Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A kollégiumban

Beküldő:Béla


Ez a történet már nagyon rég történt,mikor a nyolcadik befejezése után, kollégiumba kerültem.
Traktor szerelő,vezető iskola volt. Az iskola épülete és a kollégium egy régi kastélyban volt. Nagy szobákban voltunk elszállásolva,15-en egy szobában. Emeletes ágyak voltak és több össze is volt tolva, hogy el lehessen járni köztük. Lényegében a fél osztály egy szobában aludt, a másik fele, a szomszéd szobában.
Én egy ilyen dupla ágy, felső részén kaptam helyet. Az ágy társam, aki mellett aludtam,nevezzük Péternek, egy magas srác volt, nem túl izmos, de nem is vézna.
Egyik hétvégén ketten maradtunk csak az egész szobában, mert mindenki haza utazott. Vettünk a falusi boltban fél liter vodkát és estig megittuk.
Mikor lefeküdtünk és már lámpa oltás volt, éreztem, hogy Peti motoszkál a takaró alatt. Elég sötét volt, de azért láttam, hogy a farkánál matat. Egész izgalomba jöttem, hogy látok valakit masztizni. Nagyobb farka volt, és vastagabb mint az enyém. Az én farkam is kezdett izgalomba jönni. Mintha csak melegem lenne, kitakaróztam, hogy lássa,egy kis gatyában fekszek mellette. Éreztem, hogy óvatosan hozzám ér,aztán nem mozdult. Várt, hogy fel e ébredek. Tovább tetettem az alvást, erre felbátorodhatott, mert a combomra tette a kezét. Most se mozdultam, nehogy el ijedjen. Lassan feljebb csúsztatta a kezét, a farkamig, ami már ágaskodott rendesen. Körbe simogatta,gondolom a mérete érdekelte. Nagyon felizgatott és féltem, hogy elélvezek. Abba hagyta és oldalra fordult felém, de közben picit meg is lökött. Nem tudtam akkor még, de az a farka vége volt az oldalamnál. Gondoltam vége az előadásnak és én is elfordultam. Akkor megint egy apró lökést éreztem, de az már akkor a fenekemnél volt. Rátette óvatosan a kezét a csípőmre és várt, hogy mit teszek. Én továbbra is, mintha aludnék, nem csináltam semmit. Ekkor lassan lejjebb csúsztatta a kezét,a fenekem felé. Én mintha csak álmomba csinálnám, picit kinyomtam a fenekem, hogy jobban hozzá férjen. Már a gatyán keresztül a lukamat simizte,én már nagyon felizgultam. Félre húzta a gatyám és benyomta az egyik ujját. Akkor volt életem első orgazmusa. Egyből elélveztem,pedig a farkam nem is állt,sperma se jött,de hatalmasat élveztem. Éreztem ahogy az ujja egyre mélyebbre hatol bennem, aztán óvatosan húzta ki és újra be. Nagyon jó érzés volt, de kihúzta óvatosan és éreztem, hogy egy vastag valami jön. Igen, a farkát nyomta belém,még talán csak a makkját tette be,én már újra elélveztem. Hátra nyúltam és megmarkoltam a kinn lévő részét, nagyon kemény volt. Toltam felé a fenekem,hogy nyomja még. Nem állt meg, belém nyomta teljesen, pedig volt vagy 18 centi. Már nagyon feszítette a fenekem, de nagyon jó érzés volt. lassan elkezdte ki-be mozgatni és éreztem, hogy már nem sokáig bírja,belém élvezett. Lassan kihúzta és a hátára fordult. Nekem a párnám alatt mindig van papír zsepi, azt oda tettem a fenekemhez, nehogy a lepedőt összekenjem. Oda fordultam hozzá és megmarkoltam, a még mindig álló farkát. Szép darab volt. Simogattam aztán lejjebb nyúltam, a feneke felé. bedugtam az egyik ujjam és mozgattam,tágítottam. Erre megfogta a farkam és odahajolt hozzá és el kezdte nyalogatni. Hosszan nyalogatta, a golyóimat közben simogatta. Bekapta,ahogy még senki. Szinte az egész a szájában volt. Ki be csúsztatta, közben a szorította is az ajkával. Nem bírtam sokáig, beleélveztem a szájába. Nem hagyta még abba, minden cseppet kiszívott belőle.
Mikor végzett, vissza feküdt rendesen már a saját ágyára és egy szó nélkül aludtunk.
Reggel, mintha mi sem történt volna, felkeltünk, mentünk mosakodni, reggelizni, de szóba se került az éjszaka történtek.
Lehet hogy csak álmodtam?Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (109)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-29 20:26:17
XY
Ez a történet nem a sellyei kollégiumban (kastélyban) volt véletlenül? :)


Ezt a szex történetet 12857 X olvasták el.