Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Én és a kisöcsém

Beküldő:Enzós Niki


Miért is ítéljük el a családon belüli szexet? Miért nézünk megvetően arra a lányra/fiúra, aki húsz éves korában fiatalkorú partnert talált magának. Hiszen ez nem is olyan régen még természetes volt. Civilizáció? Ne mondjátok nekem, hogy nincs köztetek, aki még nem maszturbált valakire a családból, legyen az távoli rokon, báty, nővér. El se képzeltétek? Hát, amíg nem történtek bizonyos dolgok, én sem. Aztán rájöttem, mennyire izgató a dolog.

A nevem mindegy, szólítsatok csak Lailanak. Nem akarok neveket írni, így a valódi személyeket más nevekkel helyettesítem be. A várost, ahol élünk sem írom le. Minek? Nincs szükségem zaklatásra, csak úgy érzem, valakivel meg kell osztanom a lentebb leírtakal, amelyek valós történések tükörképei, csak írva. Alig egy éve kezdődtek, mikor húsz éves voltam. Öcsém éppen aznap töltötte a 18. születésnapját. Együtt mentünk el bulizni, és hajnal kettő körül jöttünk haza, röhögcsélve, elég kellemesen becsípve, de nem annyira, hogy végighányjuk a hazafelé vezető utat. Jól éreztük magunkat, könnyedebbek voltunk. Az egyik útbaeső boltban öcsém vett hat doboz sört, mert megszomjazott, és persze nekem is jutott, sőt: volt még négy, mire hazaértünk. Ennek persze el kellett fogynia, úgyhogy azon discofüstösen, cigiszagúan bezuhantunk öcsém ágyába, röhögcséltünk, beszélgettünk.

Hát, nem nagyon akart fogyni a söt. Hajnal háromkor még volt egy-egy doboz. Öcsém bekapcsolta a tévét, elnyúltunk az ágyon, és azt néztük, továbbra is röhögcsélve, a tévében látható dolgok új erőt adtak megcsappanó beszédtémánkhoz, mely csak másnap folytatódott volna, valahogy így: Úúú, az a tegnapi buli... Egészen addig röhögtük a különböző csatornák előadóit, mígnem egy kapcsolás után felbukkant egy mozgó női fenék, amiben egy pénisz csúszkált olyan tempóval, hogy akaratlanul is felszisszentem. Semmi bajom az anális szexel (a nők többségével ellentétben), sőt van, mikor élvezni is tudom. Általában szeretem, de ez azért durva volt. Mindenesetre két-három másodpercnyi meghökkent csend után kirobbant belőlünk a röhögés, és egymás szavába vágva nyomtuk a vicces poénokat a látványra.

Ettől függetlenül éreztem, hogy nedvesedni kezdek, főleg mikor a tévében látható pár új pózba csavarodott, mely nekem is a kedvencem. A hölgyike előrehajolt egy asztalra, állva, a fickó meg hátulról kezdte döngetni. Éreztem, hogy nem bírom tovább, úgyhogy kacarászva felegyenesedtem, és kimentem a fürdőszobába, mondván, letusolok. Meg is nyitottam a csapot, elnyomva az árulkodó hangokat, ledobáltam a ruháimat, kulcsra zártam az ajtót, majd a plafontól mennyezetig-tükör elé állva végigmértem a testem. (172 cm magas vagyok, barnászöld szemem van, hullámos, természetes barna hajam, ami a lapockámig ér. Hat éve hip-hop tánccal foglalkozom, egy deka súlyfölösleg sincs rajtam. Nem szoktam méregetni, így nem tudom a mellbőségemet. Egy férfitenyérbe illő, elég ennyi, szerintem :). Karcsú vagyok, hosszú combú, fanszőrzetem kopaszra borotválom. Állítólag szép is vagyok - szerintem keskenyek az ajkaim. Magas homlok, elvékonyodó áll, de nem az a babaarc, amiért a fiúk odavannak. A hátsómról annyit, egyszer nyertem egy popószépségversenyt, de az a történethez képest két évvel korábban volt.)

Aztán lassan elkezdtem simogatni magam, de ezt gyorsan abbahagytam, hiszen nedves voltam már így is, és gyanús lett volna, ha sokáig maradok öcsém sem hülye. Áttértem hát a lényegre, előbb a csiklómat izgatva középső ujjam körkörös mozgásával, majd lassan becsúsztam forró hüvelyembe középső ujjammal. Egyre gyorsuló mozgással élveztem önmagam munkálkodását, mígnem egy halk sóhajjal értem jött a kéj. Máskor visítok szex közben, de önkielégítés során nagyon ritkán tör rám a hangos orgazmus...

Gyorsan letusoltam, majd felkaptam egy fehér, combközépig érő hálóinget, mely csipkézett volt alul és az ujjatlan vállaknál, és elég átlátszó is. Benyitottam öcsém szobájába, aki morogva rántotta magára a takarót, majd rám nézet, egy bizonyos jellegzetes pózban a takaró alatt. Önkénytelen elvigyorodtam. Hasonló dolgokat cselekedett, mint én.
- Tudod, meddig voltál kinn?
Ránéztem a faliórára, és elképedve láttam, hogy a számomra öt percnek ható idő jó fél óra volt. Öcsémre néztem, és alig bírtam visszafojtani a nevetésemet. Még mindig dolgozott a pia bennem, a tévében meg elszántan hallatta a műnyögéseket a színésznő.
- Azt ne mond, hogy unatkoztál?
- Miért, te tán eddig sikáltad magad? - ő is elvigyorodott, majd intett, hogy forduljak el. Halkan nevetgélve megfordultam, ő pedig kiment, menet közben lökve oda:
- Most pedig én jövök!
Kirobbant belőlünk a röhögés, aztán bemásztam az ágyába, és folytattam a pornófilm nézését, kibontva az utolsó sörömet. Hát, meg kell hagyni, öcsém dolgozhatott magán egy ideje, mert alig tíz perc múlva visszatért, egy szál boxerbe, mely derékszögben igencsak dudorodott. Mikor megláttam, ki is köptem a sört. Megcsóválta a fejét, majd bemászott mellém - ez még csak testvéri távolság volt. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, röhögcséltünk, néztük a pornófilmet (most már gruppen ment) és én éreztem, hogy ismét elkap az inger. De képtelen voltam kimenni. Úgy csináltam, mintha megvakarnám a combomat a takaró alatt, de a kezem lennmaradt, és lassan elindult a puncim felé. Combjaimat épp csak annyira nyitottam szét, hogy beférjek közéjük a jobb kezemmel, felhúzva a térdemet, hogy a takaró mozgása ne árulja el ténykedésemet, és reméltem, hogy az orgazmus ismét csendes lesz. Mutatóujjammal lassan kezdtem el simogatni a puncimat, majd ismét magamba siklottam, ajkaimat akaratlanul is beharapva a veszélyhelyzettől, amikor is ugye sokkal jobban esik a szex - és gyorsabb is. (Próbáljátok ki a partneretekkel a nyilvános helyeket! Élvezetes nagyon!) Jó tíz perce ujjaztam már magam, amikor a takaró megrezdült. Mozdulatlanná dermedtem, de rájöttem, nem én voltam. Lassan oldalra sandítottam, és öcsém éppen akkor sandított felém.

Kibuggyant belőlünk a röhögés. Egymás mellett maszturbáltunk, és eleinte fel sem tűnt a másik ténykedése. Nagy nehezen lecsendesült a röhögőgörcs, és zavartan abbahagytuk, de nekem a kezem a puncimon maradt, és néha-néha megsimogattam magam, majd azon kaptam magam, hogy lassan ismét a hüvelynyílás felé araszolok. Ekkor öcsém megszólalt.
- Ezzel az erővel nyugodtan csinálhatnánk nyíltan is.
Ránéztem.
- Hogy nyíltan?

Megzavarodott, majd elszánt fény villant kissé ittas tekintetében. Az az egy életem, egy halálom tipikus villanása volt. A következő pillanatban repült a takaró a földre, ahogy lerúgta magunkról, vércsesikoltásra késztetve engem, hiszen hálóingem alja valahol az alhasam környékén volt, középső ujjam majdnem tövig tűzforró pinámban. Rémülten rántottam magam normális helyzetbe, és kapásból hozzávágtam egy párnát.
- Hülye vagy?
Röhögve csapta félre a párnát szabad bal kezével, a jobb ugyanis a boxerében markolászott valamit.
- Most mi van? Soha nem csináltál még közös masztit?
- De, a pasimmal, és nem az öcsémmel!
- Ugyan már!
- Te hülye vagy, esküszöm!

Dühös voltam, és ijedt. Nem azért, amit öcsém javasolt. Azért, mert izgatott az ötlete! Hogy meztelenül feküdjek az ágyon, magamat ujjazva, az öcsém a lábaim között térdeljen, és verje a farkát. Egész testem lázban égett a gondolatra, amelyben - valljuk meg - az alkohol is elég nagy befolyást adott. Öcsém csak röhögött, majd felemelve a csípőjét, lerúgta magáról a boxert, és feltérdelt. Megvonta a vállát.
- Akkor menj ki, kérlek!

Az első gondolatom az volt, hogy hogyhogy az én kisöcsémnek ekkora farka van? (Utoljára négyévesen láttam az akkor még pisilőnek nevezett testrészt. Azóta igencsak megnőtt, bár alig volt nagyobb az átlagosnál, legalábbis azoknál, amikkel nekem dolgom volt. Első ránézésre is körülbelül 18-19 centiméteres volt, a vastagsága viszont nem tért el a szokványostól, maximum pár milliméterrel, szóval olyan 4-5 centi között mozgott. Kopaszra borotválta ő is. Izmos felsőteste volt, szőrtelen mellkassal, karjain kellemes látványú bicepszek, hasán kockák - kajakozik az árvám. Alteste is izmos a számtalan futástól. Haja barna, általában tüsire nyírva viseli, ritkán hagyja négy centisnél nagyobbra nőni, aztán jöhet a feles gép. Tőlem fél fejjel magasabb, és egész jóképű, bár nem az a tipikus nőideál.)
Kedves öcsém, ujjait farkára szorítva, rám mered egykedvűen, én meg a farkára, majd felnéztem rá. Elfintorodtam, majd megcsóváltam a fejem. A gondolat túl vonzó volt az egyik pillanatban, a másik pillanatban viszont teljesen természetesnek tűnt.
- Na jó.

Magam is megleptem, hogy beleegyeztem. Szavaim véghangjaként a nő a tévében egyet sikoltott, majd az adás elment, jött a pókfoci. Öcsém káromkodva kapta fel a távirányítót, és nyomdafestéket nem igazán tűrő szavakkal illetve a pornófilmipart próbálta visszahozni az adást, mígnem csendesen rá nem mutattam, hogy hajnali négy óra van. Ezen az adón ilyenkor vége van a filmvetítésnek.
- Ba..za meg! - rámnézett, én meg vállat vontam.
- Most már beleegyeztem, Hugh.
- Mi van?

Válaszként átvettem az irányítást. Hanyatt feküdtem, vállaimról lehúztam a hálóing pántjait, kiszabadítva melleimet a vékony anyag fogságából, majd felhajtottam a hálóing alját. Szélesre tártam a lábam, de ez nem jelenti azt, nem voltam iszonyatos zavarban amiatt, hogy így kitárulkoztam öcsém előtt. Combjaim a tánc miatt könnyedén befogták a száznyolcvan fokos szöget. Ujjai nedves pinámra siklottak, zöldesbarna szemem pedig öcsém falloszára szegeződött. Finoman elkezdtem körözni a csiklóm körül, majd lassan áttértem az ajkakra, középső ujjamat fel-le csúsztatva közöttük. Öcsém eddig csak bámult, majd felém fordult, és bizonytalanul, ő is vörösen, elkezdte lassan mozgatni a csuklóját, fel-le húzogatva a bőrt a péniszén. A makk vörösen mindannyiszor rámkacsintott, mikor hátrahúzta a fitymát róla, én pedig lassan ismét magamba csúsztattam középső ujjamat. Öcsém igyekezett visszafogni magát, de így is egyre gyorsabban verte a farkát, én pedig önkéntelenül csatlakoztam a tempójához, ami nála, mikor észbekapott, lassult, nálam nem.

A zavar lassan másnak adta át a helyét. Elképzeltem, ahogy a pénisz bennem van, bennem csúszkál felnyársal, és én magamba fogadom, a számba veszem, a puncimba engedem, elölről, hátulról, majd ha akarja, az ánuszomba is. Gyorsan, lassan, mindenhogy... de főleg az asztalra hajolva. A következő pillanatban öcsém egy hördüléssel elélvezett. Spermája felém röppent, későn fordult el, gondolom, maximálisan ki akarta használni a látványt, amit a maszturbáló nővére okozott. A hasamon, mellemen, arcomra fröccsent a forró fehérség egy része, hangos ba..dmeg ezésre késztetve engem, miközben ziháltam a közeledő orgazmus miatt, úgyhogy ez már nem állíthatott meg, hogy az öcsém spermájában úsztam, aki közben minden egyes hátrafelé mozduló csuklórántással újabb és újabb adagokat lökött a takaróra. Aztán már csak bámult, és élvezte az utórezgést. Nekem sem kellett sok, és egy halk, visszanyelt sikollyal megremegett a testem, hídba görbültem, ujjam tövig siklott puncimba. Élveztem, ahogy a kéj végigborzongat, miközben azt képzeltem, hogy ezt nem az ujjam okozta, hanem az a pénisz ott tőlem egy méterre. És csak most kapcsoltam, hogy az a pénisz az öcsémé.

Ettől szabályosan megijedtem, ugyanis ez nem borzasztott el, sőt... Megrázkódtam, ahogy belegondoltam, min is fantáziálok, miközben magamat simogattam levezetésképpen, majd felültem, és összezártam a lábaimat. Öcsém vigyorogva meredt rám, én pedig, nyilván az alkohol befolyása miatt, vállat vontam és elmosolyodtam.
- Egyszer vagy tizennyolc.
- Jaja. Kellemes ajándék volt! Irigylem a pasijaidat, Laila.
Felnevettem.
- Van is miért! Na de mint mondtam, egyszer vagy tizennyolc, ergo ez többször nem fog megtörténni.
- Kár...

Elmosolyodtam, feltérdeltem, előrenyúltam. Ujjaim a mellkasára tapadtak, hanyatt löktem. Nem sikerült volna, ha nem hagyja magát. Egy laza mozdulattal átvetettem a jobb lábam a csípőjén, és ráültem félmerev farkára (perverzebben kedvéért: nem fogadtam magamba, de a félmerev fasz alsó része ajkaimhoz simult). Előrehajoltam, és elmosolyodtam, miközben égett az arcom a bűnös vágytól, amit hol elsöprött az undor attól, amit tenni akartam, hogy elemi erejű borzongás járt végig.
- Többször erre nem lesz lehetőséged, Hugh. Ha gondolod, születésnapod alkalmából most, és csakis most, öhh... orálisan kielégítelek. De semmi több!
- Laila!
Meghökkenés villant a tekintetében, majd undor, aztán lassan átélte azt, ami engem kísértett, a perverz vágyakozás. Éreztem, ahogy vacillál, miközben pinám alatt farka lüktetett, égetett, merevedett, és... és én rá akartam ülni, csúszkálni rajta.
Lassan biccentett.


Mikor öcsém rábólintott a dologra, alsóajkaimat beharapva kihúztam magamat rajta ülve. Puncim kéjtől tüzesen lüktetett, és alig bírtam visszafogni magamat, hogy ne emelkedjek fel, majd amikor visszasüllyedek, ne fogadjam magamba öcsém farkát. De annyira nem voltam berúgva, hogy ezt meg is tegyem. Csípőmet előre-hátra hintáztatva kicsit megmozgattam altestemet öcsém falloszán, miközben kezeimmel lenyomva tartottam.
- És hogy szeretnéd?
Zavartan elmosolyodik, kezei tétován a csípőmre siklottak, majd a combomra. Farka ekkor már kőkeményen állt ismét, és síkossá vált bűnös vágyaimat kimutató kéjnedveimtől. Óvatosan simogatta a combomat, de tekintete a mellemet fixírozta. Végül felnézett rám.
- Többféleképpen nem lehet?
Elnevettem magamat.
- Dehogynem.
- Akkor had nyaljalak közben.

Megráztam a fejemet. Nem azért, mert nem akartam, hanem mert azt későbbre tartogattam. Abbahagytam a csúszkálást, lenyúltam, megfogtam a kezét, és felhúztam a mellemre. Meglepődött, de aztán másik kezével a másik mellemre fogott, tekintetében vad vágy lobbant, ujjai kosárba fogták telt halmaimat.
- Azt később, Hugh. Szóval, hogy szeretnéd?
- Ülve akkor.
Bólintottam, majd csípőmet felemelve lekászálódtam az ágyról. Azonnal kihasználta a lehetőséget, és reflexszerűen végigsimított nedves puncimon, megremegtetve a testemet. Megrovóan ránéztem, de csak vigyorgott. Már nem volt visszaút, s az az igazság, hogy bár tudtam, hogy bűn, amit most tenni fogunk, mégis vágytam rá, akartam, perverz módon izgatott. Az, hogy az öcsémmel orális szexelünk, izgatóan mocskos volt.

Leült az ágy szélére, lábaival kifelé, én pedig elé térdem. Bal kezem jobb combjára tettem, ahogy nekikészültem a dolgoknak, és éreztem, hogy a teste megfeszül. Kérdőn felnéztem rá, miközben elhúztam a hajamat a jobb arcom és nyakam elől, átvetve a bal oldalra. Tudom, hogy a pasik imádják nézni, ha szopják őket. Megfeszült a testem, miközben előrenyúltam, és végigsimítottam az ágaskodó faszt, és kéjesen megremegtem. Öcsém ajkai szétnyíltak, megtámaszkodott hátul az ágyon, és feszülten várakozott. Éreztem, azt hiszi, hogy csak hülyítem, kínzom.

Felmosolyogtam rá, majd előrehajoltam. Nyelvem hegye kibukkant ajkaim közül, a fasztőhöz érintettem, és miközben felnéztem elkerekedő szemű öcsémre, lassan végignyíltam a makkig, ahova adtam neki egy kis puszit. Kicsit oldalra fordítottam a fejemet, és most lefelé haladva nyíltam végig a pénisz oldalát, majd apró csókokkal haladtam felfelé ismét a makkig. Itt aztán a faszra néztem, ujjaim rákulcsolódtak a lüktető, forró testrészre, magam felé húztam, majd ajkaim közé engedtem kb. a makk felét. Ez a legérzékenyebb rész, mint ahogy az öcsém hördüléseiből ki is derült. Kiengedtem ajkaim közül, aprót nyaltam a makkra, majd ismét a számba vettem, ezúttal a makk egészét benyelve, csak ajkaimmal érintve, miközben jobbom magára a fallosz aljára kulcsolódott rá. Kicsit még beljebb engedtem magamba, nyelvemet előretolva körözni kezdtem a makk körül, nyalogatva azt, majd felnéztem. Öcsém gyönyörködve, zihálva nézte, hogy szopja le a nővére, majd továbbsiklott a tekintete, pucsító fenekem felé, aztán vissza rá.

- Ez ku..a jó... - zihálta. Kénytelen voltam abbahagyni a kényeztetést, hogy elmosolyodhassak, de nem hagytam magára. Egyszer-kétszer rámozgattam a csuklómat öcsém farkán, és kacsintottam, majd visszahajoltam, hirtelen váltással félig számba engedve öcsém farkát. Nyelvem nem pihent, a makkot izgatta, miközben fejem ütemesen elkezdett mozogni fel-alá, öcsém hördüléseitől kísérve. Fejmozgásommal ellentétes irányban mozgattam a csuklómat, vagyis amikor a makkig kiengedtem a faszt a számból, hátrahúztam rajta a bőrt, amikor ismét rácsúsztam, előretoltam. Valahányszor hátul volt a fejem, öcsém makkját pörgő ostromba részesítettem. Kicsit oldalra volt fordítva a fejem, így mindent látott, és ahogy elnéztem, élvezte...

Végül mintegy tíz perc múlva abbahagytam a dolgot, és felnéztem. Mások ilyenkor már régen elélveznek, az öcsémmel csődöt mondok? Éreztem a lüktetést a falloszában, hallottam a hördüléseit, és mégis semmi, ami nem csoda, az elmúlt órákban kétszer verte ki a farkát. Izzadó testtel meredt rám, vádlón, mintegy azt kérdezve, miért hagytam abba?
- Ez így nem fog menni, Hugh - miközben beszéltem, csuklóm folytatta a kézimunkát. Hugh elvörösödött.
- Bocs Laila. Kétszer is elélveztem már ma.
- Igen, tudom. Állj fel!

Engedelmeskedett, felállt, én pedig a sarkaimra ültem előtte, miközben egyetlen pillanatra sem engedtem el a farkát, majd előrehajoltam, és gyorsabb tempóban folytattam a szopást. Számba engedtem öcsém farkát, kezeimet megszokásból izmos fenekére csúsztattam, majd gyors mozdulattokkal, csak ajkaimmal érintve szopni kezdtem. Odafentről hangos óóó -zás volt a reakció, de miután a nyakam majdnem görcsöt kapott három percnyi bólogatás után, és Hugh nem élvezett el, bosszúsan abbahagytam.

Mostanra teljesen természetesnek tűnt az, hogy az öcsémmel vagyok. A bűnös izgalom még mindig kísértett és égetett, de nem hozott minket zavarba, és komolyan elgondolkoztam azon, hogy rásegítek a dologra azzal, hogy hagyom Hughnak, hogy belémhatoljon. Végül azonban úgy döntöttem, mégsem. Erre a gondolatra józanul akartam visszatérni. Felálltam, kezem öcsém farkára siklott, megsimogattam, miközben gúnyosan mosolyogva megcsóváltam a fejem.
- Had pihenjek egy kicsit. Addig ha akarod...
Nem fejeztem be, de így is kéjes lángok lobbantak az öcsém szemében. Zavarodottan elmosolyodtam (az, hogy én szopom az öcsém farkát, mostanra természetesnek tűnt, de az, hogy ő nyalja a puncimat, más volt). Kicsit zavart az a hitetlen, döbbent pillantás, amit rám vetett.

Leültem az ágy szélére, majd hanyatt feküdtem. Lábaim lelógtak az ágyról, most széttártam őket, és felemeltem. Öcsém kezei a térdhajlataimra fogtak, tartotta a lábaimat, miközben előrehajolt. Behunytam a szememet, amikor belecsókolt nedvesedő ajkaimba. Azt hiszem, nem sok barátnője volt, aki szerette, ha nyalják... kicsit ügyetlen volt. Ettől függetlenül jó érzékkel csinálta.

Éreztem, ahogy megfeszített nyelve végigszántja a szeméremajkaim közti barázdát, majd lassan belémsiklik. Halkan felsóhajtottam, ahogy a jól ismert borzongás végigszaladt rajtam. Öcsém a puncimban kavillált a nyelvével, halk nyöszörgésre késztetve ezzel engem, majd lassan visszavonult, és mint egy kutya, méretes nyelvcsapásokkal kezdett ostromolni. Én jobb szeretem, ha valaki elkezd valamit, akkor úgy folytatja a nyalást, de nem szóltam rá. Ezt folytatta egy darabig, majd ismét visszasiklott a hüvelyembe a nyelvével, immár a kezeit is használva segédeszköz gyanánt. Jobbommal lenyúltam lábaim között, és beletúrtam a hajába, majd belemarkoltam, és felfelé húzva irányítottam, míg el nem érte ajkaival a csiklómat.

- Itt... nyalj! - nyögtem elfúló hangon, ő pedig engedelmeskedett. Az új területet lassan térképezte fel, majd habozás nélkül nyelvének fel-le pergetésével elkezdte izgatni a csiklómat. Hangosan felnyögtem, és belemarkoltam a takaróba .Egész jól csinálta. Biztos volt már dolga így lánnyal, csak kevéssel. Jó hat percig nyalt, különböző helyeken, majd éreztem, hogy abbahagyja, űrt hagyva maga után. Azonban azonnal ott volt a mutatóujja, amit egyetlen könnyed, rutinos mozdulattal tolt be a pinámba. Felnyögtem. Öcsém belémhatolt, majd hátrahúzta az ujját, teljesen kihúzva, és amikor visszatért, vad sikolyra késztetett, ugyanis máris csatlakoztatta mutatóujjához a középső ujját. Beharaptam szám szélét, bár senki nem volt itthon a családból, de akkor sem akartam hangoskodni. Öcsém tövig tolta belém az ujjait, majd úgy húzta ki, hogy közben forgatta a csiklóját. Éreztem, hogy közelít a kéj, testemet borzongás rázta, mellkasom emelkedett és süllyedt, csípőmet követelőzően toltam a kifelé tolató ujjak után. Izzadság gyöngyözött testemen, és ekkor öcsém a drága kihúzta az ujjait, és nem tolta vissza őket.
- Neee - ez a halkan elnyöszörgött kérés volt minden, amire képes voltam.

Aztán a levegő bennem akadt, ugyanis egy eltéveszthetetlen érzés hatolt át rajtam: az az érzés, mikor egy makk érinti meg a vaginámat. Felkaptam a fejem, és döbbent pillantást vetettem öcsémre, még mindig az orgazmus kapujában toporogva. Nem hagyhattam, hogy az öcsém megdugjon, de ő nem akarta ezt az engedélyem nélkül megtenni. Kérdőn meredt rám, ujjaival farka tövét markolva, és fel-le mozgatva azt simogatta az ajkaimat. Dühös hárpiaként meredtem rá.
- Hülye vagy? A testvérem vagy!
- Nem tudja meg senki.
- Akkor is!
- Csak amíg elélvezel, Laila! - hangjában szinte csengett a vágy, a kérlelés, és én rájöttem, hogy nem önös érdek hajtja, hanem nekem akar boldogságot okozni. Beharaptam az ajkaimat, és meg akartam erősíteni az akaratomat. Mert a valóság az volt, hogy kívántam magamba az öcsémet, azt, hogy úgy kerüljek a csúcsra, hogy éppen megdug. Bűnös vágy volt ez, gusztustalan egyeseknek, nekem néha mind a mai napig az (míg máskor izgató, és ilyenkor ha nincs otthon senki, átmegyek öcsém szobájába), mégis abban a pillanatban ez volt minden vágyam. Ellenállásom száraz ágként roppant el, amikor lenézve megláttam öcsém farkát, és elképzeltem, hogy forró puncimban van benn, ki-be mozogva. Előtört belőlem a vadmacska. Ránéztem, még mindig a válaszomra várt, én pedig még mindig remegtem a közelítő orgazmus miatt.
- Dugj meg! - Iszonyatosan meglepett, hogy ezt kimondtam, ráadásul hogy így mondtam ki. Öcsémet azonban látszólag nem. Egy szó nélkül a hüvelynyílásomhoz illesztette farka végét, majd előretolta a csípőjét.

Felsikítottam a kéjtől, amikor a saját öcsém belehatolt tűzforró, nedves puncimba. Át akartam kulcsolni a lábaimmal, de ő ráfogott a térdhajlataimra, miközben tövig tolta belém a falloszát, majd oldalra kitartotta, széttárta a lehető legszélesebbre a lábaimat. Hátrahúzta a csípőjét, majdnem makkig kicsúszva belőlem, gyorsan, majd vadul visszatolta, tövig síkos puncimba hatolva. Farkán az én kéjnedveim csillogtak, ahogy ahol hol nyögve, hol kéjesen felsikkantva néztem, ahogy öcsém farka ki-be jár bennem. Nem kellett sok, sőt... körülbelül ötödjére vagy hatodjára tolta vissza belém falloszát, amikor elemi erővel robbant az orgazmus, felröpített a csillagokba. Szinte visítottam, hátam ívbe görbült, majd a következő pillanatban kinyomtam magam ülő helyzetbe.
- Elég! - nyögtem. Öcsém értette, egy szó nélkül kisiklott belőlem. Halkan zihálva meredtem rá, majd megráztam csatakos hajamat.
- Úristen! Megdugott a saját öcsém!

Nem szólt semmit, csak mosolygott, amolyan egyszer vagyok 18 éves mosollyal. Megráztam a fejem. Nem az undor mondatta ezt velem, hanem a hitetlenség és a döbbenet, és ekkor rájöttem: Hugh még mindig nem élvezett el. Ránéztem, és meg engem bámult.
- Akarod folytatni? - kérdeztem halkan. Valahogy, azt hiszem, mind a ketten tudtuk, hogy ha most igennel felel, nem ez lesz az utolsó együttlétünk. Nagyot nyelt, majd bólintott.
- Igen.
Lemásztam az ágyról, elléptem mellette, miközben megremegett a testem. Élveztem. Hihetetlenül élveztem, és közben mocskosnak éreztem magam, hogy hagyom ezt az egészet. Odaléptem öcsém íróasztalához, megálltam, és elmosolyodtam. Akartam, hogy folytassa, akkor és ott, részegen. És néha még mind a mai napig akarom - józanul. Előrehajoltam, széles terpeszbe álltam, fenekemet az ég felé toltam, nyújtott lábbal, karjaimmal megtámaszkodtam az asztalon, és miközben bepucsítottam, hátamat homorítva, hátranéztem. Nem szóltam, de értette. Felállt a földről, odajött hozzám, végigsimított a fenekemen, én pedig előrehajoltam.
- Ez a kedvenc pózom - szóltam hátra. Nem válaszolt.

A következő pillanatban öcsém farka sikamlós pinámba csúszott. Felnyögtem, lehajtottam a fejemet, hajam az arcomba hullott. Két tenyér siklott fenekemre, csípőmre, majd elkezdett mozogni bennem, hangos sikolyokra késztetve. Ez van... én így élvezem a szexet. Öcsém mozgása egyre gyorsult, csípője vad csattanásokkal csapódott minden egyes lökésre fenekemnek. Ez az a póz, amikor a férfi csípője a leggyorsabban mozoghat. Hugh ki is használta ezt kegyetlenül megdugott, azt kell mondanom. Azóta egyszer sem volt olyan vad, de gondolom ő is furcsállta az egész szituációt.

Éreztem, hogy megremeg bennem. Kisiklott, és halkan nyöszörögve, nyögdécselve kézzel fejezte be a dolgot. Forró sperma csapódott fenekemre, amitől majdnem megint elélveztem, hiszen a tempó gyorsasága elég lett volna rá. Átnyúltam lábaim között, és besiklottam ujjaimmal puncimba. Nem kellett sok, és megint elélveztem, most halkan... Ráhasaltam az asztalra, és elgondolkodva meredtem az asztallapra, miközben öcsém spermája lassan lefelé csorgott a combomon, fenekemen. Hugh zihálva kuporgott a lábamnál. Furcsa mód, csak most jutott eszembe, hogy miért nem használtunk gumit.
- Laila... - halkan szólalt meg, tétován.
Ellöktem magamat az asztallaptól, és lenéztem rá. Már nem szégyelltem magam. Volt még egy kis söröm, ahhoz léptem, miközben kérdőn néztem rá. Tétován meredt maga elé, majd rámnézett.
- Ezt józanul is megismételhetnénk. Mit szólsz?

A gondolat, hogy józanul szexeljek az öcsémmel, ami már úgy fog indulni, hogy nem csak orálisra számítunk, mit itt az elején, és akkor többet lehet bennem öcsém farka, túlságosan vonzó volt. Mert most, körülbelül három perc telt a szó szoros értelmében vett szexel, a többi része orális vagy kézi volt. Viszont erre nem akartam rábólintani.
- Erre alszok egyet, Hugh.

- Szerintem is. Egyébként, nekem is ez a kedvenc pózom.
Akaratlanul is elnevettem magam. Megittam a maradék sörömet, Hugh is a sajátját, majd elmentünk letusolni. Együtt, de nem történt semmi, csak simogattuk egymást, majd a saját szobám felé indultam, ő pedig szintén a sajátjába.


Ezek után négy napig nem csak, hogy nem tudtunk beszélni a dolgokról, de talán nem is akartunk.

Mikor másnap felébredtem (vasárnap volt), az első gondoltam az éjszaka történt dolgok voltak. Igencsak meglepődtem, mikor immár józanul arra gondoltam, ahogy előző éjjel, illetve ma hajnalban öcsém hátulról belém hatolt, és benedvesedtem a gondolat miatt. Beharaptam az ajkaimat, és talán kicsit közömbösen állapítottam meg magamban mindenféle megdöbbenés nélkül: meg akarom ismételni, csak józanul. Ma azonban szó sem lehetett az egészről.

Dél felé járt, és a család ilyenkor vasárnap együtt ebédel. Anyám, apám, kisebbik öcsém és Hughnál két évvel fiatalabb húgom előző nap a nagyszülőknél voltak, de már itthon voltak, nagyszülőstül. Ebéd alatt Hugh szinte végig vörös volt, arccal a tányérokba volt temetkezve, én meg azon imádkoztam, hogy ez ne tűnjön fel senkinek. Jómagam igyekeztem természetesen viselkedni, de hát egy ilyen éjszaka után...?

Szerda este már nem bírtam tovább. Miközben a család filmezett, összefutottam Hugh-al a konyhában. Majdnem elnevettem magam, amilyen ijedten nézett rám, de csak a fülébe súgtam, hogy holnap induljon el iskolába, aztán jöjjön haza. Csak bólintott, majd visszament a szobába, ahonnan tíz perc múlva távozott a saját szobájába. Higgyétek el, nehezen telt ez az éjszaka...

De végül eljött a másnap. Hugh már nem volt otthon, a családból is csak apám, de hamarosan ő is indult. Egyedül maradtam, úgyhogy nem kellett eljátszanom az elmentem iskolába jelenetet. Leültem a konyhába, és a faliórára néztem. Tisztán emlékszem, hogy fél tízet mutatott, mire kulcs csörgött. Felálltam, kirohantam a fürdőbe, megnyitottam a vizet, kiléptem a hálóingemből, és beálltam a tus alá. Vártam... nem hiába, öcsémnek eszerint ugyanaz járt a fejében: nyílt a fürdőszoba ajtó, és bekukucskált, majd halkan beszólt.
- Bejöhetek?
- Persze - belépett, majd megállt a fürdőszőnyegen, amin pár nappal ezelőtt én maszturbáltam. Ránéztem, majd szembefordultam vele, és intettem neki, hogy jöjjön a víz alá. Nem kellett bíztatni, villámgyorsan levetkőzött, és belépett mellém a zuhanytálcába. Elég tágas a hely, úgyhogy volt köztünk legalább harminc centi távolság. Felnéztem rá, majd lassan lekövettem tekintetemmel a víz útját, amerre tartott lefelé, és sandán elmosolyodtam, mikor láttam, hogy farka máris kőkeményen áll.
- Ez ám a harcrakészség - mondtam kajánul.
- Miért akartad, hogy visszajöjjek? - szinte elhadarta a kérdést. Halkan elkuncogtam magam, miközben megremegett a testem. Mennyivel más volt a dolog így józanul, de tudtam, hogy csak el kell kezdeni. Ha elkezdjük, már menni fog. Szexelni fogok a saját öcsémmel, magamba fogadom, hagyom, hogy a farkára húzzon, és - úgy sejtettem - megengedem neki, hogy az ánuszomba is becsusszanjon. Csak most mindezt józanul.

Előrenyúltam, miközben a szemébe néztem. Ujjaim farkára kulcsolódtak, nyögésre késztetve ezzel Hugh-ot, és szinte rögtön csípőmre siklott a keze, legalábbis az egyik, a másik pedig lábaim közé. Jézusom, ez a fiú erre várt egész héten! Nem hiszem, hogy sokáig bírta volna még. Még nálam is jobban a témára volt izgulva. Finoman simogatott, én pedig óvatosan húzogattam a bőrt kemény farkán, miközben áztatott bennünket a víz. Szabad kezemmel oldalra nyúltam, elzártam a csapokat, miközben tekintetünk egymás szájáról egymás szemeire rebbentek, mintha azt várnánk, hogy csókoljon meg a másik. Végül öcsém előrehajolt, és egyszerűen lesmárolt ott a zuhany alatt. Viszonoztam. Nyelveink vad, forró táncot jártak, ujjaink is gyorsabb tempóra váltottak, aztán hátrahúzódtam, bocsánatkérő mosollyal, kiléptem a zuhanytálcából, a farkánál fogva húzva magam után öcsémet, majd a fürdőszőnyegen megállva szembefordultam vele. Letérdeltem elé, ő pedig felsóhajtott. Most nem játszadoztam, mint a legutóbb, amikor csak születésnapja alkalmából, részegen ígértem neki szopást. Méretes szerszámát megragadva ajkaim elé emeltem, és félig ajkaim közé engedtem öcsém farkát. Felnyögött, ujjai a fejemre siklottak. Félrelebbentettem a hajamat, és oldalra nézve megláttam magunkat a plafontól-padlóig tükör előtt, amiben a múltkor magamat néztem, amikor maszturbáltam.

Hihetetlenül abszurd látvány volt, ahogy ott térdeltem, öcsém farkával a számban! Kicsit meghökkentem. De aztán lassan, önmagammal szemezve elkezdtem mozgatni a fejemet, fel-alá, félig mindig elnyelve Hugh farkát, aki a hajamat simogatta. Nyelvem a makk körül keringett, rotáló nyelvcsapásoktól kezdve lassú nyalintásokon át kényeztettem öcsém faszát, miközben ahogy korábban is, ha hátrahúztam a fejem, hátrahúztam a bőrt Hugh farkán, mikor megint előremozdult a fejem, akkor felfelé húztam a bőrt a makk irányába. Öcsém egyre hevesebben zihált, teste meg-megremegett, és elégedettség töltött el, amikor mintegy öt perc múlva megszólalt, hogy hajoljak el. Mindjárt más... Nem hajoltam el, csak szembefordultam vele, és gyorsabban folytattam a szopást. A következő pillanatban mély torokhangon felnyögött, csípőjét előretolta (majdnem letolta a torkomon a farkát) miközben a kemény fasz megremegett ujjaim között. A következő pillanatban forró sperma robbant a számba, alig győztem nyelni.

Miután éreztem, hogy nem jön több, kiengedtem ajkaim közül a péniszt, és lassú, kéjes cicamozdulatokkal tisztára nyalogattam, majd felnéztem. Hugh lába még mindig remegett, ahogy letérdelt. Nem beszéltünk, nem kellett. Most máson volt a hangsúly. Hanyattfeküdtem a szőnyegen, széttártam a lábaimat. Hugh térdre ereszkedett, alkarjaira támaszkodva előrehajolt, és úgy, ahogy tanítottam neki, elkezdte nyalni a csiklómat. Halkan sikkantgattam már körülbelül három perc múlva, mikor aztán egyből két ujjával nedvesedő puncimba csúszott, fel is nyögtem. Oldalra néztem, de nem láttam a tükörben, mit csinál, saját combom takarta. Én óráknak éreztem, de valójában csak három percig nyalta a puncimat, aztán feltérdelt, rám nézett, ujjai farkára kulcsolódtak, készen arra, hogy belém hatoljon. Megremegtem a vágytól és a mocskos érzés ismét elárasztott, de csak egy pillanatra, aztán kéjesen mosolyogva biztattam némán, hogy dugjon meg ott a nagytükör előtt. Ő azonban gondolt valamire, amire én nem.
- Van gumid?

Hoppá... Hát az nem volt. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam, bizonytalanul, nem tudván, hogy fogadja a dolgot, amit most mondani fogok. A volt pasimmal mindig gumi nélkül csináltuk, de akkor szedtem fogamzásgátlót. Végszükség esetére pedig volt otthon speciális, szex utáni fogamzásgátló tabletta. Nos, jobban fogadta a hírt, mint vártam. Alighogy ezt közöltem vele, fölém ereszkedett, baljával támasztva meg magát a jobb oldalamon, jobbja farka tövére markolt. Makkja a következő pillanatban nedves puncimnak feszült, majd lassan belémcsusszant, kéjes sikolyra késztetve. Karjaimat a hóna alatt átdugva a hátába kapaszkodtam, miközben ő nem feküdt rám, hanem másik karjával is megtartva magát, lassan mozogni kezdett, egyre beljebb és beljebb hatolva sikamlós pinámba, lassan, óvatosan, majd mikor tövig belémcsúszott, hosszú, lassú mozdulatokkal kezdett el dugni.

Igen. Ott keféltem gumi nélkül a tulajdon öcsémmel, a tulajdon lakásunk fürdőszobájában. És?
Két perc nem telt el, véres sávokat marva Hugh hátára, hangosan sikítva a kéjtől elélveztem. Jobbra kapva a fejemet láttam magamat, ahogy öcsém fölöttem görnyed, és lassan mozog. A látvány hihetetlenül izgató volt, elnyújtotta az orgazmus hosszát. Hugh kisiklott belőlem, mikor már a remegésem is múlóban volt, és nyugodtan várt, amíg kilihegtem magam. Nem tartott sokáig... én szeretem a pózokat cserélgetni szex közben, és tapasztalatom szerint a férfipartnerek is. Ráadásul most tükör előtt voltunk, amit még sosem csináltam...

Hasra fordultam, majd négykézlábra állva hátat fordítottam neki. Tudom, hogy ezt imádják a pasik, ha pedig (nem egóból mondom) egy popószépségverseny győztese térdel előttük terpesztve, arra várva, hogy megdugják, egyenesen megvadulnak! Arra sem volt időm, hogy hátraszóljak valamit, Hugh máris mögém térdelt, és egyetlen kemény lökéssel tövig belém siklott... Én mindezt a tükörben néztem, és mit szépítsem: ismét felrobbant bennem a bomba. Remegő karjaimmal alig bírtam megtartani magamat, de Hugh talán azt hitte, ez a hirtelen belémhatolásának köszönhető, a fájdalomnak, nem pedig annak, hogy öt percen belül másodjára is elélvezek.
Majdnem eszméletvesztésig orgazmáltam.

Kegyetlenül, vadul, szenvedélyesen kívántuk egymást. Én a tükörben néztem, ahogy Hugh ráfog a fenekemre, majd csípőjét előre-hátra tologatva mozogni kezd bennem. Hugh vágytól csillogó szeme a fenekemre meredt, bizonyára a nővérében járó farkát leste. Átvéve mozgásának ütemét mikor előre mozdult, én hátra, miközben a folyamatos kéjborzongás rázta testemet, arcom eltorzult a folyamatos gyönyörtől (nem folyamatos orgazmustól!), és hangosan nyögve hagytam, hogy Hugh megdugjon. Jobbommal átnyúltam lábaim között, középső három ujjammal magamhoz nyúltam, hol csiklómat dörzsölgetve, hol a bennem járó fasz alsó részét. Öcsém meglepően jól bírta, már vagy tíz perce csinálta, amikor is kisiklott belőlem, és leült a földre. Hátranéztem kérdőn, ő meg megrázta izzadt fejét.
- Elfáradtam.

Egyetlen szó nélkül megfordultam. Egyetlen pillanatra sem akartam abbahagyni a vele való szexet. Beteges? Lehet... de élvezetes! Lábbal a tükör felé fordítottam, és háttal neki, szemben a tükörnek fölé guggoltam. Magam alá nyúlva megragadtam önnön nedveimtől csillogó péniszét, irányba állítottam, majd nyöszörögve ráengedtem magamat. Karjaimmal megtámasztottam magam Hugh mellkasának két oldalán, és miközben öcsém a csípőmre fogott hátulról, lábaimat széles terpeszbe nyitva felemeltem a csípőmet. Tekintetem a tükörre szegeződött, és kéjesen nyögdécselve engedtem le magam. Öcsém farka felnyársalt, tövig kopasz puncimba merült, én pedig hangosan nyögtem. Ezt így folytattam egy darabig, egyre azt nézve, hogyan lovagolom meg öcsémet. És Hugh még mindig nem élvezett el, én pedig lassan elfáradtam, de éreztem, hogy már nem a szokásos kéjremegés járja idegeimet, hanem újabb orgazmus közelít.

Gyorsítottam a tempón, gyorsabban engedtem le magamat, bal kezemre nehezedve a jobbal előrenyúltam, és a csiklómat kezdtem izgatni, sziszegve és sikolyokkal tarkítva a nyögdécselést, aztán kész... képszakadás. Utólag visszagondolva emlékszem, hogy életem legvadabb orgazmusa megrázza a testem, a csúcsra repít, majd lehajít a mélybe. Nem, nem ájultam el, de közel kerültem hozzá. Hugh aggódva ébresztgetett, mint később elmondta, majd mikor magamhoz tértem, aggódva nézett rám. Elmosolyodtam, felálltam, megcsókoltam. Erre tisztán emlékszem, hogy azt mondtam:

- Köszönöm!
- Ennyi volt? - Rémület csengett a hangjában. Elnevettem magam, majd kézen fogtam, és a szobájába vezettem. Hasra feküdtem az ágyon, fenekemet kicsit megemelve. Izzadságtól csatakos testtel érkezett mögém, a vágytól és türelmetlenségtől morogva, disznó szavakat hallatva, melyek bár nem tetszettek, önkéntelenül hasonló stílusban válaszoltam. Ezek közül a legkedvesebb párbeszédünk ehhez hasonló volt:
- Szétbaszom a pinád!
- Igen! Tedd meg!

Rámfeküdt a hátamra, majd nehézkesen belémhatolt. Nyögve fogadtam magamba öcsémet. Ujjai alámsiklottak, melleimet keresték, így felsőtestemet megemelve hagytam, hogy beléjük markoljon, gyömöszölje őket, miközben lassú kifelé, gyors befelé mozgásokkal dugott, minden egyes behatolásra vad sikolyokra késztetve. Már ő sem bírta sokáig, éreztem, a következő pillanatban oldalra fordultunk, oldalamra húzott. Ösztönösen felemeltem a felül lévő jobb lábamat, Hugh pedig gyors mozdulatokkal kefélt tovább, még mindig hátulról. Alig lökött párat, aztán vadul a mellembe markolt, teste megfeszült, farka megremegett bennem, és nyögve lövellte belém a forró spermát, ami elárasztott, kéjes, perverz boldogsággal ragyogva be.

Hugh zihálva kicsusszant belőlem, majd a hátára feküdt. Elé térdeltem, kielégülten mosolyogva, miközben puhulásnak induló péniszét simogattam. Nekem nem volt elég. Ezt gyűlölöm a pasikban, amint egyszer-kétszer elélveznek, úgy hiszik, hogy annyi elég nekünk is. Bár, lehet másoknak elég. Szexuális téren én mindig is telhetetlen voltam, és néha perverz vágyaimtól volt olyan barátom, aki menekülőre fogta a dolgot. Pedig nem voltak olyan zűrösek szerintem... Mindenesetre, Hugh-nak nem kellett sok, ismét harcra kész volt. Hamarosan tömörfa íróasztalán ültem, félig meddig feküdtem, fenekem éppcsak hogy az asztallap szélén volt, öcsém karjai térdhajlatomnál fogva feszítették szét a lábaimat. Hugh előttem állt, és miközben én vágytól zihálva, meg-megfeszülő mellekkel megfogtam péniszét, ő közelebb lépett. Lassan magamba vezettem a lüktető erektől duzzadozó faszt, Hugh pedig hasonló tempóban, mint négy nappal korábban (csak akkor hátulról) istentelenül megbaszott. Kopasz puncim cuppogva, nedvesen nyelte magába minduntalan a vissza-visszatérő szintén kopasz hímvesszőt, és miközben én (azt hiszem) kétszer is elélveztem, Hugh mintegy negyedóra múlva ment el ismét.

Ezek után kimentünk a konyhába, ettünk, ittunk, kávéztunk, simogattuk egymást. Végül a kis pihenő után visszamentünk a szobába, ahol kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de egész délután kettőig egymás testét élveztük. Többször sor került aktusra is, de Hugh már csak egyszer élvezett el, és utána reménytelen volt felállítani szerszámát. Végül bevettem a tablettát. Jót mosolyogtam, mikor öcsém közölte velem, hogy még sosem hozott ki belőle senki ennyit. Nos, belőlem igen, de ez nem öcsém hiányosságára utal, ugyanis akkor két férfival voltam egyszerre. Ha gondoljátok, leírhatom azt is egyszer.
Öcsémmel azóta is össze-összefekszünk néha, de csak rövid időkre, és nagyon ritkán. Idén, 2007-ben például még egyszer sem történt meg a dolog.

Hopp... jól hallom? Jön valaki? Ááá... szia, Hugh. Mit szeretnél? Mmmm... kéjenc disznó. Na gyere...
Sziasztok!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (198)        Nem tetszik (124)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-25 16:10:32
anyád
elég jó

2016-12-18 23:24:35
Anonymous
Ez ám a sztori. Úgy áll a farkam..

2019-01-23 11:38:44
angelomiller
Hát ez valami eszméletlen jó volt. Háromszor okozott örömet, és még a végére se értem. Marad későbbre is. Köszi! :)

2019-05-12 22:21:03
17484
Perverz de szép történet alaposan leírva. Kösz.

2019-12-16 14:05:28
Fasszopó
Miért mondod azt,, a nevem midegy, legyek most laila" ha a nevedet adod meg a cím alá: Enzós Niki. Ezt elbasztad

2020-01-07 04:26:23
pinanyalo
olvastamezt a történetet és akkorát élveztem töle hogy remeg a lábam kiraktam egy kéet egy csajrol mikozben olvastam .fantasztikus volt

2020-03-19 15:01:23
Papadoc
Azt hiszem, hogy minden fiú gondol így lány testvérére,pláne ha még csinos,és esetlegesen sexy, vagy fehérneműs,esetleg meztelen képet is látott róla. Hiába próbálja az ember elnyomni ezt az érzést,de nem lehet.Az ember azon kapja magát, hogy miközben ver

2022-05-19 17:55:01
Eagle
Nos Niki megértelek,ez már csak ilyen.köszi hogy elmondatt. Szívesen beszélnék veled ha megoldható


Ezt a szex történetet 95307 X olvasták el.