Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anális szex

Beküldő:jóapa

A következő időszakban gyakran előkerült még az anális szex, majd az érdeklődés elkezdett alább hagyni mindkét részről és a rendszeresből alkalmi lett.

Az egyik ilyen alkalommal történt, hogy a szokások bemelegítés (csókolózás, tapizás, vetkőztetés, orál) után előkerült egy rég látott játéka egy kb 3cm vastag és 20-25cm hosszú realisztikus vibrátor. Ezt a kezembe adta és közölte, hogy ezzel izgassam tovább.

A lába közé vettem magam és bekapcsoltam a játékot. Először a szeméremdombján kezdtem húzogatni, majd ahogy szétnyíltak, a rezgő vibrátor becsúszott az ajkak közé és érintette a csiklóját is. Továbbra is fel le mozgattam teljes hosszában, így a rezgés erőteljesen stimulálta a gömböcskéjét.

Mikor kezdte volna túl jól érezni magát elvetettem és a hüvelyéhez igazítottam, majd lassan elkezdtem befelé tolni. Apránként teljesen magába fogadta. Ekkor feljebb csavartam a fokozatot, így még erőteljesebb vibrálást fejtett ki, én meg a csiklóját vettem kezelésbe a nyelvemmel.

Nem kellett hozzá sok idő és hangos nyögések közepette elélvezett.

Miután kissé kifújta magát felült és a farkammal kezdett játszani simogatta, nyalogatta, a zacsival játszott.

A fiókból elővett egy csomag óvszert és a síkosítót. Kibontotta a csomagot, majd a szájába vette a gumit és a farkamhoz hajolt felhúzta rá a munkaruhát. Utólag kézzel kicsi megigazítgatta, majd jó alaposan bekente síkosítóval.

Visszafeküdt az ágyra és jó sok párnát halmozott a feneke alá, hogy könnyebben hozzáférjek a popsijához.

Betérdeltem a lábai közé, a farkam nekinyomtam az ánuszának, majd elkezdtem befelé tolni. Éreztem, ahogy szorosan közrefog a szűk járat. Ahogy teljesen elmerültem benne, lassan mozogni kezdtem, közben a kezembe vettem a korábban félretett vibrátort és ismét bekapcsoltam, majd a csiklóját kezdtem vele izgatni.

Korábban olvastam egy könyvet, amiben két pasi dugott egyszerre egy csajt, amire ő azt mondta, hogy jó lehet. Ez jutott most eszembe, ahogy a fenekében járt a farkam és a kezemben volt a vibrátor.

Átigazítottam tehát a rezgő játékszert a hüvelyéhez és lassan elkezdtem befelé tolni. Ahogy egyre beljebb toltam, éreztem a farkammal, ahogy rezeg. Tekintetem feljebb vándorolt, hogy megnézzem a reakcióit láttam, ahogyan izomból markolja a lepedőt, a feje hátravetve, szája nyitva és élezi, ahogy a két szerszám dolgozik benne.

Lassan a vibrátor is teljesen eltűnt benne, majd mozgatni kezdtem, miközben a farkam is mozgott a fenekében. Nem csak neki, nekem is igen izgató és egyedi volt a helyzet. Éreztem, hogy nem fogom így sokáig bírni a dolgot.

Már éppen mondani akartam ezt neki, mikor a teste megfeszült és hatalmasat sikítva elélvezett. A puncijában rezgő vibrátor és a hirtelen még jobban szorító popsija nálam is betette a kaput és én is hatalmasat élveztem.

Kihúztam belőle a vibrikét, majd én is kiszálltam a fenekéből. Miután megszabadultam az óvszertől összeborulva pihegtünk tovább...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (66)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8247 X olvasták el.