Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbaszták a feleségem

Beküldő:GAbee


Ez a történet nem egy megtörtént eseményt ír le, de nagyon szeretném, ha mindez megtörténne velem és a feleségemmel. Gondolatban természetesen már sokszor megtörtént. Esténként, amikor lefekszem számtalanszor elképzeltem már, sőt sokszor szeretkezés közben azt képzelem magam elé, hogy feleségemet egy idegen férfi bassza, vagy egy másik nő pináját nyalja. Ezek a gondolatok mindig felizgatnak és az nagyon jó érzés. Nem vagyunk már fiatalok (ötven felettiek vagyunk), de a szexuális fantázia nincs korhoz kötve.

Íme az elképzelt történet:
Reggel a szokott időben mentem el dolgozni, feleségem - ugyanúgy mint máskor - még aludt. A munkahelyemen egymást érték a kellemetlen, rossz hírek, úgy éreztem, ezt a napot ki kellene hagyni. Olyan kilenc óra körül úgy döntöttem, hogy hazamegyek (megtehettem, mert olyan beosztásban dolgozom).
Kb. féltízkor értem haza, halkan nyitottam ki az ajtót, hátha alszik még a feleségem és ne ébredjen fel. Amint beljebb megyek, kéjes női hangokat hallok a hálószobából. Az ajtó be volt csukva. Egy darabig hallgatóztam az ajtó előtt, hallottam feleségem kéjelgő hangját (olyat, mint amilyen akkor hallat, ha a pináját nyalom), de azon kívül is jött ki hang, de nem tudtam azonosítani.

Benyitottam a hálóba és a következő kép tárult elém: feleségem hanyatt fekszik, lábait szétrakja és a szomszéd Zsuzsa feleségem lábai között van négykézláb és nyalja feleségem pináját. Zsuzsa az ajtónak háttal van és borotvált pinája éppen én felém nézett. Mellettük az ágyon három különböző műfasz hevert. Az ajtónyitás zajára szétrebbentek és néma csönd lett a szobában.

Először Zsuzsa tért magához a meglepetéstől és mondta, hogy szívesen elmagyarázza ő a helyzetet:
Mintegy két hónappal ezelőtt egyik délelőtt a feleségem átment hozzá, hogy valamilyen fűszert kérjen kölcsön. Bementek a szobába, ott azonban a tévében egy szexfilm ment. Feleségemnek Zsuzsa elmagyarázta, hogy délelőttönként rendszeresen szokott maszturbálni, mert azt vette észre, hogy ha délelőtt maszturbál, akkor este a férjével való szeretkezéskor sokkal nagyobbakat tud élvezni. Miközben ezeket mondta a feleségemnek, kigombolta a pongyoláját (alatta teljesen meztelen volt) és kezével a saját pináját kezdte el simogatni.

Azt mondta feleségemnek, hogy vetkőzzön ő is le, és ő is simogassa magát, sőt az is nagyon jó lenne, ha egymást is simogatnák. Feleségem egy darabig hallgatott, majd azt mondta, hogy inkább most hazamegy. Ezt követően mintegy két hétre egyik délelőtt Zsuzsa jött át hozzánk. Amikor feleségem ajtót nyitott azt látta, hogy feleségem ki van pirulva és a nappalból szeretkezés hangjait hallja (egy szexfilm ment a videóban). Faggatására feleségem elmondta, hogy a múltkori eset óta igen sokat foglalkoztatta az, amit Zsuzsa mondott neki a délelőttönkénti maszturbálásról és néhány nappal ezelőtt ő is elkezdte csinálni.

Ettől kezdve Zsuzsa és a feleségem délelőttönként - hol nálunk, hol Zsuzsáéknál - rendszeresen közösen maszturbáltak. Feleségem eleinte ellenállt Zsuzsa javaslatának, hogy egymást is simogassák és nyalják ki egymás pináját. Egyik nap azonban feleségem beleegyezett, hogy Zsuzsa nyalja ki az ő pináját, sőt abba is beleegyezett, hogy egy felcsatolható műfasszal Zsuzsa megbassza őt. Néhány nap múlva aztán feleségem is kinyalta Zsuzsa pináját, sőt felcsatolta a műfaszt is és megbaszta azzal Zsuzsát.

Két nappal ezelőtt egyik délelőtt, amikor éppen Zsuzsáék nappalijában voltak és feleségem Zsuzsa pináját nyalta, kinyílt a hálószoba ajtaja és belépett a nappaliba Zsuzsa férje, Gábor (előző este Zsuzsa megbeszélte a férjével, hogy másnap ne menjen dolgozni, hanem ha a hangokból hallja, hogy ők a feleségemmel már szeretkeznek, jöjjön be, és még az is lehet, hogy megbaszhatja a feleségemet). Amikor Gábor belépett, feleségem elkezdett gyorsan öltözni, hogy hazamegy. De Gábor is, meg Zsuzsa is elkezdték a feleségemet győzködni arról, hogy most már sokkal jobban jár, ha ott marad. Szopja le Gábor faszát, és egyezzen bele, hogy Gábor megbassza őt és ezentúl, ha Gábor otthon tud maradni, akkor hármasban élvezhetnek és én nem fogom megtudni.

Feleségem attól való félelmében, hogy én tudomást szerzek Zsuzsával való együttléteiről, elfogadta az ajánlatot. Miközben Zsuzsa a pináját nyalta, kezei közé vette Gábor faszát, és elkezdte szopni. Gábor perceken belül elélvezett, feleségem szájába és arcára spriccelt. A szokatlan helyzet azonban olyan izgalmat jelentett Gábornak, hogy kb. negyedóra múlva újból felállt Gábor fasza (addig feleségem pináját nyalta) és akkor megbaszta feleségemet.

Hát ez a történet - mondja Zsuzsa, aki egész idő alatt a saját pináját simogatta - és most mit akarok tenni. Ha akarom megbaszhatom őt és akkor esténként rendszeresen összejöhetünk négyesben. Eddigre én már - a történetet hallgatva és a meztelen, pinájukat simogató nőket látva - teljesen felizgultam. Rábuktam Zsuzsa pinájára és elkezdtem nyalni. Közben feleségem lehúzta rólam a nadrágomat és a gatyámat, kezébe vette a farkamat és elkezdte masszírozni. Néhány perc múlva nem bírtam tovább, kértem Zsuzsát, hogy ereszkedjen négykézlábra, hogy hátulról megbaszhassam. Feleségem széthúzta Zsuzsa pináját én pedig benyomtam a faszomat. Nem sok idő kellett ahhoz, hogy Zsuzsa elélvezzen, aztán nemsokára én is. Egy kicsit lihegtünk, aztán megkértem Zsuzsát, hogy a felcsatolható műfasszal bassza meg ott előttem a feleségemet. Fantasztikus volt látni a két élvező női testet. Feleségem hatalmas sikongatás közben élvezett el.

Ettől kezdve Zsuzsával és Gáborral rendszeresen összejöttünk négyes szeretkezésekre. Fantasztikus élmény volt látni, ahogy Gábor bassza a feleségemet és ő pedig élvezi, de a legcsodálatosabb az volt, amikor a két nő egymást baszta a felcsatolható műfasszal. Ilyenkor Gáborral ültünk a kanapén és csodálattal néztük a két nőt.
Hát ez az én elképzelt történetem. Egy idő után aztán - újabb izgalmakat okozva magamnak -tovább gondoltam a történetet, de ezt majd máskor írom meg.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (260)        Nem tetszik (176)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-08 05:23:07
x
Belevaló asszony a feleséged

2016-05-09 07:20:48
Pussymen
Stramm nő a feleséged szívesen beszállnék hozzátok.

2020-02-09 16:48:37
pölös
izgat a feleséged

2020-02-15 10:21:22
Zoli
Ocska képzelgés... Egy fos...

2023-07-31 17:23:59
Dani
Nem nézni kellet volna hanem jolecsapni a Petit meg az Andit. Az ilyen nem feleség hanem egy kurva. Én már mind a kettőt el ástam volna.


Ezt a szex történetet 43191 X olvasták el.