Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Harisnyás fiú álmai

Beküldő:Pilviageci

Ébredezem... Lassan nyitom ki a szemeimet, kicsit kába vagyok. Egy ismeretlen ágyban fekszem a hátamon. Végignézek magamon és meglepetésemre csak egy női nejlonharisnya van rajtam amely egészen a derekamig ér. áttetsző, jól látni rajta keresztül a farkamat és a lábaimat. izgató hűvősséggel tapad rám. Próbálok mozdulni, de a kezeim és a lábaim is ki vannak kötve. Így fekszek és várom, hogy mi fog történni. Valahonnan halk zene szól, lassan nyílik az ajtó és belibben rajta egy asszony.
Lassan a fényre lép, így meg tudom figyelni minden porcikáját.
Barna haja fel van tűzve, szemüveget visel, egy picit szigorú kifejezés ül az arcán, de a szája szegletében mosoly bujkál. Pezsgőszínű kosztüm van rajta, térd felett érő szoknyával. A felső alatt igéző keblek domborulnak és a szoknya is tökéletes popsit rejt. Hosszú lábain fehér harisnyát és magassarkú cipőt visel.
Kimért mozdulatokkal vetkőzni kezd, rólam tudomást sem vesz. Kibomló haja a vállaira omlik, és a lecsúszó kabátka is látni engedi gyönyörű kebleit. kibújik a szoknyából is és elégedetten végignéz magán. Egy fehér színű szaténbugyi, egy fehér combfix és a magassarkú cipő marad csak rajta. Kéjesen végigsimít magán, majd elindul az ágy felé. Amikor hozzám ér, végigsimít a harisnyás lábaimon, majd keze betéved a harisnya alá és belemarkol a golyóimba. Ettől a farkam is életre, de sokáig nem játszik vele. átlép rajtam, majd a szaténbugyi a számhoz ér. Én elkezdem nyalni a bugyin keresztül, érzem, hogy egyre nedvesebb lesz és isteni illat árad a puncijából. ő is élvezi, mert a bugyit félrehúzza, így most már közvetlenül a punciját tudom nyalogatni, egyre gyorsabban, aminek egy hatalmas sikítós orgazmus lesz a vége.
most megfordul, hosszú körmeivel feltépi a harisnyanadrágot majd megmarkolja a farkamat amely máris vadul lüktet. Sokáig nem is tétovázik kéjesen belecsusszan az álló dákóba és vad lovaglásba kezd. hatalmas keblei fel-le ugrálnak, úton az újabb orgazmus felé. Én is érzem a vég közeledtét, ebben a pillanatban leszáll rólam, marokra fogja a farkam úgy juttatva el az orgazmushoz. Rám nevet és kimegy a szobából.
A forró gecit még érzem magamon, amikor újra álomba szenderedem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (14)        Nem tetszik (23)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-15 12:35:46
Zoli
Élvezném én is.


Ezt a szex történetet 3883 X olvasták el.