Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Gay gruppen a reptéren

Beküldő:meleg szex


Késő este volt, amikor kiértem a nemzetközi repülőtérre. Reméltem, még elérem a gépet vissza Norfolkba. Fáradt voltam, s kimondhatatlanul örültem, hogy egy hónapi távollét és kemény munka után végre indulhatok haza. Az idő csapnivaló volt, bár ezen nem is csodálkoztam, hiszen február közepén jártunk.

Legnagyobb elkeseredésemre kiderült, hogy éppen a rossz idő miatt törölték a járatomat. Az indulási terminál tömve volt várakozó utasokkal, így kénytelen voltam keresni egy férre eső zugot, ahol legalább esélyem volt arra, hogy tudok aludni egy keveset. Letelepedtem egy kényelmesnek egyáltalán nem mondható fotelre. Már éppen kezdtem elszenderegni, amikor észrevettem egy fiatal katonát. Kimondottan jól nézett ki az egyenruhájában, ami alatt jól kivehetőek voltak izmai. Éjfél után felébredtem, mert ki kellett mennem a toalettra megkönnyeztetni a boámat . Megkerestem tehát a WC-t. Kigomboltam és normálisan letoltam nadrágomat. Maradt csak a boxerem. Egy kicsit letoltam, és megfogtam a farkam. Éppen elkeztdtem már végre a dolgomat tenni, amikor kinyílt az ajtó és belépett ez a szép fiatal katona. Én a harmadik piszoárnál álltam, Ő pedig az első elé állt, így a közöttünk levő alkalmatosság üresen maradt. Elővette szerszámát, felhúzta kissé a bőrt és elkezdett vizelni. Gondolom, meg lehetett elégedve a felszerelésével. Makkja – amit láthattam – szép vörös volt és fényes.

Mind a ketten oda-oda figyelgettünk, mit csinál a másik. Amikor már befejezte, s lerázta az utolsó cseppet is, akkor kezdődtek az igazán érdekes dolgok. Az első az volt, hogy felállította farkát, akár egy gyertyát. Én sem maradtam le semmiről. Ahogy ezt láttam az én faszom is rendes erekcióba lendült. Ekkor már szembe fordultunk egymással, fogtuk saját farkunkat és maszturbáltunk, miközben mélyen egymás szemébe néztünk. Ebben a pillanatban újra kicsapódott az ajtó. Hirtelen mindketten visszafordultunk a pisszoár felé s elrejtettük felajzott farkainkat a nadrágokba.

A szagról és a kissé ólomsúlyu mozdulatokból hamar megállapítottam, hogy az úr, aki most érkezett már valószinüleg megitta mai adagját. Megállt a középső pisszoárnál, elővette hosszú péniszét és elkezdte a pisilést. Szerintem csak akkor vette észre, hogy nincs egyedül. Kettőnk farka még mindig állt, az enyémet kibaszottul nyomta is a boxeralsóm. A katona is, én is finoman masszíroztuk faszunkat, miközben mindketten a köztünk álló fickó farkát bámultuk. Ezt a kapatos is észrevette, s elkezdte bámulni a katonát. Először csak a szemébe nézett, majd tekintete egyre lejjeb siklott, mígnem megállt a katona acélkemény dákójánál. Ebben a pillanatban lehajolt, s elkezdte szopni a méretes faszt. Azt hiszem, a katonának teljesen mindegy volt, hogy férfi, vagy hogy józan, mert szinte semmilyen érzés nem volt látható az arcán egy kéjes mosolytól eltekintve. A férfi odanyúlt az én farkamhoz, s elkezdte azt is lassan kiverni, miközben a katona kemény rúdja még mindig a szájában volt. Mindketten elég hamar eldurrantunk, megajándékozva a kapatost egy-egy nagy adag meleg spermával.

Ezután mindhárman visszacsomagoltuk szerszámainkat, s elhagytuk a mellékhelyiséget. Mielőtt elkezdett volna pirkadni, újra találkoztam a katonával. Csak annyit kérdezett, nincs e kedvem őt követni a toalettre.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (102)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-29 19:38:44
bobi66
Nagyon király ez a történet!!!!


Ezt a szex történetet 9925 X olvasták el.