Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anális kaland, az erotikus éjszaka

Beküldő:Enzós Niki


Sok év elmúlta után történő találkozások mindig nagyon, hangulatosan szépek tudnak lenni. Ez az én esetemben is így volt, igaz, én először virtuálisan ,,találkoztam egy ismerősömmel. A szüleink nagyon közeli barátok, csak annyi a különbség, hogy én úgymond későn született gyerek vagyok, édesanyám 36 évesen szült engem. Nikoletta, az ismerősünk, vagyis a szüleim barátainak a lánya akkor már 16 éves volt. Kicsi koromban még elég sűrűn láttam, de azután eltűnt, külföldre ment tanulni. Az idő pedig pillanatok alatt elszaladt. Ma 18 éves vagyok, Ő pedig 34.

Az egész kapcsolat úgy éledt fel, hogy én egy kedves barátnőmtől kaptam egy meghívót, egy chat oldalra. Gondoltam, hogy regisztrálok, csak puszta szórakozásból. Aztán, amikor belejöttem az oldal kezelésébe, rájöttem, hogy ez nem is olyan hülyeség. Olyan régi ismerősökre találtam rá, akiket már vagy 10 éve nem láttam, és nem hallottam róluk.
Egyszer csak láttam, hogy bejelölt ismerősnek a kémia tanárom. Visszajelöltem, és elkezdtem nézelődni az adatlapján, és ott bukkantam rá egy kis mondatra: Kiküldött meghívói. Rákattintottam, és hát mit láttak szemeim, Nikoletta neve is ott szerepelt. Igaz, kép nem volt róla még, de én pontosan tudtam, hogy Ő az. Bejelöltem ismerősnek.

Másnap ismét felnéztem az oldalra, és láttam, hogy visszajelölt. Örültem, hogy emlékezett rám. Éppen online-ban volt, de nem akartam letámadni, gondoltam, megvárom amíg Ő meglát engem. Megérte várni, mert egy pár perc után jött is a chatre hívás.
Beléptem. Köszönés, szia-szia, meg a szokásos szöveg, hogy már milyen régen láttalak stb. Egy kis idő után kezdett komolyabbra fordulni a beszélgetés. Azt írta, hogy milyen jóképű férfi lettem. Meglepődtem, még akkor is, ha teljesen tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki. Nem mindennapi dolog az, hogy egy 34 éves nő bókolgat egy 18 éves fiúnak. Igaz, a képeim is egészalakosak voltak, meg némelyik félmeztelen, és hát elég sok lány tapadt rám a neten, de nem nagyon foglalkoztam velük. Nikolettanak még mindig nem volt képe, így nem tudtam, hogy hogy néz ki, semmit. Nem tudtam visszaemlékezni, hogy régen hogy nézett ki. Egyszóval semmi. Olyan volt, mintha egy ismeretlennel beszélgetnék.

Ő elmondta, hogy egyedülálló, igaz anélkül, hogy kérdeztem volna. A vőlegényével szakítottak, és most 11 hónapja nincs senkije. Úgy meglepődtem, hogy nekem ezt így elmondta, de hát végülis nem tett vele semmi rosszat. Úgy gondoltam, hogy ha már Ő mesélt a magánéletéről, akkor már én is mondok neki valamit. Leírtam, hogy nincs barátnőm. Erre megkérdezte, hogy, hogy lehet az, hogy egy ilyen jóképű férfinek nincs barátnője? Én csak mosolyogtam a kérdésen, és azt válaszoltam, hogy nem tudom. Aztán pedig mondta, hogy pár nap múlva jön haza, karácsonyi szabadságát itthon tölti, és megkérdezte, hogy nincs e kedvem felmenni hozzá a lakására majd egy alkalommal. Szívesent válaszoltam, végülis miért ne, már 10 éve nem láttuk egymást.

Eljött a Szenteste, majd Karácsony napja, és 26-án megcsörrent a telefonunk. Édesanyám jelentkezett, és már akkor sejtettem, hogy Nikoletta az, mert nagyon örült, amikor meghallotta a vonal másik végén lévő személy hangját. Beszélt vele egy kis ideig, aztán pedig engem kért a telefonhoz. Hát persze, hogy jól eltaláltam ki telefonált. A hangja nagyon kedves és lágy volt. Megkérdezte, hogy másnap ráérek e, hogy meglátogassam. Gondolkodás nélkül igent mondtam, és megbeszéltük, hogy délután 4-re ott leszek.

Nem tudom mi ütött belém, de nagyon izgatott voltam. 10 év mégis hosszú idő, és mikor utoljára láttam még kisgyerek voltam. Mivel nem volt messze tőlünk a lakás, fél négykor autóba ültem és elindultam. Megálltam az egyik útbaeső virágüzletben, és vettem egy csokor gerberát, mert anyum mesélte, hogy Nikoletta kedvenc virága. Beparkoltam a ház elé, majd megigazítottam a ruhámat, becsöngettem. Ideges voltam, izgultam, volt minden bajom. Végre, gondoltam magamban, megcsapta a fülem a kulcs elfordulása a zárban, és kinyílt előttem az ajtó. Azt hittem, hogy álmodok, és hogy leesik az állam, amikor megláttam Lucillát. Ilyen szexi, vadító nőt még sosem láttam. Mint egy Istennő. Abszolút az esetem, sötétbarna haj, és vadító barna tekintet. Miniszoknya volt rajta, és a lábai, nem is tudom elmondani, olyan fantasztikusak voltak. Őszintén megmondom, hogy megmozdult a farkam a nadrágomban. Nem volt szavam, alig tudtam kinyögni annyit, hogy szia. Majd megpusziltuk egymást, átadtam a virágot.
- Csak utánnam - hívogatott kedvesen. Amikor megfordult nem tudtam levenni a szemem arról a jó fenekéről.
- Most kezdenek visszajönni az emlékeim, a háznak köszönhetően.
- Hát igen, már nagyon régen volt, amikor utoljára itt jártál, akkor még vigyáztam rád, mert anyudék lagziba mentek - mondta mosolyogva.
- Úgy 8 éves lehettem, ugye?
- Igen, én is azt hiszem, na de most ezeket a szép virágokat vízbe kell tenni - majd láttam, hogy elkezdett nyújtózkodni, mert nem érte el a vázát, és azt hittem, hogy abban a pillanatban összeesek. Combfix volt az a parányi szoknya alatt. Próbáltam a gondolataimat elterelni, mert nem szerettem volna, ha meglátja dudorodó farkam. Észbe kaptam, és segítettem neki, mivel én elértem a vázát, Ő elég alacsony volt, 165 cm. Ahogy mellette álltam, beláttam a dekoltázsába. Nikoletta megvadított.

- Mesélj csak Jácint, mi történik veled mostanság? - leült velem szembe és keresztbe tette azokat a gyönyörű lábait.
- Hát nem sok minden, tanulgatok, készülök az érettségire és a felvételire az egyetemre, meg vízilabdázom.
- Úgy elszaladt az idő, tegnap voltál kisgyerek, most meg már igazi férfi vagy.
- Így van ez? Mindenki ezt mondja.
- Mert így is van. Mit szeretnél inni?
- Nem is tudom, talán valami alkohol menteset, mert nem lenne nagyon fényes, ha a zsernyákok lekapcsolnának hazafele.
- Pepsi megfelel?
- Teljes mértékben - és a kezembe nyomta a poharat, ahogy vettem el tőle, megfogtam selymes kezét.

- Megváltoztál, először nem is ismertelek meg a képekről a chaten.
- Elhiszem, nem te vagy az egyedüli.
- Nagyon jóképű férfi lettél - amikor ezt kimondta enyhén beleharapott az ajkába, és megcserélte a lábait. Nyeltem egy nagyot, de a farkam már nagyon ki akart törni a nadrágomból.
- Lehet - válaszoltam rekedt hangon.
- Nagyon meleg van itt - mondta kéjesen, és megnyalta az ajkait, felhúzta a szoknyáját, és mégjobban kigombolta az ingét.

Nem bírtam magammal. Felugrottam egy pillanat alatt, gondoltam, lesz ami lesz, és odaléptem elé, a farkam pont az arca előtt volt. Meg volt lepődve, és felnézett a szemembe, olyan fátyolos volt a tekintete, láttam, hogy fel van izgulva.
Megsimította ágaskodó szerszámom a nadrágon keresztül, majd kigombolta a sliccem, és kivette. Meglepődött nagyon, és a következőket mondta:
- Ilyen hatalmas faszt még nem láttam!

Meglepett az, hogy így kimondta a dolgokat. De tetszett. Megsimogatta, majd pedig megnyalta a makkom. Felnyögtem, a tudat, hogy egy 34 éves vadító, érett nő fog most szétszopni, nagyon izgató volt. Tovább nyalogatta a makkom, és végig a szemembe nézett, majd hirtelen bekapta, én pedig automatikusan megfogtam a fejét, és csak nyomkodtam a szájába a farkam. Bő nyállal, szakszerűen szopott, ilyen jól még talán egy nő sem csinálta. Csak elég vad volt, és egy kicsit le kellett állítanom, mert nem akartam volna még elélvezni. Végül már kegyetlenül megvadultam, és rászóltam:
- Engedd a torkodra az egészet te kurva!

Ő tette, amit mondtam, igaz egy kicsit még öklendezett, de csinálta. Én meg csak fogtam a fejét, és döfködtem ám rendesen a szájába. Aztán kihúztam, és ráfektettem a kanapéra, majd szétfeszítettem a lábait. A puncija hatalmasra volt dagadva, és csöpögtek a nedvei. Megnyaltam a nagyajkait, erre nagyot nyögött, és elkezdett követelőzni:
- Nyald ki a puncim, jobban, még...ahhh.

Csak nyögött és nyögött, én meg nyaltam, ahogy csak tudtam. A sok finom nedv csorgott ám a számba, Ő szoritotta a fejem, és már teljesen az arcomba nyomta a punciját, majdnem megfulladtam. Láttam, hogy még egy pár pillanat, el fog élvezni, így mégjobban felgyorsítottam. Sikítozott, remegett a teste, hatalmasat élvezett. Rájöttem, hogy már egy jó ideje nem elégíthették ki, mert nagyon követelőzött. Valami 10 percig meg sem tudott mozdulni, remegett, azt hittem, hogy összeesik. Mikor észhez tért, négykézlábra állt, és rámszólt:
- Bassz meg, baszd szét a puncim! - még mindig meglepődtem ezeken a szavakon, mert azt hittem, mindig, hogy Nikoletta egy ,,jó kislány . De tévedtem, mert ez a nő egy túlfűtött, éhes kis szajha, aki alig várja, hogy jól megbasszam.

Tettem, amit kért. Szépen lassan toltam a farkam a szűk puncijába. Erre Ő hátranyomta a seggét, és így belécsusszant az egész. Felnyögött ám rendesen, én pedig szépen lassan elkezdtem mozogni benne. Az arcán azok a grimaszok, és a kéjes nyögések teljesen elborították az agyam. De észhez tértem egy-kettő, amikor már kifejezetten rámordított:
- Erősebben, keményebben nyomjad, ahhh, megőrjít a faszod, basszál meg nagyon!-
Ismét tettem, amit kért. Annyira sikítozott, hogy már ideges voltam, hogy a szomszédok meghallják. De Őt ez nem nagyon érdekelhette, tovább tette és próbálta a fejét a kanapéba fúrni.

Egymás után élte át az erősebbnél erősebb orgazmusokat, és csak úgy folyt le a combján a sok nedv. Ilyen vad nővel még sosem dugtam. De hát mindenre eljön egyszer az első alkalom. Annyit élvezett a farkamon, hogy már nem tudtam számolni az orgazmusokat. Már én is ott voltam, hogy ha mégegyszer összeszorít, akkor telespriccelem a punciját. Nem, mintha tudta volna, hogy mikor élvezem el, kihúzta magából, és az arca elé vette, majd elkezdte még szopni. Tudtam, hogy mit akar. Kivettem a szájából a faszom, elkezdtem verni, ennyit már régen spricceltem, kinyújtotta a nyelvét is, teljesen beteritettem a temérdek gecivel az arcát, a száját is jól telespricceltem, Ő pedig lenyelte.

És ismét az arcomat leste, én meg még mindig nyögtem, nagyon tetszett a látvány, hogy a farkammal játszadozik, és hogy az arca csupa sperma. Olyan elégedetten mosolygott. Az újjaimmal letörölgettem az arcáról a sok gecit, és a szájába adtam, Ő meg mohón nyalogatta le. Meglepődtem, hogy újra elkezdett szopni, de hagytam magam, kíváncsi voltam, hogy mi lesz még eztán. A farkam már ismét rendesen megkeményedett, de amikor kimondta, hogy mit akar, azt hittem, hogy álmodok:
- Kérlek Jácint, dugj seggbe, ott van a síkosító az asztalon - és olyan kislányosan mosolygott, hogy valahogy nem tudtam neki nemet mondani.

Ismét kidülleszkedett, és széthúzta nekem a popsiját. Bekentem a faszom a síkosítóval, majd az ujjamra is nyomtam, és elkezdtem ujjazni azt a szűk nyílást. Megint jöttek a nagy nyögések, és a grimaszok. Majd amikor elég tágnak találtam már, benyomtam szépen lassan a farkam. És ekkor is jött ismét a követelőzés, hogy erősebben, keményebben csináljam. Az arca eltorzult az élvezettől és szerintem a fájdalom keverékétől, mert nem éppen kicsi szerszámmal volt dolga neki. Igyekeztem rá vigyázni, hogy ne legyen fájdalmas, de Ő állandóan csak követelőzött.
- Ahhh, basszál, még, még, ahhh, annyira hatalmas a faszod, élvezz a seggembe!-
Ezek a szavak hangzottak el tőle még. Pár pillanat múlva elélvezett ismét. Elélvezett attól, hogy a seggét basztam. A nőknek általában nem okoz orgazmust egy ilyen vad seggbebaszás, de Ő... Tovább dugtam, mert teljesíteni akartam a kívánságát, és alig múlott el 5 perc már spricceltem is a nyílásába. Amikor kihúztam belőle, a luk teljesen kitágult volt, és vörösen izzott. Ő meg kimerülten összerogyott a kanapén. Egy-két csepp kifolyt a lukból, erre azt mondta:
- Remélem a többi bentmarad.
- Kisajtoltál belőlem minden cseppet te kis ribanc - majd odabújt hozzám, és arcon puszilt.
- Szeretem, amikor a pasik azt csinálják, amire vágyom, és ha kurvaként kezelnek.
- Nem számítottam volna ilyesmire, azt hittem, hogy majd nyugodtan beszélgetünk, de már az ajtóban, amikor megláttalak megmozdult a faszom.
- Nem Te vagy az egyetlen, akire ilyen hatással vagyok - mondta ártatlan hangon.
- Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mióta nem basztak meg téged?
- 11 hónapja, amióta szakítottam a vőlegényemmel.
- Hát látszik is, annyira követelőztél.
- Megismételjük ezt még ugye? Nagyon bukom az ilyen fiatal pasikra.
- Felőlem, én még nem basztam meg egy tőlem idősebb nőt. De mostmár tudom, hogy milyen jó érzés.

Ennyi volt az akkori estére. Elmentem haza, és belegondoltam, hogy egy olyan nőt basztam meg, aki sokaknak csak álom, én meg egy pillanat alatt megkaptam. Nem kezelek egy nőt sem valami húsként, mégha sokan tapadnak is rám, tisztelem őket, de Nikoletta más eset, neki csak a szeretője maradtam, és még mindig eszméletlen jókat kefélek vele.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (102)        Nem tetszik (90)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-07 08:59:14
sex.75@freemail.hu
De jó lehetett popsiba dugni! Sokkal nagyobbat élvezek én is mint punciba


Ezt a szex történetet 15815 X olvasták el.