Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bejárónő voltam

Beküldő:Kutyás niki a ligetből

Egyetemistaként egy középkorú férfinél vállaltam heti pár órában bejárónői munkát. A férfi elég rendszerető volt, vigyázott a rendre, igy általában nem is volt sok dolgom.
Legtöbbször elmosogattam, ha volt mosatlan, kivasaltam az ingeit, ennyi..Elég hamar összebarátkoztunk. Egyszer, egyedül voltam nála otthon, nagyon melegem volt, igy csak egy fürdőruha volt rajtam, meg egy kötőt kötöttem magam elé. Éppen mosogattam, mikor hazaért. Beszélgettünk valami semmiségekről, aztán itallal kinált, egyben megemlítette, hogy este jön egy barátja, jó lenne, ha maradnák, készítenék valami finomat, ha már nem lesz kedvem hazamenni, alhatok az egyik vendégszobában. Közben mind jobban azt vettem észre, hogy nagy melleimen felejti a szemét, amik még a kötő eleje fölött is jól láthatóan majd kiestek a bikini felsőből. Leültünk, megbeszélni, hogy mit készítsek vacsorára, és megittunk 2-3 pohár konyakot. Én kezdtem érezni, hogy a fejembe szállt az ital, a vacsora előkészitésével kezdtem foglalkozni, igy legalább háttal álltam házigazdámnak a konyhapultnál, hátha nem látná a zavaromat a mellem stirolása miatt, és azt, hogy az italtól egyre inkább melegem lett.
- Ráérsz még a vacsorával- mondta és egy határozott lépéssel mögöttem termett, és vállamra tette a kezét. Én meg sem mozdultam, hirtelen nem tudtam mit tegyek. Egy lassú mozdulattal kioldotta a bikini felsőmet a tartómon és a hátamon, és egyszerűen kihúzta a kötő alól.
Még szorosabban mögém lépett és a kötő keskeny kis eleje mellett kiemelte a melleimet.
-Felizgatnak a nagy mellek, az a gyengém, mióta most megláttalak ebben a ruhában, egyre jobban áll a farkam.
Közben melleimet markolászta, ami nagyon jól esett, éreztem, hogy egyre nedvesebb leszek, hisz mindig is vonzottak a jóval idősebb pasik.Aztán hátulról hozzám dörgölte nadrágjának kidudorodását, közben a melleimet nem engedte el.
Én hátranyúltam, és a hátam mögött a nadrágon keresztül kezelésbe vettem a farkát.Igy is érezni lehetett, hogy nem átlagos méret.
- Ezaz.. látom beindultál - mondta, és egy hirtelen mozdulattal a bikinialsómba csúsztatta az egyik kezét, a másik még a melleimen volt. Egyre vadabbul markolásztuk egymást. A bikinimben lévő kezének középső ujja már elmerült a tocsogó nedves pinámban, szinte megdugott az ujjával. Én már a nadrágjába benyúlva masziroztam a nagy farkát, alig vártam, hogy a puncimban legyen.
Egy határozott mozdulattal maga felé forditott, és maga elé térdeltetett.
-Dolgozd meg a farkam rendesen- mondta ezzel egy mozdulattal elővette a nadrágjából és a melleim közé tette, összefogta a melleimet és ott lökdöste a nagy farkát, ami minden egyes lökésnél a számba csúszott.
- Érted a módját, ezzel elengedte a melleimet, és végre kézbe tudtam venni szemtől szemben a nagy eres vastag farkát. Vertem, szoptam, a másik kezemmel a puncim ujjaztam vadul.
- Ügyes vagy, igazi kis faszimádó ribanc vagy. Remélem a baszásban is ilyen jó vagy, mert a szexmániás nőket szeretem- mondta, ezzel az asztalra fektetett hosszában, és mellém állt a fejemnél, és egyszerüen visszatette a farkát a számban, miközben elkezdte ujjait csúszkáltatni a nedves pinámban egyre gyorsabban és egyre méjjebbre dugva belém az ujjait. Aztán elvette a nagy nyálas farkát tőlem, a lábom közé lépett, a csipőmet az asztal szélére húzta, legugolt és elkezdett nyalni és ujjazni, közben az arcom figyelte.
- Akarod a farkam? kérdezte, és egyre jobban dugott az ujjaival.
- Tedd már be, gyorsan, gyere- nyöszörögtem
Azzal, ahogy a lábom között állt, a vállaira vette a lábaim
és a nagy farkával ütögette a pinám.
- Basszál már meg - nyöszörögtem tovább- akarom a nagy farkadat érezni, tedd már be.. már csak vonaglottam előtte.
Ezzel egy határozott mozdulattal belémtolta a farkát, és vadul kefélni kezdett, miközben a melleimet markolászta.
- Annyira szűk és forró a pinád, hogy nem bírom sokáig.- hörögte- és vadul kefélt, én rászoritottam hüvelyizmaimmal, és éreztem, hogy közeledik a csúcs, ekkor a lábaim között lenyúltam, elkaptam a heréit, és ütemesen massziroztam, egyre vadabbul..ettől egyre inkább nagyokat lökött és elélveztünk egyszerre mindketten.
- Ezt még ma megkapod párszor, szerintem nem lenne ellenedre, ha este a vendégemet is bevonnánk.
- Ha rá tudtok beszélni, akkor rendben, meglátjuk.
Én még nem is tértem észhez, nemhogy az estére gondoljak.-mondtam, félig ájultan.
- Egy kérésem van, csak a bikinid legyen rajtad este, és vacsorázz velünk.
- Ok. Megigérem. - mondtam, ezzel elrohantam letusolni és nekiláttam a vacsorakészitésnek.
Nemsokára megérkezett a vendég, egy néger pasi, mint kiderült, házigazdám egyik munkatársa volt.
A vacsora jó hangulatban telt, pezsgőztünk, beszélgettünk, viccelődtünk. Egyre több pezsgő fogyott, kellemes háttérzene szólt halkan. Beszélgetés közben egyszer csak egy kéz elkezdte a combom simogatni. A néger vendég volt az, közben a szeme sem rebbent, beszélgetett tovább vendéglátónkal. Mikor lenéztem a nadrágján megláttam a hatalmas hosszú kidudorodást. Észrevette pillantásom, és abbahagyva a simogatást, a kezem a nadrádja elejére nyomta, az ő keze pedig visszatért a bikini alsómhoz, lassan simogatva dörzsölgette a pinám a vékony anyagon keresztül. Én lassan simogattam a nadrágon keresztül a farkát. Házigazdánk elnézést kért és lement a pincébe még 2 üveg pezsgőért.
Ahogy házigazdánk kilépett, a néger pasi egyből magához húzott, csókolni nyalogatni kezdte a számat, miközben a melleim markolászta.
- Meg akarlak baszni, de nagyon-mondta, ezzel kigombolta a nadrágját ültében lejjebb csúszva és elővette nagy fekete farkát, és én azonnal simogatni kezdtem. Lassan, hosszan húzgáltam a finom bőrt a nagy vastag fekete farkon, és közben nem tudtam levenni a szemem róla. Ilyet még sosem láttam.
- Látom tetszik- mosolyodott el- mi lenne, ha megnéznéd közelebbről, azzal lenyomott térdelésben a széke elé. Hát csak nyalogatni tudtam, olyan vastag volt, hogy nem fért be a számba először. Az ujjaim alig értek össze, ahogy vertem. Hátradőlve a székén élvezte ahogy kényeztetetem.
- Jó nyálazd be, ne félj tőle. Imádni fogod ahogy beteszem Neked.
Miközben ott szoptam a nagy fekete farkat, visszatért a házigazdánk. Nem mondhatnám, hogy meglepődött. Gyorsan mögém térdelt, és elkezdett simogatni, a melleimet gyurogatta, levette a felsőm, aztán haladt lejjebb. Én kicsit hátrapucsitottam a fenekem, hogy be tudjon nyúlni a puncimhoz hátulról. Amit azonnal meg is tett.
- Ráizgultál a fekete farokra, te kis telhetetlen, látom kapható vagy bármikor- mondta a házigazdánk, miközben szinte dugott az ujjaival, csiklómat ingerelte, megint bedugta az ujjait. A néger vendég, pedig eközben hátradőlve élvezte, hogy egyre jobban, egyre vadabbul verem és szopom a farkát. Ekkor házigazdánk javasolta, hogy menjünk át a hálószobába, ott kényelmesebb. Ott aztán hanyatt fektettek, és egyszerre kényeztettek, szopták, gyúrták a melleimet, ujjaztak, nyaltak, váltva.. már csak vonaglottam, és nyöszörögtem, annyira kivántam, hogy jól megbasszanak megint. A házigazdám feltérdeltetett az ágy szélére és mögém állva kemény farkát a puncim bejáratához dörzsölgette, vagyis inkább csúszkáltatta, annyira lucskos voltam már, hogy csorgott kifelé a nedvem.
- Dugjatok már meg, - nyöszörögtem, és vártam, hogy becsússzon a farok végre.
A házigazda ezzel hátulról egy nagy lökéssel belém tolta a farkát, nagyon piciket mozogva, nagyon gyorsan kefélt.
Közben a vendég elébem térdelt, és a szám előtt verni kezdte a nagy farkát, majd minden húzásnál a számba tolta.
- Jól járasd be a kis lucskost, hogy nekem könnyebb legyen- szólt a házigazdának.
- Ne félj, kitágitom neked ezt a kis ribancot. Szétkúrhatod a szük kis pináját. Imád baszni, már alig várta, hogy valaki betegye neki.
Ezzel a farkát egyre gyorsabban járatva bennem, kezdett rángatózni lüktetni a farka, kezdett elélvezni, abban a pillanatban én is elélveztem remegve, nyöszörögve.
Tolt bennem még párat, és kezdett lecsitulni. A puncim még lüktetett, és éreztem, hogy az ondó folydogál kifelé belőlem. Az ágyra dőltem, miközben házigazdám kiszállt belőlem. Hanyadt feküdtem, és csak pihegtem. Ekkor a néger a lábaim közé térdelt, és a puncim bejáratához illesztette nagy fényes makkját.
- Na most megkapod kislány - mondta a házigazdám, miközben látta, hogy a nagy makk eltünik a hüvelyem bejáratában.
Először aprókat mozogva haladt befelé, miközben a bokáimnál fogva egyre széjjelebb feszitette a lábom. Aztán egyre beljebb tolta azt a nagy farkat. Éreztem, hogy feszit egyre széjjelebb. Mikor félig betolta és lassan kijjebb húzta, aztán ujra beljebb és aprókat lökve egyre beljebb, sikitva, vonaglottam alatta és elélveztem ujra. Mikor elernyedtem, a nagy farok hirtelen tövig nyomódott a puncimba, teljesen kitöltve, felnyársalva, mozdulni sem birtam. A házigazdánk közben mellettem feküdt, mellemet szopta, és a keze a puncimhoz vándorolt, és miközben a néger lassan hosszan járatta bennem a nagy farkát, ő a csiklómat simogatta közben, amitől megint rángatózva élveztem el. Ezután miközben a házigazdám simogatta a csiklómat a nagy farok egyre hosszabban és egyre gyorsabban pumpált bennem, és én szinte folyamatosan élveztem egymás után. A néger ekkor a két térdem alá nyúlt és egész a vállaimhoz nyomta a térdem, igy egyre inkább kidomborodott a kitágult lucskos pinám, kijjebb húzta a farkát és csak a nagy makkja csúszkált gyorsan a hüvelyem bejáratában, ekkor hirtelen megint elélveztem sikitva, remgve. Ekkor a néger kikapta nagy lüktető farkát belőlem és a mellemre verte a rengeteg ondóját. Házigazdám élvezettel kente szét a melleimen. Szerintem én alig voltam már magamnál, csak lebegtem és lüktetett a pinám még mindig, remegett a lábam, szinte fél óra eltelt mire lecsillapodtam. A vendégünk közben felöltözött, elköszönt:
- Köszönöm a szép estét, mondta nekem és a házigazdának, és elment.A házigazdánk kikisérte őt. Mire visszajött én már a zuhany alatt álltam. Odajött, beállt mögém a nagy kádba, és elkezdett mosdatni. Csúszkált rajtam a tusfüdőtől a keze. Egyre a melleimet mosta, aztán már csak markolászta hátulról, és éreztem a fenekemnek nyomodó, ágaskodó farkát. Ekkor szembe fordultam vele,mondtam, hogy üljön a kád szélére, amit meg is tett. Én elébe térdeltem, és kezelésbe vettem a farkát. Elkezdtem verni és szopni. A szemét le nem vette rólam közben, csak nézett és élvezte a kényeztetést. Aztán mikor már láttam, hogy közel jár a csúcshoz, egyre keményebben és egyre gyorsabban vertem a farkát, amig lüktetve nagyot spriccelt a mellemre.
- Aztán elnyúltunk a kellemes meleg fürdővizben, én előtte ültem, háttal neki dőltem a mellkasának.
Aztán visszamentünk a hálószobába, pezsgőztünk még, kicsit szótlanul hallgattuk a kellemes zenét, egyszóval lazultunk.
Szerintem el is szundikáltunk. Mikor felébredtem és megláttam a meztelen férfit magam mellett, megint vágyat éreztem. Farkát a kezembe vettem, és elkezdtem ütemesen simogatni, amitől egyre nagyobb lett, és elkezdtem szopni is, lassan hosszan a számba engedtem, miközben egyik kezemmel húzgáltam rajta a bőrt ütemesen, a másik kezemmel a heréit kezdtem el markolászni. Ekkor már nagyon ébren volt, és csipőjét emelgetve tolta be a nagy farkát a számba.
- Álitsd fel rendesen, aztán megint megbaszlak, szopjál, ezaz, ügyes vagy.. - hörögte
Aztán megfordultam, és a feje mellé térdeltem, hogy nyalni tudjon ő is, miközben én szoptam rendesen.
Ekkor ujjazott és nyalt, én meg szoptam a farkát. Már nagyon bele akartam ülni, igy lejjebb csúsztam, és háttal beleültem és elkeztem lovagolni,egyre gyorsabban, miközben ő hátulról a mellem markolva rángatott magán, amig el nem élveztünk megint.
Aztán tényleg mély álomba merültünk.
Reggel arra ébredtem, hogy miközben az oldalamon fekszem, háttal neki, hátulról hozzám simult, a térdem hátrahúzta, át a csipőjén, igy a lábaim közé tudta tenni a farkát, ami megint kemény volt, miközben a combom és a hasam között átnyulva simogatott, izgatott ujjaival, én kicsit felé toltam a csipőm és ő egy mozdulattal berakta a farkát hátulról, a félig felizgatott pinámba. Közben simogatta a csiklómat, úgyhogy hamar lucskos lettem a farok és a kéz munkájától, miközben lassan, hosszan dugott szótlanul, az ujja a csiklómon egyre gyorsult, úgyhogy hamar elélveztem, aztán csak tartottam széttett lábamat, amig dugott lassan kéjesen, néha megállt és csak feszitett széjjel, aztán megint rákapcsolt, egyre gyorsabban, amíg egyszerre el nem élveztünk.
- Úgy gyere ide kislány, hogy megbaszlak minden alkalommal, de szerintem te ezt ki is fogod provokálni, ha elfelejteném.
Azóta egyre sűrűbben megyek hozzá vasalni:)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (8)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-22 11:17:35
luis
Szivesen átengeném a feleségemet neked éa a néger barátodnak két napi álladó kefélésre.


Ezt a szex történetet 22785 X olvasták el.