Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a kövér anyóssal

Beküldő:Figure Jácint


Már régóta fantáziálgatok arról, hogy szívesen lefeküdnék egy középkorú, telt nővel, mint például az anyósom, bár ő inkább kövérnek mondható. Szóval régóta várok tőle egy jelre, hátha ő is benne lenne a dologban, de soha fikarcnyi jel sem utalt erre. Egyszer feléjük volt dolgom és a feleségem megkért, hogy menjek be hozzájuk, mert el kellett hoznom valamit. Megérkeztem és bementem a kapun, ekkor láttam, hogy az após nincs otthon, mert a biciklije nem volt ott. A bejárati ajtóhoz értem, egyet kopogtam, benyitottam és köszöntem. Az anyósom fürödni volt és éppen ment volna a szobák felé felöltözni. Mikor beléptem megijedt, mert azt hitte, hogy az após bezárta az ajtót mikor elment. Ekkor ijedtségében elejtette a köré csavart törölközőt és ott állt előttem teljesen meztelenül az a test, amiről már régóta álmodozom. A közepes méretű, hófehér mellek, sötétes barna színű udvarokkal és a párnás hasa alatt a világosbarna punciszőrrel.
Na, szóval ekkor az anyósom egy pillanatra lefagyott, majd teljesen elvörösödött és hirtelen felkapta a törölközőt és elrohant a szobák irányába, ekkor még láttam azt a hatalmas szintén hófehér seggét. Mondanom sem kell a farkam teljesen megmerevedett elég látható módon, mivel rövidnadrág volt rajtam. Néhány perc múlva, már felöltözve visszatért az előtérhez, az arca még mindig teljesen vörös volt, szégyellte magát. Én mondtam, hogy miért is jöttem és bement a konyhába összekészíteni a cuccokat. Nemigen szólalt meg majd általános dolgokról kérdezett. Ekkor letettem róla, hogy bármilyen dolog is történne közöttünk. Majd végzett és hozta a táskát. Épp elköszöntem volna mikor félénkem, de ugyanakkor huncut módon megjegyezte, hogy láttam ám a nadrágodat mikor leejtettem a törölközőt. Rögtön tudtam, hogy mire gondol, az álló farkamra. Gondoltam magamban, hogy most kell erőt és bátorságot venni magamon. Majd halkan megjegyeztem neki, hogy igen felizgultam a meztelen testére és megsimogattam a felkarját, no és vártam a reakciót, természetesen a farkam ismét ágaskodott. Ő nem mozdult és elvigyorodott majd megjegyezte, hogy ismét úgy áll rajtad a nadrág, mint az előbb. Ezt most már határozottabb jelzésnek vettem és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Közelebb léptem hozzá, az álló farkam a leeresztett kezéhez ért és gondoltam, hogy megcsókolom, mikor hátralépett és közölte, hogy ezt nem szabadna, de a hanglejtésében éreztem, hogy nagyon is akarja, gondolom, az após már nemigen veszi kezelésbe és szerintem nagyon ki lehet már éhezve. Én válaszolva közöltem, hogy valóban nem szabadna, de én elhancúroznák magával és ebben a pillanatban ismét hozzá léptem és megcsókoltam, a kezemmel pedig benyúltam a lábai közé és elkezdtem simogatni, így nadrágon keresztül is éreztem, hogy tűzforró már a puncija, szóval felizgult teljesen. Ő is elkezdte gyengéden simogatni az álló farkam hegyét így nadrágon keresztül. Majd egyszer csak megfordult és mondta, hogy menjünk a nappaliba. Ahogy ment előttem én elkezdtem simogatni és markolgatni azt a hatalmas seggét és legszívesebben már ekkor letéptem volna róla a nadrágot. A nappaliba értünk, felém fordult és ismét csókolóztunk majd elkezdtük egymást vetkőztetni és egyszer csak ott álltunk egymás előtt teljesen meztelenül. Gondoltam most kezembe veszem az irányítást és mondtam neki, hogy üljön a fotelba és a lábait szétrakva tegye fel a dohányzóasztalra. Meg is tette én a lábai közé léptem és elkezdtem csókolni a nyakát majd lefelé haladva a melleit, mígnem leértem a régóta áhítozott szőrös puncihoz. Majd elkezdtem nyalni, közbe-közbe az anyósom arcára pillantva. Láttam, hogy iszonyatosan élvezi és nyögdécselése közben közölte, hogy ilyenben még nem volt része. Egyre jobban nyalogattam a csiklóját, majd már közbe-közbe a forró, nedves lukába is belenyomtam a nyelvem amennyire csak tudtam. Ezután továbbra is nyalogatva a számomra hőn áhított szőrös puncit, elkezdtem ujjazni.
Néhány perc múlva egyre hangosabban nyögve és zihálva éreztem, hogy megfeszül a teste és egyet sikoltva elélvezett, de úgy, hogy az arcomat teljesen összefröcskölte. Ilyen hosszú és ennyire spriccelős élvezést én eddig még csak filmen és videón láttam. Hagytam had pihenjen egy kicsit, láttam rajta, hogy óriásit élvezett és belefáradt, gondoltam addig csevegünk egy kicsit, míg lenyugszik. Elmondta, hogy ilyenben még soha nem volt része, ennek örültem, mert így tudtam, hogy belekóstolt a jóba és tuti lesz még folytatása. Majd közöltem vele, hogy örülnék, ha leszopna, amihez helyeslően bólogatott. Megbeszéltük, hogy az arcára élvezhetek és még megkértem, hogy vegye fel a szemüvegét, mert úgy még jobban izgat. Majd felállta, ő elém térdelt és elkezdte nyalogatni a kemény farkam, mígnem a szájába vette és közbe-közbe rászívva mohón szopott, ahhoz képest, hogy ilyet még nem csinált nagyon ügyes volt. Nem kellett sok és éreztem, hogy eldurranok, kivettem a szájából és hatalmasat élvezve telespricceltem az arcát forró gecivel, amiből természetesen a hajába is jutott. Majd az élvezésem után elkezdte nyalogatni a makkomat és közbe megízlelte a gecimet, ami tetszhetett neki, mert az arcáról az ujjaival a szájába törölte. Ekkor már szó nélkül is tudtam, hogy a következő szopásnál a szájába fogok élvezni. Majd a makkomat továbbra is nyalogatva egyszer csak hallottuk, hogy csapódik a kapu, hazaért az após. Én gyorsan felöltöztem és bekapcsoltam a tv-t, az én drága anyósom pedig elszaladt zuhanyozni meg hajat mosni. Majd bejött az após a nappaliba és beült ő is a tv elé, pár szó beszélgetés után elaludt, így gondoltam én is hazaindulok. Kimentem az előtérbe, addigra végzett az anyós is, csak a haja volt még vizes. Mondtam neki, hogy megyek, de előtte még egyszer leszophatna, mivel az após úgyis elaludt. Hát nem kellett kérlelni, máris előttem térdelt és húzta le a nadrágom, hogy ismét leszopja a megint álló farkam. Rögtön tövig bekapta és szopta, én pedig a vizes hajához érve egyre jobban húztam a fejét a faszomra, magyarán szájba dugva. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és óriásit élveztem a szájába, ami nagyon tetszett neki, mert nyelte a gecit. Ezután a nyelvével letisztogatta még a farkamat majd elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy ennek lesz folytatása. És elindultam haza. Hazafelé menet elgondolkoztam, hogy mennyire hihetetlen ez az egész és milyen szerencsés vagyok. Alig vártam, hogy mikor lesz már a következő kis együttlétünk. Amikor hazaértem, reménykedve aludtam el.
Másnap reggel felkeltem, a feleségem már elment dolgozni. Tettem-vettem, mikor egyszer csak megszólalt a telefon, elöntött a vágy és gondoltam, hogy az anyós az mivel megbeszéltük, hogy ez a kaland folytatódni fog. És valóban ő volt, játszi könnyedséggel közölte, hogy ha ráérek mifelénk lesz dolga és benézne, mivel egész éjjel nem aludt annyira a hatásom alatt volt. Meg pornócsatornát nézett, hogy vegyen néhány ötletet az együttléteinkhez és közölte, hogy szeretné, ha most már nyalás után meg is dugnám mivel tegnap erre nem volt időnk az após miatt. Mondtam neki, hogy várom és siessen, mert már most ágaskodik a farkam. Ezt sose gondoltam, hogy ilyen hangnemben fogunk egyszer beszélgetni. A várakozás közben felraktam egy kávét és nekivetkőztem, hogy az én ruháimmal már ne legyen gond. Kb. 3/4 óra múlva csengetés, nyílódik az ajtó, az anyósom köszön. Kimentem hozzá az előtérbe, hogy üdvözöljem és bezárjam az ajtót, azon meg sem lepődött, hogy én már meztelen vagyok. Majd megcsókoltam, ő eközben már a farkamat simogatta. Bementünk, mondtam neki, hogy kitöltöm, a kávékat addig le tud vetkőzni. Kivittem a kávét az étkezőbe, ekkor ő már teljesen meztelenül ült az asztalnál. Leültem mellé és kávézgatás közbe beszélgettünk, közben simogattam a mellbimbóit és közbe-közbe lemerészkedtem a puncihoz is, ami egy-két simogatás után rendesen benedvesedett. Természetesen ő sem maradt adósom, simogatta a makkomat és a golyóimat. Elmondta, hogy egész éjjel a mi kis együttlétünk járt a fejében és alig várta már, hogy felhívhasson és találkozzunk. Majd közölte, hogy ma már a farkamat is szeretné érezni a pinájában, én mondtam neki, hogy ennek semmi akadálya. A kávét elfogyasztva átmentünk a nappaliba. Hanyatt fektettem és rögtön széthúztam a lábait, hogy minél előbb belenyalhassak ebbe a szaftos, szőrös punciba. Elkezdtem vadul nyalni, közbe a nyelvemmel betévedve a lukába is.
Pár perc után a nyögésből sikítás lett, és mint tegnap arcon spriccelve engem, élvezett el. Eztán megnyalogattam a kőkemény mellbimbóit és miután kicsit lenyugodott mondtam neki, hogy helyezkedjen el, négykézláb mert hátulról akarom megdugni, hogy a baszás közben tudjam markolászni a hatalmas seggét. Én mögé térdeltem és a kőkemény farkamat a puncibejáratához dörzsöltem és lassan tövig nyomtam bele. Majd elkezdtem dugni, közben hol a seggét markolásztam, hol a hátára dőltem és a mellbimbóit csavargattam. Ő pedig folyamatosan, egyre hangosabban nyögött, és mondogatta, hogy basszál, ezzel még jobban felizgatva engem. Pár perc múlva éreztem, hogy nem bírom már sokáig és mondtam neki, hogy most teleélvezem a pináját, jött is a válasz, hogy csináld! Majd hatalmasat élvezve megtöltöttem a gecimmel a punciját, fenomenális érzés volt, a hideg kirázott. Gondoltam bent hagyom még a forró puncijában a még kemény farkam, míg el nem lankad, mikor nyögve rám szólt, hogy toljam, még mert mindjárt ő is elélvez megint. Néhányat döftem belé mikor jött a sikoly és az élvezése leve, ami a combjaimon folyt végig. Majd mikor már kicsit lelankadtam kihúztam belőle a farkamat és bámultam a punciját, ahogy folyik ki belőle a gecim és a szőrszálak összeragadnak. Hanyattfeküdt én mellé és néhány percig csak néztünk egymás szemébe majd vadul csókolóztunk. Aztán feküdtünk egymás mellett, kielégülve, én közbe cirógattam a mellbimbóit. Ekkor közölte, hogy mielőtt letusol, még leszop. Nem ellenkeztem, csak feküdtem, ő végigcsókolta a testemet, míg a farkamhoz nem ért.
Le voltam lankadva, de mikor a kézbe vette és elkezdte nagyon gyengéden verni kezdett visszatérni belé az élet. Majd a nyelvével körbenyalogatta a makkomat mielőtt tövig eltüntette volna a szájában. Ekkor már ismét állt, mint a cövek, ő pedig csak szopta és szopta. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és nyögdécselve mondtam neki, hogy jövök, telespriccelem a szád! Elélveztem, ő pedig csak nyelte és nyelte a friss gecimet. Ezután felállt és elment letusolni, utána mentem és csak bámultam ezt a számomra oly izgató, kövér testet. Végzett, megtörölközött, közben én is beugrottam a tus alá. Mikor kijöttem akkor húzta fel a bugyiját és kérdeztem tőle, hogy sok dolgot kell még intéznie? Azt felelte, hogy igazából semmit, csak a szex miatt jött be a városba. Ekkor mondtam neki, hogy maradjon még, kb. de. 11 óra volt, a lánya úgyis este 8-ig dolgozik ma, felcsillantak a szemei és mondtam neki, hogy kis pihi meg ebéd után néhány numerát lefolytathatunk, még mert nem bírok betelni vele, ekkor már húzta vissza le a bugyiját. Megtörölközve a nappaliba léptem, drága, szex éhes anyósom az ülőgarnitúrán feküdve pihente ki a fáradalmakat. Melléfeküdtem és közbe a hatalmas testét simogatva elbeszélgettünk. Elmondta, hogy szeretné, hogy ezek az együttlétek rendszeresek lennének, ebbe rögtön beleegyeztem. Majd feldobta a témát, hogy ha szeretném, leborotválja a punciszőrét, de mondtam neki, hogy ezt nem szeretném, mivel engem ez nagyon izgat, főleg mikor folyik ki belőle a spermám és összeragasztja a szőrszálakat. Abban maradtunk, hogy ha a későbbiekben úgy gondolom, le lesz borotválva, de azt én fogom csinálni. Majd megebédeltünk és a délután folyamán még néhányszor a puncijába és a szájába élveztem, természetesen jó pár orgazmust élt át ő is, mind a farkamtól mind a nyelvemtől. Búcsúképpen a zuhany alatt szopott le. Azóta heti rendszerességgel futunk össze, hol nálunk, hol náluk, ezekre a titkos, tartalmas, vadító orgiákra. Szóval ő az én anyósom, akit imádok, főleg megdugni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (204)        Nem tetszik (142)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-24 00:35:15
julius
kökemeny a faszom esszivesen elvezkednek a Skypon egy ilyen husos pianaval estenkent, ha valaki irna

2016-05-29 10:21:07
tuse
én is meg basztam az anyósomat de isteni jó volt

2017-01-07 13:07:01
peti
Fasza kis történet, még akkor is ha esetleg meg sem történ, bár jó lenne!

2020-05-03 20:15:42
Attila
Én is rendszeresen dugom az anyósomat, meg a sogornőmet, mindketten kövérek, imádok velük basszni.

2024-02-01 17:04:59
József
Attila szivesen megismerkednék Anyósoddal és a Sógornődel veled is Az irásis nagyon jó


Ezt a szex történetet 39015 X olvasták el.