Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Erotikus játékok a feleségemmel

Beküldő:LUXXX

Ott ült az ágyon, az átlátszó, bordó színű, hosszú pongyolában, és alatta a világos rózsaszín kis hálóing! Ott ült, és várt engem, hogy melléülje, megsimogassam!
Emlékszem, néha teljesen ki tudott borítani, annyira más tudott lenni hirtelen, minden átmenet nélkül, szinte azonnal egy másik világba röpített a kis ötleteivel, rögtönzéseivel! Azt mondanám most, igazi, szeszélyes, női praktikákkal!

Én persze általában egész nap dolgozom görcsölök, ez a pontos kifejezés -, és hiába a fürdés, meleg zuhany, vacsora, egy kis stresszoldó, a fülem még mindig a félbehagyott munkám miatt bekapcsolva hagyott feladat-megoldó fogaskerekek zümmögését hallatja velem! Kell egy kis idő, amíg átáll az ember a normális, emberi életre! Az otthon melege, a Nő!
Most is ott ült, nézte a tévét, de inkább csak kapcsolgatta, láttam, hogy nem érdekli, és hogy valamit mondani akart! De mert nem volt fontos, inkább hagyta, hogy én is átvegyem a benti levegőt, hadd járjon át a melegség! Nagyon érzékeny volt velem, pontosan tudta, mire van szükségem, mivel lehet visszahozni a másik, a valódi világba! Abba, amelyikben ő is benne van!


Ma is benne volt, benne bizony!

Leültem mellé, és megfogtam a vállát! Egészen hideg volt a hatalmas, göndör hajkoronája, éreztem rajta a kinti levegőt, nemrég jöhetett be, kint volt a kertben nyár vége volt már, szeretett sokáig a kertben lenni, egészen estig -, és hozott be friss korai almát.
Megfogtam a derekát, megsimogattam a szép, gömbölyű fenekét, ahogy szoktam, kicsit erőteljesebben a megfelelő részen!
Akkor éreztem, hogy nincs a köntös alatt bugyi rajta!
Tudta, hogy észre veszem azonnal a huncutságát, és rám is nézett kicsit kihívóan, hogy mit szólok hozzá?
- De fel vagy öltözve, odakinn jó hűvös van már, nem félsz, hogy meghűlsz? kérdeztem tőle, ő pedig csak rántott egyet a vállán, és különös fény csillogott a szemében!
Becsúsztattam a kezem a combjai közé, és éreztem a finom, meleg bőrét, végigsimítottam, egészen fel, és ő úgy tett, mintha észre sem vette volna!
Most ezt találta ki! gondoltam, és már tudtam, hogy valamire készül.
- Hát te újabban milyen szokást veszel fel? kérdeztem, de cseppet sem számonkérő hangon, inkább elindítva a majdani érdekes beszélgetést, és ami utána következik.
- Miért, milyen szokást? ennyi volt a válasz.
- Újabban bugyi nélkül járkálsz a kertben.
- Nem a kertben! ez volt a válasz voltam odaát is!
Elképedtem!
- Te a Feriéknél voltál, és fel sem öltöztél? kérdeztem most már kicsit számonkérően, de nem idegesen!
- Szalonnát sütöttek, míg te dolgoztál! - mondta kihívóan, különös éllel a hangjában még most is füstszagú a hajam, meg kell mosni!
Ezt a szagot éreztem, amikor közel hajoltam hozzá, most már világossá vált a dolog!
Feri, a szomszéd, az apjával élt aki özvegy volt - a szomszédos házban. Valamikor egy telek volt a két ház, és amikor megvettük, a mi részünket csak egy jelképes drótkerítéssel választottuk el, azzal, hogy majd megcsináljuk rendesen, ha lesz rá pénzünk!
Feriék is gyakran átjöttek, főleg, ha segítség kellett, pld. tüzelőt behordani, amikor lerakják a ház elé a 50 mázsa tüzelőt, azonnal jön vagy az öreg, vagy Feri, és segít.
Feri nálam majd 10 évvel idősebb, és magában él, sohasem volt nős, nem tudni, miért, állandóan ugratjuk, a nejem is folyton hecceli, hogy majd keres neki barátnőt, ahol dolgozik!
Mi is átjárunk néha, de inkább a gyerekek, mert ott jó nagy a kert, egészen a patakig ér, és ott játszottak, főleg, amíg kisebbek voltak. De szoktunk szalonnát is sütni közösen, így ők afféle családtagnak számítottak.
Mindig poénkodtam Jutkával, hogy ne nagyon illegesd magad, amikor odaát vagy, hagyd békén az öregeket , ne okozz nekik izgalmat, és öltözz egy kevéssé otthoniasabban, pontosabban: falusiasabban!
Hát ő bizony túlságosan is eleget tett a kérésemnek!

- Na menjünk vissza az elejére mondtam kissé élénkebben a kelleténél -, azt akarod mondani, hogy így, egy szál köntösben sütöttél szalonnát, alatta csak ez az akármi volt, alul pedig semmi?
Válasz helyett csak vállat vont.
Elképzeltem, hogy ott ült az összecsukható kerti székén, amit mindig magával hozott, ha a kertben szalonnát sütöttünk, és azon ült, a gyönyörű, kidomborodó, gömbölyű feneke élénken kirajzolódott a megfeszült, nem túl vastag anyagból készült köntösön! Sőt, inkább a bugyi hiánya az, ami kirajzolódhatott!
Elképesztő, amit művelt, amikor kitalált valamit, amivel úgymond életet varázsolt a környezetembe!
- Olyanok vagytok, mint akik egy kriptából menekültek! Feri is csak várja a sült galambot, állandóan dolgozik, buherál valamit, ahelyett, hogy szerezne magának egy nőt! Jézusom, miféle emberek laknak errefelé? - jött a korholás, de inkább jó szándékkal.
- És téged mióta aggaszt a Feri sorsa? - kérdeztem vissza!
- Mert neked is csak addig jó barát, amíg segít neked a maszekolásodban! Kihasználod a barátaidat korholt meg éppen, és tulajdonképpen igaza van, ha csak ezt az oldalát nézem a dolognak! Valóban, alig van olyan munka, amiben ne segítene nekem, persze, megéri neki is, hisz én bizonyos szinten a munkaadója is vagyok, megkeresi nálam a kis kiegészítést a rokkantnyugdíja mellé. Bár az is lehet, ő többet keres így együtt, mint én!
- Na de hogy jön ez most ide? - kérdeztem -, csak nem kárpótolni akarod őt természetben? Hogy gondoltad?
- Nem vettem fel bugyit, mert mindet kimostam hallottam a pitiáner magyarázatot mintegy zárásként, természetesen egyetlen szó sem volt igaz! Még mit nem!

Mostanában valamit megint kitalált, valami újat, izgalmasat, gondolta ő!
Mármint, neki izgalmas!
Élvezte, hogy mutogatja magát, a cafkája! És ahogy ezt előadta, semmi kétséget nem hagyott felőle!
Még a látszatra sem nagyon vigyázott, sőt, az ócska magyarázattal még provokált is engem!
- Szóval, mutogattad magad egy keveset! Szét is raktad a lábad, amikor leguggoltál?
- Nem guggoltam, ültem!
Most aztán megnyugodtam!
Már az is őrjítóő volt, hogy a vékony, muszlinszerű anyagból készült dekoltázs alatt sem hordott melltartót, és minden látszott egy az egyben! Ezt még tetőzte is azzal, hogy szándékosan lehajolt jó mélyre, és látványosan, ha bármit leejtett!
Az igazság az, hogy én is bűnös vagyok a dologban, mert korábban már végigcsináltunk egy hasonló akciót! Szintén este, a kertben! Szokásává vált, hogy sötétedés előtt, amikor már nincs nagy hőség, kimentünk a kertbe, és ott szívtuk el az esti cigaretta adagot. Akkor láttam, hogy provokál, nem is kellett sokáig erőltetni a dolgot! Elbújtunk a szőlő mögé, és ott megállva, átkarolt, ás a kezemet sietve a gyönyörű, kerek fenekére illesztette! Akkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi! Éppen előző nap beszélgettünk arról ugyanis, hogy valami újat kellene kitalálni! Megjegyzem, akkor még nem volt DVD, sem Internet, kevés ötlet volt, amit kitalálhattunk magunktól! Leginkább tehát ő hozott új ötletet a barátnőitől, akikkel együtt jártak ügyfelezni , az egyik biztosító társaságnál. Azóta változtak meg a dolgok, bár akkor még nem volt fogalmam róla, hogy jó, vagy rossz irányba, csak azt éreztem, hogy ez a változás valamiért kezd izgalmas lenni nekem is!
Tehát, ahogy ott álltunk, kioldotta a köntösének az övét, és kivilágított alóla a gyönyörű, fehér, majdnem teljesen csupasz teste. Csak egy kis felsőrész volt rajta, egy blúz -féle, az is inkább csak kamuból , hogy látszódjék, nem teljesen meztelen a köntöse alatt!
Gyorsan letérdepeltem, és elkezdtem kényeztetni: nyaltam, jó sokáig, és hosszan, olyan erőteljesen, ahogy csak lehetett, és közben gyömöszöltem a melleit! Ez annyira jó, kellemes volt nekem is, annyira élveztem, hogy éreztem, nedvesedik az alsónemű, már átszivárgott a fehér folyadék!
Ekkor valami zajt hallottunk messzebbről, és abbahagytuk az akciót, de biztosak voltunk abban, hogy még folytatjuk a dolgot.
És ő folytatta! Nem volt már megállás, tudtuk nagyon jól mindketten!
Tulajdonképpen amióta beállt dolgozni (inkább: szabadidőt eltölteni) a biztosítóba, minden megváltozott. Mintha kicserélték volna, teljesen új szokásokat vett fel, még a szavak sem ugyanazok, amiket használ! Sokkal nyersebb, sőt, azt mondhatnám, agresszívebb lett. Ez persze jól állt neki, sőt, izgató is volt, szexuális értelemben!
Még a cigarettát sem úgy szívta, mint azelőtt! A tekintete is más: kihívó, szinte minden pillantásának jelentősége van, a tekintetével is beszélt!
- Na és milyen volt a szalonna? Bőrt nem hoztál nekem? - kérdeztem, vagy inkább ugrattam, utalva rá, hogy rám nem is gondolt!
- Dehogynem hoztam mondta, és szétnyitotta a lábát, és megfogta a kezemet, és becsúsztatta a combjai közé!
Nagyon élveztem ezt a fajta brutális, állatias szexulaitást! Teljesen fel volt spanolva!
Elé térdepeltem, és elkezdtem nyalni, sokáig, alaposan! Ő csak nyögött, összeszorította a combjaival a fejem, alig bírtam levegőt is venni! Megfogta a fejem gyengéden, felemelte, és megkérdezte:
- Tudod, mióta nem hordok már bugyit? Jó két hete, csak te nem vetted észre! - lihegte, mert közben élvezett!
- Te, büdös kurva, rosszabb vagy az útszéli szajháknál! - és tovább nyaltam, és élveztem ezt a perverziót.
- Rossz vagyok, kurva vagyok, nyaljál még!.....
Ekkor felálltam, és ő kicsomagolta a farkam, és bekapta gondolkodás nélkül, azonnal! Ilyet eddig még sohasem csinált, mindig volt valami előjáték -féle, amivel bevezettük ezeket az újonnan felfedezett kis játékokat.
De most valahogy készen volt, mintha az előjáték már meglett volna nála!
- Mondd, mit csináltál, hogy ilyen mohó vagy? Valamilyen újságot kaptál a barátnőidtől? - kérdeztem.
- Kell a fenének az újság, mikor igazi fasz is van! - jött a gyors válasz, de én már nem forszíroztam tovább, másra koncentráltam! Láttam, amin gyönyörű, gesztenyebarna, göndör haja teljesen betakarja a hasam, és ütemesen mozgott előre-hátra!
- És ma kinek a fasza izgatott fel, te kurva?
- Nem mindegy? - jött a poén, és még jobban élveztük a helyzetet!
- Te, útszéli ringyó, szopjál, dolgozz meg a pénzedért!
Felnézett, és kérdezte:
- Szóval, te ilyeneket álmodsz, hogy kurvákat szopatsz? Miért nem próbálod ki?
- Honnan tudod, hogy nem próbáltam? - vágtam vissza!
- Na, ezért ne kérdezd, miért nincs rajtam bugyi mondta, és tovább szopott!

Na, készen vagyunk, gondoltam!
A feleségem tényleg egy szajha! A játék kezdett eldurvulni, és már nem volt visszaút!
Tudtam, hogy átléptünk egy bizonyos határt, ami túl van a megszokott, meghitt házastársi kapcsolatok keretein! Ez már valami más, valami új kezdete!
Már nem én voltam neki a legfontosabb!
Már a farkam volt az, ami a legfontosabb a számára!
Mindegy kié, csak fasz legyen!

Ahogy ezen rágódtam, közben felállt, ledobott magáról mindent, és úgy, teljesen meztelenül kezdett járkálni a szobában, tett-vett, elrendezte az ágyat, ügyet sem vetve arra, hogy esetleg belátni az ablakon.
- A gyerekek alszanak? - kérdeztem.
- Anyámnál vannak, te hülye! - jött a gyors, kimért válasz, és így minden világos lett! - Két napig ott maradnak, a hétvégére!
A büdös szukája, mindenre gondol!
- Te tényleg egy kurva vagy! - mondtam.
- Kösz! - ennyi volt a reagálás, és az ágyra feltérdepelve, azonnal bekapta a farkam!

Nem ismertem rá, egész éjjel! Más nő volt már, ugyanaz a test, a haj, a hangja, de az egész lénye más, nem idegen, csak más!
Tetszett ez a változás, bár nehezen értettem, sőt, talán nem is akartam megérteni!
Úgy kezdtem magam érezni, mintha csak a hím állatja lennék neki, nem pedig a férje, és ő pedig a nőstényem!
Ez a szereposztás teljesen új volt nekem, akkor!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (72)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13036 X olvasták el.