Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Leszoptam a nevelőapám

Beküldő:s/m mester

Minden akkor kezdődött mikor az agresszív nevelőapám elől tízen évesen egy nagyvárosba menekültem.

Hideg tél volt. Szombat este elmentem a barátnőimmel szórakozni kicsit. Késő este érkeztem haza. Már a kapuban hallottam anyámék veszekedését, megint részegek. Remegő gyomorral nyitottam ki a kaput. A koktél gőzét amit a bárban ittam, az adrenalin hamar kisöpörte a fejemből! Tudtam megint előveszi nevelő apám a szíjat.

Istenem.... A kaputól az ajtóig kb 15méter mintha egy maratoni táv lett volna. Halkan próbáltam nyitni az ajtót és észrevétlen besurranni a szobámba de nem sikerült. Tom a folyosón állva nézett velem farkasszemet és közben anyámnak osztotta az észt. A félelem szinte kitépte a belsőm, hányingerem lett! Hány óra van?!!! Üvöltötte! Takarodj a szobádba mindjárt megyek! Miközben a konyha előtt elmentem egy pillanatra megláttam anyám alkoholtól felpuffadt arcát és azt a ködös érzéketlen tekintet amivel Tomot hallgatta.

Nem tudom mennyi idő telhetett el de elaludtam, majd a csendre riadtam fel. Valahogy természetellenes volt az a csend. Ismét rémület fogott el, ilyen a női megérzés az ajtó lassan kinyílt és Tom hangját hallottam miközben a sötétben tapogatózott ágyam felé. Juliet kapcsolj lámpát! Alszol te szűzkurva? Mire az éjjeliszekrényemen felkapcsoltam a lámpát Tom már az ágyam mellett állt egy szál köntösben. Gyűlölet tüze égett a szemeiben arcán gúnyos vigyor suhant át. Azt hitted te kis ribanc, hogy elfelejtkeztem rólad? Bal kezében vékony nadrágszíj lógott, rémületemben az ágy másik oldala felé menekültem volna de villámgyorsan utánam nyúlt és hosszú hajamnál fogva visszarántott az ágyra. Sikítani akartam de nem volt rá időm számra erős kezek tapadtak. Mit gondoltál te szuka meddig kacérkodhatsz még velem? A köntös zsebéből egy rugós tőrt vett elő. Ha megnyikkansz kicifrázom azt a cuki kis pofádat! Megértetted Juliet? Halálfélelmem volt azt hittem, hogy meg fog ölni! Amennyire tudtam bólogattam. A tőr hideg pengéjét éreztem a nyakamon miközben elengedett. Ügyes lány, paskolta meg az arcom finoman. Könnyeim teljesen elvakítottak. Tartsd ide a kezeid! Engedelmeskedtem és éreztem ahogy a vékony szíj hurka megszorul a csuklóimon. Így! Csak hogy ne akarj szaladgálni. És most azt teszed amit mondok! Megértetted? Zokogtam. Megértetted? szorította meg az állam. Nem tudtam ránézni bólogattam. A hosszú szíj másik végét az egyik csuklójára erősítette, hogy ne keljen fognia. Állj fel! Könyörgő tekintettel néztem rá. Tom kérlek ne! Erre pofon vágott majd a hajamnál fogva lerántott az ágyról a földre de a hajamat nem engedte el. Erősen megrázott és az ágy szélére ült. Térdelj ide a lábam közzé! A kés vékony pengéje megvillant a szemem előtt! Mivel a hajamnál fogva odahúzott csak a lábaimon kellet igazítanom. Kéjesen vigyorgott rám. És most te kis kúrva, tudod mit kell tenned! Köntösét széthajtotta és elém tárult a csupasz pénisze. Ismét megütött, hangosan zokogtam. Várj csak a szekrényemen bekapcsolta a kisrádióm, hogy ne hallatsszon a sírásom. Ne akard, hogy megvágjalak! Mondta hidegen merev arccal. Tudtam, hogy nem viccel! Gyerünk! Fogta meg a fejem két kézzel és arcon köpött majd szétkente az arcomon a kezével! Azt hiszem valami akkor tört el bennem.

Térdepeltem a lábai között, szemeim bár égtek könnyeim egyszeriben kiszáradtak. Különös nyugalom szált rám. Határozottan súgtam neki: vedd le a kezemről a szíjat. Szemein láttam zavarba jött de szó nélkül teljesítette a kérésem. A lankadt pénisze fölé hajoltam és ráleheltem.

Válaszként kicsit megugrott, tovább leheltem olyan közelről, hogy nedves ajkaim hozzá-hozzá érjenek. Rögtön elkezdett keményedni először a makk kezdett megdagadni. A jobb kezemmel keményen megmarkoltam középtájt és lehúztam a fitymáját és elkezdtem nyalogatni a makk alsó részét! Tom hitetlenül meredt rám. Másik kezemmel a golyóit vettem kezelésbe. ütemesen vertem a farkát míg meg nem csillant a csúcsán az előváladék! Addig nem is kaptam be csak csókolgattam nyalogattam. Majd lassan a dagadó makkot a számba vettem és nyelvemmel körkörösen nyalogattam. Éreztem a sós nedv ízét ez megvadított. A puncimból forró nedv csorgott a combomra. Lassan elkezdtem benyelni a nagy farkát. Erre ő kéjesen felnyögött. Nem tudom mi történt velem egyszeribe teljesen megvadultam tövig benyeltem szemeim bekönnyeztek és köhögni kezdtem de újra és újra leerőltettem a torkomba! Majd 2kézzel kezdtem verni a bőrt jobbra balra csavargatva, le is köptem, hogy minél jobban csússzon. Bal kezem forró puncimba dugtam miközben egyre vadabbul szoptam éreztem hogy a szemeim kifordulnak miközben orgazmus hullámai rázták meg a testem! Nem sikítottam csak mmmmmmmmmm!!!!!!!! Ő is közel járt már a véghez de még nem akartam, hogy elmenjen! Felálltam előtte és egyik lábam térdhajlatát átraktam a vállán, ezáltal a puncim az arca elé került. Azonnal nyalni kezdet és az egyik kezével mélyen belém nyúlt. Nem bírtam pár másodperc és atomrobbanásként rázta meg a testem az orgazmus! Lábaim feladták a szolgálatot. Tom erős kezei tartottak meg és lassan a földre engedett. Azonnal elkaptam a péniszét és rávetettem magam! Szoptam szívtam és két kézzel vertem! Egyre gyorsabban és gyorsabban, a zacskóján folyt le a nyálam és az előváladéka! Éreztem, hogy robban az arcomra számba!A sperma szinte égette a bőröm. Nem álltam le, az utolsó cseppig kiszívtam belőle! Teste rángatózott és vonaglott. Pár centivel lejebb fogtam és keményen szoritva gyorsan vertem. Próbaképp megint bekaptam a makkját! Már túl is jutott a túlérzékeny fázison! Bal kezemmel lehúztam a bőr a job kezemmel pedig csak a makját dőrzsöltem, megint elkezdett rángatózni és jutalmul még egy kis permát lövelt az arcomra.

Az ágyon hanyattdőlve elaludtam. Reggel egyedül ébrettem azt hittem álmodtam de az arcomon és a mellemen éreztem a rászáradt spermát! Bámúltam mozdulatlanul a mennyezetet és tudtam, hogy a kis Juliet örökre elment és valaki más vette át a helyét!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (23)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 17414 X olvasták el.