Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy kiadós anyóstoszás

Beküldő:Szemüveges Jackson


Akkor talán kezdjük ott, hogy megházasodtam. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy igen kedves és szép lányt sikerült választanom. Formás alakja, szép mellei, és gömbölyű feneke van, egyszóval pont az esetem. Az esküvő után hozzájuk költöztünk mivel ő és az anyja egy hatalmas házban éltek ketten. Az apja már régen meghalt. Az új anyósomról azért érdemes annyit megjegyezni, hogy bár túl járt a negyedik x-en, de ahhoz képest piszkosul jól nézett ki. Nem tudom mi a titka, hogyan tudta magát így karbantartani , de nem volt rajta egy kifogásolható dolog sem. Hosszú fekete haja, mely a feneke közepéig ért, méretei pedig talán önmagukért beszélnek: 100-60-90. Ha egyszer-kétszer maszturbáltam is mindig ő körül forogtak a gondolataim. Történt egyszer, hogy mint a feleségem munkája kívánta megint elutazott a hétvégére. Ekkor gondoltam egy nagyot és elhatároztam, hogy megfektetem az anyósomat. Az alkalom ugye adott volt már csak rá kellett vennem a dologra. Leírom, hogyan cserkésztem be, hátha jó ötletet adok valakinek. Szombat reggel, korán felkeltem megvalósításához. Mivel csak egy fürdőszoba volt a házban az is a földszinten, ahol anyósón lakott, ezért tehát semmi furcsa nem volt abban, ha megborotválkozok. A mama - magunk között csak így hívtuk - általában percre pontosan 7:45 kor ébredt fel és utána egyből a fürdőbe szokott menni tisztálkodás céljából. Ezt az időpontot választottam és az ajtót résnyire - kb. 10 centire - nyitva hagyva, meztelenül nekiálltam borotválkozni. Olyan volt a fürdőszoba szekrény, ami három felé osztott, és úgy nyitottam ki a jobb oldali részt, hogy rálássak az ajtóra. Nem is kellett sokáig várnom pár perc elteltével. meg is jelent anyósom az ajtóban, először be is akart jönni, de amikor meglátta engem meztelenül visszahőkölt. Visszacsukta az ajtót amennyire nyitva volt, és elment. Ekkor azt hittem kudarcot vallottam, de pár másodperc elteltével újra megjelent az ajtóban, és engem kezdett nézni hátulról. Rögtön eszembe ötlött a gondolat, hogy most már egyenesben vagyok. Tovább folytattam a borotválkozást, de persze közben fél szemmel az ajtót figyeltem, közben persze rá is játszottam a dologra dúdolászva elkezdtem riszálni a fenekem, úgy tettem mintha táncolnék. A hatás leírhatatlan volt anyósomnak elkerekedett a szeme, és egyre jobban elpirult az arca, jelezve nekem, hogy kezd felizgulni. Egy idő után mikor már befejeztem a borotválkozást, lemostam a maradék habot az arcomról, és még mindig táncolva hátrálni kezdtem az ajtó felé. De közben folyamatosan szemmel tartottam őt a tükörből. Egész közel járhattam az ajtóhoz, mikor azt színlelve, mintha zajt halottam volna hirtelen megfordultam, és rámeredtem ijedten anyósomra. Meglepődhetett egy kicsit, mert rögtön abbahagyta melleinek simogatását és zavartan a fejét forgatva állt előttem, elmozdulni szerintem azért nem tudott, mivel hirtelen érhette, hogy egy teljesen meztelen férfit láthat. Szeme rögtön rátapadt férfiasságomra.

Köszöntem neki illedelmesem. - Jó reggelt! Erre ő csak motyogott valamit zavartam, miközben végig a farkamat nézte. Elég régen lehetett férfival, és elszokhatott a farkak látványától, mert úgy állt előttem. mint egy kamasz, aki először lát életében faszt. Közelebb léptem hozzá, ekkor tudatosulhatott benne a helyzet, mert el akart menekülni. Elég könnyen megtörtem próbálkozását, mert gyorsan megfogtam a kezét és visszahúztam. Zavartan állt előttem, szemét pedig lesütötte. Mivel még mindig fogtam a kezét ellenállást nem tűrően rátettem a farkamra. Először el akarta húzni, de nem engedtem. Ekkor a szemembe nézett, és talán ebben a pillanatban megértette mit is akarok tőle. Lassan elkezdte simogatni a kezével és közelebb húzódott. Elég hamar felágaskodtam mivel élt bennem a tudat, hogy mióta megláttam mindig is erre vágytam. Megfogta másik kezével is, és kissé megszorítva kezdte húzogatni a bőrt a makkomon. Nagyon jó érzés volt! Már verhette egy-két perce mikor megfogtam a kis pólót, amiben aludni szokott, és egy határozott mozdulattal felhúztam, kezét megfogva kibújtattam belőle. Kezét visszahelyezve megkértem, hogy kezdjen el szopni. - Nem lehet, undorodom tőle. - válaszolta száját huzogatva. Gondoltam így is jó, leültettem a kád szélére farkamat a mellei közé raktam, mondtam neki, hogy szorítsa össze őket. Mikor ezt megtette elkezdtem baszni a melleit. Mit mondjak fantasztikus érzés volt. Hát még az mikor egy idő után, amikor farkam kibukkant mellei között nyelvével végigsimította a makkom. Kihúztam farkam a mellei közül és egyenesen a szájába nyomtam. El akarta húzni a fejét, de megfogtam két kézzel és elkezdtem szopatni magam. Határozottan kezdett egyre jobban belejönni a szopásba, mivel már a fejét se kellett fognom, és ösztönösen a kezét is belevetette a játékba, és farkam tövét és a golyóimat kezdte masszírozni. Nem is bírtam sokáig hamar elélveztem egyenesen a szájába, igencsak meglepődhetett, mert mikor elélveztem kihúzta szájából farkam és csodálkozva, de még mindig verve meredt rá. Táram egész tartalma az arcára került, onnan pedig az álláról lecsöppenve a melleire folyt.

Mikor abbahagyta farkam ingerlését, figyelme mellei felé irányult és a spermámat szétkenve kezdte el simogatni mellbimbóját. Ezek közben rám nézett és azt mondta, hogy ő nem is tudta azt, hogy ilyen jó íze van a gecinek. És hogy ezt bizonyítsa nyelvével körülnyalta a száját és miközben bal kezével melleit simogatta, jobb kezével melleiről a spermámat jutatta vissza a szájába. És ezek közben kéjesen nyögdécselt. Így őt elnézve nem is kellett sok nekem, hogy újra felizguljak. Látva lelkesedésemet újra megfogta kezével a faszom, és újra elkezdte szopni. Hagytam egy kicsit, hadd tisztogassa le majd kezét megfogva húzni kezdtem a szobája felé kétséget sem adva, hogy mit is tervezek. Úgy viselkedett, mint egy tinédzser a szabadon maradt kezével hol a szép nagy melleit, hol pedig - midőn ráébredt, hogy teljesen meztelen -, szeméremdombját takarta el tekintetem elől. Ahogy a szobájához értünk benyitottam. Teljes mértékben átvettem az irányítást, nem mintha eddig bármilyen dologba engedtem volna beleszólást. Leültettem az ágyra és elé léptem. - Szopjad! - szóltam, és a hosszú sétától lankadó farkamat a szájába nyomtam. A fürdőben ráérezve az ízére - gyakorlatba jött -, már nem is tanúsított nagy ellenállást, még a kezeivel is rásegítve fantasztikus érzést nyújtott. Gyönyörködtem benne, ahogy most már megkeményedett farkamat szopja. - Talán még jobban is szopik, mint egy kúrva, aki ezzel keresi a mindennapi betevőjét. - ötlött fel bennem. Egy-két perc elteltével - ismét telesen fel voltam izgulva -, farkamat végig a szájába hagyva, lefektettem az ágyra. Vállai mellé térdeltem, és a fejét mindkét kezemmel tartva, szopattam. Egyre jobban belejött, mert kezével elengedte a farkam, és golyóimat kezdte morzsolgatni. Szája szopási vákumával, tartotta magát, hogy ki ne csússzon rudam a szájából. - Nagyon jó! A lányod sem csinálja jobban!

- mondtam én hülye, mert ekkor rádöbbent, mit is művel, abbahagyta a szopást, és próbált elhúzódni. - Nem akarom folytatni, hagyjál a vőm vagy! Mégsem feküdhetünk le. - sorolta egyszuszra indokait. - Most már késő, Márta! - most szólítottam először a keresztnevén. - Nem késő, nem akarom! - próbált menekülni. - Jól van, abbahagyom, ha bebizonyítod hogy nem akarod. - Hogyan bizonyítsam be? - kérdezte. - Megnézem, felizgultál-e. Ha nem vagy nedves, elhiszem, nem akarod. - jelentettem ki és már csúsztam is le, az öle felé. - Ez így nincs rendb..., Aoh! - akarta mondani, de ebben a pillanatban értem ujjammal a szemérem ajkaihoz. Nagyon is nedves volt. És miközben punciját simogattam, a teste megremegett és erősen nekifeszült a kezemnek. Most már semmi nem állíthatott le. Szétfeszítettem szeméremajkait és hüvelynyílásától kezdve egészen fel a csiklójáig egy hatalmas nyalással közelítettem meg a rég hőn áhított pinát. Nagyon élvezhette a dolgot, mert hangosan felnyögött, és követelőzően pináját teljesen nekinyomta számnak, ezzel is tudatva, teljesen kapitulált. Tovább nyaltam tehát a pináját. Nem is kellett hosszú idő, hogy elélvezzen. Abból szűrtem le, hogy teste egyre jobban remegett, a barlangja, ahol ekkorra már három ujjam is volt, összeszűkült, és hangosan kiáltozni kezdett. - Még! Nyaljad! Óóh! Áóh! Minjárt elélvezeee... - csuklott el a hangja, többet nem is szólt percekig, csak pihegett. Remegő testét figyelve mellé bújtam és ittam testét tekintetemmel. Amikor alábbhagyott remegése, a válla alá nyúltam, és megfordítottam. - Végre ki fogom próbálni, milyen is ha seggbe dugni valakit. - jutott az eszembe. Még sohasem műveltem ilyet ugyanis ezelőtt, a lánya nem engedte meg. Tehát hasra fordítottam, szétnyitottam a lábait és közéjük térdeltem. Masszírozni kezdtem a seggét, azon belül is a segglyukát. Tájékozott lehetett, mert egyből rájött célomra. - Én még sohasem engedtem senkinek, hogy bármit is csináljon a fenekemmel, és most se teszek kivételt. - rázta fejét ellenkezve, próbált lebeszélni tervemről. - Nyugodj meg, vigyázni fogok! - De nem fogysz vigyázz... Óóh! - megelégelve a beszédet egyik ujjamat lecsúsztattam csiklójára és azt is elkezdtem dörzsölni az előbb kitapasztaltam , hogy ezzel le lehet szerelni a beszélőjét.

Megpróbáltam egyik ujjamat beleerőltetni a seggébe , de nem nagyom ment eléggé száraz volt . Körbenéztem és a kis éjjeli szekrényén megláttam egy krémes flakont , valamilyen nappali regeneráló krém volt benne. A krémből nyomtam egy kicsit az ujjamra másik kezemmel elsimítottam rajta majd még egy kicsit nyomtam , de ezt már a segglyukához kentem. - Látod nem fog menni . - próbált megint szabadulni a seggbekúrás elől - Dehogynem fog , mindjárt meglátod. - válaszoltam gúnyosan. - Figyelj szerintem hagyjuk az egé... , hé te mit csinálsz ott hátul ? - megérezte a hideg krémet a seggén. - Kicsit megkönnyítem a dolgom. - súgtam a fülébe , és ismét megpróbáltam ujjamat belenyomni a segglyukába. Hatalmas meglepetésemre elsőre becsúszott , hála a krémnek . Szinte ellenállásba sem ütköztem Márta részéről sem. - OH , OH . - nyögött Élvezhette a dolgot mert mikor ujjazni kezdtem seggét ő is felvette a ritmusomat és emelgetni kezdte a fenekét mintegy ráhúzva magát az ujjamra. Teljesen el volt lazulva , gondoltam egy merészet és még egy ujjamat becsúsztattam a seggébe , ezen kicsit meglepődhetett egy kicsit meg is ijedhetett mert összeszűkült a segglyuka de nem kellet talán két másodperc sem , hogy ujjra mozogni kezdjen . Az iramot és a tempót ő diktálta én csak tartottam a kezemet , ő húzgálta rá magát az ujjaimra. - Na milyen ? - kérdeztem megelégedve - Fantasztikus , nagyon jó . - válaszolta teljesen beletörődve helyzetébe. Tovább mozgott miközben egyik kezét becsúsztatta a hasa alá és ujjaival a csiklóját kezdte masszírozni. - Rakd belém még egy ujjadat. - mondta követelőzve - Jobbat tudok. - mondtam , kihúztam az ujjaimat a seggéből , krémet kentem a farkamra és megpróbáltam rudamat belenyomni a bejáratott lyukba. Ez volt az első seggbekúrásom ,tapasztalatlan voltam ezért amikor bele akartam nyomni a seggébe farkam túl gyors voltam. Persze farkam célt tévesztett és a hatalmas lökésnek köszönhetően teljes egészében becsúszott pinájába. - ÁÁÁÁ , te állat nem erről volt szó . - kiáltott fel miközben menekülni próbált és sikerült is lecsúsznia a farkamról. - Nem arról a lyukról volt szó. - követelőzött miután miközben dörzsölgette sajgó punciját. Hát rám ne legyen panasz gondoltam , és most már körültekintőbben közelítettem meg hátsóját.

Óvatosan a lyukához illesztettem farkamat és lassan elkezdtem nyomni befelé. Nagyokat sóhajtott és látni illetve hallani lehetett , hogy élvezi a dolgot. Hála a krémnek és az előzetes tágításnak ellenállás nélkül csúszott be farkam a seggébe. - Mélyen nyomd belém. - mondta követelőzve . Nem akartam csalódást okozni és egy nagy lökéssel a még kintlévő kb. 8 centit egyszerre benyomtam. Még jó hogy fogtam a derekát mert el akart menekülni , gondolom fájhatott neki a hirtelen mozdulat. Hangot nem adott gondolom nem tudott megszólalni. Egy ideig így küzdöttünk egymással ő megpróbálta magát előretolni hogy lecsússzon farkamról , én pedig derekánál fogva húztam vissza . Egy két perc elteltével azon vettem észre Mártát , hogy már nem kell visszafelé húzni , hanem azt a mozdulatot is ő csinálta . Húzgálta magát rá a farkamra. Fantasztikus látvány volt ahogy letekintettem láttam egy csodálatos meztelen testet amint éppen az én farkamon csúszkál , mégpedig úgy hogy a farkam a seggében van. Annyira izgató volt a látvány , hogy nem is bírtam sokáig és a mozgás tempóját átvéve hatalmas lökésekkel keféltem anyósom seggét. El is élveztem hamarosan , heréim teljes tartalmát seggébe ürítettem . Annyira fantasztikus volt belepumpálni összes gecimet a seggébe , hogy ki se akartam húzni a seggéből a farkam. De ez a pillanat sem tarthatott örökké , Márta lecsúszott a farkamról megfordult és szájába vette kissé lankadó farkamat , és óvatos mozdulatokkal szopni kezdtem. - Letisztítom jó ? - kérdezte , de én nem válaszoltam hanem rá hagytam a kezdeményező szerepét. Miután úgy gondolta , hogy most már megfelelően tiszta vagyok felegyenesedett , és így szólt hozzám - Van egy barátnőm , néha mi is szoktunk együtt lenni . Mit szólnál hozzá ha őt is beavatnád a seggbekúrás gyönyöreibe ? - Ha ez ellen neki nincs kifogása akkor miért ne . - válaszoltam - Jól van akkor letisztázok egy időpontot . De most még egyszer akarom érezni gecidet a számban. És céltudatos mozdulatokkal lefektetett az ágyba , farkamat újra a szájába vette és nyelvével addig játszadozott vele míg újra bele nem élveztem a szájába. - Nagyon szeretem az ízét. - mondta cseppet sem szégyenlősen - Azt látom . - válaszoltam kuncogva. Magamhoz húztam , megsimogattam az arcát és egy forró hatalmas csókot nyomtam a szájára.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (253)        Nem tetszik (144)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-12-22 11:14:45
nagyfasz
Ha a nejem éjjel ügyeletes, egész éjjel kúrom az anyósom.

2016-12-30 09:12:43
Májkl43
Szeretik a fiatal faszt, és szeretik az új dolgokat kipróbálni! Én is megbasztam és még meg is fogom kúrni az anyósomat, pedig nagyon prűd volt, még rendesen nem lett megbaszva! Nyeli a gecit mintha az élete függne rajta. Imádom azt a kéjre éhes, érett pi

2018-01-03 14:02:16
pölös
én is megkeféltem az anyóst, mert a barátnőm nem hagyta magát.

2021-06-10 04:23:57
Stomp Levente Maczko Andi fia Nyiregyhaza
NAGY KAMU EZ A SZTORI


Ezt a szex történetet 53871 X olvasták el.