Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Én és a bátyám, családi történet

Beküldő:Enzós Niki


Miután bátyám orálisan kielégített és Ő is kielégült kérleltem, hogy én is szeretném a farkát szopni. Tiltakozott, és jobbnak láttam ha lemegyünk vacsizni. Vacsora közben áradoztam milyen jó szuper orgazmusom volt és ilyet sem masztizással, se más útján még nem éltem át. Bátyám szerénykedett és egyfolytában hajtogatta.
- Húgi hidd el amit ma átéltél csak a jéghegy csúcsa és szégyenkezem a férfi társadalom nevében, hogy ezt pont én mutattam meg neked és szégyellem magam azért, hogy ezt tettem a húgommal. Tudom az élet Téged csodálatosabbnál csodálatosabb élményekkel fog megáldani, csak merd elengedni magad és tanulj meg élvezni és élvezetet adni.
Persze ezekre én csak egyet szajkóztam.
- Olyan tanárt, mint Te szerintem nem találok és még szeretném ha tanítanál élvezni és élvezetet adni...- de ilyenkor mindig rám szólt.
- Tündi belőled most az alkohol beszél és jobb lenne ha szépen lefeküdnénk és aludnánk és tiszta, józan, kipihent fejjel átbeszélnénk az egészet reggel.
- Nem és nem, van egy ígéreted, mit szeretném ha betartanál és szeretnék tanulni szopni és hálámat így kifejezni.- erősködtem.
- Jaj Te kis nagylány! Bűn már az is mit tettünk és ezt ne tetőzzük újabbal inkább aludjunk.
- Hát igen, Te amit akartál megkaptad és a kisebb meg csináljon amit akar a paplan alatt és álmodozzon tovább, Te meg elfelejtesz mindent és Zsókánál vigasztalódsz.
- Igen és ez a helyes!- válaszolta, de addigra elfogott egy furcsa érzés és pityegni kezdtem megint.
- Hát ilyen nincs! Mi bajod? Mivel bántottalak meg?- kérdi.
- Semmivel- szipogom - Hát ez az én formám még a bátyám is csak szánalomból szeret és sajnálatból tette velem amit tett.- mondtam már zokogva. Zsolt felállt hozzám jött fejem a hasához szorította és vigasztalt.
- Tündi! Te egy szuper csaj, nő vagy és ha nem a bátyád lennék hát Istenemre egész éjjel szeretkeznék veled, de...- És elhallgatott és a hajam simogatta olyan érzékien, hogy a pihék álltak fel a hátamon. Így tartott percekig míg lecsillapodtam majd leguggolt, kezeit a térdemre tette és a szemembe nézve kérdezte.
- Mit szeretnél, mondd?
Csak néztem a szemébe és bátorságot gyűjtve belevágtam a mondókámba.
- Mit szeretnék? Egyszerre elmondani is nehéz, megvalósítani meg képtelenség zárolt határidőn belül. Szeretném ha leszophatnálak, közben Te tanítanál! Szeretném, ha lenne egy olyan fiúm mint Te! Szeretném ha Te lennél a fiúm! Szeretném ha csak szeretkezésből, orgazmusból állna az élet! Szeretném ha valaki elvenné a szüzességem. Szeretném ha...- itt a számra tapasztotta a kezét és csendbe mondta.
- A szopásra megtanítlak, bár a lelkem forr ellene, és sokat beszélgetek veled a szexről, elméletben tanítalak, még az egymás előtti masztiban is benne vagyok, de a vérfertőzést már NEM!- ezeket a szavakat percekig tartott elmondania oly megfontolt, tagolt volt és éreztem most vagy ennyi, vagy semmi.
- Te... Te egy Őrangyal vagy... és ezt is köszönöm és ha neked traumát okozok vele akkor öltözöm és elmegyek Krisztihez a hétvégére. - éreztem nekem is hatásosnak kell lennem.
- Tudod- kezdte ismét megfontoltan és olyan apaian- nem gondoltam volna, hogy egyszer a húgom fogom kinyalni és akkora élvezetet ad, hogy én is kielégülök ... és a testem folytatná, de az eszem tiltakozik ellene. Köszönöm az utolsó mondatod és köszönöm hogy egy kicsit megértettél ezért hálás is vagyok. Most zuhizzunk, persze külön- külön- lágyult a hangja- és nézzük a TV- t, beszélgessünk.
- Ok- volt a válaszom és most én adtam a bátyám homlokára egy puszit és már terveim szövögetésén járt az eszem.
Zuhany alatt is azon morfondíroztam, hogy tudnám a bátyám beszőni teljesen a szexuális vágyaim megvalósításában. Gyorsan végeztem és apa németből hozott pornó kazettáiból egyet gyorsan a videóba tettem és belecsévéltem, hogy ha bekapcsolom már témázzanak a filmben. Persze izgultam, mert a bátyám is végzett és azt hittem jön lefelé, de tévedtem. A zuhanyt már vagy tíz perce elzárta és nem jött le így fölmentem utána. Már a szobájában volt és matatott a szekrényében valamit. Kicsit csalódottan néztem hisz alsónadrágban volt. Szomorúan csak ennyit mondtam:
- Hát ennyi volt!- mire Ő megrettent és felém pördült, de én már a lábujjaim néztem ahogy a küszöböt piszkáltam velük.
- Mi van?- rettentett vissza a durva kérdésével. Én szólni is alig mertem.
- Pár órája azt ígérted ez a hétvége meztelenül fog lezajlani és Te... és ígérted, hogy lejössz TV- t nézni és dumcsizni.- befejeztem és fájdalmas csend telepedett ránk mit nagy sokára Zsolt tört meg.
- Tündi!- szólított meg, hozzám lépet, kézen fogott és az ágyához vezetve a combjára ültetett.- Tündi! Hibát követtem el és félek, ha átadom magam az ördögi kísértésnek visszafordíthatatlan hibát követünk el! MI testvérek vagyunk! Szeressük is egymást életünk végéig, de csak úgy mint testvérek. Ne tegyünk olyat mit holnap, holnapután vagy később megbánunk és a testvéri szeretetünk átcsap egymás iránti utálattá és ez miatt romlik meg a kapcsolatunk.- fejezte be a monológját.
Persze én már eltökélt voltam, tudtam behálózom és női huncutsággal veszem rá, hogy az egyre erősödő szexuális vágyaimat teljesítse.
- Zsolt! Lehet igazad van, de az én buta, női tyúk eszem ezt nem fogta, fogja fel. Lehet később az történne mit mondasz, de ezt mi már nem tudjuk meg soha, hisz a Te erős jellemed megakadályozza ezt. Ha kedved van gyere le nézzük a TV- t és mint ígérted taníts legalábbis szóban.
- Ok. Ezt megteszem, hisz ezt anya vagy apa is megtenné Neked!- majd letett a combjáról és kézen fogva húzott maga után.
A szobámnál kivettem a kezem a kezéből és rámosolyogtam.
- Veszek én is fel valamit, mert hülye érzés meztelenkedni, mikor Te kisgatyában vagy a megbeszéltek ellenére.
- Várj! Igazad van! Majd én leveszem, hisz ez nem bűn. Vegyük úgy egy nudi faluban töltjük a hétvégét.- és már tolta is a fecske alsóját, én meg tudtam jó úton haladok a terveimmel.
Megelőzve vidámabban loholtam le a lépcsőn és vágtam le magam a rekaméra a TV előtt és mint a színházban néztem a bátyám bevonulását . Észrevettem a szerszámja félig meredt állapotban van és a lépcsőn jövetelkor a zacskójában a heréi tikitakiztak. Persze azt is észre kellett vennem, hogy a szemével felnyalábolja a testem, de szó nélkül leült és előbb az újságban keresgél.
- Az MTV1- en pont a Derick bűnügyi sorozat egyik része megy a másikon meg valami színházi közvetítés. Én az egyest javaslom.
- Rendicsek!- válaszoltam, de már azt is kapcsolta. Az első pár jelenet után tudtam már láttam ezt a részt, de tudtam bölcsebb maradok ha hallgatok.
Csendbe néztük és egy- egy izgalmasabbnak mondható résznél a bátyámhoz húzódtam menedéket keresve, majd a átkaroltam a karját fejem a vállára tettem mintha izgulnék. Persze a film egyáltalán nem érdekelt inkább a farkát néztem és a további lépéseimen gondolkoztam. Szinte erővel kellett magam tartani, hogy ne tegyek semmi szexre utaló mozdulatot. Néha a fejem a nyakának nyomtam mintha rettegéstől nem is akarnám nézni a filmet és finoman szuszogni kezdtem és szinte alig mozgatva az ajkam a nyakához dörzsöltem. Ez az alig érezhető mozdulatsor Zsoltot sem hagyta hidegen, hisz éreztem libabőrös lesz és a szerszámja is rándult egy párat. Persze ez a jelenet sor másodpercekig tartott csak. Visszafordulva a fejem már nem a vállán hanem a mellén nyugodott. Nagyon kényelmetlen volt, de tudtam nem siethetek. Bátorságot gyűjtöttem és oldalt feküdtem és a fejem alá párnának a combját használtam. Féltem rám förmed, ellök, de nem, inkább az egyik kezét a vállamra, a másikat a fejemre tette és elkezdett játszani a hajammal. Hátamra feküdtem. Ez a hirtelen mozdulat meglepte és a vállamon lévő keze a mellem és a nyakam közé siklott. Égette a mellem felső részét az érintése és a bimbóim reagáltak is rá. A nyakam alatt éreztem a golyóit és a farka az arcomtól pár centire volt és egyre nagyobbnak tűnt. Tudtam nem feszíthetem a húrt ezért gyorsan megszólaltam.
- Ha nem csal a megérzésem Téged nem igazán érdekel ez a film.- Próbáltam nyugodtan mondani, de éreztem remeg a hangom.
- Hát nem, mert már láttam!
- Miért nem szóltál! Akkor nézzünk valami videót.
- De mit?- kérdezte komolyan.
- Úgy látom van valami a videóba. Önző vagyok, mert kényelmesen fekszem, ezért nézzük meg mi van azon a kazettán.
- Ok.- és már nyúlt is a távkapcsolóért, de ezzel a mozdulattal a farkát pont az arcomhoz nyomta. Visszadőlt és bekapcsolta. Pont egy kemény jelenet közepére csöppentünk.
- Vaaaaúúúú!!!!!!- csattantam fel.- Ezt direkt tetted be? Jól tereled a fonalat a beszélgetésünk irányába...
- Hülye vagy Te kis picsa. A videó közelében már egy éve nem voltam.- de éreztem izgatja amit lát és éreztem a fejem alatt a keménykedő szerszámot.
- Jól van na! Inkább nézd a csaj milyen intenzitással szopja azt a hapsit! Te ez belefúllad abba a nagy farokba! Nem öklendezik, hisz lassan már a gyomrába nyomja!- és csak hüledeztem volna tovább, de Zsolt a pillanat álljal megállította a filmet, fejem maga felé fordított, de ettől a mozdulattól a szerszámja kicsapódott a fejem alól és szinte csattanva landolt a hasán. Ettől elállt a szavam, de egy pillanatra Neki is. Ő tért előbb magához és kedvesen magyarázni kezdett.
- Tündi, ezek profik és nem élvezik. Mi egy jelenet közepébe csöppentünk és valószínű finomabban indult. Igaz én nem tudnám így élvezni!- fejezte be. Erre vártam és már dőlt is- a naivságomat megjátszva- belőlem a szó:
- Hát akkor most mesélj Te hogy szereted, hagy okosodjak én is.
- Tudod ezt nehéz elmondani ezt meg kell érezni.- kezét a számra tette, hogy ne tudjak közbe vágni és folytatta.- Ne gyere azzal, hogy ki akarod próbálni.- és elengedte a számat.
- Jó, de akkor csak mondd, Ti hogy csináljátok? Mit szeret egy férfi és mi az amit ki nem állhat.- kérdeztem.
- Na jó megpróbálom. A férfinak is a kedvesség, érzékiesség kell orálisan. Soha ne feledd. Nem az a lényeg, hogy egyből bekapd és benyeld, letold a torkodon hanem finoman, hisz a férfinek a legérzékibb része a nemi szerve. Kezd nyalogatni a nyelveddel a rudazatát, majd a zacskóját, combja tövét. Nyelved hegye éppen csak érintse a partnered bőrét és ne siess. Járd körbe mindenütt és ne sajnáld a nyáladat, mert így lesz sikamlós. Mikor már érzed a férfin, hogy kellően begerjedt a hüvelyk és mutató ujjaddal fogd körbe a tövénél és ekkor nyisd nagyra a szád és vezesd be, de úgy, hogy éppen csak az ajkaddal érj hozzá. Tartsd a szádban és a nyelveddel kényeztesd egy kicsit majd engedd ki a szádból nyalogasd kívülről majd ismét kapd be, de óvatosan. Így játszadozhatsz egy kicsit, majd mikor már kezd a fiú légzése megváltozni óvatosan húzd hátra a bőrt a makkján és mint a fagyit kezd nyalogatni a vágattal elválasztott fejét. Itt már figyelj a fogad véletlenül se érjen a makkhoz, mert az fájdalmas is lehet csak a nyelved és az ajkaiddal érint. Nyaljad szívjad...- a bátyám beszélt, de én már döntöttem, hogy lesz ami lesz a tettek mezejére lépek. Fejem megemeltem és ahogy mondta nyalogatni kezdtem a szerszámát. Áramütésként érhette Zsoltot, mert megrándult az egész teste, a szó belefagyott és a fejét hátra csapta és a plafon felé motyogta:
- Istenem ez nagyon finom...ahhhh.- nyögdécselt, majd megsimogatta a fejem, elemelte a szerszámától, arca felé fordította és suttogva folytatta.- Tündi! NEEE csináld nem szabad.- Enyhe fogásából kihúztam a fejem és folytattam a nyalogatást. Zsolt csak érzékien nyögdécselt és valószínű élvezte amit csinálok. Próbáltam úgy ahogy mondta. Nyálas nyelvemmel nyalogattam a már kemény szerszámot a tövénél körbe- körbe, lesikolva a zacskójához, beszívtam óvatosan a golyóját, majd vissza a combjához. Éreztem a légzésének változását és hátrahúztam a fitymáját és a makkot kezdtem nyalogatni, mint a fagyit. Lassan, majd gyorsan ismét lassan körbe- körbe. Egyre jobban belejöttem és egyre jobban élveztem a helyzetet és tudtam már a bátyám sem fog ellenkezni tovább ebben a menetben . Szívtam a farkat a számba mikor alig érezhetően Zsolt megérinttette forró tenyerével a mellem és alig érezhetően markolászni kezdte. Ez egy kicsit kizökkentett a szopásból, mert nagyon érzéki volt és mikor két ujja közé fogta az amúgy is hegyesedő bimbómat szinte az orgazmus határára kerültem. Számban félig a bátyus farka, a mellem izgatja, de úgy mint még senki oly érzékien. Az élvezésből az zökkentett ki, hogy a másik kezét a fejemre tette és finoman nyomta le rá a farkára. Mielőtt a torkomig nyomta volna megfogta a hajam és enyhén húzta miből rájöttem, hogy emeljem a fejem. Majd ismét nyomta le és fel. Szinte bele fulladtam a nem nagy, de a számat mégis kitöltő szerszámba és a nyálam is csurgott kifelé. Egy felső ponton kiengedtem a számból, nyeltem egy nagyot a nyálat a hasához dörzsöltem. Kéjesen ránéztem és láttam rajta, hogy egy más idő vallumban van és néz.
- Jól csinálom?- kérdeztem, de választ sem vártam hisz láttam rajta, hogy jól ezért folytattam- kérlek ne csak kézzel, szóval is irányíts.
Ő csak egy ühümöt préselt ki magából és hátra csapta a fejét én meg a farkára buktam ismét. Szoptam, nyaltam ahogy elképzeltem hogy jó lehet és koncentráltam, hogy a fogam a makkjához ne érjen csak akkor haraptam rá egy kicsit mikor szinte teljesen benyeltem és majdnem a tövénél volt a fogam. Éreztem egyre gyorsabb a légzése egyre keményebben fogja a mellem és ettől én is egyre jobban beizgultam és a szabad kezemmel a másik mellem kezdtem gyűrni, de erősebben mint a bátyám. A golyóit masszíroztam, de ekkor egy eddig ismeretlen kéjes hangon szólalt meg Zsolt:
- Kezd a kezeddel a szádba verni a farkamat.
Nem tudtam mit is akar ez jelenteni és kérdőn tekintettem fel rá. Ő a kezem a farkára fűzte és lassan huzagattata vele a farkát, majd a fejem rátolta. Ekkor értettem meg mit akar és a kezemmel párhuzamosan követtem a fejem ingását így a bőr is mozgott a bátyó makkján. Ő elfeledkezett a szopás közben a mellem markolászásába így a kezét ráhúztam a mellemre és jó erősen kezdtem a mellemen a kezét maszírozni miből Ő megértette, hogy azt akarom markolássza egy kicsit erőssebben a melleimet. Elengedve a kezét a másik mellemet vettem én kezelésbe és már szinte rutinosan szoptam a farkát.
- Gyorsíts!- utasított és én mindent beleadva bólogattam a farkán és húzogattam a bőrt, mikor is Zsolt artikulátlanul ordította:
- Mindjárt jövökkkkkkkk!- Szinte lebénult az agyam, leblokkoltam, mert egy rossz élményem volt mikor egy volt barátom a kezemre élvezett és az a szúrós számomra kellemetlen szag megcsapott hányinger kapott el. Most tudtam Zsoltból is egy ilyen massza fog előtörni és tudtam a férfiak odáig vannak ha a nő szájába élvezhetnek. A gyorsításom hatására már nem volt időm dönteni, mert megéreztem ahogy a fasz a számba remegni kezd és a váladékot pumpálj a számba. Izgató volt elsőre, de megéreztem a kissé sós kesernyés ízt és a gyomrom émelyegni kezdett. Zsolt már két kézzel nyomta a fejem a farkára, hörgött, dobálta a testét és esélyem sem volt kiengedni a farkat így csak tűrtem had töltse tele a számat és próbáltam kicsurgatni, de sajnos nyeltem is belőle. Mikorra Zsolt teljesen kiürült én már émelyegtem, elsötétült előttem a világ és mikor kiengedte a fejem csak rohanni volt kedvem a fürdőszobába és közben öklendeztem. A csap fölé hajoltam, folyattam a számban maradt váladékot és öklendeztem, de szerencsére nem jött semmi. Folyt a könnyem és mostam a számot. Zsolt is kijött és simogatta a hátam majd mikor felegyenesedtem maga felé fordított, átölelt, simogatott és apásan mondta:
- Köszönöm, életem egyik legélvezetesebb orális kielégülésében volt részem és bocsáss meg hogy a szádba élveztem, de szóltam, hogy élvezni fogok. Mikor nem emelted le a fejed azt hittem tudod mi következik és elengedtem magamat.
Szemem még megtöröltem az erőlködés könnyeitől majd a szemébe néztem és válaszoltam:
- Csodás érzés volt szopni, melegség tölt el mivel én értem el ezt az orgazmust és boldog vagyok. Köszönöm Neked ezt az élményt és bocsáss meg, hogy a végét elrontottam...- itt bele akart szólni de nem engedtem- de nem is olyan rég a kezembe élveztek- kezdtem mesélni neki ezt a rossz élményem- és az a hatás maradt meg bennem és talán ki akartam próbálni milyen az mikor a számba élveznek, de rá kellett döbbennem ez nem az én világom. Nem tudom pszichésen feldolgozni, hisz ... hisz biztos nem is olyan rossz az íze... - és ismét öklendezni kezdtem.
- Tündi! Butuska vagy nem az a lényeg, hogy a szádba élvezzenek és neked ez nem jön be ne erőltesd, mert így az egésztől el fog menni a kedved, pedig profi módjára csinálod. Ami nem megy azt ne erőltesd. Lehet eljön a pillanat mikor ismét meg akarod ízlelni egy másik fiúét, de ha nem, akkor sem fog senki semmit a szemedre vetni.- próbált vigasztalni és csillapítani. Sikerült is neki és ekkor már ismét a testem vette át az irányítást és éreztem a lankadt farkát a hasamnál éreztem a nedvességet rajta mi a nyálam és a maradék ondója lehetett, de így nem zavart, inkább izgatott. Ekkor éreztem meg a combom belsején is a hidegséget mi a saját kicsorgó nedvem volt. Ezekről nem szóltam, hisz tudtam Zsolt lelkizése úgy is előjön és ezt most nem akartam, hisz a szám szüzességének elvesztése feletti örömöm nem akartam elrontani egy morgással, így erősen magamhoz húztam és szinte beleborzongva belebújtam. Oly melegség öntött el, hogy libabőrös lettem ettől az új érzéstől. Zsolt ezt érzékelve kedvesen adott egy puszit a fejem búbjára, megpaskolta a fenekem és aranyosan mondta:
- Úgy látom, érzem ez a mai nap nagyon kikészített. Menj zuhanyozni és feküdj le. Ha akarod bemegyek adni egy jó éjt puszit a homlokodra.
- Persze, akarom.- csillant fel a szemem két ok miatt is. Az egyik nem kapok lelki kioktatást, a másik, lehetőség csillant fel előttem az éjszakára nézve.
Sajnos mielőtt kiértem volna utánam szólt:
- Ja és ugye tudod ezt nem hagyom ennyiben, ezt meg akarom beszélni Veled.- ezt hallva, mint aki már nem hallja, szaporáztam a lépéseim.
Gyors zuhany után nyakig húztam magamra a takarót és a ma délutáni, esti élményeimen gondolkodtam. Mivel a szopás igen csak felizgatott élőben is, de saját butaságom miatt nem tudtam kielégülni, így igen csak fel voltam húzva szexuálisan. Események felidézése közben bizony magamhoz nyúltam és egyik kezem a melleimet simogatta a másikkal meg játszottam a csiklómmal, ujjaztam magamat felváltva és bizony közeledett a jól ismert bizsergés mikor halk kopogás hallatszott az ajtón ezért gyorsan abba hagytam és törülgettem a az ujjaim a lepedőbe. Alig végeztem mikor a félhomályban mi kintről beszűrődött a bátyám lábujjhegyen lopakodott felém ismét kisnadrágban. Fölém hajolt és szinte alig hallhatóan kérdezte:
- Alszol?
- Öhüm- dünnyögtem- de valami fura bizsergés van a lelkemben ami nem hagy nyugodni!- próbáltam félálombani önmagam utánozni.
- Ha akarod meghallgathatlak!- ajánlotta fel félénken Zsolt!
- Ok! Bújj be a takaróm alá.- ajánlottam fel Neki.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (195)        Nem tetszik (120)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-30 07:21:53
kati
Nekem is a bratyóm volt az első, kiskoromtól játszottunk egymással, de csak l3 voltam, amikor először bennem volt a farka.

2016-07-09 19:56:34
aggódó anya
Mit tegyek, a 15 éves fiam a 13 éves húgát rendszeresen dugja. Rajta kaptak őket, bevallották, hogy hónapok óta csinálják, és jó nekeik.

2016-07-29 09:59:47
love story..
Ez izgi volt&*128525;

2019-07-08 21:57:15
Ichiyo*
Ez volt az eddigi legjobb amit olvastam... teljesen felizgultam rá*-*


Ezt a szex történetet 50679 X olvasták el.