Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbasztak

Beküldő:Csabi, Jácint, Enzós Nilki

Még decemberben történt, karácsony előtt pár nappal. Az évfolyamtársam, legyen Jácint és a párom, legyen Csaba én meg maradok a nevemnél(Nikolett)

Nos, Jácintról azt lehet tudni, hogy egy igencsak kigyúrt fiú, maga az öltözködése és ez a tucat fiúka stílusa nem nagyon jött be, de a teste csodás volt, jó képű is volt. Noha kicsit butácska. Egy matek szakkörre járok vele. Nem sokat beszélgetünk általában max annyit, hogy köszönünk egymásnak.

A barátom, Csaba eléggé jó pasi, hatalmas szerszámmal,amit csodálatosan tud használni is. Tavaly februárban jöttünk össze. Csoda szép barna szemei, hosszú, barna haja és szakálla van. Bejönnek a szőrös pasik. No meg a magasak. Mindketten magasak. Majd hogy nem kisebbségi érzetem támad mellettük.

A két srác nem igazán jön ki jól egymással, mert Jácintnak tetszem (persze ezt nem mondta soha... Csak Csaba tudja ezt). Na nem baj, gondoltam magamban. Két csodás pasi is körülvesz az egyik rendszeresen szétbassza a puncim, a másik pedig velem van gondolatban amikor ujjazom magam. Decemberben, amint elkezdődött a téli szünet meg kellett beszélnem Jácintdal egy találkát mert az egyik matek feladat kifogott rajtam. Meg is beszéltük, hogy nála találkozzunk. Le is borotváltam a puncimat egyből, hátha meg fog baszni. (nos, nem csak ő baszta meg a csupasz puncimat:P). Nem örültem neki amikor Csaba azt mondta, hogy ő is jönne, de nem tiltakozhattam. El is indultunk. Nos, rólam azt kell tudni, hogy nem vagyok egy top modell alkat. Nagy melleim, kicsit nagy kerek fenekem van és sajna egy pici úszógumim, de eddig senki se zavart.

Ezért is egy fekete nadrágot vettem fel a bakancsomhoz, meg egy fekete mélyen dekoltált topot, fölé egy kigombolt inget. Miután a pasim a merev faszával tudatta velem, hogy jól nézek ki és miután kiszoptam a farkából a feszültséget elindultunk Jácinthoz. Olyan du. 7 lehetett mire odaértünk hozzá, bekopogtunk és egy pillanat múlva nyílt is az ajtó. Egy farmer és fekete trikó volt rajta. Olyan ami a hasa összes kockáját és a karja összes izmát megmutatta hiába, na jó pasi. Csorgott is a nyálam utána. Elismerően végig nézet rajtam, majd Csaban is, noha látszott rajta hogy nem örül neki. A két colos kezet fogott én meg elvesztem a tesztoszteronban. Dübörgött a pasihormon, ahogy megszorították egymás kezét.

Jácint behívott minket. Leraktuk a kabátunkat és kibújtunk a cipőinkből.
- Kértek valamit inni?- kérdezte Jácint. - Egy forró teát vagy kakaót?
- Én egy kakaót kérek- mondtam és Csabara néztem, aki csak egyet értően bólintott, jelezve hogy az neki is megfelel.
- Hozom is. - Majdnem elájultam, ahogy mosolygott.
- Kell segítség? - Kérdeztem.
- Hát, elfogadnám. Nem vagy egy rutinos kakaó főző.- úristen. Oké. Nyugi... És elindultam utána a konyhába. Miután előszedtük a szükséges kellékeket. Elkezdtük a kakaó készítést.
- Hunnia, figyelj.. Én.... Mondani akarok valamit.
Meg álltam a keverés közben és döbbenten ránéztem.
-Mit?- kérdeztem rá, olyan.nyugodtan ahogy csak tudtam.
- Hát könnyebb megmutatni... És én meg is mutatom... - És ekkor letolta a farmerját, gatyával együtt. Én meg csak néztem a faszát, ahogy a maga 23 centijével ágaskodott. Hatalmas fasza volt. Jó nagy makkal és kurva vastagnak tűnt, ahogy az erek kidudorodtak rajta (később kiderült hogy nem csak vastagnak tűnt, mert az is volt). Nyeltem egyet. Meg se tudtam szólalni. Az agyam leblokkolt de a puncim azonnal elkezdett saját nedvében tocsogni. Kb 2 perc csend után meg tudtam szólalni.
- Hú...- ennél értelmesebbre nem futotta. - Jácint, te... Te, hatalmas vagy.
- Kérlek, ne beszélj. Meg akarlak dugni... Nem vagyok beléd szerelmes, félre ne érts, de kibaszottul kívánlak.
- Hogy m...- nem volt időm befejezni mert egyből a számra tapadt, faszát pedig benyomta a combjaim közé.
Csodásan csókolt hosszú percekig csak falta a számat.
- Ti meg mit műveltek?- kérdezte Csaba az ajtókeretnek támaszkodva. Szétreppentünk egyből.
- Mi csak... Csaba, én... - Kezdtem volna magyarázni az egyértelműt, hogy egy állófaszú csávóval smárolok egy konyhában miközben kifut a tej. A TEJ BASSZUS le kapcsoltam a tüzet az edény alatt és folytatódhatott a kínos pillanat.
- Jácint, meg akarod magyarázni?-
Szigorúbb volt Csaba hangja mint valaha is hallottam.
- Persze, meg akarom baszni Nikit, ha akarod ha nem.
Jó. Itt. Ledöbbentem. Nem gondoltam volna, hogy így a szemébe mondja.
- Rendben, - Mi? Rendben? Csaba beleegyezett. - egy feltétellel. Hogy ketten basszuk meg.
- Mi van? - Nem volt ellenemre a dolog, de picit zavarban voltam. Nem volt időm sokat gondolkozni mert most Csaba karolt át és csókolt meg. Igen, ez az az ismerős csók volt az, ami ami mindig benedvesített. Csak csókolt és csókolt, belemerültem a nyelve játékába azt se vettem észre hogy bementünk Jácint hálójába és hogy már csak bugyi volt rajtam. Jácint hanyatt döntött az ágyon és levette azt is. Amíg velem foglalkozott Csaba is csupaszra vetkőzött. Két pucér szexisten... A puncim már tocsogott. Jácint meg is látta a patakzó levemet és le is csapott rám nyelvével. Míg nyalta a puncim Csaba a fejem fölé guggolt és beletette azt a hosszú faszát a számba. Megbaszta a számat, közben Jácint haját markoltam és artikulálatlanul nyögtem a fasszal a torkomban. 10 perc múlva megunták ezt és úgy döntöttek hogy belém tennék a farkukat. Csaba elfeküdt az ágyon. Tudtam, hogy ilyenkor meg kell lovagolnom. Bele is ereszkedtem a faszába. Jácint egy ideig valamivel szöszmötölt az egyik szekrénynél majd visszajött. Elkezdte a hátamat simogatni miközben Csaba embertelenül baszott. Csak nyögtem és élveztem így nem foglalkoztam Jácintdal. Ám egyszer csak valami hűvös krémet kent a fenekembe. Megijedtem picit, de ő csak tovább simogatott és elkezdte masszírozni az ánuszom. Análisan még nem volt tapasztalatom. Csaba néha próbálta de mindig nagyon fájt. Ez elég kellemes volt így nem aggódtam meg közben egyre közelebb jutottam a csúcsra. Csaba több órán keresztül bírja, úgyhogy a java még hátra volt. Miközben visítottam az orgazmustól Jácint feldugta három ujját amitől felsikoltottam, mivel nagyon fájt. Abba akartam hagyni de Csaba nem engedett. Csak baszott tovább. Jácint meg ujjazta a fenekemet és még mindig simogatott. Egyszer csak megint a hideg ragacsos anyagot éreztem de most nem az ujjairól hanem a makkjáról. Csaba elővigyázatosan pozícióba állította a fenekemet és hevesebb tempóra váltott. Ekkor éreztem meg a legnagyobb fájdalmat életemben. Jácint hatalmas fasza elkezdett behatolni a szűz járatomba. Sikoltottam, mert nagyon fájt és Csaba is már kezdte rongyosra baszni a puncim. Jácint egyre beljebb nyomult azzal a hatalmas faszával meg se várta, hogy hozzászokjon a fenekem a méretéhez. Éreztem ahogy a könny kifolyik a szememből a fájdalomtól de nem kelhettem fel.

Mikor már tövig bennem volt elkezdett mozogni. Ki és be. Azt hittem szétrepedek, de aztán elkezdett kellemes lenni. Ahogy a két fasz pumpálta mindkét lyukamat és ahogy Csaba mellemet Jácint pedig a nyakamat csókolgatta elkezdtem az orgazmus felé közelíteni. Ahogy elkezdtem élvezni mindkét járatom összeszűkült. Ekkor hallottam meg ahogy mindkét fiúból hangos hörgés tört föl. Ahogy lüktettek bennem és pumpálták belém a forró spermájukat csak sikoltani tudtam az élvezettől. Mindketten belém mentek és egyszerre rogytunk le az ágyra. A fenekem és a puncim lüktetett és sajgott, valamint csordogált ki mindkét lyukból a meleg sperma. Pihegtünk egy kicsit majd minden szóváltás nélkül felöltöztünk és távoztunk Csabaval. Azóta is együtt vagyunk. És néha még találkozunk Jácintdal. :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (87)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-10 10:13:31
Istvan lukoczki
NagOn jok vagytok


Ezt a szex történetet 25502 X olvasták el.