Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex egy ismeretlen cigánnyal a metrón

Beküldő:Enzós Niki


Minden reggel metróval megyek dolgozni Keletiből a zirzenbe. Általában tömve vannak a szerelvények, túl sokan zsúfolódnak össze. Egyáltalán nem szokatlan, ha valaki gyengén hozzáér a mellemhez vagy a fenekemhez. Legtöbbször ez persze minden szándék nélkül történik. Néha persze tapiznak, meg dörzsölődnek is. Emiatt persze nem szoktam dühös lenni, sőt őszintén szólva egy kicsit izgató, hogy egy idegen hozzámér nyilvános helyen. Mivel a barátommal szakítottam két hete, mostanában fantáziálok hogy felszedek egy srácot, hazaviszem és szétkúrom az agyát. Persze ehhez nincs meg a bátorságom.

Egy olyan huszonöt éves gyógypedagóiai asszisztensenk mint én ki kell elégíteni a szexuális igényeit

Azon az emlékezetes reggelen egy munkás szórólapokat osztogatott. Eszerint valamiféle karbantartási munkálatok miatt késni fognak a szerelvények. Elképzelhető, hogy akár félórára leállnak a vonatok. Bocsánat a kényelmetlenségért, meg más blabla volt a papíron. Már majdnem fordultam meg és indultam volna haza, de aztán eszembe jutott, hogy már sem normál-, sem betegszabim nincs. Nem volt más választásom be kellett menni.

Megvettem a jegyem és lemenetem a peronhoz, a metróra várni. Ősz volt és enyhe idő, így nem vettem fel nehéz ruhákat. Egy térd fölött végződő szoknyát vettem fel, felülre pedig egy kötött kardigánt. Ex-barátom bizsergett a női fehérneműkért, de én is szeretem, mert rendkívül nőiesnek találom, így szakításunk után is hordtam. Szexis melltartó, tangabugyi, harisnyakötő és harisnya volt az alsóruházatom.

Vártam a peronon és körülnéztem. Talán még ha zsúfoltabb is lett volna, mint szokott, úgy tűnt a röplap nem tántorított el senkit sem. A szerelvény hamar befutott, persze tömve volt, de láttam már rosszabbat is. Tizenöt megállót kell mennem, kb 45 perc alatt ott vagyok. Az ajtók bezáródtak és bíztam a szerencsémben. Sikerült megkapaszkodnom, elővettem egy könyvet és elkezdtem olvasni.

Az első három-négy megállóig normál sebességgel haladtunk. Pechemre az egész szerelvény tele volt. A körülöttem lévő emberek háttal álltak nekem, ezáltal egy kis biztonságos helyet teremtettek számomra. Aztán a szerelvény lelassult és csak őrjítően lassú tempóban értük el a következő állomásokat, többször megálltunk az alagútban. Egyik ilyen alkalommal, azt éreztem, hogy egy kéz nyugszik a fenekemen. A szoknyámat a fenékrésznél gyengéden fogta a kéz. Tudtam valamit tennem kellene, hogy megállítsam, de úgy gondoltam semmi ártalmas nem lehet belőle, és mivel már több mint két hete nem szeretkeztem, hagytam a dolgot, különben is izgatott a dolog.

Aztán elkezdte erősebben markolászni a fenekem. Kissé kidomborítottam a fenekem a tenyerébe, jelzésként, hogy tudom mit csinál. Ekkor elkezdte erősen markolászni a seggem. A keze felfelé mozgott a szoknyámon és éreztem ahogy kitapintja tangám és harisnyakötőm körvonalát. Ekkor puncim elkezdett forrósodni és nedvesedni.

A keze ismét lejjebb kezdett el vándorolni, miközben a szerelvény besiklott a soronkövetkező állomásra. A harisnyakötő szára vezette lefelé kezeit egészen a harisnyám tetejéig. Elkezdte simogatni a combomat. A metró olyan teli volt, hogy senki sem tudott felszállni. Ahogy belemerültünk az alagút sötétjébe, éreztem, hogy elkezdi megemelni a szoknyámat. Kíváncsi voltam meddig megy el egy ilyen zsúfolt kocsin, körülöttünk azzal a sok emberrel. Nedveim elkezdtek folyni puncimból a bugyimba, mikor a szoknya alatt kezdte el simogatni a harisnyával fedett combom belső oldalát. Mozdulatai egyre gyorsabbak lettek.

Elraktam a könyvem és a kezére kezdtem el koncentrálni. Még följebb csúsztatta a kezét a combon, ahol már nem volt harisnya, s csupasz bőrömet simogatta, közvetlenül a seggem alatt. A szerelvény ismét hirtelen megállt, így keze ismét visszakerült a fenekemre, de már a szoknyám alatt, közvetlenül a bugyimat fogva.

Amíg szabadon kalandozott keze a tangás fenekemen, simogatta, markolászta, addig másik szabad kezemet megfogta és a lábai közé helyezte. Nekinyomta a kezemet a faszának. Éreztem már teljesen kemény volt a nadrágja alatt. Le-föl mozgatta a kezem a faszán. Amikor elengedte a kezem én folytattam a farka masszírozását. Ekkor a másik kezével kicsit lejjebb húzta a tangámat, és becsúsztatta alá az ujjait. Egy ilyen tömött metrón, valami ismeretlen fogdossa a fenekemet a bugyim alatt, mialatt én verem a farkát. Teljesen megborzongtam.

Miközben markolászta a seggem, másik kezét becsúsztatta a kardigánom alá a köldökömet és a hasamat simogatva. Majd lassan a keze elindult fölfelé a melleim irányába. Amint keze a segglukam felé indult, a vonat is továbbment, majd elkezdte ujjazni a segglukam, miközben másik kezével a jobb mellbimbómat csavargatta a melltartón keresztül, míg teljesen meg nem keményedett.

Ahogy egyre merészebb lett, úgy lettem én is az. A farkáról lecsúszott a kezem a slicce irányába. Lehúztam a cipzárt és benyúltam a nadrágjába. Nem hordott alsónadrágot. Megtaláltam a farkát és ujjaimmal végigsimítottam a nyers borön. Ekkora már egyik kezével lejjebbhúzta a melltartóm, másik kezének egyik ujját már jól feldugta a seggembe.

Kihúztam a farkát a nadrágjából. Többször végighúztam a kezem teljes hosszában rajta, hogy felbecsüljem a méretét. Kb. 18 centis volt. Olyan vastag volt viszont, hogy alig tudtam átfogni a kezemmel. Ahogy a metró továbbment a melleimet markolászó kezét visszahúzta a szoknyám elülső részére. Felhajtotta a szoknyám és keze a combom belső oldalán egészen a bugyimig felcsúsztatta. A nedveim már folyamatosan folytak a lyukamból, mialatt a bugyimon keresztül dörzsölte szeméremajkaimat. Feljebb csúsztatta a kezét a bugyim tetejéig, majd beledugta a kezét és ismét lefelé haladt. Az ujjait gyorsan átfutatta a fanszőrzetemen, ahogy kereste a nyílást.

Folyamatosan vertem metróbéli szeretőm farkát, miközben ő becsúsztatta egyik ujját a picsámba. Megujjazott mindkét oldalról egyszerre: a pinámat és a segglukamat. Ajkaimat összeszorítva elélveztem a gyönyörtől.

Kihúzta az ujját a segglukamból és egy kézzel kezdte el leráncigálni a tangámat a csípőmtől fogva. Kitapogatta a harisnyáimat és letépte harisnyatartóm csipeszeiről őket. Miközben folyamatosan ujjazta a pinámat, a másik kezével lehúzta a bugyimat. A picsámban lévő keze így teljesen szabaddá vált. A lassú ujjazást abbahagyta és eszeveszett sebességgel dugta le-föl a pinámba a kezét. Ismételten elélveztem ezen a reggel.

A másik kezét ismét visszacsúsztatta a kardigánom alá és kicsatolta a melltartóm. Ez az idegen levetkőztetett engem egy tömött metrón, körülöttünk emberekkel és én megengedtem ezt neki, sőt még a farkát is vertem. A hátamról előre mozgatta a kezét és elkezdte ismét markolászni a melleimet.

A vonat ismét megérkezett egy állomásra. Miután pár percig állt a szerelvény az állomáson, ismét elindultunk az alagútba, mindvégig pettingeltük egymást. Már bent voltunk az alagútban, amikor a metróvezető hangját hallottuk a hangszóróból:

Hölgyeim és Uraim, előttünk van egy hibás pályaszakasz. Megtudtam, hogy a karbantartók most kezdték el kicserélni a hibás síndarabot. A javítási munkálatok kb. fél-háromnegyedórát vesz igénybe. Kérjük a megértésüket és türelmüket a kényelmetlenségek miatt.

Mások morogtak és átkozódtak. A molesztálóm kihúzta hüvelyemből az ujjait és mindkét kezével megfogta a csípőm. Szembefordított magával. Mostanáig nem láttam ki izgatta fel a pinámat és elégített ki többször is. Egy kb. tizenöt éves 8 kerületi cigány fiatal srác volt, valamivel alacsonyabb mint én. A pinám nedveitől nedves tangámat már elrakta az egyik zsebébe.

Alig hittem el, hogy egy ilyen pedagógus asszisztens mint én,cigány által, de ő azt akarta és én is azt akartam. Ez a fiatal kis fasz úgy felizgatott, hogy bármit megtettem volna.

Felhajtotta a szoknyámat és pinámnak nyomta a farkát. A kezei a fenekemet fogta. Megfogtam a kezemmel a faszát és pinalyukamhoz illesztettem a kemény sötét színű farkát. A makktól kezdve lassan belémcsúsztatta szerszámát. Ahogy teljesen bedugta ismét elélveztem. A seggemet fogó kezeivel irányította a kúrás ritmusát, le-föl húzva engem a farkán. Miközben ki-be járatta faszát a lucskos pinámba, egyik kezével a zsebébe nyúlt és kihúzta belőle a tangámat és belerakta a szájába. A bugyimból a nedveimet szívogatta miközben baszott engem.

Mialatt a metróbéli szeretőm ki-be húzogatta éhes puncimból a faszát, kigombolta a kardigánomat és ruhám alól elobukkantak felizgatott melleim. Kivette a szájából a bugyimat és visszarakta a zsebébe. Odahajolt a melleimhez és elkezdte szívogatni felváltva a mellbimbómat. Ismét egy nagyot élveztem. Körbe-körbe nyalogatta nyelvével a mellbimbókat és enyhén ajkaival megrágta és kiszívta őket. Miközben baszott folyamatosan markolászta a fenekemet. Éreztem a mozgásán, hogy hamarosan el fog élvezni. Megfeszítettem a picsámban lévő izmokat a fasza körül, hogy összes gecije belefollyon a pinámba. Erősen megragadta a seggemet és tövig belenyomta a faszát. Éreztem ahogy pulzál a fasza és a pinámat telenyomja spermával. Pár másodpercre rá ismét jött az orgazmusom.

Miután kihúzta a hüvelyemből a farkát, beletörölte a gecitől és pinanedveimtől nedves makkját a bugyimba. Aztán megfogta a bugyimat és addig dörzsölte oda a pinámhoz míg az összes szerelmi nedvemet fel nem itatta. Majd odaemelte arcomhoz és én engedtem, hogy berakja a számba. A tangámból szívogattam ki a gecije maradékát és a saját nedvemet. A metróvezető ismét megszólalt és kb. újabb húsz perc türelmet kért. Miközben én szívtam a nedveket a bugyimból ő ujjazta a puncimat és az abból folyó nedvekkel kente be a segglukamat. Mikor már elég nedves-ragacsos lett a hátsó lukam, akkor ismét elkezdte a két lyukamat egyszerre ujjazni.

Majd a kezei ismét felcsúsztatta a csípőmre és megfordított. Ez a puerto-ricói kölyök meg akarta dugni a seggemet egy metrószerelvényen. Még sosem dugták meg a seggem előtte, de úgy be voltam gerjedve, hogy miközben kezével széthúzta a seggemet én hátranyúltam, megfogtam a faszát és a segglukamhoz tettem a makkját. Erősebben szívtam a bugyim amikor hátrahúzta a csípőm és becsúsztatta a faszát szűz seggembe. Lassanként egyre feljebb nyomta a végbelembe a szerszámát.

Először egy kicsit fájt amikor a nagy farka betöltötte szűk segglukamat. Ekkor magamtól kezdtem el mozgatni a seggemet a farkán. Erre egyik kezével ismét elkezdte húzogatni, csavargatni a mellbimbómat, a másik kezével meg ujjazta a még ragacsos, érzékeny puncimat. Miközben ujjazott, beleélveztem a tenyerébe, amit ő felnyalt.

Aztán még percekig húzogatta ki-be a seggemből a farkát és ujjazta a puncimat és a mellbimbómat. Egy idő után kezével megint a csípőmet fogta és éreztem, hogy egyre hevesebben húzza ki-be, majd belespriccel a segglukamba. Teljesen közel húzott magához amikor belémélvezett. De nem húzta ki utána sem a segglukamból, hanem továbbra is benthagyta és ki-be húzogatta, miközben már mindkét kezével a melleimmel játszadozott. Aztán egyik kezével kivette a bugyimat a számból.

Hölgyeim és Uraim szólalt meg ismét a metróvezető most informáltak, hogy a munka teljes befejezése miatt áramtalanítani kell az alagutat. A várható áramkimaradás kb. tíz-tizenöt perc. Kérem őrizzék meg nyugalmukat, nincsen veszélyhelyzet.

Egy perccel később a fények kialudtak és teljes sötétség borult a szerelvényre. A cigány fasza még mindig a seggemben volt. Aztán kihúzta a farkát és csípőmnél fogva ismét megfordított. A sötétben nem láttam őt. Aztán éreztem, hogy megcsókolja nyitott ajkaimat. A nyelvét beledugta a számba míg el nem érte az én nyelvemet, majd vagy egy percig szenvedélyesen csókolóztunk. Aztán a kezei a csípőmről felvitte a vállamra és elkezdett lefelé tolni. Ismét elélveztem, mikor rájöttem, hogy azt akarja, hogy leszopjam. Teljesen kába voltam a gyönyörtol miközben térdre ereszkedtem. A farka nekiverődött az arcomnak. Gyorsan bekaptam a számba a félig petyhüdt faszt. Nyelvemmel elkezdtem a makkját izgatni, majd egyre lejjebb haladtam a hímvesszőjén. Megéreztem a gecije maradékát és a seggem ízét is. A farka elkezdett ismét keményedni ahogy nyelvemmel izgattam a makkját és kezemmel húzogattam a bőrt a faszán. Mikor teljesen felállt az egészet lenyomtam a torkomra, majd csak szájjal izgattam a fasz teljes hosszúságában. Kezeimmel elkezdtem a heréit masszírozni.

Megfogta a fejem és irányította a faszszopásom ütemét. Folytattam a szopást a makktól egészen a tövéig. Nyelvem persze állandóan ficánkolt a számban. Mikor legközelebb a makkját szoptam, a farka alulsó részét nyalogattam végig egészen a herékig. Aztán bekaptam az egyik herét és szívtam tovább. Csak rövid ideig dolgoztam a golyóját, mert éreztem, hogy mozog.

Megfordult és a segge közvetlen ott volt az arcomnál. Ennél a pontnál már olyan állapotban voltam, hogy bármit megteszek érte. Megfogtam a fenekét és széthúztam, miközben nyelvemmel a segglukát kerestem. Mikor megtaláltam nyaltam, szívogattam a szűk segglukát, majd amennyire tudtam megkeményítettem a nyelvemet és beledugtam a lyukába. A gondolat, hogy egy segget csókolgatok, elég volt, hogy még egyszer elmenjek.

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel elorenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett. Aztán hirtelen fanszőrzetéhez nyomta a fejemet, ezáltal a fasza lecsúszott a tokomra. Ekkor élvezett el és éreztem meleg ragadós gecijét a számban. Minden cseppet lenyaltam és lenyeltem.

Továbbra is tartotta a fejemet és a fasza is a számban volt. Éreztem, ahogy elkezd petyhüdni. De nem engedett felállni. Féltem, hogy a fények ismét kigyulladnak és valaki esetleg megfordul és lát engem a térdemen, nyitott kardigánban, a melltartóm lecsúszva, a melleim szabadon és egy fasz a számban. De ő továbbra is így tartott. Aztán hirtelen éreztem, hogy valami folyik a petyhüdt faszából. Egyszerűen belevizelt a számba. Próbáltam kiáltani, hogy hagyja abba, de hamar megtelt a szám és nem volt más választásom csak az, hogy minél többet lenyeljek.

Ahogy a vizelete kezdte megtölteni a számat kezdte kihúzni a faszát a számból. Nem tudtam elég gyorsan nyelni és kicsordult a számból a vizelete végig a nyakamon. Még mindig vizelve teljesen kihúzta a farkát és az arcomra célzott. Összevizelte az arcomat és a hajamat. A nyakamból persze folyt tovább le a melleimre is. Nem tudom miért, de ott térdeltem előtte engedelmesen előtte, miközben levizelt. Az egyetlen dolog amit csináltam, hogy felemeltem a melleimet, hogy teljesen beborítsa a meleg vizelet. Visszaadta a tangámat, én kinyitottam és ő összevizelte azt is. Amikor végzett bevettem a számba a farkát és teljesen tisztára nyaltam a makkját.

Aztán felsegített a földről. Azt súgta vegyem fel a bugyimat, amit most vizelt össze. Felvettem és éreztem ahogy vizelete beszivárog a pinámba. Megigazítottam a melltartómat és begomboltam hátul, majd a kardigánomat is elkezdtem begombolni.

Hallottam néhány átkozódást, hogy *8220 hova a francba mész meg *8220 mi ez a szag . Kicsivel később a fények ismét kigyulladtak. A cigány szeretőm eltűnt. Tiszta pisi volt az arcom és ruháim. A metró ismét megindult. Miután elhagyta a frissen javított pályaszakaszt felgyorsult a normál sebességre. Az emberek kezdték érezni a pisaszagot és jöttek a megjegyzések.

Szerencsére háttal voltak nekem és nem gondoltak rám.

A következő megállóban leszálltam a szerelvényről. Így nem mehettem be dolgozni. Az első metróval indultam vissza a murányi utcába. Mivel csak befelé volt forgalom, majdnem üresek voltak a kocsik visszafelé, így ülőhelyem is volt. Ahogy ültem a széken és az elmúlt órán gondolkodtam valaki leült mellém. A cigány volt.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (132)        Nem tetszik (123)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-28 10:43:21
Abrakadabra
Jó lett volna, de nagyon elrugaszkodtál a hihető szintről.

2016-08-03 23:58:58
dildó dodó
Az emberek kezdték érezni a pisaszagot :D:D:D

2016-08-03 21:58:18
pontmost
Hm, ha már lopod a sztorit legyél alaposabb. Egy helyen bent maradt, hogy puerto rico-i a srác.

2016-11-21 00:39:46
Klauu
Ez nagyn kemény,,, undorito volt,,

2016-11-26 10:03:00
Sajt
Felizgat

2016-12-16 18:59:06
fulank23\6
Kicsit fura a sztori de ruhán keresztül elhietöb meg 10\15perc sötét alagút állás akor bisztos énis baszatam volna csatogtál volna 24\6faszomtol nyelted volna gecim üdv

2016-12-30 23:21:14
enzo
kamu az egesz

2022-06-21 12:28:28
vivi
A férjem, s annak barátja szokta megbaszni a számt, és teleélvezni, és ha elég sört ittak akkor utánna a szába pisilni


Ezt a szex történetet 50649 X olvasták el.