Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbaszattam a feleségem

Beküldő:Kolompár Jason Statham


Gyerekkori barátommal, Csabával már elég rég találkoztam, beültünk egy sörözőbe, ahol elég hamar kiderült, hogy már két éve nem volt nővel. Mondta is, nekem ott a csinos feleségem, de neki sehol senki! Kölcsönadjam, megdugnád? - kérdeztem. Tudta, hogy komolyan gondolom, de nem válaszolt.

Este otthon az asszonynak elmeséltem, hogy milyen szerencsétlen a barátom, kellene neki már egy punci, mert bedilizik! Neki is szegeztem a kérdést, bevállalná-e? Nemmel válaszolt, de éreztem, ez felér egy talán-nal...

Másnap mentem a sráchoz, hozzunk össze valamit, ha egy kicsit bulizunk iszogatunk össze jöhet a dolog. Meg is beszéltük, hétvégén lemegyünk a Balatonra, visszük a sátrunkat... Pénteken munka után indultunk is a barátunk vezetett én meg a drágámmal hátul iszogattunk. Estére értünk oda, egy kempingben felállítottuk a sátrat és mentünk fürödni. Már sötét volt, így nem vettünk fürdőruhát, meztelenül fürödtünk. Csak a parti fények adtak kis tájékozódást a vízben, ahol fogócskáztunk. Mikor én voltam a fogó, mindig a haveromat értem utol, ő meg persze állandóan a feleségemet fogta meg. De szó szerint, amiből végül már fogdosás lett... Mikor engem kapott el a párom, belesúgta a fülembe, hogy a barátom már a melleit és a punciját is megfogdosta, sőt, mikor magához szorította, érezte ágaskodó férfiasságát! De nem panaszkodva, inkább dicsekedve mondta.

Legközelebb a barátomnak odaszóltam, most kapd el, én beúszok kicsit. Oda is kiáltottam a nejemnek, folytassátok ketten, én úszok egyet!

Beljebb úsztam, de nem messze, ők már nem láthattak engem, én viszont a fények miatt láttam a sziluettjüket. Folytatták a játékot, de egyre kevesebb kergetőzéssel, hosszabb összekapaszkodással. Aztán már szinte egy árnnyá váltak és ritmusosan mozogni kezdtek! Picit közelebb lopóztam és hallottam a drágám sóhajtozását. Mozdulataik egyre hevesebbek lettek, aztán lelassulva abbahagyták. Csendben simogatták egymást egy darabig, aztán folytatták a fogócskázást.

Nemsokára megérkeztem az úszásból . Beszálltam a játékba és mikor megfogtam az asszonyt, annyira fel voltam spanolva, hogy észrevette. Te láttál mindent? - kérdezte, de mire választ kapott volna, már benne voltam! Disznó! - súgta a fülembe és éreztem, nagyon élvezi a helyzetét! Nem volt hosszú menet!

Kint a parton közölte mindkettőnkkel, ez volt az első és az utolsó eset! Rendben, mondogattuk a barátommal, közben iszogattuk a hűtőtáskában magunkkal hozott italokat. Mikor mentünk aludni, a barátom felajánlotta alszik ő a kocsijában, de nem engedtem. Elférsz te is már úgyis csak alszunk. A sátorban még sokáig beszélgettünk, én egyre ritkábban szólaltam meg, majd egyenletes hangos szuszogással jeleztem, hogy elaludtam.

Ők még iszogattak és halkan beszélgettek, én tartottam az egyenletes tempót. Háttal voltam nekik, néha csendben voltak, csak az üvegben lévő folyadék bugyogása hallatszott időnként, majd halk simogatások susogása. Barátom támadhatott, mert a drágám súgta, ne, mert lehet, hogy nem alszik még. Szólongattak párszor, aztán mikor nem kaptak tőlem választ, nem fogták vissza tovább magukat!

A kétszemélyes sátorban ott dugtak tőlem pár centire. Nagyon hosszú időnek tűnt, cuppogás nyöszörgés és végül elégedett sóhaj. Csend lett, de nem sokáig, újra kezdték! Ez még tovább tartott, már alig bírtam magammal! Mikor végeztek hallottam a haverom kiment a Wc.-re. Erre a mocorgásra felébredtem, kérdeztem hol a barátom? -Most ment ki szólt a drágám. Simogatni kezdtem, meg volt izzadva, lába köze pedig iszonyúan csatakos volt! Hamar becsusszantam, mikor a srác megjött egy dugás közepére érkezett. Oldalt feküdtünk, ő a párom mögé bújt és beszállt a játékba. Mikor elsültem, ő tette be neki, mire ő végzett én lettem akcióra kész.

Reggel elsőként ébredtem, másztam kifelé és tátott szájjal néztem, hogy a barátom farka még mindig a feleségem puncijában pihen.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (154)        Nem tetszik (183)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-04 18:07:48
Arturo
Szeretnék egy ojan férfit aki rátudná veni a feleségemet arra hogy leszoplyunk és persze megdukatná a feleségem

2016-06-04 18:10:13
Arturo
Válaszoj itt kuldők elérhetőséget

2016-06-10 17:05:06
Kázmér
Ezt a builit már én is megcsináltam a barátommal és azóta hárman élünk,de a feleségem már sokkal többször baszoik a barátommal mint velem sőt már a barátom gecijét úgy issza mint a vizet. Lassan bevezettem egy másik barátommal is a játékot és ez év végén

2016-06-10 18:18:40
arturo
Kázmér én és a feleségem dene vagyunk egy par csere szexde érdekel adok elérhetőséget

2016-07-13 11:52:25
zoltan
Ez az igazi bar&*224;ts&*224;g.

2018-09-30 04:37:59
jani
Én csak az ablakból néztem hogy dugja a nejemet,a postás. Azt hitte a nejem hogy éjjel dolgozom. Aztán áthívta a postást.Amikor hazamentem a hátsó szobában dugtak felkapcsolt lámpánál nyitott ablaknál. Háromszor baszta meg kis szünetekkel. Én meg csak néz

2020-11-06 13:39:57
Vilmos
Én is végig néztem ahogy a barátom készre simogatni a feleségem és lazán hogy tecik neki a kényeztetés kimentem a szobából és az ablakon keresztül néztem ahogy a feleségem szájon csókolta majd a vastag fasz?t a kezébe aztán és leszoptata nagyon izgalmas v

2021-07-11 17:51:00
Peti
Én is így jártam egy nyaraló neztűnk meg a nejemel és a barátommal én kimetem a WC re és vártam úgy 15 percet és mikor be mentem a sőtét szobába láttam hogy a nagyfarku barátom ép a seggét tágitota a nejem ék és lassan be csúsztatás a farkát a popojába

2022-03-28 14:52:13
bodi
nálunk is melletem baszták a nejem azt hitték részegen alszok mikor ugy tettem hogy felriadok a feleségem , felém fordult én a szájába tettem a faszom a haverom meg ugy baszta hátulrol és ez felváltva ment hajnalig legalább háromszor basztuk meg mindegyi

2024-01-09 12:26:08
Szasza
Ez egy jó történet. A nejemmel mi is szivesen kalandozunk. Sajnos ritkán van erre időnk.


Ezt a szex történetet 31836 X olvasták el.