Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Magyar toilett domina femdom

Beküldő:Stevegunner77


Saját megrörtént szeánszaim alapján egy Profi Magyar dominánál!:)

8 éve járok N úrnőhöz.Elég extrém fétisem van és mindenképp profi dominához akartam menni,aki műveli a műfajt és az nagyon kevés van és ők sem voltak igazán meggyőzőek! Ezt most kedvcsinálónak írom azon urak és hölgyek részére akik nem elég bátrak ahhoz hogy elmenjenek egy dominához de vágynak rá! Tessék elmenni!!! Akiben ilyen vágyak vannak hát nem tudják mit hagynak ki!!! Innentől kezdve nagyon perverz és extrém,vulgáris leírás jön az én szeánszaim alapján!

Aki nem bírja a kemény,szókimondó sokak számára undorító (nekem élvezet) írásokat kérem ne olvasson tovább!! Szigorúan 21 év felett!!!

Szóval az én fétisem a toalett fétis illetve a megalázott szituációk és a lábimádat! Persze én is mint mindenki szerintem sokáig gyűjtöttem a bátorságot hogy felhívjam és elmenjek hozzá! Otthon néztem az ilyen videókat,képeket...
de persze a vágy volt a nagyobb úr! Felhívtam..Bemutatkoztam és elmondtam nagyjából mit szeretnék.A legjobb ha pontosan elmondod és akkor arra készül.Először még nem akartam a kaki részét bár már az is nagyon izgatott, nem mertem mondani csak a pisit és a lábimádatot.de aztán a végén mondtam hogy a kaki is legyen...nem bírtam megállni :P.Azt mondta persze és készül. 3 nap múlva mentem. A kaki miatt amúgy is minimum egy nappal fel kell hívni hogy fel tudjon készülni! Most nem csak az első alkalmat mesélem el hanem közben azt is amit utána is átéltem sokszor tehát több szeánszot összemosva hogy kedvet kapjatok!

Akkor a lakására mentem ahol az egyik szoba volt stúdiónak berendezve.
Igazi úrnő fogadott! full lakk fűző és lakcsizma illetve egy kis bugyi volt rajta semmi más! Mondom úristen!!! kb 180 cm volt a csizmában! Borzasztó izgató és áradt belőle az úrnő ! Minden találkozás alkalmával mást visel nagyon változatos.Ennek ellenére nagyon kedves volt,Megkérdezte kérek-e inni és mit. Aztán bementünk a Stúdióba ahol levetkőztem..Már nagyon izgultam mi lesz. először is nyakörvet tett rám,pórázzal majd megcsavargatta a mellbimbóim..

-Na mit tegyünk rád? Csipeszek a melledre hm? Mondtam mehet még nem volt rajta soha...Azóta mindig van rajta sőt néha a heréimen is!
-Akkor valami lightosabbal kezdünk! Aztán felrakott 3-3 csipeszt a mellemre..huh fájt de izgalomba jöttem nagyon! Később már alap volt ez a játék mert látta hogy szeretem. Sőt néha a heréimre is rakott. egyszer súlyokat is! az fájdalmas de már bírom és izgat!
-Látom ez tetszik! Mindjárt jól elkötöm a farkadat is! És egy vékony hosszú zsinorral elkötötte úgy hogy kettéhúzta a heréimet! Egyből felállt a farkam.
-Na látod hogy szereti hm? és nevetett
-Lábimádatot akartál? Akkor térdelj le az úrnőd elé és nyald tisztára a csizmáját!! Letérdeltem! Ő leült és az odakészített pálcákkal,paskolókkal ütötte a seggem és a hátam,néha a farkamat is meg a csipeszeket a mellemen.
-mennyire büntesselek hm? Bírod a fájdalmat? Mondtam hogy annyira nem.Ezt azóta is tiszteletbe tartja és csak annyira ver el és akkor ha nem teszem rendesen a dolgom vagy nem válaszolok. Közben csak nyaltam a csizmáját majd a másikat..
-hagy lássam a nyelved!!! nem lazsálunk! Tiszta a csizmám?! közben ütötte a seggem. Igen úrnőm tiszta!
-Na nézzük csak!Ügyes csizmanyaló vagy! Tisztának tűnik!!
Volt hogy a papucsát kellett tisztára nyalnom volt hogy a csizmáját vagy csak a lábát. Sokszor hátrabilincselt kézzel meg lábbal Ez még megalázóbb és nehezebb.Jól meg szokott izzasztani!:)
-Nah ha tiszta akkor vedd csak le azt a csizmát és tisztítsd meg a lábamat is! Nagyon szép lába van! Fekete vagy vörös körmök!
-Lássuk! nyaljad csak a talpam te szolga! És belehúzza a fejem a talpába úgy hogy alig kapok levegőt..
Ez tetszik mi?Hm? akkor nyaljad!! és közben üti a seggem.. Aztán...
-Szopjad csak le a lábujjaim egyesével! úgy úgy! Lássuk csak hogy szopsz! Aztán ráköp a lábára..
-Nyald csak le! Ez az! ügyes! most megnézzük van e fika az orrodban! és feldugja a lábujjait az orromba-
-úgy nyald csak le ügyes! Most pedig kitágítom a szádat!! lássuk meddig bírod bekapni a lábam! Belenyomja a számba a lábát és lenyomja a torkomra úgy hogy befogja az orrom és levegőt sem kapok!
Ez az szopjad csak te szolga! Ez kellett hát megkapod! Ezt addig csinálja amíg öklendezni nem kezdek..
-Nana! nem hánysz ide! Most jön a másik! Gyerünk szopjad! Ebben nagyon el lehet fáradni és nagyon megalázó! Hmmm!:)
-Na látom elfáradtál elég lesz!És kinevet! Utána volt hogy próbáltam andráskereszten handjob játékot vagy anális izgatást. Azt kevésbé bírom.Mármint az anált! Valaki ezt szereti! De van egy lidocainos krém ami elzsibbaszt.Na azzal egyszerre 4 újjal dugta a seggem és nem is éreztem:)

Ez után következik a toalettes rész! Mármint nálam.:)Felfektet az ágyra (lakk lepedő és párna!) megkérdezi hogy kikössön-e. Én szeretem ha kiköt úgy izgalmasabb! Volt úgy hogy a heréimet is kikötötte az ágyhoz. Amikor mozdulni sem tudok akkor leveszi a bugyit és a számra ül!!!
-Na gyerünk nyald csak tisztára az úrnőd seggét!
Hm nagyon finom úgy rá szokott ülni a fejemre hogy alig kapok levegőt úgy kell kinyalnom a seggét! Aztán először megkérdezte hova mehet a pisi?
-A farkadra? Vagy mehet a szádba? Mondtam hogy mehet a számba.. Később már nem kérdezte hanem automatikusan belehugyozott a számba. vagy simán vagy tölcséren keresztül.
-Ez az igyad csak az úrnőd pisáját! Látom ez tetszik már kemény a faszod! Majd ki kell nyalnom meg kell tisztítanom az úrnőm pináját.
-Nyald csak tisztára a pinám! Ez az nyaljad csak! Ne maradjon hugyos! És közben már veri a farkam..
Aztán jött a szar! Először csak a farkamra majd később már a mellemre is rákakilt! Aztán kesztyűt húzott és a szarral verte ki a farkam! Ahogy telt az idő meg is akartam kóstolni. Most már a számba is jöhet amit nagyon élvezek!
-Na most jön a szar érzed?! Hmmm ez az most aztán kapsz eleget! Jól teleszartam a szádat! Ez kell ugye? Te perverz kutya?!! Akkor egyed a
szarom lássuk!! Mind meg kell enned az úrnőd összes büdös szarát!!!
Először csak megkóstoltam..úristen de jó volt.. de nem volt könnyű enni belőle..sőt nagyon nehéz ! Engem nagyon izgat! Most már sokat meg tudok enni belőle!Nekem az úrnőm szara a legfinomabb!
-Ez az egyed csak a szarom! Mondta közben a maradék szarral verte a farkam...és többször arcon köpött amit imádok!
Tetszik te perverz geci? A meleg szarommal verem a faszodat! Hagy lássuk azt a gecit élvezz!!!! És élvezek! de soha ennyire nem elégülök ki mint ott!
Aztán természetesen fürdés,szájfertőtlenítés:)


És így végződik egy Toalett szeánsz Egy igazi perverz úrnőnél! Szóval ne otthon ábrándozzatok és verjétek a farkatokat hanem vegyétek a bátorságot és menjetek el hozzá! Ilyen élményben úgysem lesz máshol részetek!!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (127)        Nem tetszik (113)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-08 22:42:24
bazdmeg
Legalább kicsit írnátok át ha már ellopjátok mintha ti írtátok volna,fent van legalább 20 oldalon

2016-03-09 15:35:23
jóapa
én is beleszarnék a szádba, egy jó chilis bab után te köcsög.


Ezt a szex történetet 18842 X olvasták el.