Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Dia megalázott

Beküldő:cuckoldsex


A Diával töltött napok hamar elrepültek, Asszonyom üzent, hogy másnap érkezik. Diával természetesen megbeszéltük, hogy kellőképpen fogadjuk Krisztinát. Reggel mindketten fekete szexi cuccokba öltöztünk. A fehérnemű többet mutatott belőlünk, mint amennyit takart, mindezt hosszú szárú bőr csizmával egészítettük ki. Ezután Dia kifestette magát, majd nekem is kihívó kurvás sminket készített. Dia felcsatolta a kedvenc műfaszát és a szalonba indultunk asszonyom elé, aki nemsokára meg is érkezett. Asszonyom gyönyörűbb volt mint valaha, szőke haja a vállára omlott, egy miniszoknyás kosztüm volt rajta, a kabát alatt csak egy melltartót viselt.
Én azonnal mögéje léptem Dia pedig elölről simult hozzá, aztán hamar le is vetkőztettük, csak a harisnya maradt rajta. Az egyik kanapéra fektettük és elkezdtük a testét csókolni, minden porcikáját bejártuk a nyelvünkkel, majd a punciját és a popsiját nyaltuk felváltva. Ezután Asszonyom feltérdelt és elkezdett szopni minket, aztán így szólt, most pedig gyertek belém mind a ketten. Én hanyatt feküdtem, Asszonyom rámfeküdt, Dia pedig a pospsiját kezdte el dugni. Izgató volt Asszonyom testét magamhoz szorítani, élvezni mellei keménységét valamint forró punciját. A popsija is izgató lehetett, mert, Dia is nagyokat nyögött. Utána Asszonyom kötötte fel Dia farkát és most őt keféltük mindketten. Majd Asszonyom hanyatt fektetett és belém tolta a faszát, Dia pedig ráült a számra, közben verni kezdte a farkamat. Nemsokára mindhárman elélveztünk, a viszontlátás örömére.

Egyik nap a munka végeztével a szobámba mentem. A tükör előtt lassan vetkőzni kezdtem, aztán tangában és melltartóban végig nyúltam az ágyamon. Egész nap vibrált köztünk a levegő, ha csak Diára gondoltam már meredezett is a farkam. Elővettem a kedvenc vibrimet, aztán lehunytam a szemem és Dia jelent meg előttem. Félrehúztam a tanga pántját, aztán elkezdtem a segglukamat ujjazni. Ujjamat nemsokára a vibrátorra cseréltem, ami könnyedén becsúszott a segglukamba. Egyre gyorsabban dugtam magam, a farkam is meredezett a bugyiban. Véletlenül felpillantottam és legnagyobb örömömre Dia ült velem szemben a széken. Blúza kigombolva, szoknyája felcsúszott a derekára, hol melleit, hol a farkát simogatta. Szó nélkül hozzá léptem, majd beleültem a farkbába és lassan magamba fogadtam. Fel -le mozogtam rajta, közben vadul csókolózni kezdtünk. Később így szóltam: na gyere most aztán igazán basszál meg, mondtam és elé térdeltem az ágyra. Dia határozottan lenyomott az ágyra és hátulról belémhatolt. ez az gyere basszál, imádom amikor baszod a seggem üvöltöttem. Te kis cafka, te ócska ribanc hát élvezzél nyögte Dia és egyre erősebben kúrta a seggemet, aztán elévezett. Utána lecsatolta a műfaszt, amit a seggemben hagyott, hátamra fordított és elkezdte verni a faszomat,amely hmarosan elsült beterítve spermával mindent körölöttünk. Dia felnyalta a spermát aztán rám köpte. Így jár minden kurva, mondta én pedig kielégülten mosolyogtam rá


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (96)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15859 X olvasták el.