Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Beálltunk a hugommal (nem kicsit)

Beküldő:Spigi


Én 21 vagyok, magas, sovány de erős testalkatú. Barna szemem és fekete cherokee frizkóm van. Van egy hugom 20 éves tőlem kicsit alacsonyabb de szintén magas vékony kicsit kerekebb idomokkal. Szeme kék, haja hátközépig ér, festett fekete kék tincsekkel.
Nem igazán hasonlítunk egymásra és nem vagyunk a testvérek mintapéldányai. Általában sokat marjuk egymást, néha viszont nagyon jól kijövünk. Van néhány közös barátunk de nemigazán bulizunk eggyüt.
Szóval egy vasárnap délután, miután nagy nehezen észhez tértem előző esti buli fáradalmaiból kicsit fel voltam pörögve. Ezért felhívtam a haverjaimat hogy nincs e kedve valamejiknek megint beállni. Hát nem volt, mindenki le volt halva vagy nem ért rá. Ez lehangoló volt mert volt nálam még az előző éjszakáról kimaradt sör nameg 2 szál marish.
Noha ez illegális de feltudta dobni a bulikat. Pont olyan mint az alkohol csak gyorsabb és ütősebb meg elég drága ha elkap egy rendőr. Viszont mint alkalmi használó nem minden hétvégén éltem vele így a rizikó is kisebb.
Szóval nem volt kivel elszívnom egyedül meg ratyi, eszembe jutott a hugim. Ő is néha élt vele. Ritkábban mint én de szerette. Bementem a szobájába hogy benne van é. Benne volt így mindjárt el is füstöltük az eggyiket közben a sör is fogyott. Mink meg kitárgyaltuk előző esti kalandjainkat aztán jött a hüjeség és jól el voltunk. Aztán meg gyújtottam a másikat is és a hugim nem is bírta a tovább a strapát mondjuk elég ütős is volt az anyag és elszenderült.
Én meg ülök vele szemben be vagyok állva nagyon, elszívtam a maradékot. Rajtam egy rövidújjú trikó meg egy farmer volt, a hugomon egy testre simuló pántos felső amely szépen kiemelte a melleit és egy igen rövid farmersort amej alól kilátszottak farpofái alsó fele. Sosem izgultam a hugomra, bár szeretem néha testvéres pornót de a hugom eddig teljesen hidegen hagyott.
Eddig!
Most viszont ahogy ült előttem felhúzott lábakkal nem tudtam levenni a szemem a lábaköziről. A farmer ojan kicsi volt hogy a bugyiját is láttam. A lila francia bugyi volt rajta. Ami mellesleg a kedvenc bugyitípusom. Már találkoztam az alsóneműivel a szennyesben innen tudtam. Már másfél éve nem voltam nővel a munkám miatt meg valamiért nem igazán jött össze semmi egy gyors diszkós sopáson és egy haverom ájult csajának tapizásán kívül szintén benyomva. Akkor végül én is ájultan végeztem.
Most lehet hogy ez jött ki rajtam mert már a farkam nagyon keményen küzdött a nacimmal.
Ez elég kínos volt na meg az is ami a fejemben járt.
A hugom nemi életéről csak annyit tudtam hogy már biztos nem szűz és hogy mostanában neki se megy a pasizás. Szerintem lehet hogy rossz szeméjeket pécézett ki mert választani nem tudott.
Szóval ülök ott kemény dákóval és nézegetem a hugom, eldöntöttem hogy kimegyek és ha nem higgadok le majd elintézem magamnak. Csakhát túl lusta is voltam meghát valahogy nem akaródzott megindulnom. Közben meg már önkéntelenül is simogattam magam.
Végül győzött a kanösztön meg az állapotom, oda ültem mellé. Először megbökdöstem meg szólongattam de semmi. Na ezen fel is bátorodtam de ott volt bennem az undor is a tettem iránt. Hátra hajtottam a fejét és simogatni kezdem az arcát és a haját. Ez egy kicsit meg nyigtatott így lejjebb haladtam a melleire. Nem fogtam meg csak simogattam meg ráhejeztem a tenyerem. Pont bele illett. Szép teste van a huginak mindene pont az a kézbe simuló. A feneke meg isteni. Ahogy cirógattam a melleit a farkam szinte szét akart durranni majd elsült így is a szivem meg majd kiszaggatta a melkasom.
Bal kezemmel át karoltam a jobbal a melleit cirógattam mostmár rá is markoltam. Közben megpusziltam az arcát és puszilgattam tovább aztán szájon is csókoltam. A kezemmel közben lejjebb vándoroltam a combjára. Bármennyire is elakartam már sülni nemtudtam befejezni a játékot. Aztán benyúltam a lábaközé is és nadrágon keresztül simogattam a punciját. Ő meg közben mozdulatlanul szunyókált a karjaimban.
Egy idő után ujra végig simogattam a testét majd letúrtam a nadrágom boxerestől. Jó volt végre kiszabadítani a farkam. Nem volt túl nagy se túl kicsi és persze csupasz volt. Ezután a hugomat is vetkőztetni kezdtem. Ekkor már nem volt bennem semmi szégyen érzet vagy undor perverzió annál inkább.
Miközben vetkőztettem meg fogdostam a fenekét is. Hát nem tom mejiket volt jobb fogni a mellét vagy a popsiját de talán az utóbbit. Ijen feneket még nem fogtam pont bele illett a kezembe, feszes, rugalmas volt és sima hamvas egyszerűen mennyei.
Miután kiélvezkedtem maga a HÚGOM FENEKÉVEL és be fejeztem vetkőztetését magam is meg szamadultam a ruháimtól és meg néztem a végeredmény. Szemeim falták a látványt mellei szép kerekek kicsi bimbókkal ahogy szeretem a pinája v fazontra nyírva. Hát a hugi akaratlanul is a kedvemben járt: francia bugyi, cickók, v fazonú punci, és az a segg...
Visszaültem a hugom mellé és újra kezdtem a simogatást de már a szám is követte a kezem. Megdöbbentem mikor észre vettem hogy a bimbói meg keményedtek és ekkor vettem észre hogy a puncija is nedvesedik.
Náhát hugi még álmodban is élvezed? Ráadásul a saját bátyáddal?- Suttogtam a fülébe kéjesen. Na itt már igen eluralkodott rajtam a perverzió.
Csókolgatni szopogatni keztem a melleit a kezemmel pedig benyúltam a lába közé. A hugom nem reagált de a puncija egyre nedvesebb lett ahogy simogattam. Elkezdem a csiklóját ingerelni majd nemsokára be is nyomtam egy ujjam a puncijába. Miközben ujjaztam a melleivel foglalkoztam tovább majd nem is sokára el is élvezett. Csak a belső izmainak rándulásaiból és a bőséges nedvekből tudtam.
Mikor elélvezett kicsit megálltam nem e ébred fel közben az ujjam még mindíg bent volt neki és ázott a nedveiben. Jól kivolt ütve a kiscsaj mert tovább szendergett. Így hát be bújtam a lábai közé és kinyalogattam az értékes nedveket onnan. Ekkor kisértésbe estem mert még az anusára is jutott nedveiből így megujjaztam azt is. Kezdett gyanús lenni hogy az se lehet már szüz.
Ekkor már rajtam volt a sor. Megfogtam a kezét és marokra fogattam vele a dákóm majd elkezdtem huzgálni le-föl ahogy kell. Mintha csak egyedül csinálta volna. Na nekem se kellett sok, mikor már éreztem felkeltem, de előbb még a szájába tettem és meg mozgattam kicsit. Majdnem a szájába élveztem, de még idejében kivettem és az arcára, a melleire és a pinájára élveztem. Nagyon nagy volt és sok kijött. Amimor a hugommal csinálom mindíg ekkorákat élvezek és ő is így van vele.
Miután végeztem visszaültem mellé. A farkam még félernyedt volt nem akart lekonyulni. Le törölgettem vc papírral a hugomról minden mocskot de ettől újra be indultam.
Na fogtam szépen oldalra döntöttem a hugom mintha aludna így feltárulkozott nedves puncija és a kedvencem azaz a popsija. A farkam rögtön kész volt az akcióra. Mellé feküdtem hátulról és finoman be toltam neki. Az ő puncija is készen várt nem volt nehéz rögtön tövig tolni. Mikor már tövig bent voltam kicsit megáltam ismerkedni a hugival. :p
Puncija melegen, nedvesen lüktetett a farkam körül isteni jó volt. Aztán lassan dugni kezdtem. Elég gyorsan fokoztam az ütemet. Rövidesen hugit ismém elérte a kéj. Ekkor kicsusszantam belőle és át a popsiba. Itt már finomabban kellett kezdeni de csakhamar itt is bejáródott. Biztos hogy nem én jártam itt elöször. Nem kellett sok hamarosan bele űrítettem a maradékot a fenekébe. Szinte jobban elszálltam mint a fűtől. Na ezek után
rendbe szedtem mindent és vissza állítottam eredeti pozíciójába és elmentem aludni.
A hugom valószínűleg nem is sejtett semmit teljesen hétköznapian viselkedett. Én viszont már beszereztem a kövi adag spanglit.
Szép álmokat hugi!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (149)        Nem tetszik (168)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-20 23:07:17
Ribid
esetleg szívesen lennék valaki hugija ;)

2018-01-27 06:52:20
kritikus
Hányas voltál te nyelvtanból?

2018-08-27 19:32:27
XD
Kritikus te se lehettel valami jó. Nem hányas hanem hányas. Mielőtt másnak beszólsz olvasd át a nyelvtan könyvet. Mert neked se ártana

2019-06-05 22:08:36
Valaki
Amúgy XD, a hányas és a hányas között mi a különbség?

2019-08-14 14:02:22
Gréta
Én szivesen lettem volna a hugija helyeben a szuz puncimmal &*9786;

2019-09-01 13:15:21
Senki
Bizsergett a fenekem az anál résznél

2020-06-04 08:49:31
Tomhanksz
Gréta ismerkedés


Ezt a szex történetet 41791 X olvasták el.