Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megkefélésem a nudista strandon

Beküldő:Borci


Ez még tavaly nyár végén történt, a két hármas kufircunk után pár héttel. Kimentünk a nudista strandra Józsival a szeretőmmel, (férjem, Feri nélkül). Nem volt már az a nagy meleg, nem voltak sokan. Inkább csak férfiak, meg egy család és egy pár. Sokáig maradtunk, a végén már csak mi maradtunk meg néhány pasi. Nem melegek voltak,csak egyedül mentek ki, - gondolom. :-)
Ekkor Józsi már apránként kezdett hozzám érni, simogatni, ott alul is. A pasiknak majd kiguvadt a szemük, egyik sem szólt, hogy ott ilyet nem illik. :-)
Feltünt, hogy mindegyik hason feküdt, rejtették a kígyót, amennyire tudták. Ki tudja, talán még lyukat is ástak neki a földbe, nehogy eltörjön. :-))
Na szóval, Józsi végül teljesen nekem esett és nyalni kezdett. Miközben a lábaim között volt és puncikámat nyalta, én közben két kezemmel oda szorítottam a fejét és az én fejemet pedig egy kicsit hátraszegtem, hogy lássam a pasikat, s azok reakcióit. Furi volt, mert szememmel szinte hívtam őket. Gyertek, keféljetek meg ti is! Szerintem ezt lehetett volna kiolvasni a pajkos szemeimből. Nagyokat sóhajtoztam közben, kibaszottul jó érzés volt. Az egyik pasi (olyan 35 körüli) végül felült és elkezdte verni a farkát. Basszus, volt neki vagy húsz centis biztos. Ő nem zavartatta magát. De ez volt a legtöbb, egyik sem jött közelebb. Illetve az egyik felállt és elsétált mellettünk, a kukához ment, kidobott valamit aztán visszasétált a helyére. Miközben elsétált mellettünk folyton rajtunk - vagy inkább rajtam - tartotta a szemét, azt nézte, hogy nyalja Józsi a vastag, húsos szeméremajkaimat, hogyan rágcsálja, cuppogtatja. Tuti, hogy ette a fene, mert oda jött volna ő is beszállni, de nem merte megkérdezni szerintem. Nos, én elképzeltem, ahogy beszáll, beszállnak. Csudi jó volt. Józsi felült én pedig elé helyezkedtem négykézlábra és szoptam a farkát cuppogtatva és hümmögve, hogy jól hallják. Mivel Józsi velük szemben ült, így tomporom éppen feléjük volt. Combjaim széttárásával, csípőm enyhe ringatásával próbáltam nekik minél jobb belátást biztosítani, hadd élvezkedjenek. Sajnos, nem láttam a reakcióikat, de mikor megfordultam hogy Józsi beakasszon hátulról, már ketten maszturbáltak, tehát annyira nem lehetett rossz a műsorunk. Ennek a másodiknak eléggé csenevész kukaca volt, de azt is elnézegettem, miközben Józsi hátulról baszott. Józsi is élvezte ezt a kialakult helyzetet, mert hamar elsült. Persze belém élvezett. Ez akkora ingerbombát dobott feléjük, hogy a két hokizó szinte egymás után élvezett el, az egyik a markába, a másik csak úgy maga elé a fűbe. Bazi messze spriccelt...
Na! Ekkor jött el az én időm, írtózatosat hörögve, nyögve repültem ki az univerzumba. A hátulról telibe baszó farok és az elöttem pár méterre spriccelő maszturbátor látványa iszonyatosan feldugott lelkileg, s az égig repültem, annyira nagyot élveztem. Láttam, hogy nagyot nyeltek. Talán elképzelték azt, hogy az a belém élvező fasz lehetett volna akár bármelyiküké. Nem igaz? :-)
A következő pillanatban elfeküdtem nekik oldalt a hátamra, s Józsi befészkelte magát a combjaim közé, majd csókolóztunk hosszasan, aztán Józsi a melleimet kezdte csókolgatni, majd mikor férfiassága ismét feléledt, bedugta és olyan igazán vadul kefélni kezdtünk. Én oldalra fordítottam a fejemet és őket néztem, miközben Józsi nagyokat rántott rajtam, rendesen lökögette a testemet, úgy baszott. Ekkor (talán mert néztem) a harmadik pasi is felült, pontosabban felállt, párat előre lépett felénk, majd ott, tőlem talán egy méterre verni kezdte a farkát. Neki is közel húsz centis lehetett, jó nagy bozonttal. Tetszett nagyon, szeretem a bozontos faszt. Arra gondoltam, ha ő is olyan messzire spriccel, mint a másik, akkor lehet kapok belőle én is egy kicsit. :-)
Már kezdtünk a végkifejlet felé érkezni, amikor a negyedik felállt, felvette a pokrócát és csendben elment, eltünt a nádasban. Vagy megunt minket, talán nem voltunk neki szinpatikusak, vagy csak egyszerűen ő a nádasban akarta elvégezni a dolgát , elrejtve a kiváncsi szemek elöl. A két ülő pasi most hamar elélvezett ott ültő helyében, ez a harmadik közelebbi jól bírta. De hogy feszült a makkja! Azt hittem, szétdurran! Szép sötétlila színű és fényes makkja volt. Talán gyakran szokta áponlni, ha értitek, mire gondolok?! -)
Néztem a farkát és közben nyalogattam a számat körbe, miközben Józsi csak kefélt és kefélt vadul. Erre a pasi még egy kicsit közelebb jött..., már ott volt talán fél méterre tőlem, a fejemtől!!! Basszus!
Ahhhhhhhh!!!!
Józsi akkorát nyögött miközben ismét bennem ment el, hogy visszhangzott a velencei tó. Ekkor elmentem én is iszonyatos kéjek közepette és szinte vártam az arcom elött ejakuláló pasi forró nedüjét, hogy az arcomra csattanjon. De nem jött. Ő is a markába élvezett. Végülis tekintettel volt rám, nem tudhatta, hogy nekem tetszene-e.

Mivel még ki is kellett mosnom a vaginámba lövellt gecit, így nem maradhattunk sokáig, elkezdtük összepakolászni a cuccainkat. Erre az a pasi, aki ott volt elöttünk, hirtelen lányos zavarában elpirult, és azt mondta:
- Nagyon jók voltatok. Ti aztán bevállalós pár vagytok! Ki jöttök máskor is?
Abban a pillanatban köpni-nyelni nem tudtam, csak mosolyogtam rá. Nem számítottam rá, hogy megszólít, hiszen addig csak tette szépen csendben a dolgát . :-)
Mosolyogva mondtam neki, hogy Ha akarod, édesem. Kicsit meglepődött,ez rögtön látszott az arcán. Tudom, kicsit kacérkodó voltam, de olyan jó volt kicsit flörtölgetni, ha ezt annak lehet mondani egyáltalán. Olyan jó volt érezni magamban a ribancot, és akkor ott úgy éreztem, hogy egyre jobban jön feljebb bennem.
Azt mondta a pasi, hogy meg szeretné fogni, illetve csókolni a melleimet, lehet-e?
Na ezen még jobban meglepődtem.
Mondom, ahhoz elöször ismernünk kellene egymást. Hogy hívnak? Erre ő:
Miklós vagyok, Miki. S közben mosolygott.
Én Borci vagyok. Hát tessék, tied a terep.
Ekkor megfogta, majd megmarkolta a melleimet, elöször csak a jobbat, félénken, aztán mindkettőt. Tekintetét a melleimről felhúzta és a szemembe nézett. Én biccentettem egyet és kacsintottam, mintegy válaszul. És akkor bekapta a mellbimbóimat és csócsálni, szopogatni kezdte.Hhjuuujjjj, mennyei volt! Józsira néztem, aki csak érdeklődve figyelte az eseményeket. Tetszett neki.
Miközben ennek a Mikinek a szájában volt a mellbimbóm, közben ágyéka alá nyúltam és megmarkoltam finoman a heréit. Éreztem, ahogy összerezzen, mikor kezem közrezárta mogyoróit. Aztán előre haladva szépen kezembe vettem farkát, ami már olyan kemény volt, mint valami acélcső. Olyan hosszú volt, hogy egy-kétszer oda-odaért a makkja a szőrös nunámhoz. Végig borsózott a hátam, annyira csodálatos érzés volt. De aztán csak ennyi volt. Tovább nem akartam jutni.

Kicsit sajnálom, hogy Ferim nem volt ott, hogy kihagytam belőle. Ezt biztosan nagyon élvezte volna. Mikor hazaértünk, még így is kinyalta a szaftos teleélvezett puncimat, pedig elöször nem engedtem neki. De azért csak megenyhültem és nyalhatott egy picit, mielött kimostam a zuhannyal.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (119)        Nem tetszik (157)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-01 06:51:52
Laci69
Szia Borci! Igazad volt! Rövid,velös(vagy inkább ondós),de annál izgalmasabb ez a kis történet! Nagyon izgató nö vagy,kár,hogy nincs hozzá fotó rólad! Remélem lesznek még ilyen jó kis írásaid. Üdv. Laci

2016-04-02 00:23:54
Borci
Szia Laci69! Biztos, hogy lesznek még ilyen történeteim, mert volt egy pár kalandban részem, csak még meg kell fogalmaznom szépen. Képet ide meg nem lehet feltölteni hozzá... Pusz Borci

2019-02-25 08:50:09
oral
Tetszett mi is voltunk a nejemmel hasonló hejzetben, nem spontán véletlen, még anno a d.egyen, és jugóban, Bécsben szexmozikban

2020-01-23 15:33:53
Spermabank
Nagyon jó volt masztiztam rá

2021-03-22 19:24:24
mili
Borci Pfu ez nagyon tetcet nekem. En nem bírtam volna biztos meg beszartam volna magam. A helyedbe .


Ezt a szex történetet 40665 X olvasták el.