Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Niki, a feleségem gruppenben

Beküldő:Karcsi


Jó tíz évvel ezelőtt történt. A párommal már túl voltunk néhány többes szexen, ahol több férfit vontunk be harmadiknak. Nagyon jó nő, bombázó testtel, szép arccal, és nagy szexigénnyel. Nekem azzal nem volt gondom, ha nézik, aztán rájöttem, hogy nagyon izgat, ha tudtommal és lehetőleg a jelenlétemben mással van együtt.
Abban az időben nagyon sokat buliztunk hétvégenként, elég gyakran külön is jártunk. Én piáztam haverokkal, Ő pedig táncolni, szórakozni ment szintén társasággal. Hétvégén a gyerek a nagyszülőknél volt, így szabadon elengedhettük magunkat.
Egy péntek estén készültünk, hogy elinduljunk valahová, Ő szokása szerint hozta a szexi formáját. Fekete miniruha, neccharisnya, körömcipő - mondtam is Neki viccesen, hogy olyan, mintha faszit menne vadászni magának. Ő pedig nevetve válaszolta, hogy muszáj is Neki, mert nekem úgy sem kell. Elviccelődtünk egy darabig, aztán mindenki ment a saját társaságához. Ilyenkor általában reggel keveredtünk haza, és a következő nap a másnaposság jegyében telt. Azon az éjszakán viszont beindultam, hogy lássam Őt, és éjfél körül elmentem abba a buliba, ahová a feleségem is ment. Nagy társasággal volt, néhány csaj, több fickó. Néhányukat ismertem, főleg a kollégáit, de a legtöbbet nem. A Drágám már eléggé spicces volt, táncoltunk, buliztunk. Nem nagyon zavartatta magát, ha tánc közben, vagy a pultnál valaki átkarolta, megsimogatta, engem meg kimondottan izgatott a helyzet. Úgy alakult, - vagy alakítottuk, - hogy hajnalban a házunkban kötöttünk ki néhányan. Pontosabban három srác, akik előtte nem nagyon voltak ismerősök, a feleségem és én. Mindannyian nagyon be voltunk piálva. A fiúkat egyáltalán nem zavarta, hogy mi egy pár vagyunk, elég vadul nyomták a gombot a Drágámnál. Minket meg egyáltalán nem zavart, hogy nyomulnak, sőt a Kedvesem még adta alájuk a lovat. További gátlásoldásra nem is volt szükség, mert rövid idő múlva a feleségem egy csodás vetkőző számot adott elő, bevonva a kanos srácokat is a műsorba. Bár volt már olyan, hogy egy ismerős sráccal szexeltünk hármasba, de ez nekem nagyon izgató volt. Megbabonázva figyeltem, ahogy egy körömcipőbe és egy bokaláncba öltözve teljesen meztelenül ott táncol, simogatja magát három vadidegennek az örömére. Gyönyörű mellei, fazonigazított puncija nemsokára a fiúk birtokába került. Olyan orgia alakult ki, amilyenben addig és azóta sem volt része.Hol a nappalink kanapéján hol a szőnyegen mindhárman felváltva kefélték. Nagyon vadul és durván is dugták az én szép és törékeny feleségemet, akit még szerintem ennyire keményen sohase basztak meg. Bár nagyon részeg volt, de sok-sok orgazmust élt át. Volt olyan is, amikor az egyiknek a farkára ült, egyik pedig a popsijába hatolt be, én és a negyedik partner pedig a szájába élveztünk bele. Eddig azt hittem, hogy a lágy romantikus szex híve, de ezen az éjszakán mást tapasztaltam. Bírja a kemény és durva dolgokat is, igaz, hogy másnap délután tért magához,mert seggbe rakták a sót és mozogni is alig bírt. De azt mondta, hogy megérte.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (140)        Nem tetszik (124)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 24203 X olvasták el.