Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.




Az első szex

Beküldő:Kukor Ilona


Körülbelül 16-7 éves lehettem, amikor megismerkedtem egy tőlem pár évvel idősebb sráccal. Megbeszéltünk egy találkozót.
A mozinál találkozunk es megnéztünk egy filmet. Utána beültünk egy mekire. Mikor kijöttünk a Mekiböl akkor közölte, hogy van egy otlete ami nekem is tetszeni fog. Mondta, hogy menjünk fel a lakására. Így is tettünk.
Mikor beléptem az ajtón levette udvariasan a kabatomat és bevezetett a szobába. Ott levette rólam a nadrágot és ő is csak egy boxerban volt.
Belenyult a bugyimba, én megfogtam a kezét és irányítottam, hogy a lehető legjobban essenek ezek a mozdulatok. Közben ő szívta a nyakam. Én a két combja közé tettem a lábam és úgy dörzsöltem.
Levette rólam a pólót, én addig piszkáltam kézzel a boxerét. Mikor levette rólam a felsőt akkor végig csókolta a testem. Leért a hasamhoz és elkezdte kézzel izgatni a melleimet, kiszivta végig a pinámig. Onnantól szépen harapdálta a combomat gyengéden egyre beljebb. Oda tette az ujját és végig húzta a pinámon. Aztán mégegyszer és belém tette az ujját. Élvezetek közben már a haját piszkáltam és ő meg egyre melyebbre dugta az ujját. Ekkor elkezdte nyalogatni a csiklómat én csak nagyokat sóhajtottam, nem csinált semmit gyorsan mert tekintettel volt rám. Hozzám érintette a nyelvét én meg magamba nyomtam a száját. Erősen nyalt. Én csak nyögtem közben egyik kezével ujjazott a másikkal a másikkal a mellem izgatta. Eljött az élvezés pillanata, ő odatette a száját, hogy abba élvezzek. Oda feküdt mellem, adott időt még megnyukszok. Addig én játszottam a boxerban lévő dologgal. Éreztem,hogy most nekem kell produkálnom valamit. Több nyelves csók után oda hajoltam és levettem a fogammal róla a boxert. Kézbe vettem és szorítottam rajta egyet majd felhúztam rajta a bőrt és a számba vettem. Először csak egy kis részét de ahogy szoptam egyre mélyebbre került a torkomban. Mikor végeztem nem élvezett el, de ezt pont így akártam. Felfelé csókoltam végig a testét majd mikor a szájához értem odaültem a hasára. Féltem ráülni a farkára mert azt hittem fáj. De ő csak rám mosolygott, megfogta a derekamat, megcsókolt és szép lassan ráültetett. Az érzéstől erősen megcsókoltam és végig szántottam a hátán a körmömmel. Nagyon tetszett, neki még jobban. Éreztem, hogy nem is fáj ezért lassan elkezdtem rajta lovagolni. Neki is nagyon tetszett, alapból a látvány, hogy meztelenül vagyok és ezt csinálom ezért csak nézett és élvezkedett, én meg csak a számat haraptam és nyögtem. Mire kezdett volna uncsi lenni, megfogta a hátam és pózt váltottunk. Elkezdett bevadulni: harapta a nyakamat, markolta a fenekemet, kiszívta a mellemet és egyre gyorsabban csinálta, én meg csak egyre hangosabban nyögtem. Már csak azt vettem észre rajta, hogy mindjárt elélvez, már csak a csípője mozgott. De én még sokáig akartam szórakozni ezért kitoltam magamból. A feje mellé ültem és vártam ameddig meg nem nyugszik.
Addig 69-eztünk. Nagyon élveztük a dolgokat. Éreztem hogy mindjárt élvez ezért felálltam róla, szétnyitottam a lábaimat, magamba húztam és elkezdtem dörzsölni magamat. A következő amire fel figyeltünk már csak az volt, hogy egyikünk nagyobbat nyög mint a másik, de a csattogástól semmi sem volt hangosabb.
Ő elment, én éreztem, hogy már nekem is csak egy csöpp kell ezért mozogtam még egy kicsit rajta és végül én is elmentem.
Bementünk a fürdőbe, hogy lezuhanyozzunk. Az elején még nyugi volt. Egészen addig amíg le nem ültem a wc-re és szét nem tártam a lábaimat. Neki nem kellett több, a látványtól egyből felspanolt és felrakott a mosógépre. Hevesen nyalni kezdett én meg csak nyüszögtem. Megint elélveztem a szájába. Várt egy kicsit majd feltolt a falra és belém rakta.
Így mentünk be a zuhanyzó alá, hogy bennem volt. Én nyitottam meg a vízet, miközben ő bennem élvezkedett. Ezután csak annyi dolgom volt, hogy nyögjek. A falra tolt és már csattogtunk is. Hangosan nyögtem és közben véresre karmoltam a hátát. De én sem maradtam ki, a nyakam az övé volt. Aztán el élvezett bennem, kihúzta majd elkezdett dörzsölni, hogy én is elvezzek el mert nekem sem sok kellett, aztán elélveztem. Megmostuk egymást és mentunk vissza az *224 gyba. Megnéztünk valami filmet de én már a felénél bealudtam.
Aztán masnap délelőtt hazamentem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (86)




Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:





2016-06-18 13:08:58
seggestyén balázs
végre egy saját sex történet

2016-06-20 07:44:19
Éva
Éngem is ilyen pózban tett magáévá a bratyóm 13 évesen.

2016-06-21 22:31:05
Balu
Éva, hány éves volt a báttyád, mikor téged megdugott? Én a hugomat nem, de a barátnőjét magamévá tettem, és ezt a tesom végig nézte. És azóta dugtatok még?


Ezt a szex történetet 11693 X olvasták el.