Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Apuval a zuhany alatt

Beküldő:sabina

Egy 16 éves lány vagyok. Osztálytáborban voltam, ahol eltört a két csuklóm, így haza kellett mennem. Anyu dolgozott, apu maradt otthon velem, hogy segíteni tudjon nekem mindenben.

Etetett, öltöztetett, aztán eljött az első fürdés ideje is. Anyu még nem volt otthon, ketten voltunk az egész lakásban. Kértem, hogy segítsen, mosdasson meg. Levetkőztetett, a fehérnemű lehúzásakor ugyan habozott, de bíztattam, hogy nyugodtan. Ott álltam előtte meztelenül. A két kezemre húztunk egy-egy zacskót, hogy ne legyenek vizesek. Beálltam a kádba, és ő lelocsolta a testem egy kis vízzel. Aztán beszappanozta kezét, s elkezdett mosdatni. Kényelmetlen volt kicsit, hogy ilyen sokat kell nyújtóznia, hogy elérjen, ezért inkább levetette ruháit, s bemászott mellém. Ott álltunk, és kicsit féltem, tudtam, hogy ezt nem lenne szabad. De mivel a kezeimet nem tudtam használni masztizásra, ezért nem bántam. Elkezdett beszappanozni.

Az arcommal kezdte, finoman bedörzsölte, a számmal játszott picit, majd lemosta a habot az arcomról. Alaposan bevizezte a testem minden részét, majd ismét beszappanozta kezeit, s a nyakamat kezdte simogatni. Közben mélyen a szemembe nézett. A kezei már a vállaimon keresztül a melleimre vándoroltak. Finoman simogatta őket, nem sok tisztogatási szándékkal. Morzsolgatta a mellbimbóimat, melyek már a kissé hideg víztől, és az izgalomtól is keményen dudorodtak. Tovább haladt, a hasamat alaposan megmosta, már éreztem a gyomromban valamilyen csikarást. Égett bennem a vágy, hogy menjen lejjebb. S ő mintha csak a gondolatbeli utasításra várt volna, elindult lefelé. Ám nem a kívánt helyre ment, hanem előbb a combjaimat simogatta. Előttem térdelt már, s úgy nézett a szemembe.
- Szeretnéd, ha apuci örömet okozna? - szólalt meg váratlanul.
Hát hogyne szerettem volna, de nem tudtam, mit feleljek.
- Nagyon. - bukott ki belőlem.

Több se kellett neki, feljebb csúszott keze, s széthúzta szeméremajkaimat. Lassan elkezdett simogatni, már a csiklómnál. A csípőm életre kelve elkezdett ide-oda mozogni. Már nem néztem a szemébe, szemeim csukva voltak, s számat apró nyögések hagyták el. Az ujja becsúszott. Először egy, majd három. Fantasztikus érzés volt. Húzogatta ki-be őket, egyre gyorsabban és gyorsabban. Egyre gyorsabban ziháltam én is. Valamiféle bizsergést éreztem, majd rángások kíséretében elélveztem. Még pár másodpercig ujjazott, míg az utórengések is lecsillapodtak. Felállt és megcsókolt. Magához húzott, és éreztem nagy farkát, amint a puncimhoz nyomódik. Ekkor nyitottam ki a szemeimet újra. Lenéztem, a farka nagy volt és eres. Szívesen megfogtam volna, de nem tudtam. Így hát letérdeltem elé, és bekaptam a hatalmas faszt a számba.

Mozgott a fejem előre-hátra, ösztönösen tudtam, mit tegyek. Szólt, hogy hagyjam abba, különben elmegy. Lefektetett a kádba, szétnyitotta lábaim, majd a kád széleire helyezte őket. Megfogta álló szerszámát és bevezette tüzes puncimba. Mozgott bennem körkörösen, gyorsan és engem már nem érdekelt, hogy ki hallja ki nem, hangosan nyögtem. Teljesen kitöltött apám nagy fasza. Hangos sikítások közepette repültem a mennyország felé. Kivette belőlem még mindig álló dákóját, s felálltunk. Megfordított, megmosta fenekemet. Játszadozott picit a szűk lyukammal, majd beledugta a középső ujját. Így ujjazott, míg megint fel nem izgultam kellően, majd mögém állva belehelyezett az ágaskodó farkába. Eleinte fájt, ő viszont a nyakamat csókolgatta, s közben a fülembe zihált. Egyre hangosabban tette mindezt, majd végül belém élvezett.

Megbeszéltük, hogy erről anyunak nem kell tudnia. Apu fürdetett még engem párszor...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (138)        Nem tetszik (121)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-01-27 09:16:53
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó volt!Igy en is segítenek ahogy csak tudok...!

2017-02-07 19:57:03
Zoé29
Im&*224;dom az érett faszt, főleg mikor belémélvez...


Ezt a szex történetet 33738 X olvasták el.