Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Beálltunk a hugommal 3 (a játék)

Beküldő:Spigi

Annával mostmár naponta kefélünk méghozzá józanon is. Nem tudunk betelni egymással. Én imádom a formás testét, nameg a feszes, kerek seggét, és ahogy szop az már művészet. Imádom telelőni a száját vagy csak az arcát telefröcskölni. És ő is imádja a gecimet és nincs is ojan nap, hogy ne követelné a részét. Én pedig szivesen teljesítem is a kívánságát.
Szóval Anna tegnap kitalálta, hogy játszunk egy kicsit. Én persze benne voltam. Egy jó kis testvér erőszakolós játék volt.
Hugi kiosztotta a szerepeket majd kiment a szobámból.
A szerepem szerint egy maszturbáló báty vagyok, akire rányit a huga, akit én majd akarata ellenére megdugok.
Úgyhogy levetkőztem és elkezdtem verni a faszom, de mintha már csinálnám egy ideje és mindjárt elmennék. Ekkor beront a hugi az ajtón. Egy pillanatig mereven néz (látom ám hogy mivel szemez p). Egy kis top meg egy miniszoknya volt rajta. Majd kirohan közben valami bocsi félét odavetve.
Jöhet a második felvonás. Felkaptam egy boxert és átmentem Anna szobájába. Az ágy szélén ücsörgött és fel sem nézett rám. Leültem mellé átkaroltam. és meg kérdeztem, hogy: mit akartál?
Semmit, nem fontos. Válaszolta. Próbált valahogy kibújni a kezemböl, de nem hagytam. Sőt elkezdtem a combját símogatni.
Te meg mitcsjnálsz? kérdezte, de már sejtette, hogy mit akarok. Egyre jobban próbált volna távol tartani magától és ennek egy kissebb dulakodás lett a vége. Végül sikerült lefognom.
Jani te beteg állat eressz el de rögtön! ordított, erre kapott egy pofont. Anna az ijesmit külön kérte, de csak finoman.
Levettem az alsóm és a hugom szájába erőltettem faszom, illetve rászóltam, hogy szopjon és semmi hülyeség mert kapni fog. Aztán mozogni kezdtem Anna szájában. Csak egy-két percig ment ez aztán a hátára fektettem az ágyon. Felhajtottam a minit, és már a bugyit húztam volna le róla amikor megint ellenkezni kezdett, hogy legalább ne dugjam meg inkább leszop. De ez nem érdekelt eggyik kezemmel lefogtam a másikkal lerángattam a bugyiját és egy mozdulattal felnyársaltam, de rögtön tövig. Keményen baszni kezdtem és ő már nem is ellenkezett. Egyik kezemmel a torkát fogtam át és finoman szorítottam a másikkal a melleit kotorásztam ki a top alól. Anna elég gyorsan elment így majd mégegyszer és nekem se kellett sok. Úgyhogy kivettem a faszom a punciból Annát pedig hasra fordítottam és most a seggét kúrtam. Most se finomkodtam. Mikor már éreztem, hogy egyikünknek sem kell sok a hajánál fogva felrántottam és magamhoz öleltem Annát. Nem epp a legkényelmesebb de nagyon élvezetes volt így zárni a dolgot. Ezután felkaptam a boxerem és ott hagytam a hugit az ágyon szétkúrva ( megerőszakolva ) a seggéből csordogáló gecivel.
Mire rendbe szedtem magam a hugom állított be hozzám a fürdőszobába pucéran elém térdelt és szopni kezdett. Amit művelt az kirepített az univerzumból. Leírni nemtudom mert az agyam elszállt. Amikor végzett felállt a szája szélén még csorgott a sperma ő pedig annyit mondott, hogy ezt megérdemeltem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (59)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-13 12:07:48
Deni
Sziasztok ha szeretnétek egy ujj játékot mi dene lenék a páromal egy j&*242; kis párcsere szex

2016-06-13 12:11:09
Deni
ha érdekel irjatok kuldunk elérhetőséget


Ezt a szex történetet 20776 X olvasták el.