Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokahugi 2

Beküldő:bátyó


Nyári napon szintén mamáéknál voltunk, amikor unokahugom Lizi is ott volt. A kertben fociztunk, ahol elég nagy terület füves volt viszont a kert vége bokrokkal volt benőve. Elég sűrűn bement a labda a bokrok közé és volt hogy hosszú percekig kellett keresgélnünk. Lizi vékony alkatú, fejlődés alatt álló lányka volt, cicikéje éppen hogy csak domborodott. Fürdőruhában voltunk de cicijén a melltartó rész mindig elállt a testétől amikor lehajolt. Szinte akarva csinálta mert látta rajtam hogy izgat a dolog. Egy alkalommal bement a labda a bokrokba, ahová elmentem érte, de nem találtam. Lizi utánam jött és négykézláb kezdte keresgélni. A kis cicijét teljesen látni lehetett. Aranyos kis dombocskák voltak rajta borsó nagyságú bimbókkal. Ahogy néztem a farkam kezdett keményedni. Mit nézel? kérdezte, mire én csak annyit tudtam mondani, hogy a cicid. Mire ő megint a megszokott nyald ki mondattal felállt és hátat fordítva nekem nézelődött a bokrok között. Mögé mentem két kézzel átkaroltam úgy hogy az egyik kezem a cicijét fogta a másik kezem pedig a punciján volt. A középső ujjammal pont a vágatot kaptam el és ott is tartottam egy darabig. Mit csinálsz hülye?! Mondta, Lizi, de eközben halk sóhajtások hagyták el a száját. Közben a farkam megkeményedett amit a fenekéhez nyomtam szorosan. (A mai napig érzem a punciját az ujjamon. Van hogy erre verem ki a farkam.)
Ahogy ott álltunk játszadozva a cicijével és a punciját simogatva, a szomszéd szólt át, hogy mit csináltok ott? Na erre elengedtem és kimentünk a bokorból. Ezek után Lizi azt mondta menjünk be a garázsba. Több sem kellett azonnal indultunk be, ahova éppen beértünk Lizi már bújt is ki a fürdő bugyijából. Megfordult és parancsolóan mondta, hogy térdelj le és most már akkor nyalj ki. Köpni nyelni nem tudtam, de természetesen teljesítettem a kérését. Letérdeltem, ő az egyik lábát az ott lévő polcra tette én pedig elkezdtem nyalni a gyönyörű kis punciját, amin a szőr éppen hogy elkezdett nőni. Meg is lepődtem, amikor elsőre belenyaltam mert nagyon nedves volt. Nyaltam a csiklóját, a szemérem ajkait, nyelvemet bedugtam mélyen a punciba. Szép finoman amíg csak el nem élvezett, de ezt is olyan halkan csinálta, hogy alig lehetett észrevenni. Csak abból láttam, hogy a teste néha bele-bele rángott. Mikor elélvezett rám nézett. Farkam keményen meredt a gatyámban az égre. Most én jövök! - mondta. Én felálltam és ekkor letérdelt elém. Elővette a farkamat és lassan elkezdte huzogatni. Majd egy alkalommal bevette a szájába és nagyon erősen elkezdte szopni. Nem kellett sok és ezt ő is érezte, mert kivette a szájából és a garázs padlójára verte a farkamból a sok gecit. Azért megkostolom. Ezzel az utolsó cseppeket a nyelvére engedte és azzal játszott, majd lenyelte.
Ahogy ott álltam logó farokkal akkor vettük észre hogy a kutya is a garázsban hűsölt. Akkor tápászkodott fel és jött oda hozzánk. Kis szimat után a logó farkamat meg nyalta, de ez már egy másik történet. Most a régi emlékekre kiverem a farkam. Tegyétek ti is ezt!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (107)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-25 03:03:24
attila
Milyen liza?

2016-06-27 11:31:10
b
nem tudom nincs unokatestvérem. kitalált az egész. vagy neked ismerős?

2016-07-03 21:13:30
A
Folytatást!!! :D nagyon jó történet


Ezt a szex történetet 27663 X olvasták el.