Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Istenem, anyu, mindkettőnket elborít a sperma

Beküldő:jóapa wmn


Végeztem a törölgetéssel és elpakoltam az edényeket, amiket Csábuel, a férjem - húsz éve életem párja - mosott el. Sóhajtottam, és Csábuel felé fordultam, aki a konyhaasztalnál ült.
- Jó lenne, ha István és Szilvi egyszer elvállalná a mosogatást, mielőtt elrohannak megcsinálni a házi feladatot.
- Ne csináld, szivi - nézett fel grimaszolva Csábuel. - Tudod jól, hogy mennyi dolguk van a könyvtárban.
- Nos, talán nem lenne annyi, ha időben hozzáfognának a dolgozataikhoz - vágtam vissza. Csábuel felnevetett.
- Ja, mintha te nem halogattad volna az utolsó percig annakidején!
Kuncogtam.
- Azt kéne tenniük, amit mondunk nekik, nem pedig azt, amit mi tettünk régen - mondtam aztán.
- Azt hiszem, nem pont azt teszik, mint mi - vonta meg a vállát Csábuel. - Akkor már nagyszülők lennénk.
Csábueldel mindketten harminchét évesek vagyunk. István tizenkilenc, elsőéves egyetemista, Szilvi pedig tizennyolc, néhány hét múlva érettségizik. Egy húszperces autóútra tőlünk fekvő egyetemre vették fel. Ez azt jelenti, hogy Csábueldel kaptunk még négy évet ebből az életből, amikor a srácok vacsora után elrohannak tanulni, mi meg egyedül maradunk a mosogatással.
- Tudod, talán itt az ideje, hogy vegyünk egy mosogatógépet - mondta Csábuel. Mintha a gondolataimban olvasott volna. - Azt hiszem, elég megtakarításunk van, hogy ki tudjuk fizetni egyben.
Meglepetten néztem rá. - És szerinted hol fog elférni? Nem nagyon van hely egy mosogatógépnek.
- Azt hiszem, a csap mellett elfér - kacsintott a férjem. - Megnéztem, és az asztalos úgy csinálta meg a szekrényt, hogy át lehessen rendezni. A csövek pedig ott vannak mögötte. A múltkor bemásztam mögé és még egy konnektort is találtam neki.
- Tudod - bólintottam, - sose tudtam, mi a fenének tettek oda konnektort, ahová semmi sem ér el - mondtam, aztán nemsokára újabb dolog jutott eszembe. - Szóval, okoska, akkor szerinted hol fogom tartani a szekrényben lévő dolgokat?
- Mindent elterveztem - vigyorgott. - Egy olyan csináld magad tárolót tehetnénk az előszoba és az étkező közé, amiben elfér minden.
- Még több kiadás - válaszoltam savanyúan.
- Nos, akkor mosogathatunk kézzel továbbra is, ha nem akarsz gépet - mondta rövid szünet után.
- Nincs bajom azzal, hogy új mosogatógépet akarsz - Csábuelhez léptem és átkaroltam a nyakát. - Csak azon gondolkodtam, mit csináljak a régivel - suttogtam a fülébe, és a nekinyomtam a mellem és a csípőm. Hamarosan tudtam, mi lesz a javaslata - a hasamnak nyomódó, egyre nagyobb dudor a nadrágjában nem hagyott kétségben.
Szemérmesen mosolyogtam, és megkérdeztem: - Itt a konyhaasztalon, vagy a padlót szeretnéd?
- Mindkettő jól hangzik - kacsintott Csábuel - , de talán a kanapé a nappaliban kényelmesebb lenne, bárki kerekedik is felül. De mielőtt elkezdenénk, mit szólnál, ha körülnéznénk a videotéka ajánlatában?
- Jézus, talán nem izgultál fel eléggé? - mosolyogtam.
- De, csak gondoltam, tanulhatnánk egy - két új trükköt - vigyorgott Csábuel.
- Nos, miért ne. Csak azt hittem, ismerjük már az összeset.
Felkaptam egy pulcsit, aztán elindultunk a legközelebbi tékába. Egy pillanatnyi időt sem pazaroltunk a nyilvános kínálatra, rögtön a korhatáros filmek kis szobájába siettünk. Elkezdtük nézegetni az ajtóhoz legközelebbi kazettákat, de nem találtunk semmit, ami felkeltette volna az érdeklődésünket vagy ne láttuk volna. A szoba végében azonban találtunk egy polcot, amin csupa olyan videó volt, amiket nem láttunk a legutóbbi látogatásunk során.
Elmélyülten keresgéltem ezek között, mikor Csábuel rám szólt.
- Itt van egy, ami érdekes lehet - mutatott egy kazettát. Gyorsan elolvastam a tartalmi összefoglalót. - Ez családi szex. Ilyesmi izgat téged? - Csábuel feszengett. Egy pillanatig hagytam, hagy őrlődjön, aztán folytattam. - Nos, én is kíváncsi vagyok rá. Vegyük ki.
Nemsokára a kanapén ültünk a nappaliban, a kazetta a videóban. Mielőtt leültem volna Csábuel mellé a kanapéra, megkérdeztem:
- Mit szólnál egy pohár Merlot - hoz?
Ő bólintott, én pedig kimentem a konyhába és kinyitottam egy üveg bort. Még odakinn kigomboltam a blúzom és levettem a melltartóm. Aztán felhúztam a szoknyám és levettem a bugyim. Az alsóneműket bedobtam a mosógépbe, majd felkaptam két borospoharat és az üveget, aztán visszatértem a nappaliba. A dohányzóasztalra tettem a poharakat és az üveget, és leültem Csábuel mellé, ügyelve, hogy a szoknyám a combomból a lehető legkevesebbet takarja. Nem bíbelődtem a blúz begombolásával, úgyhogy nyilvánvaló volt, hogy megtettem mindent az elcsábításom megkönnyítése érdekében.
Csábuel elindította a lejátszást, én pedig töltöttem a borból, miközben a jogvédelmi feliratok, az előzetesek és a telefonszex - reklámok mentek. Mire elkezdődött a film, készen álltunk, hogy élvezzük a bort, a filmet és egymást - remélhetőleg ebben a sorrendben. Szorosan Csábuelhez húzódtam, jobb kezemben a borospoharat fogva, a balt pedig elég közel tartva, hogy elérhessem Csábuel farkát, amikor felforrósodnak a dolgok. Csábuel a baljában tartotta a poharat, a jobbjával pedig átkarolt. Aztán elkezdődött az első jelenet.
A film egy alvó pár képével indult, akik az ágyban feküdtek. A takaró csak a combjuk tetejéig ért, hogy jól látható legyen a férfi és a nő felsőteste, és hogy a férfinak erekciója van, a nő pedig keskeny csíkot hagyott csak meg barna szeméremszőréből puncijának vágata felett. A kameraállás olyan volt, hogy látszott, a hálószoba ajtaja félig nyitva van, így senkinek sem eshet nehezére az alvó pár megfigyelése.
A jelenet úgy folytatódott, ahogy arra számítani lehetett. A nő felébredt és simogatni kezdte a férfi erektált farkát. Aztán ő is felébredt, megfogta a nő mellét az egyik, a punciját a másik kezével. Egy perccel később a férfi hatalmas farka ki - be járt a négykézláb térdelő nő puncijában. Később váltottak, a férfi a hátára feküdt, a nő pedig ráült, és meglovagolta. Végül a nő háton feküdt, a férfi pedig misszionárius pózban, hosszú lökésekkel baszta a punciját. A zene hangos volt, és egyikük sem szólt egyetlen szót sem az egész alatt, míg aztán a végén a férfi nyögött valamit, a nő pedig felkiáltott: Ó igen, csináld. Lődd belém a forró gecid. A férfi ekkor kirántotta a farkát és telespriccelte a nő hasát a puncijától végig a melléig.
Miközben dugtak, az ajtóban megjelent egy lány. Intett, majd feltűnt egy fiatal fiú az oldalán, és mindketten végignézték a jelenetet.
Ezután a lány a zuhanytálcán állt, és a fiú belépett mellé. Volt némi beszélgetés arról, mi lesz, ha rajtakapják őket együtt, aztán a fiú is tusolni kezdett. A lány a fal felé fordult és előredőlt, kinyomva a fenekét a fiú felé, aki kapott az alkalmon és a lányba csúszott, majd néhány percig baszta. Amikor a fiú élvezni kezdett, megjelentek a szülők és végignézték, ahogy végigspricceli a lány hátát.
A következő jelenetben mind a négyen az ágyon ültek meztelenül. A szülők azt magyarázták, mennyire helytelen a testvérek közötti szex. Nem tudom biztosan, de úgy tűnik, nem említették, hogy általában helytelen a szex ilyen fiatalon.
Úgy helyezkedtek, hogy a fiú a nő mellett, a lány a férfi mellett helyezkedett el az ágy két oldalán. A lány mondott valamit, és a kezét a férfi combjára fektette, látszólag ártatlanul. A férfi lenézett, de nem tett semmit ellene. A nő és a fiú is észrevette ezt. A nő folytatta az érvek felsorakoztatását a testvérek közötti szex mellett és ellen, de nem mondott semmit lánya viselkedéséről. A fiú incselkedve nézett a nőre, és ő is párja combjára tette a kezét a férfi és a lány szeme láttára.
Aztán a lány, mivel a nő nem tiltakozott, a kezét a férfi farkára tette és lassan elkezdte verni. Ezen felbátorodva a fiú a nő puncijához vezette a kezét. A nemi szervhez érve finoman a hátára döntötte a nőt. A fiú odahajolt hozzá és megcsókolta, szabad kezével pedig a mellét kezdte masszírozni, a nő lenyúlt, megfogta a fiú farkát és simogatni kezdte.
A következő képben a nő szeme láttára a lány lecsusszant az ágyról, a férfi lábai közé térdelt, gyorsan megfogta a farkát és szopni kezdte.
Előredőltem, hogy bort töltsek a poharakba, és mikor kiegyenesedtem, a fiú épp készült a nőbe hatolni, a lány pedig a férfi farka fölött guggolt, készen hogy beleüljön. Mikor a férfi farka elkezdett a lányba merülni, Csábuel felmordult:
- Ó, Jézus, szívem!
A képernyőről a férjemre néztem. - Nocsak! Csak nem azon gondolkodsz, milyen érzés lehet ezt - megmarkoltam a farkát - a dolgot a lányodban érezni! - Csábuel csak felhördült, én pedig folytattam: - Beszélnünk kéne erről! - Előredőltem és megcsókoltam, hogy tudja, nem leszek túl kritikus. Aztán folytattam. - Mert ha így van, azt hiszem, el kell mondanom, hogy néha azon kapom magam, bárcsak egy jót kefélhetnék Istvánmel.
Csábuel elhúzódott és furcsán nézett rám.
- Istenem, mindketten! Azt hittem, én vagyok a beteg kettőnk közt. Persze időnként eszembe jut, hogy milyen lenne Szilvivel, de a francba, ez nem történik meg. Az emberek - legalábbis a normális emberek - nem gondolnak ilyesmire!
- Honnan tudhatnánk, mások mire gondolnak és mire nem? Csak azt tudjuk, hogy legtöbbjük elég okos ahhoz, hogy rájöjjön, mennyire visszataszító és helytelen a saját gyermekeivel csinálni. Senki sem vallja be, ha ilyen fajtalan gondolatai vannak.
Ezzel újra Csábuel farkára koncentráltam. Lehajoltam és mélyen a számba vettem. Csábuel azonnal reagált, a számba lökte a farkát, én pedig szoptam, míg megéreztem, hogy megduzzad ahogy eléri az orgazmust, és a torkomba lövi a spermája adagjait.
Elhúzódtam, és még mindig az ajkamat nyalogattam, amikor meghallottam Szilvi hangját.
- Nocsak, anyu, ez aztán izgató volt!
- Szia, anyu, apu! - köszönt István. - Mit néztek? - kérdezte, majd választ sem várva folytatta. - Ó, csak nem pornót?
Kétségbeesetten próbáltam takarni magam és elérni a távirányítót - mindkettőt sikertelenül. Csábuel fölött görnyedtem, lehetetlenné téve számára, hogy felhúzza a nadrágját.
- A szarba, szívem, úgy tűnik, rajtakaptak - mondta felbőszült hangsúllyal. - Grimaszolva felnézett a gyerekekre, akik a hátunk mögül elénk léptek. - Korábban értetek haza, mint gondoltuk.
- Úgy tűnik - bólintott István. - Minden esetre, anyu, jó melled van - jegyezte meg, majd tekintete a felhúzott szoknyámhoz vándorolt. - És a puncid is szép.
- Ha már a testi adottságokkal kapcsolatos bókoknál tartunk - kuncogott Szilvi - , apa, neked pedig igazán szép farkad van. Bár jobban tetszett, amikor anyu manduláit cirógattad vele - aztán bölcsen hozzátette, - de nem hiszem... - és anélkül, hogy kimondta volna, mit nem hisz, úgy fejezte be, - nem, biztosan nem. Sosem tennéd, ugye?
Felnéztem, és összeráncolt homlokkal rászóltam: - Hallgass ide, kis hölgy, elég rossz, hogy rajtakaptatok amint apáddal játszunk, úgyhogy ne tetézd!
- Ugyan már, anyu! - kacsintott István. - Csak cukkolunk titeket. Biztos vagyok, hogy bármikor játszadozhatsz apával, amikor csak akarsz. De fogadok, hogy nem ellenkeznél, ha úgy kinyalnák a puncidat, mint ahogy azt a nőét nyalja az a fiatal srác.
Ránéztem a képernyőre, és valóban, a fiú az anyja punciját nyalta. Természetesen közben apuci a kislányán dolgozott ugyanúgy.
Ekkor Szilvi, a bátrabbik, megkérdezte:
- Nézhetjük veletek a filmet?
- Jobb lenne visszatekerni és elölről nézni - javasolta István.
- De ez családi szex - tiltakoztam. - Nem hiszem, hogy jó dolog ilyesmit nézni veletek.
- Jaj, anyu, ez nem igazi család - győzködött Szilvi. - Csak színészek, akik gázsit kapnak ezért.
- A pokolba, szívem - szállt be a vitába Csábuel - , azt hiszem, eleget láttak már és elég nagyok ahhoz, hogy ne okozzon sérülést nekik az egész.
- Király! - kiáltott Szilvi.
Ismét keresni kezdtem a távirányítót. Végül a padlón találtam meg, és rögtön visszatekertem a kazettát. Miközben a videó csévélt, felálltam és elkezdtem megigazítani a ruhám - azt a keveset, ami rajtam volt. Csábuel viszont csak ült bokáig tolt nadrággal.
- Csábuel - szóltam rá - , ugye nem akarod letolt gatyával nézni a filmet?
Szilvi felé bólintott. - Miért zavar? - kérdezte.
Gyorsan a lányomra néztem, aki eddigre levette a farmerját és a bugyiját. Észrevette a tekintetemben a rémületet.
- Ugyan, anyu - mentegetőzött. - Az ilyen filmeket meztelenül kell nézni, nem?
- Azt hiszem - adtam fel, és letoltam a szoknyám. Aztán levettem a még mindig kigombolt blúzomat és a padlón növekvő ruhahalomra dobtam.
Körülnéztem Istvánet keresve, aztán észrevettem, hogy a konyhából hoz egy újabb üveg bort és még két poharat. Kapott az alkalmon és már a konyhában megszabadult a ruháitól, úgyhogy már teljesen meztelenül lépett a szobába. Ránéztem Csábuelre és elnevettem magam, mert ő volt az egyetlen, akin még volt ruha.
- Gyerünk, Csábuel, semmi értelme ingben és bokáig tolt gatyában üldögélni.
- Azt hiszem, igazad van - nevetett ő is. Felállt, és ledobta a maradék ruháit.
István telitöltötte a poharakat borral, majd mindenkinek átnyújtott egyet, aztán leült mellém, Szilvi pedig az apja mellé. Átfutott az agyamon, hogy át kéne alakítani az ülésrendet, aztán rájöttem, hogy nem lenne értelme, ezért inkább hátradőltem és elindítottam a filmet.
A családi kanapénk nem túl nagy, ezért közel kellett húzódnom Csábuelhez, annyira, hogy combjaink szorosan egymásnak feszültek. Ugyanígy a jobbomon ülő István combja is nekem préselődött. Ügyeltem, hogy keze ott legyen, ahová tartozik. Azután előredőltem és láttam, hogy Szilvi és az apja is szorosan ülnek, és Szilvi keze az ölében nyugszik, ahogy illik. Hátradőltem, és azt gondoltam, talán - csak talán - a dolgok nem fejlődnek tovább. Aztán magamban szitkozódtam egyet, és a filmre összpontosítottam a figyelmem.
Az események nem voltak annyira izgalmasak, mint elsőre, talán mert már láttam őket. A nyitójeleneteken lassan estünk túl, aztán olyan képek jöttek, amikről először lemaradtam. Ilyen volt például, amikor a fiú anyjába hatolt, mikor az a hátán feküdt. Mélyet lélegeztem és rátettem a kezem István combjára, bár akkor ez fel sem tűnt, ahogy az sem, hogy átölelte a vállam és magához húzott, hogy a jobb mellem hozzáérjen a mellkasához, közel a vállához.
Egészen addig nem jutott mindez a tudatomig, mígnem a nő hasát elborította fia spermája. Akkor rádöbbentem, mit művelünk, elkezdtem arrébb rakni István kezét a vállamról és a sajátomat a combjáról, aztán úgy döntöttem inkább, hagyom, hadd történjen ami történni fog. Előredőltem, hogy lássam, mi folyik mellettem, és ahogy István engem, Csábuel is átkarolta Szilvit, hogy szorosan magához vonja. Nem tudom, látta - e lányom a kezemet István combján, de az övé is apjáén feküdt. Talán kicsit közelebb a farkához, mint az enyém volt Istvánéhez, de legalább nem ért hozzá. Még.
A film osztott képpel folytatódott, amin a nő és a fiú zuhanyoztak egy fürdőben, a férfi és a lány pedig egy másikban. Mindannyian kihasználták az időt, hogy alaposan lemossák a másikat, mielőtt elsötétült volna a kép.
Kaptam az alkalmon, hogy semmi sem történik a filmen és újratöltöttem a kiürült poharakat, aztán hátradőltem, hogy lássam, milyen érdekes kalandok várnak a családra . Ugyanekkor jobb kezemre támaszkodva megpróbáltam a fenekemet kényelmesebb helyzetbe tornázni, és közben a kézfejem hozzáért István pulzáló farkának aljához. István halkan felnyögött az érintésemre és megszorította vállamat. Tudtam, hogy el kellene kapnom onnan a kezem, amíg még tudom, mit teszek. Ehelyett még közelebb húztam, míg megéreztem a golyóin lévő szeméremszőrzetét a kezem fején, aztán lassan előre - és hátrafuttattam ujjaimat, cirógatva velük a golyóit, kezem fejével pedig a farkát.
Gyorsan átpillantottam férjemre és lányomra. Csábuel keze Szilvi válláról a bal mellére esett, amikor a lány közelebb húzódott, így most a mellbimbóját csipkedte nagy kezével. Lepillantottam, hogy lássam, Szilvi egyre feljebb húzta a kezét, míg végül megmarkolta apja farkát. Nem láttam, hogy simogatta volna vagy valami, csak fogta apja szívének ritmusára lüktető farkát.
Akkor rajta , gondoltam, és kezemet feljebb húztam, majd megfogtam István farkát. Közelebb húzódtam én is, csendesen kérve fiamat, hogy ejtse le a kezét. Nem hülye, azonnal elkezdett játszani a mellbimbómmal. Képtelen voltam megállni, hogy mozgassam a kezem a farkán, és amint elkezdtem, megmarkolta a mellem. Majdnem elélveztem, amikor finoman belecsipdesett a mellbimbómba. Megpróbáltam nem törődni az érzéssel, ám arra gondoltam, miért fogjam vissza magam? Az orgazmusaim többnyire szárazak, senki sem tudja meg. Lazítottam hát és hagytam, hogy megtörténjen.
Erősen összerezzentem, amikor rám tört.
- Minden rendben, anyu? - kérdezte suttogva István azonnal. Bólintottam, hogy minden rendben, és figyelmemet ismét a film felé fordítottam, de szorításomon nem enyhítettem fiam farkán.
Valahogy változott a díszlet, a család négy tagja most egy elhagyott, napsütéses tengerparton feküdt egy pokrócon, és éppen elmélyedt egy dupla hatvankilences pózban. A férfi a hátán feküdt, rajta a nő épp szopta a farkát. Kezével erősen fogta a fenekét, szorosan tartva a száján a puncit. A gyerekek mellettük feküdtek és ugyanezt csinálták, csak jobban látszott a fiú nyelve, amint teljes hosszában nyalta testvére vágatát. Teljes egészében látszott, amikor időnként kinyújtotta a nyelvét és becsúsztatta a lány hüvelyébe.
Ismét megremegtem, István pedig újra megkérdezte, minden rendben van - e. Ez alkalommal Csábuel is odafordult hozzám.
- Nincs még egy dolog, mint a punciba csúszó forró nyelv, ugye?
- Nem is tudom - kuncogtam vissza - , egy méretes, kemény, lüktető fasz a punciban simán versenyre kelhet vele.
- Hé, anyu - nevetett Szilvi is Csábuel másik oldalán - , ebben teljesen igazad van!
- Mondd csak, drágám - nevettem én is halkan - , mit tudsz te a punciban lévő nagy kemény farkakról?
- Maradjunk annyiban - válaszolta - , hogy első kézből tudom, hogy nem nagyon van jobb dolog egy forró spermát lövellő lüktető faroknál, ami olyan mélyen van, amennyire csak lehet.
- Maradj csöndben, Sal - szólt testvérére István - , mert mindkettőnket bajba sodorsz!
Valamikor a film alatt István rátette jobb kezét a combomra. Nem tudom, mikor történt, csak azt, hogy nagyon jó érzés volt, és nem tettem semmit, hogy elvegye onnan. Még akkor sem, amikor feljebb vezette és elkezdett ujjaival a nagyajkaim közé férkőzni. Tudtam, ha nem állítom meg, megpróbálja majd becsúsztatni az ujját a hüvelyembe, és ha ez megtörténik, mindent megteszek majd, hogy segítsek neki.
A fiam néhány percig csak a puncimon kívül játszott az ujjaival, aztán éreztem, ahogy a hüvelyemhez furakodik. Gyorsan rátettem bal kezem az övére, és megnyomtam, hogy az ujjai becsússzanak, csípőmet megtekerve még segítettem egy picit, és István két ujja máris olyan mélyen volt bennem, amennyire csak lehetett.
A bal combom még mindig szorosan hozzásimult Csábuelhez, aki megérezt a István ujjait csöpögő vaginámhoz segítő hirtelen mozdulatot. Megköszörülte a torkát.
- István, azt hiszem, anyád készen áll - mondta. - Miért nem viszed ágyba és dugod meg jól? Higgy nekem, nagyon szeretné!
- Hé, apu! - kiáltott fel Szilvi. - Szó sem lehet róla, hogy egyedül menjenek fel. Ha István és anyu kefélni fognak, ott akarok lenni, hogy lássam. Különben is azt akarom, hogy megdugj, miután végeztek.
- Hűha! - nevettem. - Nem is tudom, mit akarok jobban: érezni magamban István nagy faszát vagy látni, ahogy apádé elmerül a puncidban, Szilvi.
Mind a négyen felkeltünk, hagytuk menni a videót és fölmentünk a hálószobánkba, ahol a hatalmas franciaágyunk már várt ránk. Egy pillanatra sem engedtem el István farkát, ahogy Szilvi sem apja lüktető dorongját. Én vezettem a sort, gyorsan hátamra feküdtem az ágyon, hogy fiam minél hamarabb csatlakozhasson hozzám és bevezethesse pulzáló farkát. Bármit is éreztem korábban, ami az ellen szólt, hogy a fiam vadul megbasszon, gyorsan elszállt, mikor meghallottam lányom tapsát és biztatását, ahogy testvére farka utat tört az ajkak között és a golyókig elmerült bennem.
- Ó, istenem István - sikítottam, amint megéreztem, hogy fiam mélyen belém hatolt - , ez csodálatos érzés! Basszál! Baszd meg jól anyut!
- Látod, anyu - mondta Szilvi, amint elhalt sikolyom - , megmondtam! Nagyszerűen csinálja, ugye?
A harmadik orgazmusom az este akkor tört rám, amikor István farka minden eddiginél mélyebbre hatolt. Ezt István valahogy megérezte, és az utolsó lökés előtt megcsókolt, aztán belém vágta a farkát. A farka cirógatása, a film és az izgalom, hogy anyját keféli, miközben apja és testvére közelről nézi, elérte célját és Istvánet elkapta az orgazmus. A lehető legmélyebbre vágta farkát, megrázkódott és elkezdett feltölteni gecivel. Az első adag forró sperma felszabadította az orgazmusom. Karjaimat fiam köré fontam, szorosan magamhoz öleltem, miközben farka lüktetve pumpálta belém ondóját. Folytattuk a kefélést, miután István dorongja abbahagyta a pulzálást, hogy még egy beteljesüléshez juttasson, mielőtt végleg abbahagytuk volna, hogy egy kis levegőhöz jussunk.
Amikor már egymás mellett feküdtünk és a légzésünk is a normálisra lassult, Szilvi megszólalt.
- Istenem, anyu, elképesztő látvány volt!
Ránéztem, mosolyogva.
- Mi volt olyan elképesztő, kicsim?
- Minden, anyu - válaszolta. - István ki - be mozgó nagy, kemény farka benned, ahogy a derekára kulcsoltad a lábad, hogy minél mélyebbre hatoljon benned, a látványa és a hangja a benned lévő spermának, miközben kefélt téged, minden, anyu. Imádtam az egészet.
- Örülök, hogy elszórakoztattunk, kicsim - kacsintottam. - Most viszont jobban tennéd, ha foglalkoznál egy kicsit apáddal. Azt hiszem, lassan felrobbannak a golyói, ha nem intézkedsz hamarosan.
Istvánmel lekászálódtunk az ágyról, mikor Szilvi és Csábuel bemásztak. Próbáltam nem aggódni, vajon Szilvi képes - e gond nélkül befogadni apja hatalmas farkát, aztán eszembe jutott, hogy már lefeküdt a bátyjával, és tudja, hogy a szűk kis puncija eléggé kitágul majd, ha mindketten kellően síkosak.
- Várj egy percet, Csábuel - mondtam. - Jobb látványban lesz részem, ha egy kicsit megkönnyítem a dolgotokat.
Benyúltam a játékszeres fiókomba, elővettem egy tubus síkosítót, és jó adagot nyomtam belőle a kezemre. Aztán megfogtam Csábuel lüktető farkát, és mindkét kezemmel kellő mennyiséget vittem fel rá teljes hosszában. Kentem még Szilvi puncijára is, majd a hüvelyébe is juttattam egy keveset, amilyen mélyre csak be tudtam nyúlni.
- Oké, szívem - mondtam, és hátraléptem. - Gyerünk, dugd meg a lányod, mielőtt beleőrülne a várakozásba!
Csábuel óvatos volt, lassan közeledett Szilvi hüvelyéhez, de amit ekkor Szilvi tett, azt már nem mondanám óvatosnak. Apja dereka köré vetette a lábait, összekulcsolta őket, közben megemelte a csípőjét, és Csábuel máris teljes hosszában benne volt - Szilvi pedig azonnal elélvezett. Az orgazmusa nem volt finom, fokozatos, sokkal inkább a felgyűlt szexuális energia kirobbanása. István és én az ágy végében álltunk és néztük, ahogy Csábuel óriási farka ki - be száguld a kislányom puncijában. Olyannyira kitöltötte Szilvit, hogy a farka körüli szöveteket magával rántotta a hüvelybe minden behatoláskor. Elképedtem, mennyire gyorsan alkalmazkodott Szilvi puncija a méretekhez, hiszen apja farkának teljes hosszát magába fogadta. Csábuel minden lökésnél tövig felnyársalta lányát, a golyóitól már nem is mehetett volna mélyebbre.
- Látod ezt, anyu? - füttyentett István. - Ez jobb, mint bármi amit eddig pornóban láttam. Gyerünk, Sal, basszál apuval, baszd meg jól!
Nem hiszem, hogy Csábuelnek szüksége lett volna bíztatásra, de István és én bíztattuk rendesen.
Sokat járt a fejemben, mit tennék, ha másik nővel találnám egy ágyban a férjemet. Már tudtam. Nem tennék semmit, csak bámulnám a farkát ki - be járni a punciban, ami nem az enyém. Most éppen a lányunk puncijáról volt szó, de tudtam, nem számít, kit döfködne a farkával. A tudat, hogy élvezi a dolgot, elég volt, hogy boldog legyek. Ösztönösen tudtam, hogy ha elfogadom és élvezem vele a szex minden aspektusát, nem kell attól tartanom, hogy tartós kapcsolatot keressen egy másik nővel.
A gondolatmenetemet Szilvi kiáltása szakította meg.
- Ez az, apu, lődd belém a gecid! Add nekem, add nekem mindet!
Csábuel még csak nem is lassított, amikor fehér, habos sperma kezdett szivárogni Szilviből apja rugózó farka körül, majd lecsordogált az ágyra. Hirtelen a kockázatra gondoltam, hogy Csábuel védekezés nélkül baszta meg a lányunkat. Azt hiszem, Szilvi látta rajtam a félelmet.
- Minden rendben, anyu - mondta nekem - , nem hiszem, hogy terhes leszek. A hónap rossz időszakában vagyok.
Szavai hatására Csábuel csökkentette a sebességet, kihúzta farkát, majd lefordult lányunkról.
Szilvi követte és szorosan átölelte.
- Köszönöm, apu, ez volt a legjobb!
- Hé, Sal, nekem is mindig ezt mondod - horkant fel István.
- Tudom, István. Amikor kefélünk, mindig az a legjobb. Azt hiszem, minden dugás az aktuális legjobb.
Amikor Szilvi arrébbgördült a helyéről, észrevettem egy sötét, nedves foltot a lepedőn, majdnem ugyanolyat, mint ami az ágy másik felén terjengett, ahol István megdugott. Akkor keletkezhetett, amikor tovább kefélt, miután elélvezett, a spermája pedig kifolyt a puncimból. Lenéztem, és észrevettem, hogy a geci még mindig csordogál belőlem, végig a lábamon.
- Szeretlek, István! - öleltem át a fiamat, aztán nagy csókot nyomtam ajkaira.
Szilvi és Csábuel felkeltek az ágyról. Sal észrevette a lassan lefelé haladó, csillogó kis patakot a combom belső oldalán.
- Istenem, anyu, mindkettőnket elborít a sperma! - kiáltott fel.
- Tudom, hát nem csodás? - kacsintottam. - Most azt hiszem, legjobb lesz, ha lehúzzuk az ágyneműt, mielőtt átázik a matracig, aztán menjünk zuhanyozni, mielőtt ágyba bújnánk... aludni?
Miután az összekoszolt ágyneműt kupacba halmoztuk a padlón, Csábuel és én a mi, Szilvi és István az ő fürdőjükbe mentek tusolni. A zuhany alá lépve észrevettem, hogy a férjemnek még mindig hatalmas erekciója van.
- Mi van, szivi, még mindig be vagy indulva? - kérdeztem.
- Az biztos! - válaszolta.
A fal felé fordultam, előrehajoltam és fenekemet Csábuel csodás farkának nyomtam. Gyorsan tanulok, ha a szexről van szól. A puncim még mindig síkos volt István spermájától, amikor Csábuel megragadott a csípőmnél, belém hatolt hátulról és elkezdett baszni.
A fülke minden lökésnél tompa puffanást hallatott, mire Szilvi átkiabált a túloldalról:
- Hé, anyu! Megint dugtok? - Kérdését a túloldalról jövő tompa puffanás kísérte.
- Hiszed vagy sem! - kiabáltam vissza. - És ti?
- Ugye hogy jó, anyu? - nevetett István.
Csábuel mögöttem állt és mindent beleadva dolgozott bennem, én pedig hátranyomtam a fenekem, hogy annyira mélyre hatolhasson, amennyire csak lehet. Mivel már nem kellett ügyelni, hogy ne csapjunk nagy zajt kefélés közben, nyögések, zihálás és bátorító szavak folytonos egyvelege hagyta el ajkaim. Lenéztem melleimre, amik vadul lengtek Csábuel minden lökésére. Arra gondoltam ekkor, milyen erotikus a táncoló melleim között Csábuel hatalmas farkát a puncimban pumpálva látni!
Felszabadultan élveztem, térdeim majdnem megrogytak és kis híján összeestem, aztán megéreztem Csábuel forró, spriccelő ondóját. Megfordultam, a karjaiba vett, én nekinyomtam a mellem és a puncim, és csókolni és ölelni kezdtem őt. Végül elengedtük egymást és megmosdottunk.
Később, miközben szárítottuk magunkat nagy, bolyhos törölközőinkkel, Csábuel megkérdezte: - Szóval, mondd csak, a vágyad beteljesülése, hogy lefeküdj Istvánmel, volt olyan jó, mint remélted?
Elmosolyodtam, sóhajtottam, majd válaszoltam. - Szivi, jobb volt mint bármi, amit valaha reméltem. És neked?
- Tudod, volt egy pillanat, amikor becsuktam a szemem, és elképzeltem, hogy veled vagyok az első szeretkezésünk során. Csodálatos volt.
Ábrándozva néztem Csábuelre.
- Neked is? Istenem, egy rövid időre én is azt éreztem, amikor először keféltél meg.
Szilvi és István jelent meg a fürdőszoba ajtajában.
- Szép! - cukkolódott Szilvi mosollyal az arcán. - Egész éjjelre rákattantatok a témára? Nincs itt az ideje, hogy ágyba kerüljünk végre?
- De igen, kicsim - kacagtam - , és ha nem haragszol, mivel a mi ágyunk csupa rendetlenség, én Istvánnál fogok aludni, apád pedig szerintem nálad szeretne.
- De jó! - kiáltotta Szilvi, és megragadta apja kezét és kivezette a szobája felé.
- Rendben, anyu - helyeselt István is, és kezemet fogva irányított az ágyába.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (202)        Nem tetszik (162)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-09 15:36:27
VV Laci
Beteg szarok vagytok minde

2016-03-12 11:49:29
Sanyi
Betegek vagytok szexéhes perverzek.

2016-04-05 00:11:13
666
Ez csodalos es szuper volt

2016-09-12 11:17:48
Zoli
Szuper egy ilyen csalâddal én el lenn&*232;k.Akinek meg ez beteges az minek olvassa minek néz ilyen oldalakat.

2016-09-12 11:22:15
Zoli
Szuper csodálatos.Ilyen csal&*224;ddal én is tal&*224;lkozn&*224;nk..Akinek nem tetszik ne olvassa az olvasson ink&*224;bb mesét

2016-10-30 15:11:30
Lasztminit
Nagyon izgatóan megírt történet. Az egyik legjobb, amit olvastam

2019-12-23 21:06:34
Spermabank
Én is szétbasztam a hugi most

2022-03-15 01:09:12
Mi a faszom az hogy csábuel
NINCS OLYAN NÉV HOGY CSÁBUEL A KURVA ANYÁDAT. NEKED EZ A FÉTISED HOGY MINDEN SZTORIBA BELEÍROD EZT A FASZSÁGOT. NEMRÉG VALAMI TINI MELEG SZEXTÖRTÉNETBE ÍRTAD BELE DE KURVÁRA NINCS ILYEN TE KIS PÖCS. MAX SÁMUEL. KAPISH?

2022-03-16 07:33:17
Jóapa wmn
Akk verd anyádba

2022-04-03 09:51:28
Sheila80
Nekem kifejezetten tetszenek jóapa írásai. Izgató történet volt ez is...


Ezt a szex történetet 79965 X olvasták el.