Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Zoltán fasza szánkázik a picsámba

Beküldő:seggimádó csaj

Imádom a seggeket. Titokban figyelem mind a férfiak mind a nők fenekét amikor csak lehetőségem van. El kell, hogy mondjam, hogy a férjemnek is nagyon csinos segge van. Sohasem győzöm eleget csodálni. És ha még hozzá egy helyes borotvált fasz is tartozik, akkor nem tudok magamnak parancsolni. Rávettem a férjemet, Zoltánt, hogy aludjon csupaszon, így ha hason fekszik, akkor egész éjjel a fenekén nyugtathatom a kezem. Amikor csak kedvem tartja éjszaka, játszhatok az ujjammal a segglyuka környékén. Ilyenkor mindig hatalmas merevedéssel ébred. Már arra is sikerült rávennem, hogy bedughassam a seggébe a tőle kapott vibrátoromat. De magamat nem engedtem seggbe dugni, vibrátorral sem.

Néhány hónapja egy igazán formás seggen akadt meg a szemem. A közvetlen szomszédunkba költözött egy főiskolás lány, mint albérlő. Hozzá tartozik a szép fenék. Gyönyörű teste van és szereti is ha megcsodálják. Gyakran átjött hozzánk, mondván, hogy unatkozik egyedül. Nyáron gyakran jött át bikiniben. Mindig flörtöl a férjemmel, de nem zavar. A lánynak, akit Zsuzsának hívnak, kicsit kihívó a viselkedése, úgy érzi jól magát, ha ennek hatását látja is a másik emberen.

Egy délután átjött, beszélgettünk és megkínáltam vörösborral. Rajta az egyik nagyok keveset fedő bikinije volt, ez egy kicsit sok volt nekem aznapra. Amikor áthajolt az asztal fölött, hogy kinézzen az ablakon, azt vettem észre, hogy szinte nekem mutogatja azt a gyönyörű seggét. Végül nem bírtam tovább és megkérdeztem: Zoli odáig van a testedért, nincs kedved felizgatni? . Nem féltem attól, hogy elijesztem őt, mert többször is kijelentette, hogy ő nem prűd.

Elmondtam neki, hogy a férjem és köztem már régóta folyik egy furcsa játék, melynek a célja, hogy zavarba hozzuk a másikat. Úgy látszott, kedvére van a dolog, amit szerettem volna. Mondtam neki, hogy kérdezze meg tőle, hogy mit adna érte, ha seggbe dughatná őt. Tudtam, hogy nem kell megmutatnom neki, hogyan mondja és hogyan ringassa azt az észveszejtő picsáját előtte. Ezután ittunk még egy kis bort és vártuk Zoltánt. Alig bírtam magammal.

A férjem hazaért, és ivott velünk egyet. Zsuzsa előadta neki amiben megállapodtunk. Zoli, aki sohasem volt lassú felfogású rávágta Mit kell tennem, hogy rávegyelek? . A lány elmosolyodott és mellém lépdelt, a szemembe nézett, az arcát az enyém mellé nyomta és azt mondta: Először látni akarom, hogyan csinálod a feleségeddel!

Mielőtt szólni tudtam volna közelebb jött és megcsókolt. Tenyerébe fogta az arcomat, és úgy tapasztotta számra a forró száját. Nagyon meg voltam lepődve, és mielőtt feleszméltem volna az élvezet hullámai keresztül szánkáztak az egész testemen. Tisztára elvesztettem az önuralmamat.

Anélkül, hogy elválasztotta volna az ajkait az enyémtől, leereszkedett velem együtt az ágyra úgy, hogy rajtam feküdt. A világról is megfeledkezve viszonoztam a csókját. Aztán átfordított, hogy én lettem fölül, a felsőtestemet magához szorította. A kezeit a fenekemen nyugtatta, egy ujját pedig a segglyukamon. Nem is hittem, mennyire élvezem. Alig hallhatóan mondott valamit a férjemnek, de én a szexuális izgalomtól se láttam, se hallottam. Aztán újra megcsókolt.

Ahogy rajta feküdtem, éreztem valamit a seggemnél. De Zsuzsa kezei az arcomat fogták, ahogy csókolt engem. Valami ezután, benyomult az anusomba. Megpróbáltam volna kihúzni, de a lány annyira szenvedélyesen csókolt, hogy nem volt esélyem. Aztán valami nagyobb csúszott a lyukamba, és még nagyobb. Rájöttem, hogy ezek a férjem ujjai. Bekrémezte őket, hogy jobban csússzanak. Éreztem amint a teste a testemhez ér és valami hatalmas nyomódik a segglukamba. Egyre beljebb és beljebb. Nem volt más út, lazítanom kellett. Ekkor ért utol az első orgazmusom, a puncim nedvei folyni kezdtek.

Zsuzsa folyamatosan csókolt közben, amikor megéreztem, hogy Zoltán fasza teljes hosszában a végbelemben szánkázik. Ki-be húzogatja egyre erősebben és gyorsabban. Végül éreztem hogy görcsbe rándul és az összes magját a seggembe lövi irtózatos erővel. Majd kihúzta belőlem a dákóját.

Lefordultam Zsuzsáról és csak feküdtem ott mint egy darab rongy. Majd a lány felállt és végigmért minket. Azt mondta Mégsem az én seggemre volt szüksége! és elment.

Kissé szégyelltem magam, egy diplomás nő, akit seggbe kúrtak, erre gondoltam. Ettől kezdve megpróbáltam kerülni őt, nem úgy Zsuzsa, mindig rámkacsintott amikor nem figyelt senki és feltűnően méregette a seggem. Nem érdekelte mennyire forgalmas az utca ahol találkozunk mindig kinyomja a picsáját és rápaskol, miközben én megpróbálom nem észrevenni. Néhányszor sikerült rácsapnia a seggemre.

Végül is még meg sem köszöntem neki, az élményt! Végül is neki köszönhetem az élvezetet, melyet azóta felfedeztem, hogy milyen jó is az amikor a seggemet basszák.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (84)        Nem tetszik (68)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-02-24 22:15:39
pont az
ez jo


Ezt a szex történetet 13801 X olvasták el.