Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megszoptatott a Jácint

Beküldő:Enzós Niki

A lakásban aztán heves csókcsatába bonyolódtunk, miközben levetettük a ruháinkat.A barátom a másik ágyon aludt,de nem érdekelt mert be voltam drogozva, adtak füvet. Partnerem az ágyra fektetett és azonnal munkához is látott.

Gondolom most sokan felkapják a fejüket, hogy mitől lesz egy szopás emlékezetes. Egyik olyan mint a másik mondhatnánk, mindegyiknek ugyan az a vége. De bennem valahogy ez az alkalom mély nyomot hagyott. Egy olyan orális szex volt ez, ami mindkettőnknek hatalmas élvezetet nyújtott. Akkoriban egy Lacus nevű pasival jártam, akivel elég ritkán jutottunk el az ágyig. Valahogy a pasi nem volt az az igazán szexre gerjedős fajta. Egyik alkalommal már nagyon vágytam arra, hogy valaki jól kinyaljon, de erre Csabi nem igazán volt alkalmas,mert be volt baszva álladóan. Kerestem hát valakit, aki minden téren kielégített, cserébe persze én sem maradtam hálátlan.

Lementem a közeli bárba, ahol hamar kiszúrtam magamnak ez formás kis pasit. Szemezni kezdtünk és szinte pillanatok alatt egymásra hangolódtunk. Beszélgettünk, majd felajánlottam neki, hogy mi lenne ha felmennénk hozzám. Természetesen azonnal igent mondott. Az úton elmeséltem neki, hogy kizárólag orális szexben gondolkodom most, ami neki sem volt ellenére. A lakásban aztán heves csókcsatába bonyolódtunk, miközben levetettük a ruháinkat. Partnerem az ágyra fektetett és azonnal munkához is látott. Szétnyitotta a combjaimat és forró nyelvével dolgozni kezdett a csiklómon. Fantasztikusan csinálta. Pörgött rajtam a nyelve miközben néha be-beszívogatta a csiklómat. Mikor már majdnem a csúcson voltam az ujját a hüvelyembe dugta és úgy kényeztetett. Hatalmasat élveztem. Ezután én következtem.


Elé térdeltem és nyalni kezdem az ekkorra már beton keménnyé merevedett farkát. Élvezettel nyaltam végi teljes hosszában, majd óvatosan a számba dugtam. Finoman szopogattam a hegyét, aztán az egészet a számba dugtam. Szoptam, szívtam miközben a golyóit simogattam. Élvezettel nyaltam végig a kemény dákóját! Alkalmi partnerem,Jácint hangosan nyögött és sóhajtozott. Teljesen felizgatott az, ahogyan élvezte a játszadozásomat. Komoly munkámnak hamar meglett az eredménye, partnerem hatalmasat élvezett. Az egész mellkasomat beterítette forró nedveivel. Különleges élmény volt mindkettőnk számára.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (56)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5500 X olvasták el.