Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A családi titok

Beküldő:Jóapa Sanyii wmn


Az eset egy olyan asszonykával történt meg, aki alapba nem az esetem, de valami mégis volt benne, mert már korábban is más szemmel nézegettem rá. Az asszonyka történetesen feleségem mostoha húga aki harmincas éveinek elejét taposva, két gyermekes anyukaként tevékenykedik.
Mióta ismerem mindig is próbáltam megfejteni alakját, ruhán keresztül kirajzolódó alakját próbáltam összerakni, az alkalmanként kivillanó dolgaival, melltartó, mell, bugyi. Pár éve voltunk együtt strandolós nyaraláson, ahol egész jól megcsodálhattam Ági testét. Átlagos lábakhoz, asszonyos fenék, arányos pocak, megkopott, megereszkedett nagynak mondható mellek, sejtéseim szerint nagy bimbóudvarral és kiálló, kemény mellbimbókkal. Két dologra figyeltem fel legtöbbször, Az egyik a kivillanó fehérneműje volt, a másik pedig a dekoltázsa, amibe a lehető legtöbbször igyekeztem bekukkantani. Kimondottan szerettem, ha előrehajol, mert legtöbb esetben olyan felső volt rajta, hogy engedett bepillantást Gyakran elméláztam a gondolaton, amit Ági időnként észre is vett, egy-egy grimasszal jelezve a dolgot. Nem volt negatív, szerintem el volt a jelenséggel, mert nem takargatta magát.

Pár napja a történet napján polgárőr nap alkalmából voltunk hivatalosak hozzájuk. Kötetlen gyerekes program, este bulival. A közös nap hasonlóan telt, mint korábban. Próbáltam Ágit a lehető legtöbbször megcsodálni. Alapba mondom nem jött be, de valami volt benne. Azon a napon farmerszoknya volt rajta, ez még izgalmasabbá tette a dolgot. Este tábortűz, majd retródiszkó a rendezvény helyén. Ő és nejem a tábortűz elején elvitték haza a gyerekeket lefeküdni. Mi férfiak maradtunk bulizni, italozni.

Már sötétedett, mikor Ági visszaért a nejem nélkül. Ő otthon maradt beszélgetni és pihenni, csak annyit üzent, hogy majd akkor jövök, amikor jól esik. Egyébként hasonló gondolatok jártak a fejembe, mert már kezdtem egyedül érezni magam a sok részeg ember között. A zene elkezdődött, sokan táncoltak, én a korlátot támasztottam. Egyszer odajött hozzám Ági és érdeklődött, hogy érzem magam. Persze megmondtam neki az igazat, hogy a sok ismeretlen ember között majdnem egyedül. Megkérdezte, hogy iszunk e valamit, amire igent mondtam. Javasolta, hogy igyunk mindketten azt, amit én szeretnék. Mondtam neki, hogy az szerintem nem lesz. Kérdezte mi az, én feleltem, hogy GinTonic. Eltűnt és pár perc múlva megérkezett 2 pohárral a kedvenc italommal. Mondta, hogy ő is kedveli, de csak egyet mer inni, mert nagyon felszabadult tud tőle lenni és megered a nyelve. Míg megittuk teljesen besötétedett. Beszélgettünk, de a nagy zaj miatt úgy döntöttünk, hogy inkább táncolunk. Voltak sokan, mondhatni a sötétben, mert csak a dj-nél volt fény pár kicsi reflektor formájában, meg a távolról érkező utcafények. Gyakorlatilag csak sejteni lehetett a mellettünk táncolókat. Egyre bulisabb számok jöttek. Kezdtünk beindulni. Majd egy kicsit lassabb nóta érkezett, de táncoltunk tovább.

Ekkor vettem észre, hogy Ági kicsit kezd másképp mozogni. Elsőre az italra gondoltam, de később rájöttem, hogy más valami indult el benne. Egyre jobban vonaglott, kőrözött a csípőjével és közben óvatosan dörgölőzött hozzám. Éreztem, hogy jobban szorít, amire én is reagáltam. Átkarolva a fülembe súgta, hogy ez most nagyon jól esik neki, ne hagyjam abba. Egyre inkább tolta felém csípőjét én pedig egyre jobban szorítottam magamhoz. Kezem lentebb csúszott a feneke felé, amivel megéreztem, hogy mintha kezdene a szoknyája fentebb csúszni. Határozott mozdulattal lentebb nyúltam, kicsit felhúzva szoknyáját megfogtam fenekét és belemarkolva még jobban magamhoz húztam Ágit. Erős sóhajok hagyták el a száját, annyit mondott, hogy teljesen kész van, de ne csináljuk, mert még valaki meglát minket, nem beszélve arról, hogy a férje is ott van valahol (előtte nem sokkal az asztalra dőlve pihente fáradalmait).

Lassan elhúztam a kezem, közben végigsimítottam fehérneműjét, ami egy tangára emlékeztetett. Táncoltunk tovább, közben lassan elkezdett kivezetni a tömeg mellől a szomszédos kiserdő irányába. Bal kezemmel a felsője alá nyúlva közben szorosan magamhoz ölelve a derekát simogattam. Jelezte, hogy tetszik neki és ne hagyjam abba. Gyengéd csókokat kezdett lehelni a nyakamra, amitől én is kezdtem nagyon beindulni. Jobb kezemmel a felsőjén keresztül a mellét kezdtem simogatni, majd benyúlva alá a melltartón keresztül kezdtem el a bimbóit izgatni. Folyamatosan jöttek a pozitív visszajelzések sóhajokon keresztül. Bal kezem is felfedező útra, kitapintottam a melltartó kapcsát és megpróbáltam kikapcsolni. Sóhajtva tiltakozott:

- Ezt nem nem engedem, megcsúnyultak, szégyenlem őket.

De addigra késő volt, mert kipattant a kapocs. Nagy mellei kicsúsztak a melltartó alatt. Tánc közben a mellbimbóit simogattam. A tiltakozás ellenére nagyon tetszett neki. Egyre jobban sóhajtozott. Megkért, hogy kicsit lentebb is simogassam. Lentebb csúsztattam a kezem a bugyijára és ott folytattam. Egyre inkább sóhajtozta, hogy nem bírja. Éreztem a bugyiján keresztül, hogy valószínű dús szőrzet borítja punciját. Nem bírtam ki, kezemet becsúsztattam a bugyijába. Utat törtem nedves puncijába és kezdtem körkörös mozdulatokat végezni csiklóján. Kérdeztem, hogy szeretne e érezni magában valamit, amire ő jelezte, hogy maximum az újaimat, mert mást nem szabad. Bedugtam egy, majd két ujjamat és úgy folytattam az izgatást. Kőrözött a csípőjével teljesen be volt indulva. Időnként éreztem, mintha rogyadoznának a térdei.

Kezem kicsit elfáradt így visszatértem a csiklójának kör-körös izgatására. Ütemesen és egyre gyorsabban kőröztem az újaimmal. Nyögött és közben a fülembe lihegte, hogy ez nagyon jó, rég volt már ilyen kellemes dologba része, ne hagyjam abba, nem fog az adósom maradni, meghálálja kedveskedésem és ne engedjem el, majd hirtelen megszorított, megrándult és elélvezett. Pár perc kellet, hogy magához térjen, majd annyit mondott, hogy látod, a kedvenc italod. Körbenéztünk, elég sötét volt és távol voltunk mindentől, valószínű nem láttak meg. Javasolta, hogy induljunk el hazafelé, mert neki nincs már kedve maradni. Mondta, hogy megkeresi a férjét szól neki, majd ott az utcasarkon, a lámpánál találkozunk.

Hazafelé sétálva pár dolgot megbeszéltünk, köztük, hogy én is kikészültem és elég rossz egy ilyen szitu után felizgulva maradni. Igazából nekem is jól esett volna. Mondta, hogy akár még összejöhet. Sétáltunk a szülői ház felé, mert mi ott aludtunk családostul. Megbeszéltük az esetet, elmondta, hogy évek óta nem érezte ilyen jól magát. Én elmondtam, hogy az estébe az volt a negatív, hogy nem csodálhattam meg a testét, fehérneműjét, mellét mert sötét volt. Hazafelé nem volt szerencsénk. Az utcán folyamatosan volt mozgás, még a szomszédos kis utcában is. Hazaértünk mindenki aludt. Nappaliban felkapcsolta az íróasztalnál a kislámpát, majd leültünk a beszélgetni. Kérdezte, hogy kérek e inni valamit, amire én reflexből válaszolta, hogy talán egy GinTonicot.

- Azt már, nem inkább felezzünk el egy sört, mert nagyon szomjas vagyok.

Hozott egyet, majd leült velem szembe. Iszogattunk, beszélgettünk. Egyszer szól, hogy szeretne mutatni valamit, majd széttette a lábát felhúzta szoknyáját és megmutatta citromsárga bugyiját. Hát megindító volt a látvány! Majd kérdezte, hogy még valamit. Én csak bólogattam. Felemelte a felsőjét is. Citromsárga melltartó, amit sejtettem, mert kilátszott a felsője alól a pántja. Gyönyörű látvány volt.

- Még valamit?

Bólogattam. Várakozásom ellenére letolta a bugyiját, majd felrakta a lábát terpeszbe az ágy szélére és lentebb csúszott. Nagyon szép bundás puncija volt, ami lassan kezdett szétnyílni.

- Mit szeretnél még?

- Melleidet látni.

- Azt nem!

- Kérlek. Mert még csókot is szeretnék rá lehelni.

- Csak a te kedvedért! És elővette. Legalább látsz mindent, amit szeretnél!

Gyönyörködtem a félhomályban!

- Gyere!

Elé térdeltem, majd ráhajoltam, és gyengéden csókolni kezdtem bimbóit. Nagyon izgalmas mellei voltak, amit már sejtettem az előző aktusból. Halkan sóhajtozni kezdett. Még egy kicsit lentebb csúszott, pont a dudorodó nadrágomig. Elkezdtem mozogni előre hátra, időnként neki feszülve puncijának. Fülébe súgtam, hogy kész vagyok és szeretnék így belé hatolni.

- Én is szeretnélek, most így magamban érezni, de nem lehet tudod, főleg itt a házban!

Csókot leheltem a nyakára, melleire, hasára, combjaira, majd kisajkaira, gyengéden végigsimítottam nyelvem a csiklóján és felálltam, átmentem a konyha részbe, Utánam jött, nekitámaszkodott a sütőnek, kicsit terpeszállásban.

- Haragszol?

- Nem, csak szép kis hála, majd szét vet a vágy és mehetek aludni!

Odaléptem hozzá, majd újaimmal benyúltam a szoknyája alá és elkezdtem izgatni bugyin keresztül. Kezdte gyorsabban venni a levegőt, kicsit sóhajtozva mondta, hogy:

- Kívánlak, de nagyon gonosz vagy.

Éreztem, mintha kicsit átnedvesedne a bugyija, majd elköszöntem tőle.

- Neked is jó éjszakát! és indultam a folyosón keresztül fel az emeletre a szálláshelyem felé.

- Várj, szeretnék mondani valamit! és utánam jött.

Odahajolt a fülemhez és elkezdte a fülembe sutyorogni az estét, a szebbnél szebb pillanatokat, és közben a nadrágomban matatott.

- Tudod, kölcsön kenyér visszajár! Nagyon felizgattál megint, kívánlak.

Majd elém guggolt ott a folyosón, lehúzta a nadrágom, elővette ágaskodó szerszámom, majd kézzel izgatni kezdett. Kicsit később a nyelvével izgatta makkom, majd ajkai közé vette és kényeztetett tovább! Letérdelt, közben lehúztam felsőjét, kikapcsoltam melltartóját Gyönyörű látvány volt. Párszor megfogta melleit és szerszámom köré fonta őket. Felváltva izgatott kezével és szájával. Kezdett ő is sóhajtozni, nekem meg rogyadozni a lábaim. Ahogy szájával kényeztetett felfelé nézett, majd mikor látta, hogy teljesen kész vagyok, akkor halkan odasúgta, hogy csak nyugodtan ! Pár pillanat múlva bekeményedett a szerszámom és elélveztem, bele a szájába. Pár perc múlva felállt, hozzám simult, egyik kezemmel meztelen mellét próbáltam megfogni, másikkal pedig próbáltam utat törni a bugyija alatt.

- Nem, nem, nem szabad, amit súgni szerettem volna, hogy nem leszek hálátlan, köszönöm az estét, ez az utóbbi csak levezetés volt, mert megérdemelted.

Megfogta a még, vagy megint ágaskodó szerszámom, majd annyit mondott:

- Kölcsön kenyér visszajár. Szép álmokat, ha netán tudsz majd aludni! Felállt, felöltözött, majd hazament a saját házukba.


Éjjel nem nagyon tudtam aludni, csak reggel hajtottam fejem álomra Másnap közös ebéden minden rendben volt, mintha nem is történt volna semmi. Mindenki mesélte az előző napi vidám sztorikat. Én és ő is kihagytuk ezt. Két hét múlva megyünk megint, remélem nem feledkezik meg rólam és beszámolhatok hamarosan folytatásról.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (192)        Nem tetszik (166)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-05-10 11:52:21
Sheila80
Jóapa! Imádom a történeteidet. A gintonic különösen tetszett,az a kedvenc italok,így teljesen át tudtam élni ezt a történetet. Akár megtörtént,akár fantázia,ezbiscremekmű,ahogy a többi is. Várok újabb izgalmas/izgató történetet.


Ezt a szex történetet 52337 X olvasták el.