Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi viszonyok, első rész

Beküldő:jóapa wmn


Úgy két évvel ezelőtt megismerkedtem Beával egy eszméletlen csinos, okos, kedves lánnyal, azonnal óriási szerelem alakult ki köztünk, és ahogy lenni szokott a következő hónapokat szinte rózsaszín ködben éltük meg.
Gyorsan bemutatott a családjának. Jómódukat a nagypapa még az átkosban megfelelő helyezkedéssel alapozta meg. Egy kistelepülésen laktak, de semmit nem tagadtak meg maguktól. Már az első találkozás alkalmával bíztatott a nagymama, hogy itt az ideje a családalapításnak, mert ő 15 volt, amikor a lányát szülte, és a lánya is épphogy elmúlt 18, amikor az ő drága unokája világrajött. Hát mondanom sem kell, hogy szegény anyám idősebbnek nézett ki, mint Beácska nagyanyja.
A bíztatástól függetlenül persze gyorsan megkértem kedvesem kezét, aki boldogan igent mondott, és megismerkedésünk egy éves évfordulójára kitűztük az esküvőt. Nagy hacacáré volt, szegény szüleim szégyenkeztek, hogy ők nem tudnak így mellém állni, de azért az nyugtatta őket, hogy az életem rendben van. Anyósomékhoz költöztünk, saját lakrészünk volt az emeleten, csak a konyhát és az étkezőt kellett közösen használnunk, minden más megvolt odafönn. A családi vállalkozásban kaptam munkát, 20 évesen mi kell az embernek ennél több.
Drága feleségem pedig élte a vidám kis családi életét az anyjával és a nagyanyjával, szinte elválaszthatatlanok voltak. Mindig együtt jártak mindenhova, persze nem volt köztük nagy érdeklődésbeli különbség, hiszen a nagyi is épphogy elmúlt 50 éves. Úgy viselkedtek, ahogy a pletykában nevezték mindig őket, tehát mint a nagyságosasszonyok . Állandó manikűr, fodrász, kozmetika, fittnesz, a köztes időben meg vásárlás és pletyi.
Engem nem zavart ez az életmód, hiszen a feleségem mindig friss volt és kívánatos, nekem pedig nem kellett megszakadni azért, hogy ezt az életmódot előteremtsem.

Aztán jöttek a gondok, amint elmúlt az első nagy szerelem, és átvette helyét a megszokás, azonnal éreztem, hogy valami nem stimmel. Amikor összeházasodtunk én éppen elmúltam 20, Beácska pedig 18. Mindketten szexuális tapasztalatokkal érkeztünk a kapcsolatba, és minden alkalommal annyira kívántam, akár többedszerre is, hogy azonnal a lényegre tértünk, ami neki sem volt ellenére. Minden esetbe volt orgazmusa csak a sima vaginális izgatástól, és nem is engedte, hogy közben a csiklójához érjek, ez akkor nem tűnt fel, mert a szex volt a lényeg, és a mindent elsöprő vágy. De ahogy elszállt a rózsaszín köd, és lehiggadtam, egyre inkább szerettem volna egy tartalmas kis ágycsatát. Ehelyett csakis sima egyszerű dugásról lehetett szó.
Amikor megemlítettem a pettinget, vagy az orális örömszerzést, mindig merev elutasításba ütköztem, még azt sem engedte meg, hogy én kinyaljam, nemhogy ő leszopjon.
Ebből aztán egyre nagyobb viták, később hangos veszekedések lettek, és úgy éreztem, hogy vége a házasságomnak. Amikor ezt szerettem volna megbeszélni azonnal sírógörcsöt kapott és kórházba került. Az apósom nagylelkű volt és azonnal adott egy hét szabadságot.

Amikor egyik nap hazaértem a kórházból, és éppen mentem volna fel az emeletre az anyósom utánam szólt, hogy beszélni szeretne velem. Tudtam, hogy előző nap vagy két órát beszélgettek Beával a kórházban, így kis időt kértem, mert fel kellet készülnöm a várható kínos beszélgetésre. Gyors frissítő zuhany után felöltöztem, és lementem a nappaliba, ahol már várt rám az anyós.
Megint, mint mindig, kosztüm volt rajta körömcipővel, világos hosszú haja pedig lányos lófarokba fogva. Volt valami arisztokratikus az arcában, kemény arcélekkel, és ami nem volt számomra jó jel, kitágult orrcimpával. Az egész családot ő tartotta össze, és kedvessége mellett olyan szigort tudott mutatni, hogy mindenki feltétel nélkül engedelmeskedett neki.
A bőrfotelben ült keresztbe tett lábakkal, a szoknya a térde fölé csúszva, és éppen olvasott valamit. Lehuppantam vele szemben, és zavaromat palástolva megszólaltam:
- Parancsoljon anyuka.
Letette az újságot, majd jelentőségteljesen rám nézett a szemüvege fölött:
- Tudod, hogy miről szeretnék veled beszélni?
- Sejtem. -válaszoltam fészkelődve.
- Mi a gond köztetek?
- Azt hittem Beácska elmesélte.
- Igen, elmondta, de tőled is szeretném hallani a te verziódat. -hátradőlt, feljebb tolta a szemüvegét és megcserélte a lábát.
- Ez így elég kínos nekem. -fészkelődtem tovább.
- Mi ebben a kínos, egy család vagyunk, elég szabadszelleműek, nem hiszem, hogy lehet egymás előtt bármilyen tabu témánk. Amikor a feleséged 14 éves lett, elmeséltem neki mindent a szexről, és a szexualitásról. Ahogy emlékszem elég aktív életet élt, amíg veled meg nem ismerkedett.
- Azzal nincs is semmi baj.
- Hát akkor mivel van, ő azt mondta, hogy szexuális problémátok van, de mindig elsírta magát, így nem erőltettem. Mond már el légy szíves, ne kelljen minden szót kihúzni belőled. -kissé előre hajolt és kérdőn rám nézett.
- Tehát mégsem mesélte el?
- Nem, de mond már! -emelte fel a hangját, és orrcimpái ha lehet még jobban kitágultak.
- Alapvetően jó a szex, de vannak hiányosságok. -adtam meg magam.
- Milyen hiányosságok?
- Hát a körítés, az elő és utójáték, valamint a kis színesek hiányoznak a mi ágycsatáinkból.
- Ezzel mit akarsz mondani?
- Azt, amit jelent. Nincs semmilyen előjáték, se kézzel, se szájjal, nincs semmi extrémitás, mindig csakis a vaginális együttlét.
- Tehát az a bajod, hogy nem szopott le még téged? -váltott hirtelen vulgárisra, az eddig folyó beszélgetés hangneméről.
- Igen az is.
- Csak ennyi?
- Dehogy anyuka, nem figyelt rám! -emeltem fel mostmár én is a hangom.
- Akkor mond el érthetően!
- Akkor jó, maga akarta. Nem hogy nem szopott le, de még a farkamat sem fogta meg, egyszer nem jutott el odáig, hogy kettőt húzzon rajta. Továbbmegyek, nem érhetek a csiklójához, nem nyalhatom ki. -kicsit hátrahőkölt az őszinteségrohamomtól, és most már ő fészkelődött a helyén, az arca kicsit kipirult.
- Ezt értem, és mit értesz az extrémitásokon?
- Bármit, ami egy kicsit eltér a megszokottól, egy kis análszexet, nem csak dugást értek ez alatt, de izgatással is elkezthető, és ezen kívül van még ezer dolog, ami közben előjöhet, ha mindkét fél élvezi.
- Például? -nézett rám most már érdeklődve.
- Talán disznó szavak, vagy elfenekelés, volt már részem pisiszexben is, esküszöm élveztem, de ez is csak egy lehetőség. -ahogy belelendültem, a szívem szaporábban vert, éreztem, hogy kipirulok, és a farkam is felállt, úgy éreztem, ha nem verem ki azonnal szétrobban.
- Tehát ezek hiányoznak? -látszott, hogy elgondolkodik, de az ő arca is piros volt, méghozzá nem is kicsit.
- Igen, ilyenek. Nem azt mondom, hogy mind, de a szex nem egy steril dolog, amit mindig csak ugyanott, és ugyanúgy lehet csinálni, abban kell lennie spontaneitásnak, és rengeteg fantáziának, valamint alázatosságnak a másik, és annak vágyai iránt. A múlt héten, a konyhában a háta mögé lopóztam, és az asztalra döntve akartam megdugni, de azt sem hagyta, teljesen lelohasztott.
- Miért nem beszéltétek meg ezeket?
- Én szerettem volna, de nem lehet, látja kórház lett a vége, annyira elzárkózik.
- Akkor most mit vársz tőlem?
- Én semmit, -néztem értetlenül- nem én kezdeményeztem a beszélgetést. Anyuka mit vár tőlem.
- Ígérd meg nekem, hogy nem hagyod el a lányomat, ő abba belehal, annyira szeret téged. -mondta szinte esdeklően.
- Esküszöm, máig imádom őt, de mit tegyek? Keressek magamnak valakit, akivel lehet szexelni? Akkor meg a falu venne a szájára, és az neki ugyanolyan rossz lenne.
- Megpróbálok vele beszélni, de sajnos ismerem az álláspontját ezekről a dolgokról, mikor annak ideén próbáltam elmagyarázni a szopás rejtelmeit, már akkor undorodott, majdhogynem hányingere volt. -mondta szinte elhaló hangon már talán csak magának.
- Nem tudok hónapokat várni, nem akarom házon kívül keresni a boldogságot, pedig szükségem van végre egy jó felszabaduld numerára. -már magamból kikelve fennhangon követeltem az engem megillető élvezetet.
- Édes kislányom, meg fog szakadni a szíve, ha elhagyod, az enyém pedig ha őt bánatosnak látom. Egész életemben az ő boldogsága volt számomra a legfontosabb. -halkan beszélt, közben könny szökött a szemébe. Már éppen azon voltam, hogy felfüggesztem a beszélgetést, amikor felemelte a fejét és határozottan rám nézett.
- Amit ő nem hajlandó megcsinálni, azt én megteszem helyette, ha így jó neked.
- Tessék, mit mondott? -értetlenkedtem
- Pontosan azt amit értettél, mindent megteszek amire vágysz, de a lányom nem tudhatja meg soha. Ez addig érvényes, amíg ő meg nem teszi neked, vagy el nem hagyod. -nézett pontosan a szemembe, és a szemüvegen megcsillanó fény még határozottabbá tette az arckifejezését.
- .....
- Elfogadod, ha elfogadod, csak itt a házban lehet bármiről szó, és nem kereshetsz senki mást.
- Elfogadom -vágtam rá határozottan, és gyorsan felálltam, kikapcsoltam az övemet, letoltam a nadrágomat. -Akkor kezdhetjük is.
- Már úgy érted, hogy most? -nézett rám kerek szemekkel.
- Igen most -toltam le az alsómat, és pattant elő már javában álló farkam.
- Értem -állt fel lassan, és nyúlt a szemüvegéért.
- Nem, szemüveg marad. Jöjjön anyuka, térdeljen ide elém, a blúza felső gombjait gombolja ki! -hangzottak utasításaim, amiket azonnal végrehajtott.

Elémtérdelt, ujjait rákulcsolta lőcsömre, és lassú húzogatásba kezdett, közben végig őt néztem, az élmény annyira intenzív volt, hogy tudtam, nem tarthat sokáig. Aztán kidugta a nyelvét, és megnyalta a makkomat, ahogy nyaka hátrahajlott, pontosam beláttam a kigombolt blúzba, és kezem elindult melltartóba bújtatott csöcsei felé. Kicsit megrogyasztottam térdeimet, és kiszabadítottam a tetemes halmokat, heves gyúrásba kezdtem. Ekkor kapta be a makkomat, forró szája azonnal körülölelte péniszem végét, ekkor remegtem meg először, de még vissza tudtam tartani magam. Lassú szopásba kezdett, amit jobb kezével segített, a ballal pedig a golyóimat simogatta, a szeme közben végig csukva volt, az az érzésem támadt, hogy élvezi. A következő szopó mozdulat után már nem tudtam türtőztetni magam, és elindult a spermafolyam. Gyorsan kirántottam a szájából és az egészet az arcára, és a mellére lőttem, majd visszatettem a szájába, anyuka pedig szépen letisztogatta a megkönnyebbült rudamat. Élvezettel néztem közben, ahogy a csöppök folynak le a szemüvegéről az állára, majd onnan a szabadon lévő melleire és az ugyancsak összespriccelt kosztümkabátra. Ekkor csöngettek.
- Légy szíves nézd meg ki az. -rebegte tüzelő arccal.
- Persze, de ezt még folytatjuk.
- Ahogy akarod. -válaszolta beletörődő hanggal, de a szemében valami más csillogott, már amennyi látszott abból a spermás szemüvegen keresztül.
Kimentem az előszobába, gyorsan rendbe szedtem magam, majd kinyitottam az ajtót:
- Azt hittem már itthon sem vagytok -viharzott el mellettem a nagyi -az anyósod azt mondta, meg kell beszélni veled valamit, azért jöttem, és már el is viharzott mellettem.
- De....! -tettem egy kísérletet, hogy megállítsam, de sikertelenül, már a nappaliban volt.
- Édes istenem, hogy nézel ki! -csattant fel, amikor meglátta a lányát, én pedig spuriztam föl az emeletre, elegem volt már mára a beszélgetésekből


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (294)        Nem tetszik (156)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-20 13:40:40
Úlászló
Nem várt esemény, de jó fordulat, természetesen igazad volt, hogy kihasználtad a lehetőséget.

2017-05-14 13:53:27
gabi tóth
ez aztán az élvezetes numera


Ezt a szex történetet 69117 X olvasták el.