Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megkefélt a postásunk (férjem titkon végignézte)

Beküldő:Borci


Ez most történt pár hete. Férjem egy hétfőn feladott egy elsőbbségi ajánlott levelet Veszprémben. Feladónak egy női nevet írt (Horváth Szabina) egy szabadon választott veszprémi címmel, címzettnek pedig saját magát. Hazajött, aztán elmesélte, mi a terve vele. Nem is lövöm le a poént egyböl, inkább elmesélem a sztorit, nagyon jól sült el. :-)

Szóval kedden hozta a postásunk a levelet, - párom már figyelte egész délelött. Aztán, még mielött felért volna az ajtónkhoz, kefélni kezdtünk ott az előszobában, és hangosan nyögtem, hogy hallja, a hangomat az ajtónk elött. Közben Feri is akkorákat lökött rajtam, hogy kopogott a fejem az ajtónkon. Nagyon muris volt. :-)
Hallottuk, hogy csak vár egy darabig (biztosan hallgatózott még jobban), aztán kicsit félénken kopogni kezdett, pedig általában erősen, hangosan szokott. Én meg csak nyögtem tovább, és nyögdécselve mondogattam, hogy: - állj, hagyjál, jött valaki, nem hallod? Állj már le Rómeóm! Aaahhhh!
Ekkor abbahagytuk, Feri jól szétborzolta vörös fürtjeimet (fejem olyan volt, mint a szénaboglya), ő elillant az ajtóból, én pedig kinyitottam az ajtót zihálva, egy szál rózsaszín hálóruhában, ami kissé áttetsző volt, ráadásul eléggé kicsucsosították meredező mellbimbóim. Hááát, azt az arcot ha láttátok volna!!! Próbált minduntalan az arcomra a szemeimbe nézni, de valahogy szemei mindig visszatévedtek hegyes mellbimbóim kontúrjára. Tiszta vörös lett és csak vigyorgott.
Végül megszólalt.
- Hoztam egy ajánlottat a Ferinek, Horváth Szabinától, Veszprémből.
Mondom neki: - A férjem nincs itthon, átveszem.
Na, akkor láttátok volna a képét! :-)))
Biztos gondolta egyből, hogy akkor kivel keféltem az elöbb. Ez nagyon izgalmas volt. Annyira felajzott, hogy mire gondolhat a postásunk. Biztos ribancnak tartott!
..., és ez valahogy felizgatott.

Mikor írtam alá, végig éreztem magamon a méregető tekintetét. Talán még az is megfordult a fejében, hogy ha ilyen vagyok, ő is kibaszottul megkefélne. Mikor elment, bementünk a szobába és olyan eszementet keféltünk Ferivel, hogy az csuda. Tényleg igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet. Feri azt mondta, végig arra gondolt vad szeretkezésünk közben, hogy a postással dugok itt bent az ágyunkon. Irgalmas isten, milyen jó volt! Én is oda képzeltem belém a postásunkat.


Ez után egyre többször jött a postásunk. Nem is volt gyanús a tevékenysége. Néha a mellettünk lakó idős néninek vitt levelet, de mint kiderült csak sima leveleket vitt fel neki, mert megjegyezte az öreglány neki. Én a kukucskálón keresztül láttam, hogy sokszor az ajtónk fele bámul, miközben az öreglánynak adja át a leveleit. Lefelé menet, meg mindig közelebb hajolt az ajtónkhoz, mikor elment elötte, hátha hall kiszűrődő nyögéseket.

Ezért egyszer ismét eljátszottuk ezt a keféléses dolgot a férjemmel, de csak hallgatózott, semmi egyéb.
Aztán egy nap azzal kopogott, hogy ajánlottat hozott nekem. Egy lenge, vörös, szintén áttetsző, combközépig érő hálóingben nyitottam ajtót. Elpiosodott, s csak nézte, nézte a vörös anyag mögött hegyesedő mellbimbóimat. Aztán a levélre nézett, majd ezt mondta:
- Ó de hülye vagyok, ez csak egy sima levél, most nézem, nem aláírós. Ne haragudj!
S azzal már ment is volna, de még utoljára megetette szemeit a melleim domborulatai közt.

Már sétált lefelé, amikor megsajnáltam és utána szóltam.
- Te Zoli, nem kérsz egy kávét?
Visszanézett a lépcső feléről. Én egyik lábammal kiléptem a lábtörlőnkre. Tekintete végigfutott a lábamon a sokat sejtető hálóing csipkés aljáig. Talán valamit még láthatott is kicsit kibukkanni alóla, mert terpeszben voltam, ő pedig lentről nézett fel felém a lépcső közepéről. Aztán tekintete tovább méregetett, végig futott derekamon, méregette melleimet, majd így szólt.
- Kávét már ittam, de egy üdítőt elfogadok, ha van.
Mondanom sem kell, fülig ért a szája. Betessékeltem és leültettem az étkezőben az asztalhoz. Kicsit félénken sétált be és körbenézett. Ennyire bent még sohasem volt az otthonunkban. Leült az asztalhoz miközben készítettem neki az italt. Igaz, üdítő az éppen nem volt otthon, csak jaffa szörp, de nem ágált ellene. A látványom biztosan kárpótolta. :-)))

Míg készítettem az italt, végig éreztem magamon éhes tekintetét, amely mohón próbált minél többet memorizálni a látványból. Kicsit beszélgettünk míg iszogatta a frissítő nedűt. Én nem ültem le, hanem jobb csípőmmel a konyhapultnak támaszkottam, kezeimet magam elött karba öltve. Így egy kicsit megemelték amúgy sem túl kicsi melleimet még jobb és mélyebb dekoltázst biztosítva a csipkék mögött. Szemei ekkor szinte kiguvvadtak, abba hagyta az ivást, de egy nagyot nyelt. Aztán lejebb vitte tekintetét. Nem akartam, hogy gyanút fogjon, hogy játszok vele, így nem néztem le, de sejtettem, hova tévedtek szemei. Amikor kezeimet karba kötöttem, biztosan feljebb csúszott a hálóing a combomon, talánlehet, hogy a puncusom vonaláig, mert szemei nagyon megakadtak, hiába akarta elfordítani tekintetét, nem ment neki. Jajj, istenem! Nem volt rajtam bugyi! -)))
Jó étvágyat! - gondoltam magamban, s játszottam tovább a buta libát, aki nem veszi észre magát. Ekkor megfordultam és a konyharuhával törölgetni kezdtem a pulton a vízcseppeket és pohárfoltot. De mit ad isten, a konyharuha hírtelen kicsúszott a kezemből és a jobb oldalamon landolt a konyhakövön kecses ívben. Nagyon picit megrogyasztottam jobb lábamat, s lehajoltam érte, ... hátat fordítva Zolinak. Éreztem, ahogy hajolás közben egyre feljebb csúszik combomon a kombiné, szinte megcsapta nunusomat egy hűvös légáramlat. Ekkor tudtam, hogy Zolinak most biztosan nagyon jó. Tuti, hogy kint van mindenem és gyönyörű belátást biztosítottam neki.

Mire felvettem a ruhát és megfordultam, Zoli már ott is volt elöttem talán harminc centire tőlem, kezében az üres pohárral.
- Kérsz még egyet? - kérdeztem, de nem kért azt mondta, ez neki elég volt. Jesszusom, hogy milyen zavarban volt szegény! Tiszta vörös arccal csak ennyit hadart el:
- Megyek. Mennem kell, mert baromi sok a meló. De kösz az italt, finom volt.
- Szívesen, és köszi a levelet... - válaszoktam mosolyogva, utalva a sima levélre.

Mikor ment lefele a lépcsőn, megint kiléptem fél lábbal a lábtörlőre és odadobtam egy viszlátot. Szinte biztos voltam benne, hogy vissza fog nézni. Így is lett, de most a lépcső legaljáról tette. Azt hiszem, nagyon boldog napot csináltam neki. Nem különben nekem, mert mikor becsuktam az ajtót és a lábam közéhez nyúltam, ujjaim nyúlós, sikamlós nedvemhez értek. Sajnos Feri nem volt éppen itthon, ezért muszáj volt magamhoz nyúlnom, annyira felizgultam a történésektől. Mit ne mondjak, hamar elmentem, miközben végig Zoltánt képzeltem oda..., megvastagodott, a kéjtől felduzzadt és nedves szeméremajkaim közé.
Huhhhhh......


De itt még nem áll meg a történet.
Hála férjemnek, a kaland igazán érdekes és izgalmas csattanóba torkollott, hatalmas élvezetekkel.

Zoliról, a postásunkról sokat beszélgettünk férjemmel, mindig mindent elmondtam neki. Végül Feri azzal az ötlettel állt elő, hogy ne csak játszak a postással, hanem hancúrozzak is vele, mert látja rajtam, hogy nagyon be vagyok rá indulva. Amúgy meg őt is nagyon izgatja a dolog, hogy a postás dugná a feleségét. Ez olyan klasszikus. Meg is jegyeztem neki, hogy akkor ennyivel kefélhetnék a vízvezeték szerelővel, a mosógép szerelővel, a futárral, vagy akár a szomszéddal is. Mire ő: végülis miért ne? Na, ennyit a férjemről! Más férfi meg azt akarja, hogy a felesége még véletlenül se csalja meg. Hát ilyen az én férjem, drágaságom. Szeretem őt nagyon.

Nos, a sztori úgy kezdődött, ahogy az elején. Feri megint feladott egy ajánlott levelet, de most Gárdonyban, s nekem címezte. Az elkövetkezendő napokban nagyon vártuk a postást, s persze izgultunk, nehogy kifogjuk és éppen helyettesítő legyen, mert az felborít mindent. Szerencsére Zoli jött, s bekopogott. Mikor Feri szólt, hogy a postás beért a lépcsőházba, gyorsan bementem zuhanyozni. Férjem természetesen elbújt a szobában, csendben. Így, mikor kopogott, hamar kiszaladtam, s csak egy törülközőt csavartam nedves testem köré, s vizesen rohantam ajtót nyitni, mint aki nem is sejti, hogy a postás áll az ajtóban.

Kapkodó mozdulatokkal nyitottam ajtót.
- Szia! Bocs, csak éppen zuhanyoztam.
- Á, semmi gond. Neked jött egy ajánlott. - mondta, miközben törülközőbe búrkolt, nedves testemet stírölte éhes szemeivel.
- Egy pillanatot tudsz várni? - kérdeztem, majd válaszát meg sem várva beszaladtam a balra
lévő kisszoába, ahol már oda volt készítve a rövid aljú rózsaszín szatén köntösöm.
- Csak gyorsan fel kapok magamra valamit! - fejeztem be mondandómat kikiabálva a szobából.
A bejárati ajtót nyitva hagytam résnyire, - mégsem illik becsukni az ajtót senki orra elött, nem igaz? :-))) S mivel a bejárati ajtó melletti falon van egy hatalmas tükrünk, így abban könnyedén beláthatott a kisszobába, ahol éppen ledobtam magamról a törülközőt felvillantva meztelen duci testemet, majd magamra kaptam a szatén köntöst, s hanyag mozdulatokkal összekötöttem magam elött az övet. Biztos voltam benne, hogy nézett végig a tükörben. Nem feltűnően végig néztem magamon. Az izgalomtól megduzzadt hegyes mellbimbóim majdnem átlyukasztották a kimonó köntöst, ami a vizes testemtől hamar átnedvesedett és kissé átlátszóvá vállt a melleimnél és a fenekemnél is, kihangsúlyozva kissé duci de nőies alakomat. Visszalibbentem az ajtóba, ahol Zoli nyitott szája árulta el, hogy látta a dolgokat. Én játszottam tovább a zavart feleséget. :-))
- Már itt is vagyok - mondtam, miközben kivettem ujjai közül a tollat és elkezdtem aláírni a zöld mappán lévő papirt, amit kicsit most lejebb tartott, így előre kellett hajolnom. Huhh - gondoltam magamban, benne van a játékban az alig harminc éves gyerkőc . :-) Ahogy előre hajoltam, az ázott szatén mögött előre lengett mindkét mellem, majdnem szétfeszítve a kimonó köntös jobb és bal oldali szélét a dekoltázsomnál. Periférikus látasommal észrevettem, hogy Zoli már a verejtékező nyakát és homlokát törölgeti kezével. Mikor aláírtam, a tollat a mappán lévő papir szélére helyeztem, hogy mindenképpen leessen. Le is esett, és szinte egyszerre nyúltunk a zuhanó toll után.
- Ó, de béna vagyok! Ne haragudj! - esedeztem. Aztán koppanás jött, amikor fejünk összekoppant. Mindketten megszédültünk egy picit, bár nem tudom, hogy Zoli nem-e attól, hogy látta kilibbenni jobn mellemet a háló köntös alól hajolás közben. Gyors visszaillesztettem mellemet a ruha mögé, Zoli pedig felvette a tollat. Mikor felálltunk, mindketten nevettünk, s a homlokunkat fogtuk. Én megsimogattam az ő homlokát is.
- Jujj, ne haragudj, olyan ügyetlen vagyok.
- Semmi baj! - mondta, s ekkor egymás szemébe néztünk, majd egy pillanatig csak néztük egymást. Szemkontaktus. Aztán én nyitottam.
- Gyere be, igyál egy kávét, legalább kipihened ezt a kis balesetetet .
Most nem ellenkezett, kívánta a kávét.

Már tudta az utat, besétált az étkezőbe, lecsatolta övéröl a karabinert, majd leült az asztalhoz, s a táskát a szék mellé a falnak támasztotta.
- A férjed nincs itthon? Megint dolgozik? - kérdezte kissé félénken.
- Ja, már megint dolgozik. Csak késő este jön haza. - utaltam arra, hogy szabad a vásár. - Megint egyedül vagyok egész nap itthon. Most mondd meg!
Levettem a kávés poharakat a szekrényből, s bekészítettem a kávéfőzőt. Elővettem a kockacukrot is, amiből ügyetlenül a földre ejtettem egy-két kockát. Leguggoltam értük, de most nem háttal Zolinak, hanem szemből. Így, mikor felhúzódott a szatén köntös alja, tökéletes belátás tárult a puncimra, amit a postás tökéletesen ki is használt. Nem is próbálta rejtegetni puncimra tévedt tekintetét. Felvettem a kockacukrokat és hanyagul a mosogatóba hajítottam. Mikor bekapcsoltam a kávéfözőt, megkérdeztem, hogyan kéri a kávét. Na ekkor egy pillanat alatt ott termett mögöttem és megsimogatta a fenekemet. Nem erősen, gyengéden, nagyon gyengéden. Én mozdulni sem mertem, csak felnéztem magam elé a szekrényre, s úgy kérdeztem meg:
- Hogy...., hahhh,... hogyan akarod? - sóhajtoztam, mintha nem is a kávéról menne már az alkudozás.
Ekkor előre nyúlt kezeivel, s megfogta a melleimet a nedves ruhán keresztül. Ez már kicsit erőteljesebb érintés volt. Mutatóujjával pedig az ágaskodó mellbimbómat cirógatta.
- Két cukorral kérem... - mondta melleim markolása közben, majd - ... és sok tejjel . - fojtatta ágyékát közben a hátsómhoz nyomva erősen, mintegy utalva mondandója kétértelmüségére. Szívem vadul kezdett verni, sóhajtozásom felgyorsult, puncim benedvesedett, s én hátsómat minél jobban hátra toltam ágyékához, ahol éreztem egyre jobban kidomborodó, keményedő farkát.
- Akkor csináld, hahhh..., ahogyan akarod. - sóhajtoztam. - Kúrj meg! Basszál meg keményen! - sóhajtottam egyre hangosabban.
S ekkor elkezdődött.
Kezei benyúltak a köntös alá és kifordították belőle melleimet, s masszírozni, gyúrni kezdték. Majd jobb keze lekúszott ágyékomhoz és betévedt a köntös alá. Én egyre jobban zihálva széjjelebb csúsztattam lábaimat, szabad utat adva kalandozó huncut ujjainak. Egész tenyere végigsimított fazonvágott punciszőrzetemen, végig simítva nedvedző, csöpögő szeméremajkaimat, s tovább haladva most már nedves ujjai tovább csúsztak egészen a popsi nyílásomig, majd ott egy kicsit eljátszadoztak. Próbáltak beljebb jutni, ami nem is volt annyira nehéz, mivel pár centire minden akadály nwlkül becsúsztak a nedvemtől. Aztán visszafele jöttek ujjai, s szétfeszített szeméremajkaim között behatoltak vaginámba, majd ki-be árva csiklómat is masszírozták. Egyre hangosabban kezdtem nyögni. Isteni ez a postás. Vajon mi lehet férjemmel? Már biztosan hallgatózik a szobából, - gondoltam. Ez mégjobban feltüzelt, szinte vonaglottam a postás vad és mégis érzéki kezei közt. Elkezdte a nyakamat csókolgatni, végigfutott hátamon a hideg, annyira jó volt. Aztán letolta nadrágját, és berakta a lábaim közé nem túl hosszú, de igen vastag faszát. Már az is tiszta nedv volt, éreztem, ahogy nyálkás előváladéka az én puncimból szivárgó nedvel keveredik. Duzzadt szeméremajkaim szinte közre fogták a farkát és szopogatták, ahogy előre-hátra toltam magamat. Aztán bepucsítottam hátratolt csípőmmel, hogy könnyebb legyen a behatolás, és akkor belökte. Keményen bevágta és úgy elkezdett baszni, hogy alig bírtam megkapaszkodni a pulton. Az erős rántásoktól néha bevertem fejemet a konyhaszekrény vitrines ajtajába, de nem fájt. Még azt is élveztem. Felizgatott, ahogy hallottam csattogó pinámat és a szekrényajtóba verődő fejem kopogását. S a tudat, hogy mögöttünk a fal másik oldalán férjem hallgatja, ahogy engemet kefél a postásunk a lakásunkban, miközben Zoli nem is sejti, hanem azt hiszi, hogy megcsalom a férjemet.


Miközben vonaglottam a kéjtől, Zoli megmarkolta erősen a csípőmet mindkét kezével és huzogatott rá a kemény faszára vad baszás közepette. Éreztem, hogy mindjárt elmegy, de ki akarja húzni.
- Ne húzd ki, hagyd bennem, engedd belém, kérlek.
De hiába kérleltem, az utolsó pillanatba kirántotta, éppen mikor már majdnem elmentem. A rengeteg sűrű gecije telibe kapta a pinámat és a köntösöm aljának hátsó felét. Éreztem, ahogy a meleg kocsonyás anyag csúszik le lábam szárán és csöpög a pinaszőrömről. Hátradőlt a falnak és lihegett. Kicsit kifáradt szegény.
- Mondtam, hogy ne húzd ki! Nem lett volna semmi baj, utána úgyis kimostam volna. - mondtam.
Bocsánatot kért, aztán szájon csókolt, majd leült az asztal melletti székre kipihenni fáradalmait .
- Nem akartam, hogy a férjed megtudja, azért nem akartam beengedni - habogta.
- De kimostam volna utána, nem őrültem meg én sem. - válaszoltam, - S nézd meg most a köntösömet! Ez nem lenne furi a férjemnek? Tele van geci foltokkal.
Ekkor elvigyorogtam magam, így ő is megenyhült. A nagy nyögések közepette észre sem vettük, hogy a kávé közben lefolyt. Kikapcsoltam, majd öntöttem Zolinak és a kezébe adtam.
- Két cukorral és sok tejjel, ahogy kérted! - mondtam neki jól kihangsúlyozva eme szavakat.

Megköszönte és kortyolgatni kezdte egy rövid kevergetés után. Ekkor négykézlábra térdeltem elé, s bevettem számba a még lankadt, kicsit gecis farkát és szopogatni kezdtem. Lassabban kezdte inni a kávét, néha fel-fel sóhajtva. Hamar ágaskodni kezdett neki és egy pillanat múlva már keményen meredezett számban a vastag hímvessző. Nyelvemmel körbe tapogattam a számban, aztán kijjebb húztam és nyelvem hegyével a húgycső nyílását kezdtem izgatni. Tetszett neki. Éreztem, ahogy heréi fel-le járnak a kéjtől, farka pedig lüktet. Aztán kivettem számból a péniszét és a heréit kezdtem szívni, csókolni. Tudtam, hogy nem bírja sokáig, ezért abbahagytam, el ne süljön itt nekem! Mert most én jövök. A kis puncikám már nagyon éhes volt, és ilyenkor nagyon mohó. Megitta a kávét, én pedig felültem elé az asztalra széttett lábakkal.
- Most én jövök. Gyere szépen és kefélj meg! - sóhajtottam felé, - azt akarom, hogy itt basszál meg, ahol a Ferivel enni szoktunk! De most én leszek a étel.
Zoli letette a poharat, s azzal a lendülettel felállt és beigazította farkát a szeméremajkaim közé. Kicsit játszadozott ott, a kemény nagy makkját dugta csak be, miközben én már szinte minden porcikámban remegtem.
- Dugd már be! - szóltam rá - És kefélj meg rendesen! És most ne vedd ki, élvezz belém!
Zoli nem szólt, csak bólintott, s szép lassan betolta tövig a vastag hímtagját. Most valahogy még vastagabb volt és a nagy makkját is nagyon éreztem odabennt. Nem ment túl mélyre, de szinte szétfeszítette nedves vaginámat. Egyre gyorsabban mozgott, kefélése közben egyre jobban súrolgatta kemény makkja a vaginám gyűrűs falát. Huhhh, ez valmi csodálatos volt!
Kezeivel megfogta a csípőmet hátul a popsim felöli részen. Én fentről karjaimmal kibújtam a kimonó köntösböl és kezeimet átkulcsoltam a nyakán, úgy vonaglottam az ölében. Egyre jobban izzadni kezdtünk, polóját kezdte átütni a verejték. Aztán megcsókolt. Szájon, jó nyelvesen, és harapdálni, szopni kezdte az alsó ajkamat, miközben én meg a felső ajkába haraptam bele egy picit. Ekkor észre vettem szemem sarkában, hogy a konyha boltíves falánál ott les minket Feri, miközben Zoli semmit nem sejt az egészből. Ez még nagyobb érzelmi bombát robbantott bennem. Nem törődve semmivel, hatalmasakat nyögve írtózatosan jó kéj közepette mentem el. Zoli a melleimet markolta és még erőteljesebben kezdett baszni. Már neki sem volt sok hátra. Vajon férjemnek milyen lehet a látvány, ahogy a feleségét éppen a konyhaasztalon keféli egy postás, aki nem sokára tele is élvezi a felesége punciját? Kiváncsi voltam rá, s vágytam arra, hogy neki is nyújtson legalább ilyen nagy élvezetet ez, mint nekem. Ekkor Zoli is elélvezett, s jól csinálta, mert most erőteljesen belém spriccelt. Miközben spriccelt felfelé vaginámban a meleg gecije, ő nem húzta ki egyből, hanem még betolta farkát párszor, s még utána sem húzta ki. Ügyes, nem mondom! -)
Rám borúlt és így vártuk meg remegve, míg végül lecsillapodtunk, farkaelernyedt, s csak ekkor húzta ki.
- Hát ez egy nagyon jó dugás volt! - jelentettem ki, miközben felültem az asztalon és visszabújtam köntösöm ujjaiba. Zoli is helyeslően bólogatott öltözködése közben.
- Remélem, azért nagyon nem hanyagol el a férjed, mert nagyon jó nő vagy. Igazán szerencsés a férjed.
- Annyira azért nem hanyagol el - válaszoltam, - csak mással is jó kefélni, ennyi.

Ezután megköszönte a kávét - és minden mást is - majd elment. Én beszaladtam Ferihez és kérdeztem: - Na, milyen volt?
Majd kiugrott a bőréből, annyira fel volt dobódva. És még magához sem nyúlt közben. Engemet akart. A mocskos kis ribanc feleségét kívánta, akit pár perce még a postás kefélt nagy hévvel, s akibe rendesen bele is élvezett. Nem akarta, hogy kimossam. Még nem. Egy iszonyatosan jót keféltünk a szoba szőnyegén, s csak miután már ő is teleélvezte a szétbaszott felesége pináját, csak azután mehettem zuhanyozni, hogy kimossam a tele élvezett gecis puncimat. Azt hiszem leírhatjuk, hogy ez a kaland is egy örök emlék marad...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (131)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-09 07:13:22
somebodyyy000777
ez kurva jo egy mocskos tortenet volt. annyirra elveztem, csak ugy duzzadt a farkam. barcsak a szomszedotok lennek, a viz szerelotok vagy csak a helyettesito postasotok hogy enis jol meg kurhasalak...

2023-01-22 15:31:56
tibi
férjes élvezte? én a haveromat "kértem" meg csábitsa el a nejem , és önála baszta ugy meg ,hogy titokban én végignéztem,de erröla még most sem tud a feleségem hogy "premier plánban néztem ahogy megbasszák


Ezt a szex történetet 26535 X olvasták el.