Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anális szexhirdetés

Beküldő:Gay történetek

Ez is az interneten kezd *245 dött. Olyan oldalra barangoltam, ahol nem szoktam, mert túlságosan szexcentrikusnak tartottam a hirdetéseit. Most mégis ráakadtam egy olyan hirdetésre, ami igényesnek t *251 nt. Új lakhelyemen, egy vidéki városban hosszútávra keresett partnert egy fiatal, sportos srác. Úgy döntöttem, belevágok, válaszoltam hát. Nem tudom, hogy gyakorlat, emberismeret vagy a vakszerencse dolga-e, én minden esetre el *245 bbiekben hiszek, vagyis szerintem meg lehet állapítani néhány levélb *245 l is, hogy a sötétbe burkolózó idegen azonos szellemi színvonalon mozog-e, mint én.
A második levél után azt gondoltam, hogy igen, és elhittem a srácnak, hogy jókép *251 , értelmes, és mellesleg végz *245 s fogorvos-hallgató. Igen gyorsan váltottunk aztán telefonszámot és alig pár nap alatt megvolt az els *245 találka. Egy telefon miatt fél percet késtem, s *245 máris hívott, hogy mi van velem. 50 méterre álltam t *245 le éppen egy lámpánál, és a hívásból tudtam, hogy *245 legalább olyan izgatott, mint én. Hiába fogta vissza a hangját *245 is.
Szóval megérkeztem a helyszínre, megmondta milyen autóval jön. Mikor odaléptem a kocsihoz és *245 kiszállt bel *245 le, kevés híja volt, hogy földbe gyökerezzen a lábam, nagyon tetszett, els *245 látásra. Nem volt nagyon szép, de valóban sportos, jókép *251 és f *245 leg igényes. Vakítóan fehér fogaival rám mosolygott, amivel már meg is hódított. Beültünk az autóba és percek alatt a lakásán voltunk. Nem szoktam els *245 re felmenni senkihez és ezt felajánlani sem szoktam, de tudtam, nincs mit *245 l tartanom.
Órákig beszélgettünk, benyakaltunk egy rakás ásványvizet. 10-kor felhívta a barátn *245 je, sokáig beszéltek (én addig újságokat nézegettem), állítólag folyton veszekednek... Mi is volt a témánk hajnalig? Elég komolyra sikerült a dolog: jöv *245 kép, ambíciók, érdekl *245 dés, munka és ki tudja, még mi.
Amikor úgy érezte, hogy eljött az id *245 , egyszerre csak az ölembe feküdt a kanapén és a hasamnak támasztotta a fejét. Kicsit idétlennek, korainak éreztem a dolgot, valami zavaros lelkibeszédet tartottam, hogy oldjam a helyzetet ( nem is igaz, hogy els *245 alkalommal nem kerülhet két ember közel egymáshoz , vagy valami ilyesmit mondhattam). Közben simogattam a fejét.
Nem is annyira a kívánás, mint a kíváncsiság vezérelte tovább a kezemet: a hasizma csodálatosan kidolgozott volt, a válla kemény és széles, a 180 centijén arányosan oszlott el a mintegy 65 kg súly. Megfordult, ledobta a fekete pólót és felém magasodott. Nagyon kívántam, a kezemmel végigjártam fels *245 testét egészen pici fenekéig. Egyszerre dobtuk le a nadrágot. Ölelkeztünk, csókolóztunk. Láttam, hogy nem bír már magával ezért azt mondtam, ma nem akarok a végéig jutni. Ezzel szépen félre is értettük egymást: *245 az elélvezésre gondolt én meg az anális szexre. Mindketten arra, amit kívántunk a másiktól. Milyen bolond is az ember::))
Szeretkezésünk ennek ellenére heves volt, mint egy csata, melyben az ellenfelek felváltva törnek el *245 re. Ahogy lovagolt a hasamon, ahogy szopta a farkamat, de f *245 leg és mindent túlszárnyalva: ahogy hangosan lihegett, a paradicsomban éreztem magam.
Egy ponton megálltunk, mintha megállapodást tartanánk be. Felöltöztünk, még dumáltunk kicsit aztán hazasétáltam... Igen, van itt még egy részlet, ami persze csak a dolog lelki oldala miatt fontos: volt egy letört fogam, és *245 búcsúzáskor azt mondta, hogy akkor jelentkezzek, ha elmentem fogorvoshoz.
Mondanom sem kell, napokig nem jelentkeztem, majd nem bírtam tovább és írtam egy hirdetést arra az oldalra, ahol találkoztunk. A lottó 5 találata sem jöhetett volna be pontosabban: válaszolt a hirdetésemre, de úgy, hogy nem volt biztos benne, én vagyok-e az. Aztán felvilágosítottam. Kiderült: várta, hogy hívni fogom, hogy én keressem.
Tudtam, hogy rövidtávú lehet csak a dolog, mert *245 Pestre akar menni lakni, és tudtam, a barátn *245 jét nem fogom felváltani. Nem tudtam, de nem is akartam magamnak beismerni a sejtésemet: egy ilyen srác, mint *245 , nem hagy ki lehet *245 séget és én lehet, hogy csak egy strigula leszek a hosszú sorban. Ennek ellenére fontosnak éreztem. Miért? Nem találok más választ, mint az igényességét. Hát ez vezetett ahhozn is, hogy rászántam magam a régóta rettegett fogorvosra.
Utóbbiról ma már tudom, hogy nevetséges gyerekességgel féltem t *245 le és ráadásul indokolatlanul. Ennek ellenére tudatni akartam a sráccal, hogy második találkánk, mégha az utolsó is, nekem fontos. Úgy éreztem, tarozom neki. Méregdrága bort vettem és meghívtam magamhoz.
A srác jelensége, üde frissessége és makulátlansága most is elvarázsolt, akárcsak a mosolya. Most csak annyit beszélgettünk, míg elfogyott a Villányi Cuvéé és mindketten ellazultunk. Mutogattam a csecsebecséimet, amikor egy óvatlan pillanatban megérintett hátulról és magával sodort az ágyra. Mialatt ráestem a kétméteres csatamez *245 re, megfordultam, hogy szembekerüljünk egymással. Csókolóztunk, ruhástól egymásnak dörgöl *245 ztünk, de hamar rájöttünk, hogy szét kell dobálnunk ruháinkat az utolsó darabig.
Ne kérdezzétek miért (talán valamiféle köszönetképpen) de oda akartam neki adni magam, mindenest *245 l, önzetlenül. Amikor már elvakult tekintettel, szinte önkívületi állapotban magasodott felém, megkérdeztem, hát te mit akarsz? Mire *245 : hát maga mit szeretne? Teljesen megvadított azzal, hogy az ágyban magázott. Mit mondhattam volna? - amit te is. Fejemmel intettem, vegye ki az óvszert és a sikosítót a szekrényb *245 l. Szép szerszámára pillanatok alatt felkerült a védm *251 , alig csavaroztam még le a kupakot. Én kentem be *245 t is és készítettem el *245 a terepet.
Mint mindent az életben, ezt is tökéletesen csinálta. Kefélt megállás nélkül, lendületesen, de nem fájdalmasan, a csillagos égig hallatszott a nyögése, amire ütemesen válaszoltam, felszabadultan, minden gátlás nélkül. Háromszor is váltottunk helyzetet. Közben felfedezte a beépített szekrény cseles tükreit, amelyekben láthattuk magunkat.:) Sajnáltam, hogy mindez nem kerül videóra. Amikor orgazmusa el *245 tt bevadult, akkor éreztem csak, hogy fáj, de nem érdekelt, a testünk összeforrt és az *245 gyönyörét a sajátomnak éreztem. Márpedig a gyönyöre, azt hiszem, leírhatatlan volt. Teljesen odaadtam magam.
Jó félórát beszélgettünk. Talán úgy érezte, kihasználom a helyzetet, mert mindenfélét meg akartam t *245 le tudni a lelkér *245 l. Félve mondom ki: egy elkényeztetett fiú képe rajzolódott ki el *245 ttem, aki a családjától minden földi jót megkapott, akinek szerencsésen alakul a sorsa, de akinek soha semmiért nem kellett megküzdenie. Aki soha nem részesült elutasításban. Lehet, hogy nagykép *251 vagyok ezzel, mert én is megkaptam mindent. A különbség talán az, hogy én mégis nehezebben élem meg az életet. Szóba jött a barátn *245 je, és hogy *245 tulajdonképpen nem is tudja, mit kezdjen ezzel a dologgal, hogy neki tetszenek a fiúk, valahol zavarja.
Elmondtam neki, hogy tudom hogy nem vagyok a barátja, de ha hagyná, lehetnék, értékesnek tartom *245 t.
De nem hagyta. Kés *245 bb váltottunk még SMS-eket, írtam neki ( *245 csak kapni szereti a leveleket), aztán abbamaradt a dolog, mert nyilvánvalóvá vált, hogy nem akar élni az általam (burkoltan) felkínáltakkal.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (14)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-25 17:48:39
Tündi
Imádom ha tágul a segem a fasztol

2016-07-02 17:06:52
Skizi
Tündike én szívesen kitágítom és megdugom a segged. skeezee76@gmail.com


Ezt a szex történetet 8736 X olvasták el.