Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kurvának neveltek

Beküldő:enzós niki


Már 16 évesen rájöttem, hogy mindkét nemhez erősen vonzódom.
A szüzességemet talán az ingadozó szexualitásom miatt veszítettem el viszonylag későn, érettségi után.
Akkoriban a húszas éveim elején jártam és még semmilyen tapasztalatom nem volt férfiakkal, de maszturbáláskor nem egyszer bevontam egy-egy üres üveget játékaimba a popóm kényeztetésére, amit mindig igen élveztem.
Budán laktam egy csendes, kis fákkal szegélyezett lakóparkban, ahol az erkélyemen nyugodtan napozhattam meztelenül, és gyakran eljátszogattam magammal.
Éppen túl voltam egy csúnya szakításon az aktuális barátnőmmel és szomorúan pakolgattam a cuccait egy dobozba.
Kezembe akadtak tőlem kapott combfixes harisnyái, és az a tangabugyis, harisnyakötős fehér csipke-szettje amihez egy korzett volt a felsőrész.
Szexuális játékaink feljavítására vettem ezeket néhány más eszközzel egyetemben néhány hete, de lehet hogy már akkor is magamnak szántam őket
A forró nyári délután és kielégületlenségem hatására vad ötletem támadt mert megpróbáltam beöltözni a cuccba. Gyorsan ledobtam a ruháimat. Minden meglepően könnyedén rám jött, bár a csipkeharisnyák felvételével jól megküzdöttem.
A fűzőt csak nehezen sikerült felvennem, nem tudtam egyedül jól megkötni, mivel viszonylag széles vállaim és a mellkasom akadályoztak ebben.
Szaladtam megnézni az eredményt és a fürdőszobai tükörben nagyon nőiesnek találtam magamat. Felpolcolt szőke pihés melleim inkább egy kamaszlány cicijeinek tűntek, mint egy pasi szőrös mellkasának.
Vad izgalom fogott el a látványtól és úgy döntöttem, nem állok meg itt az átváltozásban, csajosítom magamat amennyire csak lehet. Ha pedig készen leszek, jól kiverem magamnak egy megfelelő méretes üveggel a fenekemben.
Kirúzsoztam hát a számat és a hosszú hajamat is átfésültem lányosra (akkoriban a copf volt a divat a fiúknál, így ez nem okozott gondot), még masnit is kötöttem bele.
Napbarnított bőrömön a szexi alsónemű izgalmasan világított a hűvös félhomályban. Nagy sajnálatomra a fürdőszobai tükörben nem láthattam magamat teljesen, ezért úgy ahogy voltam totálisan begőzölve, kirúzsozott ajkakkal, fehér szalaggal a hajamban kiszaladtam az erkélyre, hogy az ajtó tükröződésében megnézhessem az elért eredményt.
Egy napbarnított, hosszú combú, csinos fiatal csaj nézett vissza rám vadító csipkeneműjében, vastagra húzott vérpiros szájjal.
Úgy éreztem magam, mintha az esti kefélős randimra készülődő szomszéd csaj lennék, egy picit irigyeltem is a tükörképemet.
Pucsítgattam ide-oda forogva, lábujjhegyen állva a korlátnál kapaszkodva. Az ajtó üvegében fehér tangás kerek seggemet és csipkével szegett hosszú barna combjaimat gusztálgattam. Annyira felizgultam a látványtól, hogy mire beszaladtam a lakásba, farkam önkényesen elbújt bugyimból és kőkeményen meredezett, követelve a jussát.
Az ágyamra telepedtem, ahol egy kis testápolóval besíkosítva a fenekemet, megdugtam magam egy hosszú nyakú borosüveggel.
Ezt a műveletet mindig gyertya-állásban élvezem a legjobban, és most égnek álló harisnyás karcsú lábaim látványa még perverzebb színezetet adott számomra a dolognak. Miközben azon fantáziáltam kukimat rángatva, hogy éppen nőként dug meg valaki, nagyon gyorsan elélveztem.
Szinte azonnal ájulás-szerű mély álomba zuhantam.
Vad csengetésre ébredtem, odakint már sötétedett. Gyorsan felpattantam, amikor rájöttem, hogy így tutira nem nyithatok ajtót. Magamra kaptam hát egy fürdőköntöst és kimentem az előszobába.
Ki az? kérdésemre két férfihangját hallottam.
Beszélni szeretnének velem mondták, itt laknak a szemközti házban és nem akarnak botrányt, de azonnal engedjem be őket, mert különben felverik a házat.
Amikor közöltem, hogy pillanatnyilag nem alkalmas és távozzanak, mert rendőrt hívok, bedobtak egy borítékot a levél-bedobón és adtak kettő percet, hogy döntsek.
Az egyik közölte mellékesen, hogy ő is rendőr és közszemérem-sértés miatt nyomoz.
Néhány papírkép volt a borítékban, amiken én voltam lefényképezve ahogy a délutáni erotikus pózokban feszítek az erkélyemen és volt még ott néhány fotó korábbról is, ahogyan napozás közben maszturbálok meztelenül.
Nagyon berezeltem, hirtelen eszembe jutott minden. Végigfutott rajtam, hogy mit fog ehhez szólni a családom, a munkahelyem, a barátaim. Az egész életem egy szempillantás alatt romba dőlni látszott. Nem volt időm mérlegelni a helyzetet, így ismételt és határozott kérésükre más ötletem nem lévén kinyitottam az ajtót.
Két középkorú, nem túl szimpatikus, pocakos férfi állt előttem, az egyiknél talán még egy megpakolt sporttáskát is láttam.
Az elöl álló őszes hajú pasi valamilyen százados bemutatkozással, felvillantva igazolványát belépett az ajtómon, hátrébb taszított és benyomakodott.
A másik, mediterrán típusú bajuszos férfi belépése után az ajtót rögtön bezárta maga mögött és kulcsaimat a zsebébe tette. Kezdtem komolyan megijedni, rossz előérzetem támadt.
Két nagydarab, derékban erősen zsírosodó, számomra anitpatikus őszes hajú férfival vagyok bezárva a saját lakásomban. Még ha tényleg zsaruk lennének is, baj szimatoltam. Összeszedve minden bátorságomat kérdőre vontam hát őket, hogy tulajdonképpen mit is akarnak tőlem.
Meglepő nyíltsággal válaszolt a bajuszos, mondván hogy az ilyenekből mint én, kurvát képeznek.
Ribancként pedig akkor és úgy fognak megcsinálni, ahogyan az nekik alkalmas. Mindenben engedelmeskednem kell nekik, mert ha esetleg nem tenném, elküldik mindenhová a viselt dolgaimat.
A táskájába nyúlva egy dossziét vett elő, amit a kezembe nyomott, hogy szépen lapozzam át.
Leültem a karosszékbe és kinyitottam. Benne volt az egész életem, az ismerőseim, hogy hová jártam iskolákba, mit dolgozom, kik a családom és nem utolsó sorban papírképek, amiken a csipkeszettben illegetem magam. Basszus ezek régóta megfigyelhettek! Lázasan járt az agyam, hogy mit tehetnék, hiszen én férfi vagyok gondoltam, aki egyszer tréfából beöltözött nőnek! Semmiképpen nem tehetik azt velem, amit ígérnek
Arra jutottam magamban, hogy jobb ha némi együttműködést mutatnom kell feléjük, mert különben pórul járhatok.
Eleredtek a könnyeim, miközben felnéztem és megkérdeztem tőlük, hogy akkor most mit is kell tennem.
- Először is menj ki a fürdőszobába és szedd rendbe magad te kis kurva mondta a százados. A fürdőköpenyt hagyd itt és ezeket vedd fel. mutatott a táskára.
A bajszos kivett egy pár hófehér tűsarkút és valami fekete lazán horgolt miniruhát, amit a kezembe nyomott. Féltem mi következik és már előre undorodtam attól, hogy esetleg megdugnak vagy majd le is kell szopnom őket.
Próbáltam húzni az időt és úgy általában rendbe szedni magamat. Reszkettem a félelemtől és még reménykedtem, hátha kitalálhatok valamit
- A rúzst se felejtsd el és István majd kifest. csattant a százados hangja.
A bajuszos utánam lépett a fürdőszobába és leparancsolt rólam minden ruhát, közben megnyitva a forró zuhanyt.
- Mocskos kis kuuuúrva vagy, fürödj meg. mondta furán elnyújtva a szavait. Fürdés közben úgy mustrált, mint ahogy egy lovat szokás a heti vásárban.
- Borotválkozz meg, de mindenütt.- parancsolta és odaadta a borotvámat. Próbáltam leborotválni a lábam és a fanszőrzetem, de szándékosan ügyetlenkedtem és a százados felcsattant a szobából.
- Igyekezzetek! Már fél tíz van, és még be is kell törnünk ezt a kis ribancot, pedig éjfélre már epedve várják! -Igazán kezdtem félni.
István kikapta a borotvát a kezemből és alaposan lehúzta a szőrt mindenhol. Mikor a farkamhoz ért, a borotva simogatásától nekem minden undorom ellenére szinte azonnal merevedésem lett.
- Sok gondunk azért nem lesz vele. röhögött a bajuszos.
Gyors törölközés után felvettem mindent újból, a kapott parancs szerint.
Csupasz bőrömre sokkal izgatóbb érzés volt felhúzni a harisnyákat, nem is beszélve a tangáról amiben eldugtam a farkamat. A fűzőt most István húzta össze és kötötte be hátul jó erősen, miután kifestett és kirúzsozta ajkaimat.
A fekete horgolt minin keresztül átsejlett a testem körvonala és a csipkés fehérneműm.
Bebújtam a kapott cipőkbe, amik szűk orrukkal nagyon nyomták a lábujjaimat és próbáltam visszaindulni, de nagyon bizonytalanul billegtem A százados már várt a kanapén ülve.
- Gyere kislány mutasd magadat és fordulj körbe itt előttem. szólt lágyan.
Tetszhetett neki a látvány, mert mire körbe fordultam, lehúzta a sliccét és elővette fél-merev szerszámát.
- Szopd keményre ribanc! mondta.
Amikor tétováztam, felnyúlt és a copfomnál fogva térdre rántott. Kövérsége ellenére pokoli erő volt benne és a tűsarkú miatt nem is tudtam volna nagyon ellenállni. Térdre estem hát előtte, azt tehetett velem, amit akart.
- Ne kéresd magad, a kezemben vagy. Ha ma este mindenben engedelmeskedsz, ígérem reggel megkapod a dossziét és a negatívokat, mi pedig soha nem találkoztunk. -
A farka nem tűnt valami nagynak és ráncosan kókadozott. Végül is sokszor fantáziáltam már arról, hogy nőként kezelnek, most megkaptam.
Nagy nehezen erőt vettem undoromon, közelebb hajoltam az ágyékához és kézbe vettem a szerszámát.
Farkának mosdatlan szaga megcsapta az orromat. Visszahőköltem, de a százados nem vacakolt, és rátolta a fejemet.
- Nyisd ki a szád te ki ringyó! mondta, mire én bekaptam a farkát.
Fura érzés volt egy vadidegen, nagy-hasú férfi félkemény kicsit sós farkát szopogatni nőnek öltözve. Ugyanakkor kiszolgáltatottságom valami perverz módon kezdett felizgatni.
A nyelvemmel tologattam, forgattam a farkát, ami egyre keményebb és nagyobb lett, amíg teljesen beledagadt a számba!
Rúzsos ajkam a farokkal olyan volt, mintha egy női puncit dugna ez az ismeretlen erőszaktevő. Éppen szájba basznak villant sz eszembe. Ő pedig öklére csavarta a hajamat és úgy torkoztatott, miközben mind mélyebbre tolta számban immár jelentőssé dagadt kakasát időnként visszahúzva azt, hogy kapjak azért egy kis levegőt.
A szemem könnybe lábadt ahogyan a farka már a torkomat ostromolta. Szabályosan fuldokoltam, a kezeimmel kénytelen voltam a combjaiba kapaszkodni, hogy picit ellen tarthassak ő pedig folyamatosan kúrta a számat.
Kínomban nem is vettem észre, hogy a bajuszos újabb képeket készít rólam, miközben látszólag lelkesen és egyre kisebb fizikai ellenállást kifejtve elmélyülten szopok egy dagadt rendőrnek.
István odalépett mögém, miközben én egyre nagyobb kedvvel működtem közre kényszerszopatásomban és egy strasszal kivert fehér bőrpórázhoz kapcsolódó nyakörvet szíjazott a nyakamba. Századosom eközben egyre gyorsabb tempót diktált és egyre fájdalmasabban tépte, rángatta a hajamat a saját kényét keresve.
Erre István átvette a szopatásom irányítását és tarkómnál fogva löködte fejemet a százados farkára, aki hátradőlve a kanapén, kezébe véve a póráz végét hallhatóan élvezte \ szolgáltatásomat\ . Ahogy a fejemet kényszerítő erővel rányomta István a farokra, a testem önkéntelenül egyre jobban ívbe hajlott. Ösztönösen bepucsítottam, akaratlanul is felkínálva így kerek fenekemet, amit a miniruha csak még jobban kihangsúlyozott.
István szabaddá tette meredező popómat és a bal kezével félrehúzta a tangám zsinórját. Legnagyobb megdöbbenésemre azt éreztem, hogy valamelyik száraz és bütykös ujját durván lukam bejáratába feszíti.
El akartam farolni a fájdalmas érzéstől, de a százados unottan megrántotta a pórázt, mintha csak egy engedetlen kis szuka lennék, akit folyamatosan idomítani kell.
A fulladozás hatására jobbnak láttam inkább magamtól tovább szopni. Heves munkálkodásom hatására számban az édes elő-nedv keveredett a nyálammal és ettől nekem is komoly merevedésem lett. Úgy tűnik a testem elárul és egyre jobban élvezi ezt az egész hihetetlenül megalázó szituációt.
Szerencsétlenségemre a bajuszos közben megtalálta az asztalon felejtett testápoló flakont és kenegetni kezdte vele égnek meredő, frissen borotvált seggemet.
Pillanatok alatt bekrémezte, letolta a nadrágját és mielőtt ráeszméltem volna, mit kíván tenni, a farkát egy mozdulattal lukamhoz illesztette és lassan de kíméletlen erővel tövig belepréselte a fenekembe.
Megint könnybe lábadt a szemem és nyöszörögni kezdtem a szúró fájdalomtól de nem volt lehetőségem tiltakozni.
A két köpcös pasi úgy kúrt elölről-hátulról, mint egy igazi kis útszéli cafkát. Keményen nyomták belém a farkukat csak a maguk örömét keresve, én pedig rémülten vettem észre, hogy egyre jobban élvezem a helyzetemet.
Ha csak ennyit akartak tőlem, a végén még én lehetek hálás nekik, gondoltam rémülten.
A folyamatos duggatás hatására teljesen felpörögtem. A testem egyre jobban alkalmazkodott női szerepemhez, felfedezve ezt az előttem ismeretlen kéjt.
Meredező farkam felé nyúltam, hogy a testemet elöntő ingerekből legalább azon könnyítsek amin tudok, de István egy jókorát húzott a fenekemre.
- Nem nyúlhatsz magadhoz, amíg nem engedjük! üvöltötte.
A százados elkezdett nyöszörögni és egy hatalmas adag spermát lőtt a számba. Próbáltam ugyan a fejem hátrahúzni, de ő a nyakörvemnél fogva lökte be vastag farkát egészen a torkomig. Önkéntelenül nyeltem és ökrendeztem egyszerre a számat teljesen betöltő magvát.
Keményen megdolgozott fenekem engedelmesen rásimult az őt ostromló faszra és az ütés sajgása kellemesen ellenpontozta a rám törő kibírhatatlanul kéjes érzést. Felmeredő fenekem egyre hevesebb kefélése komoly élvezetet csalt elő mélyen a bensőmben.
A szuszogást hallva úgy ítéltem, hogy bajuszos barátom mindjárt elélvez és önként, engedelmes kurvaként fordultam vissza, hogy farkát a seggemből kirántva a számat használhassa ürítő edénynek.
Éppen csak a farka hegyét tudtam bekapni, amikor elspriccelt és én újsütetű cafkaként meglepődve tapasztaltam, hogy nemcsak örömmel nyelem gecije minden cseppecskéjét, de még azt is észreveszem, hogy milyen kellemes az íze, ellentétben a százados kesernyés adagjával. Gondosan rászoptam magam a farkára, egy csepp se vesszen kárba, ha már ribanccá kellett lennem!
-Jó kis szűk seggű, forró szájú prosti lesz ez mondta István elégedetten. Amit nagy meglepetésemre a megalázottságtól vöröslő arccal, némi aggodalommal a jövőmet illetően, de magamban elégedetten hallgattam.
A százados lazán a kanapé lábához kötötte a pórázom végét és rám parancsolt, hogy ne mozduljak.
Ott álltam hát a saját kanapémhoz kötve négykézláb, nőnek öltöztetve. Idegen tűsarkúban, fájóan meredező farokkal, lecsupaszított és vörösre kúrt fenékkel. Zsibbadó számon elkenődött a rúzs, testem minden porcikája kellemesen sajgott és én rémülten figyeltem magamat, mert rettenetes megalázottságom ellenére, nagyon élveztem a helyzetemet!
Arra gondoltam, tényleg egy kis szuka vagyok aki csak a gazdái kegyét lesi.
Azért reméltem nincs ezzel vége az estének és megdugnak még néhány lehetetlen pózban, ha már így alakult, amikor gazdáim felfrissülve, rendezett ruhában végre előjöttek a fürdőből.

- Ide figyelj te kis ribanc, elmondom a szabályokat! Ma este kiviszünk a Rákóczi térre és ott az autósok szolgálatára leszel. Addig dolgozol nekünk, amíg ötszázezret össze nem szedsz. Ennyibe kerültél nekünk eddig.

Egy magadfajta kis kurva ennyit egy este simán összeszedhet. De jobb lesz, ha összekapod magadat és nem okoskodsz, a legjobb formádat hozod, mert különben napokig is eltarthat a dolog!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (86)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 34805 X olvasták el.