Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kaland a kertben erotikus törénet

Beküldő:Pancsa és Jóapa

Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmi-szerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöt-tünk. Amikor betérek hozzá már a reggeli rohamon túl van, így zavartalanul tu-dunk beszélgetni. Már a megismerkedésünk alkalmával feltűnt, amint a jó idő beköszönt ő egyre barnább. Gyanítottam, hogy hozzám hasonlóan ő is szívesen tölti a szabadidejét kinn a szabadban. Amikor erre rákérdeztem egyáltalán nem csinált belőle titkot. Egyszerre elmesélte, alig várja, hogy vége legyen a hideg télnek. Imád napfürdőzni és mivel az udvaruk zárt, a szomszédok kíváncsi tekin-tetétől a magas tujasor védi, így rendszerint nudizni szokott. Igaz az egyik szom-széd lakás emeleti ablakából talán átlátni, de ez őt nem nagyon izgatja. A sza-badnapjain, illetve munka után jól esik neki a napi hajtást kipihenni a jó meleg napon. Mivel én is rendszerint meztelenül napozom örömmel hallottam az el-mondottakat. Miután ezt tisztáztuk, a beszélgetéseink során rendszerint visszaté-rő téma lett a nyár, a nyaralás, a nudista életmód.

Az egyik ilyen alkalommal tréfásan megjegyeztem, hogy szeretnék a szomszéd-ja lenni, biztos, hogy a délutánjaimat az emeleti ablakban tölteném. Erre ő a leg-természetesebb módon azt válaszolta, ha ennyire kíváncsi vagyok hétfőn keres-sem fel, szívesen lát és még csak az „emeleti ablakban sem kell kuksolnom”. Ezen egy jót nevettünk, majd megígértem neki, ha az időjárás engedi élek a meghívással.
Hétfőn szikrázó napsütésre ébredtünk. Egyszerre felrémlett bennem a fenti kis eszmecsere, de nem akartam tolakodónak tűnni, meg talán ő sem gondolta ko-molyan a meghívást, ezért inkább egyéb elfoglaltság után néztem. Azonban olyan tíz óra körül megcsörrent a telefon. Legnagyobb meglepetésemre Ancsa volt a vonal végén. Egyből a tárgyra tért. Elmondta, hogy ő már kinn van az ud-varukon. Ha odaérek, nem kell csengetnem, a kapun belül lesz a kulcs. Csak nyúljak be és nyissam ki, majd gondosan zárjam be magam után, és ezzel letette a telefont. Így az utasításainak megfelelően jártam el. Autóba pattantam, és mint egy fél óra múlva a lakásuk előtt parkoltam. A kulcs a megbeszélt helyen volt így akadálytalanul bejutottam. Bezártam a kaput, majd a kulcsot zsebre tettem és kíváncsian elindultam az udvar hátsó része felé. Az épületet elhagyva azonnal megpillantottam Ancsa barátnőmet, aki éppen hanyatt fekve élvezte a napsütést és természetesen szokása szerint meztelenül.

Odaballagtam hozzá, köszöntöttük egymást és lazán beszédbe elegyedtünk. Ő teljesen természetesen viselkedett, egyáltalán nem zavartatta magát. Én is igye-keztem természetesen viselkedni, de annyira lenyűgözött a meztelen testének a látványa, hogy ezt szerintem nem igazán sikerült. Az egyenletesen barna bőre, az asszonyos mellei és az a formás puncija teljesen megfogott. Hogy némi zava-romat leküzdjem, gyorsan leültem az egyik kerti székre. Egy rövid ideig így be-szélgettünk, majd egy huncut mosolyt elengedve rövidesen megjegyezte. Ha kellő képen beteltem a látvánnyal, és ha van kedvem, nyugodtam csatlakozha-tom hozzá, végül is azért készített ki két szivacsot. Nekem se kellett több, azon-nal megszabadultam minden ruhadarabomtól. Ancsa érdeklődve végigmért a tekintetével, és úgy vettem észre, hogy tetszett neki amit tapasztalt, sőt mivel én is rendszeresen borotválom az „öv alatti területet” csak egy kis sávot meghagy-va, ez már igazán elnyerte a tetszését. Egyszerre megjegyezte, mennyire tetszik neki. Ezek után már én sem zavartattam magam. Bevallottam, hogy egy kicsit meglepett, amikor csak így ruhátlanul fogadott. Megnyugtatott, hogy ezt ő egy-ből észre vette, csak nem akarta még jobban fokozni a zavaromat. Ezen egy jót nevettünk, és miután megmártóztam a medencében gyorsan elfoglaltam a szá-momra kijelölt helyet. Napoztunk, beszélgettünk, majd amikor már nagyon ége-tett a nap újra és újra megmártóztunk a hűs vízben. Ahogy minden egyes alak-alommal kiléptünk a medencéből az Ancsa vízcseppektől csillogó puncija szinte őrjítő vágyat ébresztett bennem, hogy megérinthessem azt.

Amint hanyatt feküdt a vízcseppek vidáman cikáztak le a duzzadó ajkakon, és én egyszerűen nem tudtam szabadulni a látványtól. Mellétérdeltem és élvezettel néztem, ahogy elfogynak a vízcseppek. Ancsa is közben a könyökeire támasz-kodott és érdeklődve nézett engem. Összenéztünk, majd a punijára nézett és egy apró fejbólintással jelezte számomra, hogy „szabad az út”. Ekkor lassan odaha-joltam az öléhez és egy apró csókot helyeztem el rajta. Majd fokozatosan szem-behelyezkedtem vele miközben ő egyre jobban szélesebbre tárta a formás combjait. Behasaltam a lábai közé és az ajkaimmal azonnal a duzzadó ajkakra tapadtam. A nyelvemmel egyszerre felfedezőútra indultam. Meglepve tapasztaltam, hogy már teljesen át volt nedvesedve. A nyelvem akadálytalanul csusszant a hüvelyébe. Ezt egymás után többször is megismételtem. Erre ő hátra dőlt a két kezével átfogta a fejemet, és egyre szorosabban az ölében vont. Teljesen megrészegültem, mámorosan lefetyeltem a mind jobban gyöngyöző puniját. Majd rátalálva a „kis borsószemre” hosszan eljátszadoztam vele. Egy idő után apró csókokat elhelyezve az izgató testére elindultam felfelé. A formás hasa, köldöke majd a mellek következtek. A mellbimbói már keményen ágaskodtak mire odaértem. Érzékien körbenyalogattam azokat majd lassan szívogatni, finoman harapdálni kezdtem. Ancsa eközben megfogta a farkamat és nemes egyszerűséggel a punijához illesztette, majd a két kezét a hátsómra helyezte és egy erőteljes nyomással magába préselt.

Fantasztikus élmény volt így a forrongó hüvelyébe hatolni. A két lábával a dere-kamat azonnal átfogta, így még mélyebben hatoltam bele. A kezeimre támasz-kodtam és miközben a gyönyörtől egyre jobban izzó tekintetébe mélyedtem ütemesen dugni kezdtem. Ancsa szinte sziporkázott annyira élvezte a helyzetet. Később váltottunk és ő egyre lejjebb helyezkedve bekapta a nedveitől szikrázó-an csillogó farkamat, és ügyesen szopni kezdte. Rendkívül ügyesen tette a dol-gát, élvezet volt gyönyörködni benne. Rövidesen fölém helyezkedett a farkamat többször a punijához dörzsölve szép lassan rám ereszkedett, majd hosszan lova-golni kezdett. A légzése egyszer csak felgyorsult az ölével egyre jobban össze-préselte farkamat és hangosan elélvezett. Mint később megtudtam szerencsékre a szomszédok sehol sem voltak otthon, egyébként elég kényes helyzetbe kerül-tünk volna.
Végig benne maradtam, amíg a légzése helyreállt. Életre szóló élmény volt szá-momra a karomban tartani, forró leheletét a bőrömön érezni. Miután teljesen lenyugodott lassan kicsusszantam a szinte tocsogó punijából. Ő egyszerre a lá-baim közé térdelt és a nedveivel szinte eláztatott farkamat kéjesen nyalogatni kezdte, majd szép komótosan újra szopni kezdett. Amikor teljesen eltüntetett róla mindent, félig guggoló helyzetben fölém került és ügyesen újra magába fo-gadott. Egy rövid ideig le-felcsúszkált a farkamon majd miután ismét alaposan ellátta azt a nedveivel, kéjesen az ajkai közé vette, és ezt a jó párszor megismé-telte. Szívesen tovább élveztem volna a mutatványát, de egyszerűen nem bírtam tovább. Amikor újra a farkam fölé hajolt, - még ilyet sohasem éltem át - már az előnedv cseppek is spriccelve távoztak a belőle. Ancsa bámulatos ügyességgel, kéjtől sugárzó arccal tüntette el azokat. Majd a farkamat erősen átfogva, üteme-sen pumpálni kezdte azt a bájos ajkai előtt. A makkom egyre jobban megduz-zadt és szinte kirobbant belőlem az első sugár. Ancsa ekkor legnagyobb örö-mömre az ajkai közé fogadott és az újabb adagokat egyenesen oda ürítette. Bá-mulatos érzékiséggel tette, egy cseppet sem hagyott kárba veszni. Teljesen kifa-csartnak éreztem magam, erősen zihálva szedtem a levegőt egy ideig, még le-nyugodtam.

Ő eközben csak tovább szopta a farkam, mint aki sohasem akarja abba hagyni. Szinte le sem eresztettem újra harca kész állapotba szopta. Fordított testhelyzet-ben fölém helyezkedett és a továbbra is izzó puniját az arcomra préselve kényez-tetett tovább. Élvezettel hatoltam be ismét a nyelvemmel az arcom előtt széttáru-ló csillogó punijába. Időnként mikor kissé felegyenesedett az izgató popsibejáratát is meg-megízlelgettem. Egy jó ideig kényeztettük így egymást. Rövidesen kissé előre araszolt, felkínálva így a formás fenekét számomra. Mögé helyezkedtem a farkamat a puncijához illesztettem és ő abban a pillanatban fel-nyársalta magát rám. Fejét a karjaira helyezte, így még jobban belehatolhattam. Két kezemmel a csípőjét átfogtam és egyre gyorsuló ütemben rángattam a far-kamra. Teljesen belefeledkezve szédületes tempóban pumpáltam hátulról. Ancsa rövidesen a csúcsra ért. A forrongó bensőjével egyre jobban már-már fájdalma-san préselte össze a farkam, majd hangosan újra elélvezett. Abban a pillanatban én is a csúcsra értem. Miután kihúztam a farkamat a forrongó hüvelyéből azon-nal az ajkai közé vette. Szinte minden cseppet kifacsart belőle.
Mindketten teljesen kimerülve terültünk el a szivacsokon. Jó időbe tellett mire összeszedtük magunkat. Egyszerre belevetettük magunkat a medencébe és ott pihentük csak ki igazán e kemény csata fáradalmait.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7791 X olvasták el.