Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi szex a fiammal

Beküldő:Sziszka


Már három éve vagyok elvált, gyerekét egyedül nevelő asszony. Talán nem szégyen kimondani, de még így, 35 évesen is kívánom a szexet. A válásom utáni hónapokban nem is gondoltam arra, hogy egy másik férfi is megjelenhet az életemben. De fél év elteltével, már kezdett hiányozni a szeretkezés. Hiába próbáltam megfelelő társat találni, nem sikerült. Alkalmi kapcsolataim voltak, de valami miatt ezek mindig halálra voltak ítélve.
Emlékszem október 23.-ra készült az egész ország, ami pont egy pénteki napra esett. Mivel munkaszüneti nap volt, otthon maradtam én is, meg a fiam is, Zsolti. Helyes, aranyos fiú, akkor volt 16 éves. Gimnáziumba járt, és nagyon jól tanult. Egyetlen furcsaság volt vele kapcsolatban, hogy még nem volt barátnője, de az egyik beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy nem nagyon állnak vele szóba a lányok, csak, mint egy jó barát, úgy tekintenek rá, inkább az idősebb, 22-25 éves fiúkkal járnak. Pedig azt is elárulta, hogy ő már nagyon szeretne egy kislánnyal szerelembe esni.
Szóval, azon a pénteki napon elmentünk kirándulni a Pilisbe. Felcaplattunk Lajosforrásra, ittunk egy üdítő, ettünk egy pár szendvicset, majd hazajöttünk. Leültünk tévét nézni, de nem volt semmi érdekes műsor, Zsolti azt mondta, elmegy lefürdik. Elkezdtem kapcsolgatni a csatornák között, de mivel még mindig nem volt semmi érdekes adás, így kimentem a konyhába, vacsorát készíteni. A fürdőszoba mellet mentem el, és bentről nem hallottam semmi zajt, ezért belestem a kulcslyukon. Zsolti ott állt a csap előtt és éppen maszturbált. Szép, hosszú, vastag farka volt. Egy pillanatra elpirultam, hogy meglesem a saját fiamat, ráadásul, pont önkielégítés közben. De aztán felül kerekedett bennem a női ösztön és már nem úgy tekintettem Zsoltira, mint a fiamra, hanem, mint egy érett, kanos férfire.
A kezem önálló életre kelve elindult a bugyimba, és hamar megtaláltam puncim bejáratát. A csiklómhoz hozzáérve elindultam a gyönyör útján. Eközben Zsolti odabent egyre hevesebben húzogatta a bőrt a farkán. Teljesen elvesztve az önkontrolomat, a középső ujjamat bedugtam lyukamba, és elkezdtem magam megujjazni. Éreztem, hogy a sok éve felgyülemlett gyönyör utat tőr magának, és a lábam közül elkezdett kifolyni a pinám leve. Ebben a pillanatban Zsolti is elélvezett odabent. Sűrű gecije patakokban tört fel belőle elárasztva a mosdókagylót.
Összeszedtem magam, visszamentem a nappaliba, leültem a rekamiéra, és vártam, hogy a fiam bejöjjön a szobába. Hirtelen gondoltam egy merészet, és a videokazetták között elkezdtem keresgélni. Emlékeztem arra, hogy valamelyik kazettán van egy pornófilm. Meg is találtam, beraktam a magnóba, lehúztam a bugyit és a melltartó, majd felvettem a hálóingemet. Nemsokára megjelent Zsolti az ajtóban.
- Van valami jó adás a tévébe? – kérdezte.
- Nincs. Gondoltam videózom, van kedved valami jó filmhez?
- Miért ne, végül is, még csak nyolc óra van.
Leült mellém az ágyra, én pedig elindítottam a filmet. Óvatosan rápillantottam, láttam rajta, hogy megrökönyödik, ahogy meglátja, milyen filmet is nézünk.
- Na de anya! – kiáltott fel meglepődve.
- Most mi van, nincs kedved nézni ezt a filmet?
- De igen, csak nem gondoltam volna, hogy van itthon pornófilmünk.
- Miért, talán zavar?
- Nem csak meglepő.
Már nézhettük egy félórája, amikor Zsoltikám felállt, és kiment a szobából. Hallottam, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Egyből tudtam, hogy mit fog csinálni. Utána lopództam, és belestem ismét a kulcslyukon. Nem tévedtem, Zsolti keze megint ráfonódott a botjára. Éreztem, cselekednem kell. Kinyitottam az ajtót, Zsolti rám nézett, elpirult, és megpróbálta elrakni az ágaskodó szerszámát.
- Mit csinálsz itt? – kérdeztem.
- Semmit, csak kezet akartam mosni.
- És azt a fütykösöddel a kezedben kell csinálnod?
- Nem.
- Hát?
- Ne haragudj, de a film teljesen elvette az eszemet, és nem bírtam magammal.
- Jó, gyere be a szobába, majd ott megbeszéljük ezt a dolgot.
Gyorsan elrakta a még mindig csak fél merev faszt, és elindult mögöttem a szobába. Én leültem a fotelbe, ő pedig a velem szemben lévő ágyra. Rám nézett, majdnem olyan ártatlanul, mintha nem is kaptam volna rajta odakint.
- Nos, mit csináltál odakint?
- Játszottam magammal.
- És szabad ezt csinálnod?
- Nem.
- Dehogy is nem. Vedd tudomásul, hogy már érett kamasz vagy, akinek néha szüksége van erre is.
- Na de anya
- Nincs semmiféle anya, most bemész a szobádba, és addig ki nem jössz, amíg ki nem verted a farkad. Nem jó azt bent hagyni, még valami bajod lesz.
Nem mozdult, csak nézett rám meredten. Nem értettem, mi a baja.
- Most meg mi van?
- Semmi csak így nem megy.
- Nézni akarod a filmet, és közben?
- Nem.
- Hát?
- Nem, csak így nem megy, hogy te is itt vagy.
- Miért, csak nem szégyelled magad előttem?
- De igen, egy picit.
- Nincs semmi szégyellni valód. Különben is láttalak én már téged meztelenül.
- Igen, de akkor még kicsi voltam.
- És? Na gyerünk vetközz.
Felállt az ágyról, láttam, már megint merev a dákója. Lehúzta a pólót magáról, majd a rövidnadrágját, és az alsógatyáját is. Ott állt előttem egy szál merev farokkal, én pedig nem bírva magammal, felugrottam a fotelből, lerántottam magamról a hálóinget, odaléptem elé, letérdeltem, és bekaptam a dákóját. Nem érdekelt, hogy mit gondol rólam.
A makkja úgy tüzelt, mintha forró banánt szopogattam volna. Leengedtem egészen a torkomig, majd egy picit kivárva elkezdtem a számmal megdolgozni a fiatal, kemény faszt. Éreztem, hogy feszíti az ajkaimat, hogy kitölti az egész számat, mintha oda teremtették volna. Eközben az ujjaimmal szorgalmasan izgattam magam. Éreztem, ahogy egyre jobban benedvesedek. Amikor úgy éreztem, hogy már kellően nedves vagyok, felálltam kézen fogtam Zsoltit, és magam után húztam a hálószobába. Bent lefeküdtem az ágyra, Zsolti pedig letérdelt a két lábam közé, és széthúzta a puncimat, feltárva így a bejáratot. Kezemmel megfogtam a fejét és elkezdtem lenyomni a puncimhoz. Először nem értette a helyzetet, de miután kétszer-háromszor oda dörgöltem a száját, már kidugta a nyelvét, és elkezdte kinyalogatni a pinámat.
Nagyon jól nyalt, jobban, mint addig bárki más. Éreztem, hogy közelít a vég, de nem így akartam elélvezni. Eltoltam magamtól, Majd a hátára döntöttem, felé térdeltem, marokra fogtam a farkát, és óvatosan magamba vezettem. Tövig rácsúsztam, és ahogy megérintette a farka vége a méhemet, beleremegtem, és egy hatalmasat élveztem. Alig bírtam megmaradni a lovagló pozícióban, ilyen nagyot már régen élveztem. Láttam az arcán, hogy nagyon örül annak, hogy most nekem jó. Lehajoltam, és adtam neki egy csókot, majd elkezdtem magam fel-le húzogatni a merev dákón. Zsolti mind a két kezével elkezdte markolászni a melleimet, mellbimbóimat pedig két-két ujja között morzsolgatta. Nem kellett hozzá sok, és már a második orgazmust is átéltem, majd tíz percen belül a harmadikat. Az én kis fiam bizony elég rendesen megkefélt. Éreztem, hogy már neki sincs sok ideje hátra, így leszálltam róla, lefeküdtem az ágyra, szétraktam a lábaimat, és marokra fogva magamba vezettem a már jól ismert nagy faszát. Megállt egy pillanatra, szájon csókolt, és elkezdett bennem mozogni.
- Anya, mindjárt jól lesz nekem.
- Zsoltikám, könyörgök, engedd belém. Isteni faszod van, csak csináld tovább.
Egyszer csak összerándult, és teleengedte a puncimat a gecijével. Abban a pillanatban, hogy ő elkezdett belém spriccelni, én is elélveztem. Kihúzta a farkát belőlem, majd lefeküdt az ágyra mellém, én gyorsan feltérdeltem, és a maradék gecit lenyalogattam a farkáról. Azután visszafeküdtem mellé és egymás karjaiban elaludtunk.
Az egész hétvégét átszeretkeztük, és azóta, nem próbálkozok ismeretséget kötni férfiakkal, mert itt van nekem Zsolti, aki teljesen kielégít. Tavaly találkozott egy lánnyal, és azóta együtt járnak. Nem vagyok féltékeny, mert tudom, hogy ennek így kell lennie. Múlt héten pedig beavattuk a lányt a mi kis titkunkba.
Azóta már kétszer voltunk hármasban, és mind a hárman élveztük, tegnap pedig lefeküdtem a lánnyal, és hatalmas leszbi partit csaptunk. De erről már egy másik történetben mesélek


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (447)        Nem tetszik (176)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-14 17:59:27
alma
sikeres érettségi vizsga alkalmából anyucikájaval szeretkezhetett.11éve történt.

2016-04-15 16:39:59
ani
szomorú de a kisfiammal volt először orgazmusom,ezek után mindenki mondhat amit akar.

2016-04-22 21:26:59
Zs
Hány éves vagy Ani ?

2016-04-23 11:04:27
sanyi
isteni

2016-04-23 16:18:21
ani
43.az iskolából kimaradtak megszülte a kisfiam.az apja eltünt.A munkatársaim között kerestem az igazit abbahagytam.Kisfiam van egyre több örömöm lett kitűnő tanuló.csak egymásnak éltünk.most vagyok igazán boldog.

2016-04-23 16:52:06
Zs
És hányéves a fiad, ha szabad tudni?

2016-04-29 14:54:16
lala
én is átéltem már hasonló esetet

2016-04-30 00:03:51
xopi
beteg szarok

2016-05-10 22:54:13
zoltan
szuper es akinek nem tetszik az ne olvassa olvasson inkabb meset

2016-06-23 05:00:56
Robi
BELEVALÓ ANYUKA LEHEZ ÉS CSODÁS ANYÓS. a SRÁC IS ÖRÜLHET,MERT NEM KELL MÁSIK KEFÉLŐGÉPET KERESNIE.

2016-07-25 12:31:11
Annamari
igy van akinek nem tetszik ne olvasson ilyeneket.mi is csináljuk a fiammal és nagyon élvezzük.Apja egy alkoholista ember volt, elváltunk. évekkel késöbb alakult igy a dolog és remélem sokáig tart még.Fiam előtt sohasem élveztem el ővele minden esetben .mi

2016-12-26 08:45:10
lali
Én sem értem,miért olvassa olyan ezeket a szupet történeteket aki undorodik ettől.Szerintem meg teljesen normális.Isteni érzés lehet.

2016-12-28 12:19:53
Sári mama
Megesik az ilyesmi...

2017-01-03 00:56:57
Gergo
Jo kis tortenet! Ki vagy Sari mama?

2017-02-10 23:32:17
családiszeximádó
Csodálatos történet! Ani és Annamari ez annyira csodálatos kérlek személyesen írjatok nekem, erről! Ha komolyan gondoljátok hogy írtok nagyon hálás leszek és nagyon megköszönöm és adok elérhetőséget!

2018-02-22 11:49:22
Zso
Jo tortenet enis megtettem volna ha ilyen csini anyam lenne :)

2018-03-04 17:51:27
baszos
Nagyon izgató történet nekem átkozottul fölállt rá a faszom!

2018-04-21 14:22:38
lali55
Csodálatos érzés lehet,,izgató.

2018-04-19 17:24:25
Veronika
Hogy milyen csodás a fiunkkal szeretkezni, azt csak az tudja aki átélte. Mi igen. 8 évig csináltuk.

2018-05-10 05:49:47
telever
Megbasználak téged és a fiad csaját is

2018-05-07 14:18:11
feri
szuper lehet, en is beszaéének

2018-05-10 05:51:54
telever
ha nem elég már a fiad akkor kerss meg

2018-07-01 22:55:33
roli
szivesen basznék veletek szexéhes anyukák

2018-08-04 19:13:01
Jony
Jó kis tortenet

2018-09-02 08:27:20
Zsoo
Alma,Ani,Annamari,Veronika! Szeretnék tanácsot kérni, sok minden érdekelne. Ez egy csodálatos dolog. Adok elérhetőséget ha kell. Köszönöm

2018-09-04 16:40:03
Alma100
Az ilyesmi úgy jó ha titokban marad, de szép történet

2018-10-01 21:21:57
Critic
Tűrhető sztori.

2019-01-15 20:38:10
502655
Szeretnék ilyen anyukákal beszélni hogy kezdödöt ki kezdeményezte?

2019-03-21 00:02:47
peti90
Ez igen! Nekem is hasonlo szex volt az anyammal!!

2019-09-03 17:56:07
Marianna
Igen, én is szexeltem a fiammal. Én voltam neki az első. De a popsim szüzességét neki adtam.

2019-09-13 17:39:20
Joseph
Marianna! Hogy történt? Mesélhetnél nekem róla egy kicsit részletesebben. Nagyon érdekel a téma, régóta kutatom az anya-fia közti szexet.

2019-09-15 20:22:33
JosephABetegFasz
Te beteg geci, hogy kutatsz az anya fia szex után?D:D:D

2019-09-30 13:14:57
Attila
Olvasni es erre maszturbalni JO!

2019-12-01 12:23:24
Mecger
Nagyon izgató ez a témakör,nem értem a sok bunkót miért szólja meg a másikat.NEM KELL Olvasni ha nem élvezed.

2020-12-15 10:52:49
pipp
Ani nő vagy? !!

2021-06-17 10:16:43
Tomj
A vége el lett baszva de amugy jo

2021-07-01 09:12:26
Tatami
Nagyon tetszett kivertem míg olvastam. Várom a folytatást mikor hármasban csináltátok és azt is mikor leszbiztél a csajjal!


Ezt a szex történetet 113282 X olvasták el.