Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem szendvicsben

Beküldő:Gangbangman


A felesegem egy termeszetes vörös széles csipőjű keskeny derekú átlagos mellű csaj, hibatlan hófeher bőrrel.
Amikor megismertem elvarázsolt az oralis technikájával és a kivételes lovagló tudásával, csupán egyetelen ponton mutatkozott némi hianyosság az análszexet mereven elutasította. Sokaig probálkoztam de kudarcot vallottam mindig, állítasa szerint túlméretes voltam a szűk rozsaszín ánuszának.
Mivel az alkohlt nem birja párszor becsípettem aktus előtt és egy alkalommal sikerült kiszednem belőle hogy már csinálta korábban két pasival és a szendvics nagyon izgatta.
Persze azonnal elkezdte piszkálni a fantáziamat a dolog de sok hajlandóságot nem mutatott rá hogy folytassa az ezirányú kalandozást.

Évek teltek el és mivel pornófilm függő vagyok rendszeresen néztem gangbang filmeket a neten. Természetesen lebuktam és a párom ramkiabálta milyen perverz alak vagyok és hogy már csak más ribancokra gerjedek. Szó szót követett és persze a vége az lett hogy csak velem nem akar perverzkedni bezzeg az exeivel nem okozott neki gondot. Erre azt mondta hogy szervezzem meg ő benne van egy többesben.
Persze egy ilyen bulit nem egyszerű összehozni így vegül Ő vette a kezebe az iranyítást. Egy swinger klub tematikus rendezvenyeré esett a választása. Mivel zárt körű rendezvények lebonyolítását is vállaltak bejelentkezett. Sajnos a szerevzesbe kicsi hiba csúszott mert a klub tulaja kapott egy udvarias levelet hogy a letszamot duplázza meg.:-) :-) :-) :-)
Nejem nem kis izgalommal várta az estét az egész délutánt a fürdőszobábán töltötte, simara borotvalta égővörös szőrzettel borított puncijat.
A klubba kis késéssel erkeztünk a jelentkezők teljes létszamban varakoztak a társalgóban. Az átöltözést követően lesétáltunk a kedvesemen csak egy fekete miniruha volt fekete combfix és egy eszméletlen magassarkú cipő.Ahogy lefelé lépkedett a lépcsőn hallani lehetett ahogy a beszelgetés elhalkul.
A feszes ruha minden lépéssel feljebb csúszott így a lépcső alján a kopasz puncija teljes pompájában tündökölt. Picit lejjebb húzta a ruhat és ekkor szembebtalálta magát tíz férfival. Az arca lángba borult de széles mosollyal látszólagos magabiztossággál a pulthoz lépett és vörösbort rendelt. A hangulat rövidesen oldódni kezdett és én zenét kértem. Nemi unszolásra a nejem rúdhoz lépett és a zene ütemére vonaglani kezdett rajta. Mindig eszméletlen csípőmozgása volt de most nem csak a seggét forgatta hogy minden testnyilását jól megfigyelhesse a kíváncsi közönség de a melleit is megmasszirozta. Kemény élenk rózsaszín bimbói arról árulkodtak hogy a gatlásait a ruhajaval együtt levetkőzte.
Hirtelen lelépet a pódiumról kézen fogott és elindultunk az egyik szoba felé ahol a hatalmas francia ágy felett egy méretes tükör tette teljessé az élmenyt.
Leült az ágy szélére és lelkesen szopni kezdett.A férfinép sem volt rest és az igencsak nagy szoba pillanatok alatt szük lett és megtelet feromonnal.
Kezdetben csak nézték ahogy kényeztette a dakóm, de hamarosan még két álló farkú férfi várt mellettem a kényeztetésre
Nem is hiába a kedvesem nagy lelkesedéssel és egy profi pornószinésznőt megszégyenitő technikával szopott minket felváltva.
Imádom az oralis technikájat de a punciját és a segglyukat is be kartam venni az este ezért hanyatt feküdtem ő pedig rám ereszkedett.Miután néhány erőteljes lökéssel elhelyezkedett, hátraszólt a válla felett.
- Ki dugja meg először a seggem!
Mindig is tudtam, hogy egy perverz ribanc de ez még nekem is új volt. A kanok nem is sokat teketóríáztak és az egyik jól megtermett feri már gumit is húzott és egy jó adag síkosítót kennt rá. Nejem hatalmas nyögéssel nyugtázta a behatolást és pár perc intenzív dugást követően el is élvezett. Még négyen dugtak seggbe ebben a pózban de közben a szájáról sem feledkeztek el. Mivel feltett szandékom volt hogy seggbe kúrjam ezért egy pillanatnyi szünetete kihasznalva kicsusszantam alóla.Hála a tetemes létszámnak rögtön volt jelentekző a puncijára így végre én is megrohamozhattam az akkorra már jocskán szetkúrt hatsó bejaratot.
A hatalmas kerek fehér segg és vékony derék látvanya mindig a végletekig felizgat de most tartottam magam és kiélveztem ameddig csak birtam. Hangosan sikítozva elvezett el szinte percenként és a jó kétorás szexmaraton jól le is izzasztotta. Mivel minden jelentkezőt seikerült így vagy úgy kielégítenie, a szoba kiürült csak egy két nézelődő maradt erőt gyűjteni...

Gyors zuhanyzás újabb pohar bor és egy óra pezsgőfürdős lazítas után a tarsaság ismét a tarsalgoban lazított. Én a pultott támasztottam és a nem mindennapi élményt próbáltam feldolgozni, amikor a kedvesem magassarkú cipellőjen odalibegett hozzám. Lathatóan feszült volt és egy perc alatt végzett az italaval.Letérdelt elém és lassan szopni kezdett nyilvanvalóvá téve hogy meg nem fejezte be az estét. A tarsaság egyik fele ekkorra már üres herékkel tavozott de a kemény mag még készen állt egy újabb rohamra.
Az úticel egy masik szoba volt ahol a falakat tükrök borították.......
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (186)        Nem tetszik (136)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-09-26 22:24:12
red
Nagyon eredeti


Ezt a szex történetet 37325 X olvasták el.