Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Valós sztori Abival

Beküldő:bazingatube


Egyik este Abi elment egy barátnőjével valahová. Házibuli, vagy más, már nem is tudom. Örültem is, ha elmegy, de át is vettem az aggódó családtag szerepét, és megköveteltem, hogy 12 óránál több időre ne tűnjön el a látómezőmből anélkül, hogy életjelet adna magáról. (Persze ezt a szülei is megkövetelték tőlem, jogosan.) Megegyeztünk, elment, én pedig korán lefeküdtem. Szerettem azt a légkört, amikor szünetben ott volt, mert sokkal érzékibb volt olyankor minden. És könnyebben fel is izgultam, mint általában. Így lefekvéskor az első a pornó volt, amire elélvezhettem, a lazítás meg csak utána jött, mikor már a feszültség odébb állt belőlem.
Nem is kellett reggelig várni Abira, mert még éjszaka hazajött. Én már csak kényszerből tv-ztem, azt is levett fényerőnél, hogy ha elalszom, ne zavarjon. Ritkán zártam be a szobaajtót, mert élveztem, hogy ki-be járunk egymáshoz szabadon. Kicsit megosztottuk az intim szféránkat is így egymással, ami szintén élvezetes volt, így alváshoz is nyitva hagytam az ajtót. Így mikor megjött, be is jött hozzám, látva hogy megy a tv.
Mivel csak félálomban voltam, felébredtem. Leült az ágy szélére, én pedig álmosan megsimogattam a hátát, és kérdeztem, hogy milyen volt? Azt mondta, jó, de nagyon fáradt volt, és ledőlt mellém az ágyra. Éreztem rajt az italt is, meg a cigifüstöt. Mondta, hogy nagyon fáradt, és aludni akar, amiből egyből értettem, hogy mellettem! Ki is ügyeskedtem alóla a takarómat, és betakartam, mielőtt meggondolta volna magát. Elvégre nagyon kellemes szokott lenni, ha együtt alszunk...
Abi egyből magára is húzta úgy, ahogy volt. Kérdeztem, nem veszi-e le a farmert, vagy hozzak-e neki alváshoz ruhát, de mondta, hogy ne, csak levetkőzik, és aludjunk, mert olyan kimerült. Éreztem is rajt, meg dolgozott is benne egy kicsit a pia. Szinte félálomban beszélt, mikor válaszolt, de azt is röviden. És egy kicsit úgy láttam, rá is játszik a kimerültségre. Ezt annak tulajdonítottam, hogy izgalomra vágyhat, és szeretne együtt aludni velem, így minél előbb ágyba akar kerülni mellettem. Számára is biztosan nagyon kellemesek voltak ezek az egymás mellett eltöltött éjszakák :P

A takaró alatt húzta le a ruháit, és lehajította a földre. Levett mindent, még a bugyit is! Én lekapcsoltam a tv-t, így alig lehetett látni a szobában. Visszafeküdtem mellé, kapott egy megszokott puszit, aztán aludni tértünk. Kérdeztem, jól érzi-e magát, mire ő azt mondta, hogy igen, csak zúg a feje egy kicsit, és kicsit görcsöl a hasa. Kérdeztem, hányingere van-e, mire azt felelte, hogy nem, csak rövidesen megjön neki, és emiatt van.
A takaró alatt elkezdte simogatni a hasa alsó részét, amitől a farkam az eddigi félig merev állapotából egyből teljesen merevvé változott. Hiába vertem ki nemrég, mikor Abi még nem volt otthon, őrá mindig nagyon könnyen felállt szinte bármikor, amikor ilyen izgalmas helyzetben láttam.
Azt mondta, adjam oda a kezemet, had nézze meg, meleg-e? Megfogta a tenyeremet, és odahúzta a hasához, mondván: tedd ide! Nem ellenkeztem. A kezemet ráhelyezte a hasa alsó részére, a szép meztelen testre, amitől robbanásközeli állapotba kerültem. *8220 Olyan jó! mondta. *8220 Hagyd itt a kezedet, és melegíts, akkor nem görcsöl. Ezzel rátapasztotta a kezemet az alhasára, és két tenyérrel ráfogta. Kicsit simogatta a hasát mellette, kicsit úgy, hogy a kezemen is végighúzza a tenyereit, meg úgy is, hogy csak nyugtatta a kezeit az enyémen.
*8220 Jobb? kérdeztem tőle, mire azt mondta, hogy igen, de már elaludt, csak megébredt a kérdésemre. Simogatni kezdte újból a kezemet, és lejjebb tolta, mondván: ide tedd, itt melegíts.
Az ujjaim szinte a puncikáját érték. Mikor odairányította a kezemet, megéreztem a dombocskáján egy kis finom szőrt. Biztosan nem volt teljesen csupaszra borotválva, hanem középen csíkot hagyott a selymes szőrszálakból. Annyira megnéztem volna azt a hamvas puncit!!!
*8220 Simogasd egy kicsit, úgy sokkal jobb. és *8220 Úgy el tudok aludni... mondta halkan, szinte tényleg félálomban. Hát érthető, hogy több sem kellett nekem. Nem tudom, hogy én akartam úgy érezni, vagy tényleg így volt, de azt jelentette ez számomra, hogy rövidesen elalszik, vagy alvást tettet, hogy kiélvezhessem a kezemmel a puncikája közelségét. Ezt támasztotta alá az is, hogy valószínűleg nem volt annyira álmos, mint mutatta, csak így adta tudtomra, hogy rövidesen szabaddá válik számomra a simogatása! Ez a helyzet természetesen nem csak az én élvezetemet szolgálta, hanem az övét is... Úgy is fogalmazhatnék, hogy odaadta a puncikáját, meztelenül az ágyamban, hogy kedvemre simogathassam, míg ő a kimerültségére hivatkozva alvást tettet, de közben élvezi az óvatos próbálkozásaimat.

Nagyon nehezen erőltettem magamra az önuralmat, így a kezemet alig mertem megmozdítani. Melegítettem tovább a tenyeremmel az alhasát, és éppen érzékelhetően simogatni kezdtem. Akartam, de nem tudtam visszafogni magamat, így a köldökétől a puncikája szőrének a kezdetéig kalandoztam. ő elernyedve hagyta, és a kezeit is letette maga mellé. Egy-két percig csinálhattam így, aztán elkezdtem kissé oldalra továbbmenni. Egyre lejjebb hatoltam a kezemmel a kis dombocskáján, de ott, ahol már nem volt szőr, így jobban is behatoltam a puncika területére, de mégsem, mert a szőrt továbbra is elkerültem. Abi egyre inkább felvette a lassú légzést. Valamiért úgy éreztem, hogy mutatni akarja felém, hogy ő már alszik, pedig éreztem, hogy nem. Bátorságot merítettem ebből, és változtattam.
Elkezdtem lassan körüljárni azt a területet. Először a jobb oldala felé tértem ki jobban a simogatással, majd haladtam körbe, a köldöke felé. Utána a kört folytatva a bal (felém eső) oldalát vettem nagyobb területen kezelésbe, és lassan elérkeztem a köröm végére, ahol ismét visszatértem a pucikához. Folytattam a simogatást ezekkel a szélesebb mozdulatokkal, így mikor a dombocskához értem, már minden mozdulattal végigsimitottam a meghagyott szőrét is. Picit megrezzent a légzése, de továbbra is maradt ugyanúgy. Ha ezt már elértem, nem engedtem el! A simogatásom már az alhasától a punciszőrön át terjedt, és az egész dombocskát bejárta, egészen a kis vágatáig.

Egy percen keresztül simogattam a pihe-puha szőrcsíkkal borított puncit. Közben annyira beindultam, hogy a másik kezemmel kisebbeket húztam a farkamon. Legszívesebben ott azonnal kivertem volna, mert úgy ágaskodott!
Rövid idő után elkezdett nyugtalanul mozgolódni, ezért visszább vettem a kezemet, hogy csak a punciszőr tetejéig érjen a simogatásom. Rövidesen vett néhány mély levegőt, és visszatette a két kezét a kezemre. Kicsit lassítottam a simogatáson, hátha azt akarja, hogy abbahagyjam. Hogy álmában, vagy tudatosan, de ugyanúgy végigsimította a kezemet a két tenyerével párszor, mint az elején, és végül a simogatásnál kissé erősebben lejjebb tolta a puncija felé. Rátolta a vágatára, és végigsimította rajt néhányszor a kezemet! Mondanom sem kell, hogy mikor az ajkai közé értek a középső ujjaim, érezni kezdtem, hogy mennyire nedves a helyzettől! Hagytam, hogy párszor rányomja a kezemet, aztán felvettem a kezemmel a mozgást, és simogatni kezdtem már a teljes puncit. Felül a csikló fölé, alul meg a nyílásáig. Úgy siklott a kezem a puncinedvtől .. Mikor már önállóan simogattam, visszavette a kezeit, és hagyta nekem, had játszak vele. Hát azt a finom kis lyukat... Míg a bal kezemmel az ajkai között csúszkáltam oda-vissza, a jobb kezemmel elkezdtem verni a farkamat. Kicsit kezdtem elveszteni a fejemet, de mivel hagyta, meg ő tette rá a kezemet, sokkal bátrabb voltam. Nekem is nehézzé vált a légzésem, és neki is. Aztán a simogatásom átváltott a csiklójának a finom dörzsölésébe, én meg vertem tovább a farkamat. Szerencse, hogy a pólómat levetettem, mert azt oda tudtam húzni a farkam elé.
Abin éreztem, hogy egyre jobban feszül meg a teste, és azt is észrevettem, hogy felgyorsult a légzése, pedig tudatosan próbálja kordában tartani. Nem bírtam már visszafogni magamat, mert éreztem, hogy azonnal el kell mennem. Odaszorítottam a pólómat a farkamhoz, és elkezdtem az utolsókat húzni rajt, miközben Abi puncijába szinte belemártottam az ujjaimat. Húztam, húztam, és eljött. Olyan mélyről jövőt élveztem, hogy nem is bírtam teljesen csendben maradni. Nem is tudom, hány adagot spricceltem a pólómra, de nem keveset! Közben a bal kezem megállt a puncin, akarom mondani, kicsit benne. Az ujjam eleje már Abi finom résében volt, talán tudat alatt, hogy jobban kiélvezzem az orgazmusomat.
Nehezen lett vége, és még utána jó sokáig állt a farkam. Kicsit megtöröltem magamat, és a kezemet visszatettem a hasára, de már sokkal feljebb. Rövidesen úgy vettem észre, hogy valójában elaludt. Én pedig nemsokára szintén, egy jól kivert farokkal, ami még percekkel utána is szinte sajgott a nagy élvezéstől.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (70)        Nem tetszik (76)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6669 X olvasták el.