Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szüzességünk elvesztése hugommal

Beküldő:Shagy

Még régen kb 17 éves koromban történt az eset. A nevem Dani és van egy hugom, Zsófi, ő akkor 15 volt. Már kezdtek nőni a cicijei és formásodni a teste. Szép kerek feszes popója volt, de én erre addig nem is figyeltem mivel hugom meg minden...
Rólam tudni kell hogy kicsit félénk, visszahúzódó voltam mindig is és így nem mardt más mint a kezeim (maszti).
Egy alkalommal kóborlásomból hazaérve konstatáltam hogy nincs otthon senki. Vagyis később észre vettem hogy a hugom mégis. Épp a fürdőszobában volt, ami nem lett volna gyanús, de a kiszűrődő hangok annál inkáb. Halk nyögdécselés. Valamiért kiváncsi lettem vagy nemtom, de belestem a kulcslyukon viszont így nem láttam semmit. Ettől még kíváncsibb lettem ezért kimentem és az udvarra nyíló ablakon át próbáltam belesni. A farkam már ekkor kezdett éledezni és a fantáziám is be indult. Amikor sikerült belesnem volt mit látnom Zsófi a zuhanykádban elrejtőzve ült szét tett lábakkal és keményen dörgölte a pináját így ha valaki be is nyitott nem láthatta meg én viszont az ablakból mindent jól láthattam. Na ettől aztán még keményebb lettem. Egy pillanatra itt kicsit el szégyelltem magam, de végül a farkam győzött. De így kényelmetlen lett volna kiverni. Gondolkodóba estem, mivan ha...
Végül letoltam a nadrágom gagyástól és mivel az ablak mindig picit nyitva szokott lenni a pára miatt belöktem majd beugrottam rajta. A Zsófi úgy meglepődött, hogy még álcázni se tuddta tettét én meg ahogy földet értem lerúgtam letolt nadrágom és gatyám, majd repült a trikó is utánnuk. Zsófi meg ekkor kezdett észhez térni én meg közben huzogatni kezdtem a szerszámom. Az első döbbenete ijedségbe vált, majd ismét a döbbenet. Közben bal keze még mindíg kis fejlődő cicijét szorongatta, a jobb meg a pinájára fagyott .
- Te nem fojtatod?- kérdeztem kis idő mulva miközben lassan finoman vertem.
- Őőő... most... őőő?
Totál le volt sokkolva a kis akcióm után, de aztán nemtom mi történt vele mégis folytatta. Ekkor én is gyorsabb tempóra váltottam. Közben végig őt néztem. Ő először nem tudta hova nézzen de csak hamar rá talált a farkamra és szemezni kezdett vele. Nekem eszembe se jutott ennél tovább menni.
- Mit szólnál ha csinálnánk kicsit egymásnak?- kérdezte Zsófi.
Na most én döbbentem le egy pillanatra. De végül is tetszett az ötlet.
- Hát jó- majd oda mentem hozzá és mivel ült el fantáziáltam, hogy a szájába teszem, de inkább le ültem vele szemben lábaink keresztben. Ahogy megfogta a farkam szinte majd el sültem aztán huzogatni kezde ahogy az ewlőbb látta.
- Így jó?- kérdezte.
- Nagyon.
Csak ennyit tudtam mondani. Közben én is megérintettem a kis csupasz pináját. Nagyon nedves és sikamlós volt. elkezdtem dörgölgeti. mire a hugi kicsit megszorította farkam közben ütemesen huzogatta tovább. Isteni volt már éreztem hogy nem kell sok. Én közben egy ujjamat feldugtam neki a másik kezemmel a szabad cickóját simogattam. Én hamar elmentem és jobb volt mint bármikor máskor ekkor kicsit abba is hagytam a hugom kényeztetését. Mikor észhez tértem láttam hogy Zsófi keze tiszta geci sőt még az arcára is rá spricceltem meg a mellkasára ami most a hasára és a puncikájára fojdogált. A látványtól újra felizgultam a hugi meg el nem eresztette volna újra meredező hímtagomat. Hamar folytattam. Nemsokára Zsófi is hangos nyögések és vonaglások közt elment. Csakúgy csorgott belőle kéjnedve keveredve a puncijára foht nedveimmel és eláraszva tenyeremm. Ezután még egy darabig csak ültünk így pihegve, szótlanul, kezeink még mindíg egymáson Aztán ki mentem hogy hugi lezuhanyozhasson.
Később beszéltünk a történtekről és el döntöttük, hogy majd megismételjük. Azóta sokszor masztiztunk egyyütt. Eleinte csak kézzel, de később jött az orál is, sőt eggyütt vesztettük el szüzességünk is egymás által, de ez majd egy újjabb történet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (79)        Nem tetszik (59)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-10-16 09:34:17
nagyfaszú
Szép is a iatal punci


Ezt a szex történetet 32394 X olvasták el.