Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tini szex a tesómmal

Beküldő:varga ricsi joe fia


Gondoltam leírom történetem (és ehhez tesóm beleegyezését is kértem, de jó ötletnek tartotta). 16 éves vagyok, most másodikos egy gimnáziumban, ami jól is megy, bár a pasik terén nem vagyok túl szerencsés, mindig a leghülyébbeket fogom ki. A szüzességem elvesztése is kudarc volt, de a szexre rákaptam erősen, így amikor csak lehetett, szóltam az exemnek, hogy helló, szeretnék egy jót szexelni. Ő meg persze bele is egyezett. Történt egy napon (viszonylag késői gyerek vagyok) hogy a 26 éves bátyám hazatért, és kijelentette: a felesége megcsalja, így elválnak.Hetekig olyan volt, mint egy élőhalott, elment dolgozni, hazajött, bezárkózott, és ennyi. Viszonylag közvetlen család vagyunk, nálunk nem nagy szám egymás előtt meztelenül mászkálni, ez így volt tesómmal is. Épp hazaértem egyik nap a suliból, amikor bementem a fürdőbe, hogy kezet mosok. Mit látnak szemeim?! Bátyám bent fekszik a kádban, valami pornó újságot nézegetett, és meredő farokkal fürdött. Hatalmasat nyeltem, majd elkezdtem rebegni, tesóm meg a hasára dobta az újságot.
-Bo-bo-bocsi, nem akartam zavarni...


-Nem,nem, semmi baj, moss csak kezet. Bocsi, hogy így találsz, de tudod a szex nem kicsit hiányzik.
-Hát igen.

Megmostam a kezem, és kijöttem. Én sem nőttem kicsire, 178 centi vagyok, bátyám meg két méter és tíz centi, és a nagy embernek hosszú bot kell... Bejöttem a szobámba, de éreztem, hogy ég az arcom (ami nálam azt jelzi, hogy kezdek beindulni) így hát előszedtem egy tankönyvet, és igyekeztem elterelni a gonaolatimat, de valahogy mindig visszatért előttem az a víztől csillogó, hatalmas fasz látványa...

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy a bátyám tulajdonképpen iszonyat jó csávó, és nagyon aranyos így, így hát nem értem, miért csinálta ezt vele a felesége. Aztán a figyelmem arra terelődött, hogy milyen lenne, ha egy este letámadnám a szobájában... Mindez percek alatt történt, és éreztem, hogy elkezd bizseregni a puncim. Nem vacakoltam sokat, azonnal ledobtam a nadrágomat, és elkezdtem kényeztetni magam. Simogattam a csiklómat, majd egyre jobban dörzsölgettem...

Eljátszottam azzal az ujjnyi vékony kis csíkocskával a dombomon, majd megint a csiklómmal, közben szabad kezemmel a mellemet gyúrogattam.

Végigfutott a hátamon a hideg, éreztem, hogy a fenekem vágatában folyik már a kéjnedvem, annyira nedves vagyok, miközben a saját bátyámra masztizom. Hülyén éreztem magam, de az érzés, hogy kiakarok elégülni, sokkal erősebb volt. Elkezdtem ujjzni magam, azonnal két ujjal, és olyan erősen csináltam ahogy csak tudtam: sor mozdulat után jött is a várva várt kielégülés, és én nagyot sóhajtozva élveztem el. Ami nem tűnt fel, hogy közben a bátyám ácsorgott az ajtóm előtt, és nézett be az üvegen... Amikor ez feltűnt, már iszkolt befelé a szobájába.

Megcsóváltam a fejem, és elkezdtem gondolkodni: most vagy olyan dolgot csinálok, amit egy életre megbánok, és megfizetek érte, vagy egy olyat, ami szebbé teszi... Kinyitottam az ajtómat, ledobtam a pólómat még a szobámban a földre, és bementem a tesóm szobájába, majd magunkra zártam az ajtót.

-Szilvi, mi a terved?
Szép lassan odamentem hozzá, még csak egy törülköző volt a derekakörül, de láttam, hogy valószínűleg az is kényelmetlen, amennyire állt neki. Megfogtam a farkát, a hasamhoz húztam.


-Hallod, hugi, fejezd be, jó? Ezt nem lehet, nem szab...

Be is fejezte volna, hogyha nem fogom meg a jobb kezét, és húzom be a két lábam közé. Azonnal ráfolytak a nedveim a kézfejére, és én csak vártam, miközben a vágytól és a félelemtől egyszerre remegtem. Tesóm meredt előre, nyelt egy hatalmasat, majd megcsóválta a fejét, és rekedten megszólalt.
-Most menj ki, kérlek...
-Ühüm...

Ki is mentem, hát legyen. Bejöttem a szobámba, és elkezdtem bőgni.

Ezek után mit fog gondolni rólam a tesóm? Gyűlölni fog, és mi van, ha elmondja anyuéknak, hogy ezt csináltam?! Kételyek közt gyötrődtem, idegileg kiborultam. Kitaláltam, hogy egy forró fürdő segíteni fog. Befeküdtem hát a habos vizembe, és össze-vissza kentem magam mindenféle kenceficével... Közben olykor a puncimba tévedt a kezem, ujjaztam magam egy kicsit, majd a csiklómat gyötörgettem, majd folytattam a mosakodást. Ám nyílt az ajtó... A bátyám jött be, csupa geci a keze, a farka is. Odalépett a mosdókagylóhoz, és elkezdte lemosni a nedveket.

Nem kérdeztem semmit, nem akartam zavarba hozni még jobban. És magamat sem akartam leégetni még jobban.

-Basszameg, hogy izgathat fel így a saját hugom?! Mindig is tudtam, hogy te egy kis boszorkány vagy, egy banya. De mivel ilyen fital vagy, még csak banyóca inkább.

Nos, azóta vagyok Banyóca, de csak ő hív így. Kiment a fürdőből, én egyedül maradtam, és azonnal masztizni kezdtem. Annyira felizgatott a tudat, hogy a bátyám kiverte, és elélvezett, miközben rámgondolt, hogy nem vettem tudomást arról, hogy hallhatja, hangosan élvezkedtem.

Másnap hazamentem a suliból, és ugyanúgy bent volt a fürdőben, ahogy előző nap is. Nem mentem be hozzá, első utam a szobámba vezetett. Ledobtam a ruháimat, kicsit megsimogattam a puncimat, majd bementem hozzá.

-Hali.
-Szia. És most mi a terved.
-Nahát, mintha ezt már hallottam volna. De most nem menekülsz, én is élvezni akarok.
-Azt ne mondd, hogy tegnap nem élveztél... Hallottam.
-Bandi, légyszíves, kérlekszépen...
-Nem tudom... Nagyon felizgattál, és izgatsz most is, de...

Szerintem ez gáz.
-Ugyanmár, neked is szükséged van rá, meg nekem is, akkor mi ebben a gáz?!
-Hát, végülis a hugom vagy.
-És? Én is nőből vagyok, és szexre éhes, ha tetszik, ha nem. És szeretném... Most az egyszer, kérlek! Csak azt szeretném, hogy jól megbasszanak, és ennyi!
-Valamelyik osztálytársad esetleg?
-De én nem velük akarok lefeküdni, hanem veled!
-Én nem tudom...

Hogy miért bátorodtam fel ennyire?! Azért, mert láttam, hogy elég csak szavakat használnom, és egyre jobban duzzad a farka...

Az egyébként is hatalmas farka. Megvontam a vállam, és mint akit nem érdekel, kisétáltam. Pár perc múlva hallottam, hogy csukódik nála az ajtó, de nem zárja be. Tudtam, hogy ki akarja verni magának, de úgy gondoltam, ne pazarolja erre az idejét. Ugyanúgy átmentem a szobájába, és megérzésem beigazolódott: ott feküdt az ágyán, és serényen verte magának. Amikor beléptem megállt a keze, majd végigmért, és újra járni kezdett a marka.

De nem hagytam, így hát odaültem mellé, és én kezdtem el verni neki.

Pár perc, pár gyors bőrhúzogatás, és elélvezett. Várakozóan pillantottam rá, mire ő felsóhajtott, és végre elkezdett nem úgy viselkedni, mintha testvérek lennénk. Leterített arra a helyre, ahol az előbb még ő feküdt, széttárta a lábaimat, és végignyalt, a puncimtól egészen a nyakamig, majd egy hatalmas nyelves csókot adott. Majd elkezdett lefelé haladni, csókolta a melleimet, harapta a bimbóimat, össze-vissza nyalta a hasamat, körözött hegyes nyelvével a köldököm körül. Lassan megy leírni ezt a történetet, már harmadjára masztizom, nincs itthon, hogy kielégítsen.

Aztán elkezdett nyalni, de én akkor már tocsogtam, folyt a kéjnedv mindenütt, a combomon, a fenekem vágatában. Gonoszul elvigyorodott.

-Nohát, hugi...

És elkezdett sebesen nyalni. Ki-be csúsztatgatta a nyelvét bennem, szívta a csiklómat, én pedig ott vonaglottam az ágyon. De fogta a fenekem, és szorosan odahúzott a szájához, így nem szabadulhattam. Hát hangosan nyüszítve élveztem el. Addigra már igencsak meredezett újra a férfiassága, (és most ne higgyétek azt, hogy felelőtlenek vagyunk, ugyanis 14 éves korom óta nőgyógyászati okokból fogamzásgátlót szedek) így hát lejjebb húzott, és belémhatolt.

Először szép lassan, érezte, hogy az ő méreteire még szűk vagyok, de nem sokáig tartott, és már igencsak összekentem őt is. Átöleltem a lábammal, magamhoz húztam még jobban, mivel nem nagyon mert beljebb jönni, gondolom azt hitte, azzal fájdalmat okozna. De hamarabb tanulok, mint hinné, így egy-két perc múlva az egész férfiassága bennem ágaskodott. Lévén, hogy ez már a második menet volt, ha úgy nézzük, szerencsére jó sokáig bírta. Kérdezte, hogy szeretem a szexet... Erősen, és gyorsan. Ki-be csúszkált, mindent összekentem, amit lehetséges volt.Hangosan nyögtem alatta, olyan gyorsan járt bennem a farka, és olyan mélyre hatolt bennem, mint még senki. Ötször-hatszor is hangosan elélveztem, aztán feltűnt, hogy végig az arcomat nézi, és hatalmas, gyönyörű mosoly játszik az arcán. Kicsit megállítottam, magamhoz húztam, lágyan megcsókoltam... De nem sokáig bírta a dolgot, azonnal vad kefélésbe kezdtünk. Szó szerint, már elnézést a kifejezésért, de úgy megbaszott, mint még senki soha.

Egyszercsak megfeszült a háta, és furán, dallamosan nyögve ő is elélvezett.

Megfogta a törülközőjét, alámrakta, majd magához húzott, és betakart mindketőnket a paplannal. A szüleink éppen egy termékbemutatón voltak, így nem kellett attól élnünk, hogy hazaérnek. Én el is aludtam, ő meg nem... Nézelődött, simogatott, majd kiszállt mellőlem, és összepakolta a szobáját, meg az enyémet is. Behozott egy hálóinget, ráírt egy cédulát: Kint vagyok a konyhában. Vedd fel a hálóinget, ha anyáék hazaérnek, az lesz a story, hogy a sorozatodat nézted nálam fürdés után, de bealudtál, én meg hagytalak aludni.Rendben, gondoltam, felvettem a hálóinget, és kimentem. Bátyám éppen anyuval csevegett valami teljesen értelmetlen dologról. Megálltam tesóm széke mellett, ő hátulról óvatosan megfogta a a fenekem, majd útnak indultam a hűtő felé, hogy összehozzak valami kaját. A bátyámnak azóta bár több barátnője is volt, ha úgy vesszük, többször is megcsalta őket a saját hugával. Mostmár az új feleségével van egy éve, és azóta nem is volt semmi köztünk. Nekem is jönnek-mennek a pasik, és ha kell, van kivel szexelnem.

Mindenestre bátyámmal sok érdekes kalandunk volt.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (278)        Nem tetszik (179)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 82512 X olvasták el.