Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szüzesség elvesztése

Beküldő:jóapa wmn


Szombaton a Fácánban megismerkedtem egy kis aranyos lánnyal, most harmadikos a vasutas közép iskoláaban. Nagyon szep szemei vannak a haja nagyon egyszerű és természetes, arca vékony kissé beesett de számomra mégis vonzó.
Úgy megcsókoltam volna, olyan érdekes és izgató érzés volt ahogy belenéztem a szemébe csak ugy csillogott. Ahogy mellette ültem hatalmas ingert éreztem, szerettem volna benyulni a lába közé és érezni a vekony kis combjat, ahogy összeért a lábunk néha egy-egy pillanatra olyan ritmusban ágaskodott a farkam csak úgy nyomta a nadrágomat és érzem ahogy benedvesedik, lüktet szinte az egész testem bele remeg.
Muszáj volt valahogy eligazitanom fészkelödtem a széken, hátha nem veszi észre, persze ez nem igazán sikerült. Lenézet egy pillanatra és elmosolyodott egy kicsit. Azt hiszem egy kicsit szégyelltem magam, nem tudom hogy miért.
Elgondolkoztam, vajon mi járhat a fejében? Lehet hogy még szüz? és még nem is érti mi forog a fejemben megkerdeztem, hogy mi a horoszkopja bika válaszolta büszken. A többiek nem is tudom hogy miről beszélgettek, valahogy nem jutott el a tudatomig csak arra csillant fel a szemem, hogy meggyünk be a buliba és ébredjek már föl. Riadtan visszatértem a valóságba, és nehezen de elindultam befelé. Bent meghivtam egy italra egy kicsit tartozkodóan de elfogadta, majd táncba vittem egy kicsit produkáltam magam ő is megprobált alkalmazkodni láttam rajta hogy egy kissé botladozva lépked, talán szexis akar lenni ? :-)) olyan jól állt neki ahogy probálta hajtogatni magat. Olyan jó volt érezni hogy tetszem neki. Majd hirtelen megfogtam, megerintettem és finoman magamhoz húztam átöleltem. Jó volt, egyszerűen jó volt, közben azon gondolkoztam. Vajon mi ez a jó? Hiszen milyen egyszerű az egész, csak látom, csak érintem gondolok rá és már érzem is ezt a csodás érzést, milyen csodálatos is a természet és egyre csak az jár a fejemben, soha ne legyen vége.

Haza kisertem tobb mint egy kilometert ballagtunk vacogo hidegben, mondanom se kel hogy nagyon fazott jol osszebujtunk majd megint megcsokoltam. Majd bejelentette a nagy hirt veled akarok jarni, tetszel nekem erre en tapizni kezdtem, hirtelen izgult fel, szorosan magamhoz huztam es nagyon vadul smaroltunk. - Most itt akarom kiverni a farkad ! ejjel 3 ora volt, vicsorgo hideg, most alt el a ho a levegot szinte harapni lehetett. Farmell volt rajtam finoman lehuzta a cipzart, elo kotorta a farkam olyan hideg volt a keze hogy szinte fajt - hu de jo meleg, maskor is idenyulok ha fazik a kezem. Lassan kezdte verni, huzogatta a fitymat lassan es jol hosszan, szinte bele lenget a csipom. Jo erosen szoritotta. - nem lenne jobb egy jo meleg agyban folytatni ? kerdeztem figyelmesen. - nem, en most akarom latni hogy elelvezel es meg akarom kostolni a gecidet meg soha nem kostoltam. Te vagy a masodik fiu akinek megfogom a farkat. - tenyleg ? ahhoz kepest nagyon jol csinalod :-)) a hatam moge sompolygott es ugy csinalta tovabb egyre gyorsabban es gyorsabban, na meg egy kicsit es most !!! csupa sperma lett a lany keze. Na megkostolod ? kerdeztem. Nagyon ovatosan a nyelve hegyevel megizlelte es szeles vigyorral mondta - hiszen ez egesz joizu ! lenyalogatta a kezet csak ugy cuppogott a szajaval.

Ballagtunk tovabb haza, egyszer csak odaertuk a hazuk ele. Megcsokoltam biztos hogy nelkulem akarsz bemenni ? tudod az a baj hogy felek nem vedekezem semmivel es ezert nem akarom. - majd vigyazunk hiszen csak rajtunk mulik. - jo de akkor tenyleg vigyazzunk. Mondta nagy komolyan. Bementunk a szobaba, ott volt keszen az jo puha agyiko. Levettuk a kabatunkat. - vetkozz le teljesen, megint ki akarom verni a farkad, csak az also gatyat hagytam magamon, benne az allo fasszal lefekudtem az agyra. Megint csak verni akarod ? mi lenne ha leszopnal ? a gecim izze ugy is nagyon tetszett. - na jo probaljuk ki. Lefekudtem az agyra finoman elovette a szerszamomat harom ujjal megfogta es a makkom hegyet kezdte csiklandozni a nyelvevel majd egyre nagyobb es nagyobb koroket tett vele, mikor vegig ert hirtelen bekapta es lassan szivogatva huzta ki a szajabol allati jo volt ez a kis bevezetes. - most egy kicsit gyorsabban. Parancsoltam ra. Beleturtam a hajaba es erzekeltettem vele a kelo ritmust. Annyira jol mutatott a szajaba a farkam, a masik kezemmel a segget simogattam hatalmasat elveztem csupa geci lett a szaja meg mellere is ment egy csomo mindet osszenyalta mint egy kutya, majd megcsokolt - na jo volt ? kerdezte mosolyogva. - allati jo volt. Neked is akarom csinalni nyalni akarom es latni hogy elvezed. - de en annyira szegyellem magam nem merek elotted levetkozni. En erre a kisvillanyra dobtam az ingem meg a polom es nagyon izgato felhomaly jarta at a szobat. Finoman elkezdtem vetkoztetni szep lassan gombolgattam ki az inget csokoltam a nyakar es a mellet. Levettem az inget mar nagyon gyorsan vette a levegot. Nyalogattam a toldoket es mar fekudtunk is az agyon kibontottam az ovet egy kicsit nehez volt nagyon szorosan hogyan. Azert sikerult lehuzni rola a nadragot. Megint smaroltunk forogtunk az agyon, felhuzta a labat ott kopogtatott a farkam a szaftos punci tetejen. Levettem a bugyit is. O az a finom edes illat ami aradt az orromba nekiestem a piros puncinak. Egyre csak azt kiabalta dugd mar bele ! nem birom tovabb erezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszal mar ! en sem tudtam ellenallni az agy ele terdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak ugy csattogott a segge. Jot elveztunk. Szinte nem is verzett. Iszonyuan leizzadtunk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (103)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 17925 X olvasták el.