élveztem, de túlságosan is. Nem kell ez nekem. Ez 2 éve volt. És azóta is néha leszopatok egy-két pasit, ha kanos vagyok.
Köszönöm h elolvastad.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (83)        Nem tetszik (137)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-06 05:05:53
Pistii
Nagyo szép a történet énis leszopnálak

2022-10-20 07:08:41
Anyám nem adott nevet
Én meg téged Pistii


Ezt a szex történetet 21087 X olvasták el.