Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Evforduló, a kutya meglepett

Beküldő:Enzós Niki


Idén nyáron volt az egy éves évfordulónk a barátommal. Sajnos előtte két héttel külföldre kellett utaznia a munkája miatt, ezért az ünneplés egy kicsit tolódott. Hosszú volt az a két hét nélküle, már teljesen hozzászoktam, hogy sülve-főve együtt vagyunk. Na meg persze a szex is kezdett már hiányozni. Imádtam vele szeretkezni, mert az előző pasijaimhoz képest sokkal kreatívabb volt, rengeteg változatosságot hozott a szexuális életembe.
Szóval már alig vártam, hogy végre hazajöjjön és nagyon reménykedtem, hogy náluk tudok aludni az este.

Szerencsére kiderült: a szülei elutaznak pár napra a vidéki nagyihoz, szóval miénk a lakás! Hurrá!
Szombaton éjjel érkezett meg, én pedig vasárnap reggel már rohantam is át hozzá. Mivel jó meleg nap volt, gonoltam, hogy meglepem valami lenge ruhával, ami reményeim szerint egyből felkelti az érdeklődését: a fehér top alá nem vettem melltartót, rövid lapszoknyát vettem fel, egy tangát és pár csepp parfümöt a nyakamra. A cipőn elgondolkodtam egy pillanatra, végül úgy döntöttem, hogy a kedvenc magassarkú szandimat veszem fel.

Elégedetten néztem a tükörbe indulás előtt: csinos 25 éves nő nézett vissza. Remélem Zsoltnak is nagyon bejön majd az összekép.
Mikor végre megérkeztem, Enzó, Zsolt rotija fogadott lelkes ugatással. Zsolt pedig már jött is mosolyogva nyitni a kaput. Már alig vártam ezt a percet. Egyből a nyakába ugrottam és vad csókolózásba kezdtünk, miközben bearaszoltunk a házba. Bent kiléptem a szandimból és bementünk a szobába. Jólesett ebben a melegben a hűvös kőpadlón sétálni mezítláb. Zsolti kivételesen Busát is beengedte, had hűsöljön egy kicsit az előszobában.

Egyszer megkérdeztem, hogy miért pont ez lett a kutya neve, azt felelte a hatalmas, busa feje miatt.
Azt hiszem bejött a számításom, mert a pasim nem sokat teketóriázott a szobába érve, határozott mozdulattal vette le rólam a kis topot. Persze nem ellenkeztem a dolog a ellen. Aztán megfogta a karomat és megfordított, hogy háttal álljak neki, majd valami puha anyaggal, amit nem is nagyon volt időm megnézni (szerintem sál volt) bekötötte a szemem.

Egyből átjárt az izgalom, hogy vajon most mit talált ki, számomra. Vajon hogyan fog kényeztetni mielőtt magáévá tesz? Éreztem, hogy a mellbimbóim megkeményednek, miközben kézen fogott és elvezettet a fekvenyomó padjához. Ott kikötötte a szoknyámat és lehúzta rólam a bugyit. Teljesen meztelenül álltam előtte bekötött szemmel, és egyre jobban felizgulva a puszta gondolattól, hogy most mi lesz.
Leültetett a pad sarkára és lassan hanyatt dönött, majd csókolgatni kezde a hasamat, egyre feljebb haladva, de a melleimet gondosan elkerülte.

Beletúrtam a hajába, mire gyengéden megfogta a kezeimet és a fejem fölé emelte őket. Aztán a fülembe súgta, hogy ne mozduljak. Kíváncsi lettem, vajon most mi jön? Hallottam, hogy tesz pár lépést körülöttem, aztán a csuklómra tekert valamit. Majd a másikra is. Most megkötöz? Igen, nem túl szorosan, de határozottan összekötötte a kezeimet a csuklómnál. Tetszett, ilyen még nem fordult velem elő. Teljesen kiszolgáltatva éreztem magam előtte. Minden vágyam volt, hogy megkapjon. Éreztem, hogy egyre jobban benedvesedik a frissen borotvált puncim, és izgatottan várja a fejleményeket.


Zsolt még babrált valamit az összekötözött kezeimmel, majd a fejem fölé húzta, teljesen kinyújtva. Utána a jobb lábam következett: éreztem, hogy valamit ráköt a bokámra, és a pad keresztpántjához köti. Szuper, ha ezt megteszi a bal lábammal is, akkor szép nagy terpeszben, hanyatt fekve, megkötözve fogok előtte heverni, kiszolgáltatva minden vágyának. És már éreztem is, hogy a másik bokámra is sor kerül, hasonlóan az előzőhöz, a kersztpánthoz lett kötve. Csak ekkor vettem észre, hogy valamihez még kiköthette a kezeimet is, mert vissza akartam húzni, de nem ment.

Aha. Hát akkor most ő jön, égtem a vágytól, hogy mi fog most következni. Hallottam, hogy kimegy a szobából, majd nemsokára visszaért és szólt:
- Nagy levegőt!
- Mi? kérdeztem? Nem értettem hirtelen a dolgot.
Majd sistergő hangot hallottam és valami nagyon hideg ért a melleimhez.
- Áhhh! Mi ez? Visítottam.
- Cssss!
Majd éreztem, hogy a nyelve végigszánt a melleimen, lenyalva róla azt, ami az előbb olyan hideg volt. Aztán a számra is kaptam egy fújást és megtudtam mi volt az: tejszínhab.


Nagyon izgi és élvezetes volt, hogy először a hideg tejszínhabbal jelölte meg testemen az utat, amit aztán végigjárt a nyelvével.
Nem tudom, hogy mennyi tejszínhabot nyalt így le rólam, de már az egész tesemen végigment: A nyakamon, számon, melleimen, hasamon, combjaimon. Amikor végre a puncimra fújta, azt hittem menten leugrok a padról. A kötések miatt nem tudtam csak megtenni, olyan váratlanul ért, és olyan hideg volt. A puncim már tocsogott a szivárgó kéjnedvemtől, én pedig hirtelen az ajkamba harapva, megdermedve vártam nyelvének puha érintését.

Helyette Zsolt hangját hallottam, ahogy mérgelődik, hogy kifogyott a hab, ezért most nem tud körbefújni.
- Mindjárt visszajövök, addig bírd még ki egy kicsit.
- Mi? Hová mész?
- Nyugi, csak kiugrok a közértbe, hozok még pár flakonnal. Negyed óra és itt vagyok!
- Neeem! Ezt nem teheted velem! Ez kínzás!
- Ááá, dehogy, de nehogy masztizz addig itt nekem mondta és jót derült.
- Ne hagyj így!
De már hallottam, ahogy megy kifelé a szobából.
- Enzó, itt maradsz!

hangzott még a parancsszó az előszobából. Ekkor jutott eszembe, hogy a roti is bent van a házban. A szobaajtót meg nem hallottam becsukódni.
- Zsolti! Csukde be az ajtót! - kiáltottam utána, de közben hallottam, hogy becsukja a ház ajtaját. Valószinűleg már nem hallott meg.
Na szép, szóval itt maradtam kikötözve, tejszínhabosan, a vágytól félig megvadulva. És most heverhetek itt egy negyed órát, mire visszajön! Ezt a pofátlanságot! Elhatároztam, hogy ha elenged, akkor ezt visszakapja!


Gondolatmenetemből Enzó körmeinek csattogása riasztott fel, méghozzá szó szerint. Úristen, ez bejött a szobába!
- Enzó! Menj a helyedre! szóltam olyan erélyesen, ahogy tőlem tellt.
Éreztem a hideg orrát, ahogy az oldalamat kezde szimatolni, és lassan haladt a nyakam felé.
- Enzó! Nem szabad! Eredj a helyedre! kiabáltam.
Ezt azzal reagálta csak le, hogy megnyalta a nyakam. Nem is hagyta abban a nyalakodást, haladt végig a testemen. Szörnyen csiklandozott, mikor a hónom alját és az oldalam nyalta, foró és érdes nyelvével.

Itt kezdem pánikba esni, hiszen a szeméremdombomon még egy kis tejszínhab is van! Remélem oda nem megy. Megpróbáltam hívogatni, hátha az eltereli a figyelmét, de nem sok sikerrel. Hallottam, hogy megkerül, de megállt a jobb térdemnél és azt kezdte el nyalogatni. Aztán folytatta lefelé a bokám irányába. Itt megkönnyebbültem egy kicsit, hogy nem a combom felé folytatta.
- Enzó! Azonnal menj a helyedre! próbálkoztam még egyszer, mire felkapta a fejét.
Jól van, gondoltam, vége hallgatni kezd rám, aztán felsikkantottam, ahogy az érdes nyelve végigszántott a tejszínhabos puncimon!

Majd vad lefetyelésbe kezdett és hosszasan nyalta a tejsznhabot és a kéjnedvemet. Meg sem mertem mukkanni. Azt sem tudtam, hogy most mit csináljak, csak arra tudtam gondolni, hogy ezért Zsoltot megfojtom, ha visszajön végre. A könnyeimmel küszködtem, hogy egy hatalmas rotweiler nyalja a puncimat! Ezt nem fogom túlélni. Mi lesz, ha Zsolt így meglát majd? Miközben ezek a gondolatok cikáztak át az agyamon, azt vettem észre, hogy a testem élvezi, amit Enzó művel a már alaposan felingerelt puncimmal.

Fokozatosan egyre közelebb kerültem az orgazmushoz!
A francba, gondoltam, az volna még a teljesen biztos leégés, ha még orgazmusom is lenne a kutyától. Azt már nem. Az ajkamba haraptam és erőszakkal eltereltem a gondolataimat, aztán Busát kezdtem szídni. Nem sok haszna volt. Ki voltam szolgáltatva neki. A Combjaimat sem tudtam összezárni, hogy védekezzek, szóval csak tűrhettem. Kínomban az időt próbáltam megsaccolni, hogy vajon Zsolt mikor érhet vissza, amikor Enzó rámugrott! A két melső lábát felrakta a hasamra és nyalogatta a mellkasomat.

Még így is baromi nehéz volt az a kutya, hogy a két lábán állt, és csak a fele súlyával lapított bele a padba. De legalább megúsztam az orgazmust.
Mivel a melleimel Zsolt már kiváló munkát végzett, gondolom ott semmi lenyalnivalót nem talált, így kisvártatva újra visszatért a puncimhoz. Te jó ég! Vajon a kéjnedvemet nyalja, ha arra van most rágerjedve, akkor nagy bajban vagyok, mert minnél jobban nyal, annál jobban fog folyni a kis barlamgomból. Nem is beszélve arról, ha orgazmusom lesz!

Ez nem lehet igaz.
-Neeeee, nem akararom! sikítottam elhalóan amikor éreztem, hogy nem bírom tovább. Testem egyre jobban megfeszült és rámtört az orgazmus első hulláma. Azzal együtt sírva is fakadtam. Kinyalt egy kutya! Engem! Ezt nem hiszem el!
A folytonos nyelvcsapások miatt alig tudtam lélegzethez jutni és lenyugodni. Azt hittem, sosem lesz vége. Enzó pedig csak nyalt és nyalt. Aztán hirtelen felugrott a jobb combomra, az egyik lábával a hasamra taposott, a másikkal a combomat karmolászta.

Nagyon fájt! És megrémített. Mi a jó fenét akar ez? Úgy éreztem, mintha lökdösne. Valami nedves néha hozzá is ért a lábamhoz. Te jó ég? Ez megkeféli a lábam? Na nee!
- Enzó! Takarodj! ordítottam, de persze ő nem kívánt takarodni! Folyamatosan taposott és karmolt, miközben fészkelődött, aztán egyszer csak megállt bennem az ütő!
Enzó a combjaim közt állt meg, és onnan ugrott fel rám. A két melső lába végigszántva a hasamon, az oldalam mellett landolt a padon. Az a két karmolás baromira fájt, ismét sírni kezdtem.

Közben Enzó folytatta az üzekedést. Minden erőmmel azt kívántam, hogy Zsolt érkezzen már vissza és vessen véget ennek a rémálomnak. Ha Enzó még elég időt kap, hogy kísérletezzen, attól félek, hogy előbb-utóbb betalál a punciba is. Ráadásul semmit nem is tudok ellene tenni. A combjaim széttárva, a puncim az előző orgazmusomtól még kéjes nedvben úszott.
Zsolt sehol! Enzó pedig vadul próbálkozott tovább, aztán bekövetkezett az, amitől azt hittem menten elájulok: Enzó betalált a puncimba! Mivel még mindeig teljesen fel voltam izgulva, nagyon könnyen, akadály nélkül siklott belém, majd vad lökdösésbe kezdett.

Nagy melleim fájdalmasan ugráltak, ahogy egyre vadabbul lökdösött a kutya és gyötörte a puncimat. Ez így ment egy darabig, mialatt én zokogtam, aztán arra lettem figylmes, hogy Enzó nem lökdös, mint az őrült, hanem csak simán, erőteljesen tol.
Vajon most mit akar? Ennél beljebb már úgysem tud hatolni. Ahogy tolt, a puncim egyre jobban kezdett feszülni, mintha Enzó méretei megnőttek volna.
A csomó! Villant át az agyamon! A kan kutyák farkán párosodáskor van egy csomó, ami miatt nem tudnak szétválni a szukával!

Ez a dög a csomóját akarja belém paszírozni! Úristen! Azt már nem! Ha azt megteszi, biztosan belém is élvez. Elképzelni sem tudtam, hogy milyen fertőzéseket fogok most összeszedni! Megpróbáltam megfeszíteni a hüvely izmaimat, hogy minnél szorosabb legyen és ne tudja belémnyomni a csomoját. Meg kell, hogy mondjam, egyre jobban görcsöltem az erőlködéstől, a puncim pedig egyre jobban sajgott a szűntelen feszítő tolástól. A végén már nem bírtam tovább, éreztem, hogy elernyednek a megyötört izmaim. Abban a pillanatban éreztem, hogy mégjobban feszíti Enzó csomója puncimat.

Baromira fájt! Próbáltam nagy levegőket venni, aztán megadtam magam. Rájöttem, hogy kihúzni most már úgysem fogja, hanem addig gyötör, míg belém nem tudja erőltetni valahogy. Úgyhogy széttártam a combjaimat amennyire csak tudtam, és ellazítottam minden izmomat, hogy egy kutya kedvére meghághasson. Ezt nem hiszem el, hogy velem történik! A kitárulkozásmom ellenére a feszítő érzés egyre erősebb lett, azt hittem szétszakadok, mikor végre magamba fogadtam. Hüvelyemben már kényelmesebben elfért a csomó, mint a szűk bejáraton, de ilyet még nem éreztem.

Enzó egészen a méhemig hatolt, fájdalmasan nyomta a méhszájamat, a csómója meg irgalmatlanul kitöltötte és feszítette a hüvelyem. Mikor Enzó elérte a célját, újra elkezdett lökdösni. Azt hittem menten szétszakadok. Olyan érzésem volt, mintha a hüvelyemnél fogva rángatnának.
Aztán éreztem, hogy a kutya remegni kezd és belémlövell. Egyzser-kétszer-háromszor, határozottan lehetett érezni, olyan erőteljes volt és azt hittem soha nem hagyja abba az élvezést. Éreztem a hasamat kitöltő forróságot.

Ez a rohadt dög telepumpált kutyaondóval!
Enzó, a hatalmas rotweiler még mindig bennem volt és az arcomba lihegett. Párszor megpróbálta kihúzni a farkát belőlem, de a csomója nem engedte, én meg azt hittem szétszakadok. Végre hallottam, hogy kinyílik az ajtó! Ezek szerint Zsolt visszaért. Szánalmasan kiabáltam neki, hogy jöjjön segíteni, közben éreztem, hogy az arcom lángörös a szégyentől. Ilyen nincs! Ennél cikisebb helyzet már nem történhet velem. Vesztemre azonban történt:

- Hát te mag mi a jó francot művelsz itt?

A fiamat elütik az utcában, te meg itt perverzkedsz a kutyával a házamban? Te büdös kis kurva! Majd én megtanítalak tissztességesen viselkedni, ha már apádnak nem sikerült! Hallotam meg Zsolt apjának a hangját! Micsoda? Úristen! Hát ezek nem vidéken vannak? És mi történt Zsoltival? Ezek futottak át az agyamon, miközben megállt bennem az ütő. Most mi lesz?

Mire idáig jutottam, meg is kaptam a választ. Valószinűleg megragadhatta valahogy Busát, mert éreztem, hogy leszáll rólam, aztán valami iszonyatos fájdalom hasított csíkot a hasamra, valami csattanás kíséretében.

Felsikoltottam a kíntól. Aztán az egész folytatódott, mintha szíjjal csépelné a kikötött testemet Zsolti apja. Az a valami folyamatosan csattogott rajtam, én meg egyfolytában üvöltöttem. Közben Busát is rángathatta, mert majd kiszakadt a hüvelyem, úgy tépett.

- Remélem szép kis kölykeitek lesznek, te büdös ribanc! Én meg azt hittem, hogy valami rendes kiscsaj vagy! Üvöltötte, miközben Enzó egy hangos cuppanással kiszabadult belőlem. Megkönnyebbülni mégsem tudtam, mert a verést közben folytatta.

Nem tudom, mennyit kaphattam, de már csak nyöszörögni tudtam. Az egész mellkasom és a hasam lángolt és égett a fájdalomtól. Úgy éreztem, hogy többet már képtelenség elviselni. Éreztem, hogy valamit matat a lábaimnál és a kezeimnél. Eloldozott! Aztán durván megszorította a karomat és lerángatott a padról. Végighúzott a lakáson én meg térden kúszva-mászva próbáltam felállni. Hallottam, hogy nyílik az ajtó, aztán szó szerint kirugdosott az udvarra. Ott újra megfogta a karomat és végighúzott a naptól felforrósodott betonon, ami kegyetlenül lehorzsolta a térdeimet és az egyik combomat.

Aztán lelökött a földre, fenékbe rúgott, majd hallottam a kapu csapódását, közvetlen mellettem! Zsolti apja szitkokat szórva visszament a házba. Magamra maradtam minden fájdalmammal. Remegő kezekkel levettem a kötést a szemről, hogy meglássam a szörnyű valóságot:

Kint feküdtem a forró járdán a kapu előtt! Azonnal szétnéztem, hogy van-e valaki az utcában, de szerencsémre nem volt senki. Arra számítottam, hogy a balesetet fogom látni, de ezek szerint az nem ebben az utcában történt.

Most a legkevésbé szerettem volna még azt is látni. Mellettem hevert a földön a ruhám egy kupacban. Azon csodálkoztam, hogy hogy a fenébe nem ájultam el? Hogy tudtam ezt elviselni? A melleim és a hasam vörös volt és lángolt a veréstől. A Térdeim és a bal combom égett a horzsolásoktól és szivárgott a sebekből a vér. A puncim iszonyatosan sajgott és a kifolyt kutyaondó kis tócsába gyűlt a járdán, ahogy a kapu előtt ültem. Nagyon szánalmasan éreztem magam és azt szerettem volna a legjobban, ha ott rögtön elnyel a föld, és nem kell tovább elviselnem ezt a megaláztatást.

Sajnos azonban nem nyelt el a föld, és ha nem akartam, hogy egy arra járó ember meglásson, akkor nagyon hamar össze kell szednem magam! A kapuba kapaszkodva felálltam és elkezdtem összeszedni a ruháimat. Na szép! A bugyim és az egyik szandálom nem volt sehol. Gondolom Zsolti apja nem fordított sok időt a holmim összeszedésére. Felvettem a topot meg a szoknyát, a fél pár szandált meg a kezembe fogtam és elindultam hazafelé. Nem mertem felülni semmilyen járműre, inkább a hosszú gyaloglást választottam.

Útközeben szerencsére viszonylag kevés emberbe botlottam, akik megbámultak. Az persze csak tovább növelte a zavaromat, hogy Enzó spermája még mindig szivárgott belőlem és folydogált lefelé a combomon. Mivel nem volt nálam semmi, csak kézzel, vagy a szoknyám belső felével tudtam törölgetni.

Megváltás volt, mikor végre hazaértem. Első utam a fürdőbe vezetett és beleültem egy teli kád vízbe.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (32)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-17 22:41:21
IgaziBika
Ez meg mi?

2016-04-18 00:48:14
oscar
megbaszta a kutya utána elverték a geci kurvát

2016-04-20 15:57:36
úlászló
Remélem igaz történet.Írás közben gondolom vegyes érzések kavarogtak benne. Bocs, de nekem tetszett, egyben izgató.

2016-05-17 10:08:15
Lali
Ha a lánynaklettem volnaaz egyikbarátommalelkaptam volnaa srácot és addig vertem volna egy veszett kutyát amig lenemharapja a koma faszát.annak az állatnak.

2019-08-17 10:14:42
Artúr
Én tettem volna feljelentést, a szarházi apuka ellen. Látta, hogy kivan kötözve a lány, tehát nem ő pervezkedett. Segíteni kellett volna, nem bántani. Így kellett volna a történetet befejezni.

2019-09-05 17:20:25
Laci
Akarlak

2019-12-30 21:14:59
Gyúró
ha esze lett volna az apának inkább segített volna hisz láthatta a kiszolgáltatottságot amit nem saját magadnak csináltál! Szivesen megismernélek!


Ezt a szex történetet 57575 X olvasták el.