Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A fiam nagy farka

Beküldő:Ricsianyja


Elvált, két gyermekes, 37 éves anyuka vagyok. A lányom egyetemen tanul egy másik városban, albérletben lakik pár barátnőjével, a 15 éves fiam pedig velem lakik egy kertes házban, amit még a volt férjem vett (a férjem inkább a munkával törődik mint a gyerekekkel, de legalább anyagilag támogat, ha már van miből...). Ricsi fiam magas, nem kigyúrt, de azért sportos testalkatú vékony gyerek. Gimnazista és a jegyeivel sincs gond. Lassan férfivé válik. Én elvállt feleségként keresgetek valami rendes férfit, de a volt férjem után nehéz elnyerni a bizalmamat, pedig vannak jelentkezők bőven. 178 centi magas vagyok, járok edzőterembe, de direkt nem vagyok egy nagyon nagyon vékony típus, inkább azaz arany középút féle. Középhosszú szőke hajam van, nagy, méretes, természetes kebleim, de még kellően feszesek, szép ívelt csípőm és formás fenekem, melyre a szűkebb farmereket egész nehézkesen gyömöszölöm rá. Szép hosszú combok, már amennyire egy ilyen magas nőnek hosszú combjai lehetnek és a szemérem szőrzetem, nőiesen és pimaszul egy kis csíkban megvan hagyba. Bátran kijelentem, hogy rohadt szexisnek tartom magam, csak hát a férfiak is így álnak hozzám, nem túl sok komoly szándékkal...

Régen voltam férfival, még utoljára a volt férjemmel és annak már vagy 4-5 éve. Vele egész jó volt. Olyan 18 centis vékony pénisze volt, de annak már vége és nagyon hiányzik a szex, persze nem vele... Mostmár csak a játékaimban keresem az élvezeteket.

Egyik nap szabadságot vettem ki, hogy otthon maradhassak takarítani. Azért mégsem egyszerű egy családi házat egyedül rendben tartani. A fiamnak nem szóltam, gondoltam lényegtelen. Majd ha hazajön, meglepetésből csinálok valami finom ebédet. El is mentem vásárolni, hogy olyan kettő fele hazaérjek, amikor a fiam már otthon van. Egyébként négykor szoktam végezni, bár változó. Hazaértem, megyek a bejárati ajtóhoz, benézek az egyik ablakon, hogy otthon van-e a fiam, erre döbbentem látom, hogy a nappali kellős közepén pucér testét nézegeti a tükörben. Visszagondolva annyira nem volt fura, mert akkortájt a sport mellett konditerembe kezdett járni, hogy megerősödjön. Inkább azon döbbentem le, hogy milyen orbitális pénisze volt. Lankadt állapodtban volt vagy akkora mint a volt férjemnek állva. Hirtelen úgy tekintettem rá, mint egy igazi férfira és bevallom elkezdett izgatni a látvány. Amíg ő mit sem selytve nézegette magát, én kint álltam nedvesedő puncival, nem tudván mi tévő legyek.

Hirtelen őrült ötlet jutott az eszembe. Amíg a plázában vásároltam egy-két dolgot, vettem pár ruhát, köztük egy írtó szexis fekete, testre simulót. Gyorsan visszamentem a kocsihoz, és átöltöztem, majd visszasiettem az ajtóhoz, hogy rajta kapjak a fiamon. Halkan kinyitottam az ajtó, ekkor a puncim már-már egy kisebb tócsa volt és meglepődve kiáltottam a fiamra.

-Úristen, mit csinálsz???

Szegény nagyon megzavarodott, próbálta a kanapén lévő kispárnával eltakarni a hímvesszőjét, de hát kilógott a párna alól a vége. A nagy zavarodottság szerte azért észrevettem, hogy tekintete megakadt formás cicijeimen és a fenekemen, így hát folytattam.

-Rám maszturbáltál?? Válaszolj!

-Dehogy is anya! Még csak... még csak...

-Még csak mi???

-Még csak nem is áll nekem.

Ráakadt a horogra.

-Ezt nem hiszem el!

Odamentem és kitéptem a kezéből a párnát, majd elé térdeltem.

-De hát ez hatalmas Ricsi! Hogy érted, hogy nem áll?

-Hát alapból ekkora anyu...

Mondta elkeseredetten, majd folytatta...

-Akkora most büntetést kapok? Nagyon elszeretnék menni arra a bulira...

-Hagyd abba! Igen büntetést kapsz! Ha tényleg elakarsz menni, akkor most csöndbe maradsz!

Hirtelen elkezdett a vér áramlani az amúgy is hatalmas farkába és elkezdett éledezni.

-Most is rám gondolsz? Miattam áll?

-Hát...-mondta bátortalanul- tudod előttem térdelsz ebben a ruhában és...

-Pofa be!

Erre hirtelen ráharaptam az akkor már vagy 23 centis, faskos, lüktető farkára, majd elkezdtem hevesen szopni. Ebben a pillanatban ő felnyögött és olyan tempóban lihegett, ahogy a farka lüktetett a számban. Biztos látott már egy-két videót, mert a hajamat hátrafogta én meg csak szoptam kiéhezve. Szinte habszoltam a duzzadó, véreres farkát.

-Úristen ez nagyon jó!-mondta-

Majd erre megint ráharaptam, hogy csak maradjon csöndbe. A hatalmas pöcse jól bírta, mondjuk az is igaz, hogy nem fért be az egész. Próbáltam olyan mélyre nyomni a torkomban amennyire csak tudtam, de ez már csak a vastagsága miatt sem volt könnyű. A sok nyáltól amitől olyan jó csúszott a farka, a heves szopás közben, már a ruhám is elázott, akárcsak az ő gatyája.

-Ezt a ruhát le kell venni. -mondtam, ő meg csak nézett.- Mire vársz?? Tépd le!

Nem kellett kétszer mondani. Közel simult hozzám, és letépte a ruhámat és ekkor tárulkozott elé a mennyország. Persze direkt nem vettem semmit a ruha alá. Bimbóim hegyesen áltak, puncimból meg ömlött a nedv.

-Jól figyelj, mert most jól megfogod kúrni anyucit!

Erre megint csak mozzant egyet a farka. Gyorsan levette ő is a ruháit, én meg rálöktem a kanapéra.

-Térdelj fel!

Elé hajoltam.

-Gyerünk kisfiam, karózz fel! Nyársalj fel a hatalmas farkaddal.

Nem is kellet kétszer mondani, ő tövig benyomta, mire én hatalmasat ordítottam.

-Gyerünk ne hagyd abba kicsim, csak told a picsámat!

És ő tolta is. Sebesen mozgott a hatalmas, eres pénisze ki-be a pinánban. Hatlmasat nyögtünk mindketten és csodálatos érzés volt.

Tépd meg a hajam és dugjál erősen! Ahogy csak tudsz fiam!

Erre ő összefogta jobb kezével a hajamat és magához húzott. Közben a farka járkált bennem. A seggem pont beleillet az ölébe. Felegyenesedtem az ő testéhez. A nyakamat puszilta, a csöcseimet fogta és a hajamat tépte, miközben csöpp pinámat tágította gigantikus fakra.

-Jó most váltsunk! -Nyögtem.

Erre hirtelen kihúzta a farkát, én felsóhajtottam, de nem pihenhettem sokáig, mert a hátamra fordított, széttárta lábaimat, és mocskosul keményen felnyársalt. Csak dugott, és dugott, és dugott.

-Basszál fiam, ezaz! Basszál meg!!!-ordítottam!

Erre elkezdett még hangosabban nyögni és döngetett, ahogy csak bírt. A kanapé is mozgott, a porcelánok rezegtek, ő meg csak baszott ahogy azt illik.

Rám simult és a csöcseimet harapdálta, majd odasúgtam a fülébe.

-Kipróbálnád anyád díjnyertes seggét?

Már fordított is a hasamra és szépen lassan belenyomta órisási farkát az én csodálatos seggembe. Rám feküdt és csak tolta a seggemet. Néha felegyenesedett és a fenekembe markolt.

-Ezaz fiam, verd el anyucit!

Hatalmasakat csapott a seggemre. Nem tudtam eldönteni, hogy a lüktető farka fáj jobban, vagy a hullámzó seggem, de bevallom fenemód élveztem.

Éreztem, hogy már a végét járom, és ő is elkezdett nyögdécselni, így hát két kézzel kirántottam a farkát és az arcomra irányítottam. Valami eszméletlen ondómennyiség sugárzott az arcomra. Beborított mindent, nem láttam semmit.

-Segítek.-mondta.

Erre elkezdte lenyalni az ondót a fejemről, majd hevesen smárolni. A sok meleg spermával smároltam, haraptam az ajkát a fiamnak. Elképesztő, hogy ez megtörtént és hogy egyáltalán leírom.

Smároltunk egy ideig, majd összegyűjtöttem a sok ondót és lenyeltem.

Végezetül adtam neki egy puszit a homlokára, a fülébe súgtam, hogy ha megtartja a titkot, akkor még repetázhat, majd elmentem zuhanyozni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (386)        Nem tetszik (197)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-26 17:18:13
zsuzsa
Évek óta a fiam a szeretőm, neki is hatalmas farka van, kortárs lányokkal nem is tud összejönni.

2016-05-23 05:43:09
marian
Hátha nem a fija volna akor hidel teljesen tökéletes mese lene. Nagyon sok csaj csöpögne mint ahogy most énis. Mert minyájan szeretjük a vastag ori&*224;s faszt.

2016-05-20 05:16:34
csalári kazetta
Nagyon beteg

2016-06-10 17:17:16
Lajos
ez az igazi anya én is élveztem,pedig az apám is nagy fasszal rendelkezett.

2016-06-10 17:18:59
Lajos családn kazetta
te nagyon beteg vagy az iagazi anya az aki élvezi a fiával is a szexet sőt a fia barátaival is.

2016-06-15 11:48:43
csgabi
felizgatott

2016-06-23 22:08:35
Tündi
Szia zsuzsa besz&*224;ln&*224;nk kőzétek én és a férjem p&*224;r cserére

2016-06-23 22:10:06
Anyám nem adott nevet
Ha érdekel titeket zsuzss akor adok elérhetőséget

2016-07-10 16:31:02
megerőszakolt
A 15 éves fiam erőszekkal hatolt belém, próbáltam ellenállni, de mikor már teljesen ki voltam töltve, nagyon élveztem és igazi kúrás lett aktív részvételemmel.Azóta rendszeresen csináljuk.

2016-07-10 17:50:23
anyuka9
A kamasz fiam megkért ,hogy vele aludhassak.Eleinte azt hittem csak azért,hogy nézegessen mikor öltözöm.Sokszor benyitott a fürdő szobába.Lassan megszoktam, mondván fiú.Később egyre többször megtörtént ,hogy a pinaszőrömet símogatta.Úgy tettem mintha alud

2016-07-11 09:06:10
zoltan
Szuper többször elolvasom és mindig élvezem.sok ilyen anya kellene .

2016-07-25 13:06:15
Kati
tetszett, nekem is van hasonló ha valakit érdekel leírom.

2016-07-27 19:03:09
zoli
zsuzsa hány évesek vagytok ?

2016-08-07 13:12:28
első
Ird le kati

2016-08-24 18:38:31
Kati
írj egy elérhetőséget , privátban mehírom

2016-08-28 21:59:05
Marci
Engem is érdekelne Kati a történet.

2016-08-31 12:08:14
kati
te is írj egy elérhetőséget

2016-09-21 13:18:25
lali
Kati ird le nekem a történetedet,légyszives.

2016-09-21 13:25:25
lali
anyuka ,szivesen beszállnék közétek

2016-10-04 21:45:13
Csekő Marcell
Ez igen én is ez szoktam csinálni a tanáral

2016-10-04 21:49:40
Marcell
Nekem is jo kora meg jo vastag anyu val szoktunk csinálni

2016-10-29 02:29:39
Centis-méter
Anyukának érdekes módon volt annyi tiszta tudata a bódulat és a szexuális éhség mellett, hogy méregetni kezdte fiacskája farkát... Kissé groteszk, hogy egy 15 esztendős "férfinek" közel 10 colos faszocskája legyen.

2016-10-30 11:22:30
kitty
szia kati hogy tudlak elérni hogy nekem is megrid?

2016-12-04 02:45:36
Avia
Szia Kati engem is érdekelne.

2017-01-27 14:57:49
Gyuri
Szia ! Én is keféltem anyámat , a legjobb pinája neki volt , sajnos meghalt , szívesen leveleznék Veled

2017-02-05 21:25:50
szeximádó
Engem is érdekelne Kati! Hol tudlak privátba elérni?

2017-03-20 07:53:25
miért ne?
Engem is érdekelne Kati a történeted.Kellene egy privát elérhetőség

2017-05-25 06:43:26
lois
szívesen venném ha a feleségemet is felnyársalnád akár minden nap is

2017-07-31 18:52:21
gyuszi
Szia kati engem is érdekelne a történeted szívesen elolvasnám kérlek írj egy imél cimet

2017-07-31 18:55:51
gyuszi
Marian szívesen kiéheztetnélek :)Ha szeretnéd::)

2018-03-10 11:34:17
baszos
Szuper kivertem rá!

2018-04-01 08:53:56
Pál jános
Be szalhatok en is

2018-05-22 22:52:24
jános
nagyon tetcet énis meg dug nálak

2018-08-24 21:36:22
seco
felizgatott......ahhhh

2019-07-15 13:48:22
Zolcs01
Nagyon jó történet. Csak ir.gyelni tudom a fiadat.

2019-07-15 19:07:47
xxx
Én néztelek volna benneteket és hokiztam volna.

2019-09-07 09:32:13
Laci22
Szia kati engem is érdekel hol érlek el?

2020-01-26 17:01:21
Jozsi
Szia jó történet nagyon. Kati történetét us szívesen olvasnám meg tudod írni nekem..

2020-01-27 00:03:17
Józsi
Hmm. Nagyon jó történet... Kati szívesen olvasnám én is a történed...


Ezt a szex történetet 129345 X olvasták el.