Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nyalakodás Magdi nénivel

Beküldő:Caby azonnal


Egy 18 éves fiatalnak májusban semmi máson nem járhat a feje, mint a nőkön, a nőkön, az érettségin, meg a nőkön. Szerencsés egybeesés, ha valakinek olyan irodalomtanára van, mint nekem volt, aki nem csak felkészített az érettségire, hanem másban is a segítségemre volt...

Magdinak hívták az én drága, jó tanár nénimet. Fekete hajú, fekete szemű, szemüveget viselt, és szoláriumba járt, ez látszott a bőrén. A középiskola első osztálya óta tanította az osztályunkat. Már akkor Róla ábrándoztam, és bizony sokszor gondolatban szeretkeztem is vele, és ilyenkor gyakran rárántottam. Egyébként is bukom a fekete szemű, fekete hajú nőkre Évzáró volt, kiosztották a harmadikos bizonyítványokat, és az osztályfőnökünk felhívta a figyelmünket, hogy a következő év lesz a legnehezebb középiskolai évünk. Jön az érettségi!

Megkerestem Magdit, és megkérdeztem tőle, hogy a nyári szünetben kidolgozom az érettségi tételeket, megnézné-e. Azt válaszolta, hogy vigyem csak fel hozzá, majd együtt kielemezzük. Július végére már elkészültem a felével, gondoltam felhívom az én kedvenc tanárnőmet. Másnapra beszéltünk meg időpontot, én pedig, mint jó diák reggel nyolckor már csengettem nála. Álmosan, pongyolában nyitott ajtót. Sűrű bocsánatkérések közepette léptem be a lakásba, mire ő azt mondta, hogy nincsen semmi baj, csak már hozzászokott a késői keléshez. Bement a szomszéd szobába átöltözni, én pedig egyből rátapadtam a kulcslyukra. Gyönyörű barna bőre volt, asszonyosan telt mellei, és borotvált puncija. A dákom egyből égnek meredt. A farmerem eleje erősen kidudorodott, még akkor is, amikor Magdi belépett az ajtón. Póló és rövidnadrág volt rajta, amiből egy picit kilátszott néha a puncija szőre. Kiraktam az asztalra a tételeket, ő pedig elkezdte átnézni azokat. Ahol hiányosságot talált, mindig szólt, és együtt kiegészítettük a hiányzó részeket. Dél körül járhatott már az idő, amikor csengettek. Magdi felállt, kinyitotta az ajtót. Kisidő múlva visszajött és egy levelet rakott az asztalra. - Csak a postás volt. Kérsz valamit inni? - Egy üdítőt elfogadok, köszönöm. Kiment a konyhába, én pedig mentem utána. Lehajolt, kinyitotta a hűtőszekrényt, és abban a percben kiestek a tojások, és a szalámi a hűtő oldalából. Leguggoltam, hogy segítsek neki feltakarítani, de ahogy ott guggoltam a szemem odatévedt a puncijához. Kilátszott az egész, a rövidnadrág pántja eltűnt a punci vágásában. Csak guggoltam, és nem tudtam semmisem csinálni, vagy mondani, annyira elbűvölt a látvány. Magdi rám nézett majd látva rajtam, hogy le vagyok döbbenve, végig nézett magán. Meglátta a meztelen punciját, gyorsan megigazította nadrágot magán.

- Nem illik ám leskelődni.

- Pedig nekem tetszik! -mondtam, megdöbbentve magamat is, hogy ilyet merek mondani

- Azt elhiszem, máson sem jár a fejed!!! -nevetett.

Másnap úgy mentem fel, hogy lesz, ami lesz, én ma meg fogom dugni Magdit. Leültünk a kanapéra, hosszú póló-szerű ruha volt rajta, én bermudanadrágot, és ujjatlan pólót viseltem, alsónadrágot nem vettem fel, készülve, hátha lesz valami. Ahogy ott ült mellettem észre vettem, hogy nem visel sem melltartó, sem bugyit. A fantáziám egyből beindult. Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám elérni azt, hogy megdugjam. A véletlen segített ebben. A tételek között volt egy, amit nem tudtam igazából jól kidolgozni, a tankönyvben pedig nem találtam hozzá megoldást. Magdi odament a könyvespolcukhoz, és le akarta venni a saját tankönyvpéldányát. Addig-addig nyújtózkodott, míg a ruhája fel nem csúszott a derekára. Felálltam a kanapéról, mögé léptem, és egy könnyed mozdulattal levettem a könyvet. Megfordult, a szemembe nézett, és egy picit elmosolyodott.

- Köszönöm a segítséget. -és adott egy puszit.

- Nagyon szívesen segítek, csak szóljon tanárnő.

Leült a kanapéra, de ahogy lehuppant egy pillanatra beláttam a ruhája alá, és meggyőződhettem róla, hogy tényleg nincs rajta bugyi. Gondoltam, ha kapok is egy pofont, akkor is megpróbálom, most a közeledést. Térdre ereszkedtem előtte, gyorsan benyúltam a két lába közé, és szétfeszítettem. Nem ellenkezett, sőt még ő húzta fel a ruháját, hogy jobban hozzá férjek a kopaszra borotvált puncijához. Ahogy megpillantottam a gyönyörű, rózsaszín husikát, úgy felizgultam, hogy nem törődve semmivel egyből belevetettem magam a nyali-fali kellős közepébe. A kezemmel széthúztam óvatosan a bejáratot, majd a segge kezdetétől a punci tetejéig egy nyelvcsapással végig nyaltam. Utána csak a bejárat környékét nyalogattam, majd amikor elkezdett folyni a finom puncilé a nyelvemet bevezettem a punciba. Ebben a percben Magdi egy hatalmasat sikoltott, összerándult, majd elernyedt, miközben én folyamatosan izgattam tovább most már a csiklóját. Nemsokára újra izgalomba jött és már ő maga nyomta rá a punciját a számra. Ekkor felálltam, levettem a pólót, és a nadrágot, odaálltam elé, ő pedig, mint egy kisdiák, ártatlanul felnézett rám, kezébe vette a merev faszomat, és apró húzásokkal felmérte a hosszomat. Elégedetten hümmögött a méretemet látva, majd teljesen lehúzta a bőrt a makkomról, a nyelvével megérintette hímtagom bejáratát, a nyelvét mintha megpróbálta volna belevezetni az aprócska lyukba. Amikor látta, hogy ez nem fog sikerülni, a golyóimtól a farkam végéig egy nyalással végig nyalt, a farkam végéhez érve pedig bekapta mind a 19 centimet. Úgy leszopott, hogy a végén már nem tudtam magam türtőztetni, beleélveztem a szájába. Az utolsó cseppet is lenyelte, utána lenyalogatta a makkomon lévő maradékot is. Nyalakodása közben éreztem, hogy kezd visszatérni az élet a farkamba, pedig ilyen rövid időn belül még sohasem állt fel kétszer. Amikor újra teljesen akcióképes lettem, Magdi felém térdelt marokra fogta a merev dákomat, és magába vezette. Teljesen eltűnt a farkam benne. Belül finom, puha, meleg vett körbe, ő pedig egyre gyorsuló ütemben húzkodta rá magát a farkamra. Amikor már éreztem, hogy mindjárt elélvez megint, négykézlábra állítottam, mögé térdeltem, és hátulról kezdtem megdugni. Ahogy így keféltem, egyszer kicsúszott a farkam a nedves punciból, és ugyanavval a lendülettel visszadugtam a fenekébe. Magdi felsikoltott, de én két kézzel fogtam a fenekét, és nem engedtem, hogy lecsússzon rólam. Egy kis idő múlva lecsillapodott, én pedig apró mozdulatokkal kezdtem megkefélni a selymes, pici segget. Magdi is kezdett rá érezni a seggbe baszás örömeire, mert elkezdett körözni a fenekével. Egyre hevese! Így keféltünk, míg nem éreztem, hogy mindjárt elsülök. Magdi is már a végéhez közeledett, mert egyre mélyebbeket nyögött. Először ő, majd talán két másodperc késéssel én is elélveztem, telespriccelve a segge lyukát forró gecimmel.

Ez igen! Bár én már túl vagyok az érettségin, lassan az egyetemen is, de bizony egy ilyen rendes tantónénivel még én is szívesen találkoznék, ha lehetne!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (155)        Nem tetszik (119)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-28 15:01:29
Abrakadabra
Még csiszolni kell rajta..

2016-06-26 11:55:19
Tudor
Elfogadnám tanítónénimnek

2021-03-28 06:42:20
Tatami
Jó az írás nekem is volt ilyen tanárnőm. Oroszt tanított nem szopott de imádta a farkamat!


Ezt a szex történetet 29415 X olvasták el.